POSTED IN Media, Norsk politikk

Medieovervåkerne episode 3:

Mange «tilfeldigheter» i forbindelse Navalnys dødsfall.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Alexej Navalny døde 16. februar i en russisk fangeleir, under uklare omstendigheter. Vestlige leder var raskt ute og la skylden på Vladimir Putin. Men hvem var egentlig Alexej Navalny, og hva sto han for politisk?

«Tilfeldigvis» ble dødsfallet kjent samme dag som den årlig sikkerhetskonferansen i München åpnet, og «tilfeldigvis» var Julia Navalny, Alexej Navalnys enke, der. Timer etter at nyheten om dødsfallet var kjent sto hun på scenen. Der fikk hun stående applaus etter sin appell, hvor hun ba verdenssamfunnet samle seg mot Russland.

Den norske Helsingforskomite
 har siden 1970-tallet nytt en privilegert posisjon, som ufeilbarlige «eksperter» på menneskerettigheter med en helt unik integritet og kompetanse, som sikrer dem lett adgang til mediene.

Hvem representerer de? Og hvem betaler lønnen til de mange ansatte? Fremtredende representanter for Helsingforskomitéen bruker tid og krefter på å forsøke å begrense ytringsfriheten og true den akademiske friheten i Norge.

Helsingforskomitéens Aage Borchgrevink har også bidratt med  mye desinformasjon om Julian Assange. Denne uken ble den siste rettshøringen i utleveringssaken mot Assange holdt i London. Julian Assange selv var for syk til å møte.

Mens norske regjeringer flere ganger ba Russland løslate Navalny, har ingen norske utenriksministre henvendt seg til verken Storbritannia eller USA og bedt om benådning av Assange.

Innlegget er hetet fra Spartakus

Forsidebilde: Birmingham Museums Trust

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Mens norske regjeringer flere ganger ba Russland løslate Navalny, har ingen norske utenriksministre henvendt seg til verken Storbritannia eller USA og bedt om benådning av Assange.»

  Dette sier det meste om norske politikere, og Norge som ufri, uselvstendig nasjon.
  Snart er det 17 mai. ;-)

  Svar
 • Hans Konrad Johnsen
  24 februar 2024 17:21

  Snart er det 17. mai og de eneste som er opptatte av Norges grunnlov . 7. klassingene, kommer til å snakke om den.
  Så blir det stille om den saken i ett år.

  Svar
 • Josef Vissarovitsj
  24 februar 2024 20:20

  Den utmerkede bloggen http://www.saksyndig.com – en norsk blogg, spør om CIA spionen og Deep State operatøren Navalny ganske enkelt døde av kombinasjonen covid-vaksiner og hjertestopp? Ingen ukjent dødsårsak. Noen skriver han var Putins største konkurrent, noe som bare er tøv da fyren kun hadde 2-4% oppslutning. Det russiske kommunistpartiet er Putins største motstander. Putin var en av Claus Schwarbs Young Leaders. Kanskje det russiske kommunistpartiet kan redde Russland og Europa?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tausheten rår:

Sensasjonen som ingen vestlige medier skriver om.

Forrige innlegg

Tar du ikke vaksinene havner du i fengsel.

Frankrike etablerer medisinsk tyranni.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.