POSTED IN Virkelighetsforståelse

Med navnet «Verden» i tittelen lurer de deg til å tro de er til for å hjelpe oss.

Hvem? Verdens Økonomiske Forum og Verdens helseorganisasjon.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det som overrasket mest i dette innlegget er avsløringen av hvordan ord og navn brukes for å blinde folk. Når en kaller WEF (Davos-møtet) for Verdens økonomiske Forum er det en tilsnikelse. Det er ikke et forum for verdens folk men for verdens kapitalister. Det er her de samler seg når de skal legge planer for hvodan fortjenestene kan økes og makten deres utvides.

WHO (Verden Helseorganisasjon) er en lignende tilsnikelse. Det er en organisasjons som ble startet av milliardæren Rockefeller og og finansieres og i stor grad kontrolleres av Bill Gates og Big Pharma. Men med navnet «Verdens» i logoen tror de fleste at de driver en almen-nyttig virksomhet og ikke tjener legemiddelindustrien.

Det kan være nødvendig å gjenta at i all stor privat forretningsvirksomhet er hovedmotivet privat fortjeneste og ikke almen-nyttighet. Big Pharma driver ikke helsepolitikk men big business. Uten et slik perspektiv er vaksinehysteriet umulig å forstå og hvorfor naturlig immunitet som ikke gir fortjeneste men er mest effektivt ikke nevnes som et av de viktigste forebyggende tiltakene innen helsepolitikken.

Knut Lindtner
Redaktør

Verdens økonomiske Forum og Verdens Helseorganisasjon hever seg over verdens regjeringer.

Av Dr. Paul Craig Roberts

«I løpet av de siste tre årene har vanlige folks utestengelse fra det som fortsatt selges som en demokratisk prosess nådd et høydepunkt.» – Peter Koenig

Som tidligere seniorøkonom for Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon har Peter Koenig innside-informasjon. Han deler det med oss her . 

Spør deg selv først hvordan Klaus Schwabs organisasjon, WEF, og Rockefeller, Bill Gates og Big Pharmas organisasjon, WHO, fikk ordet «verden» i navnet sitt.   Den eneste organisasjonen på verdensnivå er FN. Som navnet tilsier, er det en organisasjon av uavhengige nasjoner. Nasjonene snakker på vegne av innbyggerne, ikke verden, langt mindre en privat organisasjon som WEF og en privat finansiert organisasjon som WHO. 

Globalister som snakker i verdens navn, har allerede trukket saken langt ved å tilegne seg et navn som antyder at to private organisasjoner snakker for verden. Begge disse organisasjonene er i ferd med å skaffe seg denne private autoriteten over menneskeheten. WEF har holdt på i 53 år, og WHO siden 1948 da det ble grunnlagt av Rockefeller. 

I dette inneværende året har WHO et stort fremstøt på gang for å få autoritet over helsepolitikken i alle land. Hvis WHO lykkes, vil denne privatfinansierte organisasjonen være uavhengig av regjeringer og ikke ha noe politisk ansvar overfor folk. Den samme organisasjonen som løy og lurte med sin forsikring om at Covid-jabben var «trygg og effektiv», griper etter makten til å påtvinge verdensomspennende hvilket diktat den måtte ønske. Er du fornøyd med dette? 

Svineinfluensa var helt ufarlig, men navnet ble brukt for å skremme og vaksinere en stor del av befolkningen i 2009.

Både WEF og WHO opererer ved å finne opp trusler og deretter kontroll av hvordan truslene forklares, slik som menneskeskapt global oppvarming og pandemier. Løsningen deres er sentralisering av makt og erosjon av nasjonal suverenitet og ansvarlighet overfor folket. 

I 53 år har WEF jobbet iherdig for å skape bildet av seg selv som toppklubben en må være med i. De dyrker frem kommende politiske, profesjonelle og næringslivs-ledere. En invitasjon til å delta på et møte gjør at mottakeren føler seg spesiell. De uten invitasjoner lengter etter å bli med der. Dette bidrar til å skape en trygghet om hvor riktig WEF-agendaen er. Deltakere hører synspunkter som de ikke har evne til å utfordre og aksepterer ideene ettersom de kommer fra kjente navn. Etter 53 år med dette har WEF en stor og innflytelsesrik tilhengerskare.

WHO har gått lenger inn i å bli en offisiell verdensregjeringsorganisasjon ved å bli tatt inn i FN-systemet. Hvis WHO lykkes med å få kontroll over alle lands helsepolitikk, vil det være slutten på uavhengig vitenskap innen medisin. Bortsett fra atomkrig er det vanskelig å forestille seg en mer katastrofal utvikling.

Tenk deg at du er en amerikansk senator eller leder av en komite, og du forstår at disse organisasjonenes agenda er å avslutte nasjonal suverenitet. Hva kan du gjøre med det?   Hvis du begynner å snakke mot dem, avsløre dem, bruker de sitt enorme nettverk til å kutte av dine politiske kampanjebidrag og til å demonisere deg som en reaksjonær som står i veien for løsninger på verdens presserende problemer. 

For det andre, spør deg selv hvordan det kan ha seg at disse to organisasjonene som produserte Covid-narrativet hele veien, kan ha noen troverdighet nå etterpå når enhver regjerings offisielle data viser en massiv økning i uforklarlige overdrevne dødsfall etter Covid-vaksinasjonen? Det er de vaksinerte, ikke de uvaksinerte, som plutselig dør og utvikler sykdommer. Leger rapporterer også en økning i kreft og et fall i fruktbarhet etter vaksinasjonskampanjen. 

Tusenvis av medisinske forskere og leger har konkludert fra bevisene at mRNA-vaksinene er dødelige for mange og forårsaker en lang rekke alvorlige og permanente helseskader for mange flere. Noen av de mest prestisjefylte medisinske forskerne og legene i verden har bedt om umiddelbar stans av mRNA-injeksjoner. Likevel har US Food and Drug Administration godkjent injeksjonene til spedbarn, og mange foreldre er fortsatt så uvitende at de deltar i drap og helseskader på sine egne barn.

Hvordan kan godtroende og tillitsfulle mennesker motstå WEF/WHO-angrepet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Som jeg sa til en uvaksinert medsammensvoren i går:
  Hvis ikke folk har skjønt det nå er det fordi de ikke VIL.
  Med mindre de er psykisk utviklingshemma.
  Eller allerede zombie p.g.a. injeksjonene..

  Svar
 • WEF har kuppet både FN og WHO i 2019 så alt er nok verre enn som så. Det på tide at flere våkner opp før de har overtatt alt. Hva som feiler våre politikere er et annet spørsmål… enten er de stokk dumme eller regelrett onde egoister!

  Svar
 • Northern Light.
  19 januar 2023 14:22

  At WEF og FN inngikk partnerskap for noen år tilbake, er noe av det største kuppet som den globale storkapitalen har gjort, med dette har de fått tilgang til FNs styringsverktøy for 194 land. Noe som hovedstrømspressen unnlot å informere om. Så er da også de finansielle eierne av vestlig presse og media, de enormt mektige kapital-forvaltningsselskapene BlackRock og Vanguard med flere, som også beleilig nok er partnere med WEF.

  Det er også de fleste store selskapene i den farmasøytiske industrien, blant andre selskapene som fremstiller covid-«vaksinene», som Gates har store eierinteresser i, og Gates Foundation står for nesten halvparten av den private finansieringen av WHO, som er 80 prosent privatfinansiert. Og Gates vil at hele verdens befolkning og nå også bufe og fjørfe, skal vaksineres med hans vaksiner, for virus med overlevelses-prosent nær hundre prosent, og får propagandere for dette på førstesiden i vestlig presse og media så mye han vil. Det skulle vært en skandale, men når presse og media eies av den samme storkapitalen som eier den farmasøytiske industrien, blir det ingen skandale.

  Det kan også nevnes at FN har en annen organisasjon med verden i navnet; Verdens Matvareprogram (World Food Programme), som er «en FN-organisasjon som arbeider for å bekjempe sult og for å bedre matvaresikkerheten i utsatte land». Da er det også svært beleilig for de store agrobusiness-selskapene, som kontrollerer nesten åtti prosent av verdens kornhandel, at de er partere med WEF, og at de er finansielt eiet av kapitalforvaltningsselskapene, som også som nevnt er partner med WEF.

  Deres ambisjon er å få full kontroll og monopol på verdens matforsyning, ikke for «matsikkerhet og klima» som er påskuddene, men for kontroll over en av de to eksistensielle ting for mennesket; mat og drikkevann. Drikkevannet er snart privatisert over det meste av verden, så de har snart hundre prosent eierskap og kontroll på det også.

  Med WEF i FNs styre, og styrings-strukturen for de 194 medlemslandene, vil de pålegge små matprodusenter som småbønder og middelstore bønder så mye krav, som krav til utslipp av CO2 og nitrogen og krav om merking og opprinnelse ned til en QR-kode for hvor potet, til det blir umulig for småbrukere å drive, som utgjør de fleste av verdens 570 millioner bønder.

  Storkapitalen eier også olje og energisektoren, og vil sette prisen så høyt for viktige innsatsfaktorer i matproduksjonen som diesel og strøm, og gjøre driften for dyrt småbøndene. Dermed er veien åpen for agrobusiness-selskapenes og Gates enorme industribruk for GMO-mat og fabrikker for kunstig kjøtt, og storkapitalens monopol på verdens matforsyning.

  Storkapitalen vil også overta havbruket, deres folk i fiskeridirektoratene utformer sertifiseringer for kystfiskernes sjarker, som er så dyre at mange ikke får marginer nok til å drive, og må gi opp, og fiskekvoten går til storkapitalens fabrikktrålere.

  Finansfolket har snart full kontroll og eierskap over det eksistensielle for mennesket og et vestlig liv, mat, drikkevann, energi, bolig, pengesystemet og infrastruktur, og kan snart styre og kontrollere mennesket på individnivå døgnet rundt. Med hjelp av deres politikere, korrupte andre politikere, deres presse og media og overnasjonale organer som de selv har grunnlagt. Det er bare en vestlig befolkning bevisst på dette som kan stoppe globalismen som leder til herskerklassens nye verdensordning.

  Svar
 • «Både WEF og WHO opererer ved å finne opp trusler og deretter kontroll av hvordan truslene forklares, slik som menneskeskapt global oppvarming og pandemier. Løsningen deres er sentralisering av makt og erosjon av nasjonal suverenitet og ansvarlighet overfor folket. »

  ‘Garanti for seier er basert på en svekkelse av de fiendtlige styrkene, å ødelegge dem i sine egne land, innen motstanden. Og vi er den trojanske hest innenfor fiendens forlegninger. ‘

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan dette stemme?

Jo mer du vaksinerer, desto svakere blir immunsystemet ditt!

Forrige innlegg

Politisk toppledere drar ikke til Davos.

Skjer det noe dramatisk i WEF?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.