POSTED IN Norge

Med liten skrift

Storbritannias regjering informerer at PCR-testen ikke er brukbar.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Med liten skrift: Storbritannias regjering innrømmer omsider at PCR-testen produserer falske positive tester.

Vel, det tok lang tid!

Fra Anti Empire.

Etter måneder har uavhengige journalister og ærlige medisinske profesjonelle alarmert om den utbredte bruken av PCR-testen. (Dette er den anbefalte testen i Norge. overs.)

Storbritannias regjering har til slutt vedgått dette. Riktignok står det med svært liten skrift på nettsidene deres at personer som ikke er smittet vil teste «positivt» med en PCR-test.

Ifølge Storbritannias regjering egne nettsider:

«6. Ny testing for SARS-Cov-e på personale pasienter og andre ansatte i helsevesenet.

Personale som har testet nylig, patienter og andre i helsevesenet som har testet positivt på SARS-Cov-2 med PCR-testen bør unntas fra rutine-testing med PCR eller LFD antigen-tester (for eksempel gjentatte fullstendige undersøkelser eller undersøkelse før de blir utskrevet fra sykehuset) i en periode på 90 dager om de viser sykdomstegn eller etter testen testen (om de ikke viser noen symptomer) med mindre de utvikler symptomer på Covid-19.

Dette er fordi

fragmenter av inaktive

virus vedvarende er blitt oppdaget av PCR i prøver fra luftveier etter infeksjon – lenge etter at en person har vært isolert en periode og ikke lenger er smittsom. «

Med andre ord, den kan ikke brukes som en medisinsk diagnose-test, bare som verktøy i forskningen.

Dette er noe som den nobel-pris-vinnende oppfinnereren gjentatte ganger har advart om.

Husk at fra begynnelsen av den antatte «globale pandemien» fortalte regjeringene og de offentlige helsevernene befolkningen at PCR-testen er «gull-standard»- helt til å stole på – for å diagnostisere SARS-CoV-2.

Men har også vært klart helt fra begynnelsen at det motsatte er sant – at PCR-testen er den mest unøyaktige man kan tenke seg.

Det er falske opplysninger fra forskere og medisinske kretser som har kommet med dette fjellet av positive «tilfeller» og dødsfall- at det offentlige og samfunnets opportunister kynisk har brukt til dette til å gjennomføre all politikk for å begrense Covid19- alt fra å holde avstand og bruke munnbind, til lockdowns, stengning av skoler, massevaksinasjon, de vifter med normal vaksinering og test-prosedyrer, og nå vaksinepass.

Uten denne falske bruken av PCR-testen ville ikke noe av denne  autoritære politikken være mulig.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Buzz Andersen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Sverre Mannes
  13 mars 2021 17:45

  AGENDA 21–30 depopulation og kontrol av befolkningen!!!

  Svar
 • Tor Larsen
  14 mars 2021 9:47

  Det er forunderlig hvor lite som skal til for at et samfunn med hva man kan kalle den mentale infrastrukturen som holder det oppe kan gå under i løpet av en generasjon. Inkaenes imperium gikk under i kombinasjonen intern krangel om arverekkefølge og 168 conquistadores ledet av en tidligere svinerøkter. I Vesten går nå vettet og forstanden under i møtet med en udugelig test og et virus som det ikke engang er vitenskapelig bevist at egentlig eksisterer.

  Svar
 • Uten den frykten som PCR testen gir sauene kan ikke «eliten» selge inn «vaksinen». Hvis de ikke kan selge inn «vaksinen», kan de ikke utrydde så mye som 90% av menneskeheten. Da må de finne på andre «metoder», men det har de rett og slett ikke tid til, for mange mennesker over hele kloden er nå klar over hva som skjer. Og fler og fler våkner opp til den dystopiske fremtiden «klanen» ønsker seg. Tror ganske enkelt at denne gang er det «bære eller briste» som gjelder for «dødskulten». Klarer de ikke å utrydde mange nok, er det de selv som kommer til å «trekke det korteste strået». Dette er Ragnarok, Verdens Endelikt, Dommedag eller hva man nå vil kalle det. Håpet er at nok mennesker vil stå i mot slik at ikke jorden blir avfolket av disse «Guds Utvalgte Folk» som de kaller seg selv. Selv vil jeg ikke kalle disse Khazar «Jødene» folk, heller kanskje i en bibelsk sammenheng for Slange-individer, etter avguden deres Satan/Lucifer/Moloch/Abraxas osv. Kjært barn har mange navn sies det, og hvem har vel flere enn Satan? Er nok mange som danser rundt gullkalven som må gå den tunge veien inn til Helvetes pinsler når sluttstreken settes. Og i følge Bibelen er dette visstnok for evig tid, nemlig så lenge Gud er til, og som vi ble fortalt på skolen (før i tiden) er Gud allmektig og evigvarende, så de skal virkelig få kose seg i Helvete da. Dette kalles Karma, og er bare det du gjør deg fortjent til i henhold til hvordan du lever ditt liv.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kuppmakerne i Bolivia er arrestert:

Et stormvarsel for bandittene i Latin-Amerika.

Forrige innlegg

En sammenligning av vaksinene mot svineinfluensa og korona.

Hva forteller tallene om farlighet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.