POSTED IN Diverse, Virkelighetsforståelse

Med andre briller:

Noen nyheter finner du ikke i de store mediene.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email
 1. Den tyske nazismen og dagens nynazisme er ikke identiske.
 2. Elon Musk har sin tvil om president Biden mentale evner.
 3. Google bryter folks rettigheter hele tiden.
 4. Russerne vet nå hvem som befant seg i Asovstal.

CSTO studerer fremveksten av nynazismen i Vesten

Den Collective Security Treaty Organization (CSTO), tilsvarende NATO i strategiske termer på russisk side, undersøkte 16. mai 2022 utviklingen av nynazismen i Vesten.

I forberedende dokumenter bemerket forskere at:

Nazismen var preget av kulten av lederen i den industrielle epoken, den fremmer en totalitær organisering av samfunnet i en tid med sosiale nettverk.

Den historisk nazismen var for det meste rettet mot jøder, mens nynazismen mest vektlegger hvit overherredømme.

Nazistene hadde en krigskultur, mens nynazistene feirer vold.

I Ukraina har banderister mangedoblet angrep mot homofile, jøder og russere. Antallet av deres torturerte eller drepte ofre er ukjent, men det kan være titusenvis før den russiske militæroperasjonen.

https://www.voltairenet.org/article216925.html

Elon Musk stiller spørsmål ved president Joe Bidens evner

Elon Musk, administrerende direktør i Tesla og nåværende rikeste person i verden, utfordret evnene til president Joe Biden, under et podcast-intervju, spilt inn 16. mai 2022.

Han bemerket at Biden-administrasjonen var begrenset av visse lobbyer, spesielt venstreorienterte fagforeninger, som skiller den fra den mer individ-fokuserte Obama-administrasjonen.

Fremfor alt presenterte han Joe Biden som en teleprompter-leser, og forsikret at makten satt hos den personen som skrev tekstene presidenten leste opp.

President Biden var under valgkampen preget av alvorlig tidsforvirring og folk bekreftet at han ikke forsto hva som foregikk.

https://www.voltairenet.org/article216922.html

Google krenker folks rettigheter milliarder av ganger om dagen

Irish Council for Civil Liberties (ICCL) hevder at Google gir tilgang til 4698 virksomheter, minst 294 milliarder ganger om dagen i USA og 197 milliarder ganger om dagen i Europa, til dataene det registrerer om besøkte nettsteder og plasseringene til Internett-brukere.

Dette er det største personvernbruddet i historien.

https://www.voltairenet.org/article216923.html

Det var rundt 1700 regulære soldater og 800 banderister i Azovstal

1800 ukrainske krigere fra Azovstal-fabrikken i Mariupol har overgitt seg siden 16. mai 2022. Informasjon samlet inn av russiske debriefere tyder på at det var 2500 ukrainske soldater på stedet, inkludert 804 banderister fra Azov-regimentet.

Sivile som var i stand til å forlate fabrikken hevdet at de hadde blitt brukt som menneskelige skjold av banderistene.

Russiske myndigheter har lovet å løslate de vanlige soldatene, men anser banderistene som terrorister. De har lovet å stille dem for retten for forbrytelsene de har begått siden 2014.

Dumaens leder Vyacheslav Volodin har antydet at han vil presse på for å få vedtatt en lov som forbyr utveksling av medlemmer av Azov-regimentet med russiske fanger.

https://www.voltairenet.org/article216980.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • «Den historisk nazismen var for det meste rettet mot jøder»

  Nei. Dette var det jødene, dette ‘ lille uskyldige folket’, som brukte som brukte som propaganda-kampvåpen. Blandt annet for å få råderett over midtøsten og Israel.
  Den var rettet mot de gruppene som motarbeidet nasjonal sjølråderett, og som ville ødelegge nasjoner økonomisk ved rente og valuta-manipulering og ved å vektlegge penger mer enn nasjonens arbeidskrefter. Og ved splittende ‘klassekamp’, arbeidsnedleggelse, og alles kamp mot alle. ‘Makt gjennom kaos’, som vel er globalistenes fremste kjennetegn/verktøy.

  Og:

  «de (sivile) hadde blitt brukt som menneskelige skjold av banderistene.»

  Og som politisk tullball av norsk media. Både sivile og soldater kunne jo overgi seg helt fra begynnelsen. I stedet fikk vi tåredryppende løgn-sosialpornografi.

  Svar
  • ‘Mens Nazi-Tyskland eksplisitt uttrykte sitt mål om å finne en «endelig løsning» på «jødespørsmålet», det vil si utrydde jødene..’
   forskning.no/historie-juridiske-fag-krig-og-fred/derfor-virker-ikke-fns-regler-mot-folkemord/2014516

   En vanlig retorikk. Å komme med en påstand og argumentere som om dette er en sannhet. ‘En endelig løsning’ betød å nekte de adgang til riket og maktapparater i Tyskland. f.eks.Samle de i Palestina eller på Madagaskar. Det u-nasjonale/internasjonale nettverket var deres interesseområde, Frie nasjonalstater var farlig, for deres planer. – Fordi få europeiske nasjoner ville ha disse gnagerne i sitt mitte. I Tyskland hadde de gjort nok skade ved sin kontroll over det meste av media og bankvirksomhet.

   Svar
 • Deler av den skjulte makt skal ha nytt möte i Davos denne uken.Det meldes at interessen for å möte opp har dabbet av,flere av de mer kjente deltagerne som har trukket seg melder at dampen har gått litt ut prosjektet,ja de vil vel redde ansikt nå.

  Svar
  • Interessant dette med at interessen for å møte opp (på World Economic Forum) har dabbet av, Jan. Det er vel også pga at diverse toppfolk der har fått drapstrusler. Disse truslene skal visstnok være den viktigste grunnen til at WEF-møtet som egentlig skulle vært i januar ble utsatt til mai (og ikke som det ellers blir hevdet at det er pga av den såkalte pandemien). Derfor har de også forskanset seg med et enormt stort vakthold.
   http://www.armstrongeconomics.com/world-news/wef/was-2021-the-peak-for-davos/

   Svar
   • Armstrong er alltid bra; takk for den. At Davosklikken øker beredskapen er hyggelig å høre; det betyr at de har angst og er livredde folket, som de bør være. Er vår egen «Davos Man», Haakon Magnus, tilstede i år, mon tro? Jeg så nettopp et opptak hvor han skålte med Michael Douglas, men kanskje det var fra et tidligere år. La de endelig frykte for sine liv i sine festninger; det er velfortjent.

   • Hei e.
    Hans kongelige höyhet og YGL Haakon Magnus er på guttetur på Grönland,kanskje ser han etter tilfluktsrom for seg og sine.Vegard Ulvang,han med ulvang»smokken» er turleder.

 • Denne guttungen som VG og NRK frydefullt melder har blitt dömt til x antall år i fengsel for krigsforbrytelse.Visstnok skal en gammel dame ha blitt drept.
  Denne gutten var mannskap på en tanks,han som hadde kommandoen på denne tanksen ble også tatt til fange,det er liksom ingen som har hört noe mer til ham.
  Denne gutten ble iallefall dömt i en Ukrainsk rett,ikke noe internasjonalt eller noe presse var til stede,så det gikk nok riktig så rettferdig for seg.
  Så takk til VG og NRK for god dekning av ingenting,ja unntatt at de viser hvor vår lojalitet skal ligge.
  Samtidig meldes det henrykt om en russisk fn topp som har trukket seg i skam.Han synes Putins svik mot det russiske folk var for tungt å leve med.
  Det skal jeg finne ut av til kvelden,men helt sikkert er det at denne FN typen,om det er som det er skrevet av våre medier,han skal ikke tilbake til russland,det blir vel en strandleilighet i USA som han skal til.

  Svar
 • Det störste protestantiske samfunnet i USA,baptistene er i tröbbel,sexskandaler med mindreårige som har pågått i årevis og med over 300 kirkeledere involvert rulles nå opp.
  Tja,de ville vel ikke väre noe dårligere enn den katolske kirken.

  Svar
 • «Bli inte lurad» er en ny propagandasak som Svenskene nå retter mot utlendinger bosatt i Sverige og som ser og lytter til radio og tv stasjoner RED BEE og Sverige ikke har kontroll på.Dessuten retter kampanjen seg mot villfarne Svensker som ikke lenger tror på sine ledere.

  Svar
 • Svenskene nekter for at de noen gang har finansiert terror og krig og slike greier,de fossror om dagen.Det de derimot sier i neste steg av fossroingen er at Sverige som humanitär stormakt,särlig gjennom SIDA har finansiert bistand som siden har blitt distribuert gjennom f.eks FN systemet og som muligens kan ha havnet på feil hender.
  Jeg tror jamen Erdogan har rett.

  Svar
 • I 2019,kongressen i USA ble enige om at Azovbataljonen var en nazifisert terrorgruppe.Det snur fort i folkemeningen,når et formattert folk får beskjed om hva de skal tenke og mene,da gjör de det.
  Ett folkeopprör vil aldri lykkes om ikke folket vet hvem de står overfor.De sloss mot vindmöller og aldri mot vindmöllenes skaper.
  Jeg tror jeg skal skifte navn,om det er greit for dere,jeg skal nå hete Jan Zörlie.

  Svar
 • Kunstutstilling vekker forargelse,det melder NRK.Dronning Sonja i blågult antrekk og joggesko,Kong Harald i töfler og nesten ingen klär med den nye oppadgående Haakon Magnus i bakgrunnen i fulle regalier.
  Martha Loise med mystisk tatovering over öyet,nei nå,hva kan dette bety ?.

  Svar
  • Jomen har ikke denne kunstneren malt Putin,Xi,Trump og Saudikongen på picnic i det grönne også.
   Jeg har sett et lignende maleri av 3 av de ovenfor nevnte + Erdogan stående over en globus mens de ser på med forstörrelsesglass.Det var en annen kunstner som hadde malt det.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Apekopper kan bli den nye skremselen

Ble det planlagt for minst et år siden? Skal WHO erklære ny pandemi?

Forrige innlegg

Saboterer Biden-regjeringen matproduksjonen?

Vi står overfor verdens største sultkatastrofe på svært lang tid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.