POSTED IN Klima

MDG og Nobel:

Galskapen fortsetter!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Erik Bye

Nå har Lan Marie Berg i MDG lansert FN-sjefen til Nobels Fredspris for 2024.

Galskapen fortsetter, etter tildelingen av fredsprisen til Al Gore og FN i 2007 og til Barak Obama i 2009. Klimasaken er et eneste stort falskt narrativ. En hel verden blir forledet til å tro at CO2 representerer en risiko for kloden vår. Den er imidlertid en livsnødvendig gass, som mennesket puster ut 0.5 tonn av i året, og alt liv på jorda er avhengig av. Dette vil FNs Klimapanel ødelegge, MDG med Lan Berg i spissen heier på «folkemordet». Det norske Storting og Regjeringen sitter apatisk og ser på dette angrepet på verdens matfat.

Her et sitat fra hjemmesiden til «De grønne»:

«Lan Marie Nguyen Berg nominerer António Guterres til Nobels fredspris! Hun peker på hans store engasjement for klimaet og den verden vi overleverer til våre barn:

«Han styrker FNs rolle i fred og sikkerhet gjennom klare og modige uttalelser og oppfordringer til å beskytte den svake part både i Ukraina og i Palestina. FNs rolle både i bekjempelse av klimakrisen og i å jobbe for fred og sikkerhet er viktigere enn noen gang. Antonio Guterres har fylt denne jobben med klokhet og mot og burde anerkjennes for denne jobben gjennom tildeling av Nobels fredspris.

Guterres tale er ikke pakket inn i diplomatiske termer. Guterres uttaler seg med en klar basis i vitenskap, samtidig som han er klart styrt av et moralsk kompass og et personlig engasjement som gjør at han blir hørt. Utsagn som at menneskeheten har åpnet dørene til helvete ved å tillate klimakrisen å forverre seg, at Gaza er i ferd med å bli en gravplass for barn og hans nådeløse kritikk av både Russland og Ukraina når angrepene rammer sivile, viser et personlig mot og integritet i en stilling som er viktigere enn på lenge. Guterres viser verdens ledere vei, og gir mennesker rundt hele kloden håp om at globale utfordringer kan løses.»

Alle stortingsrepresentanter kan nominere til fredsprisen, og vi har også nominert David Attenborough og Colombias president.»

Til skrekk og advarsel!

Sistemann slukker lyset.


Forsidefoto: Fakta360

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Hvorfor ikke Al Gore på nytt?
    -Så kunne vi gått igjennom alle spådommene og uttalelsene hans. 😉

    – Eller Jens Stoltenberg og/eller Nato, som noen har foreslått. 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Universitet i Mexico:

Voltaire Network (Thierry Meyssan) er den mest leste geopolitiske analytiker i fjor.

Forrige innlegg

Israel har før staten ble dannet vært i strid med seg selv.

Har i alle år gått svanger med borgerkrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.