POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Mannen som tok 217 covidvaksiner uten bivirkninger.

Desperate medieforsøk på å reinvaske covid-vaksineringen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kjetil Tveit om mannen som tok 217 covid-«vaksinar» utan å få biverknader: Siste desperate krampetrekningar frå helseetablissementet

Saksyndig har i likskap med folk flest fått med seg nyheita om den tyske mannen som tok heile 217 covid-19-«vaksinar» utan å få nokon biverknader. Dette samsvarer mildt sagt ikkje med alle dei dokumenterte historiene om folk som tok éin eller to injeksjonar og vart varig uføre eller døydde. Det luktar desperasjon lang veg, spesielt sidan alle formidlarar i hovudstraumsmedia sleppte denne nyheita på same tidspunkt. Stadig fleire jobbar for å få stilt dei ansvarlege for «Sirkus Korona» strafferettsleg ansvarlege, og då grip denne gjengen gjerne til slike anekdotar for å overtyde folk om at «vaksinane» so absolutt ikkje er farlege.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Kjetil Tveit har i den anledning skrive eit innlegg på Facebook om saka, som Saksyndig her presenterer i sin heilskap. Linkane ligg i Tveit sitt originalinnlegg:

«DESPERASJONEN MÅ VÆRE VELDIG STOR NÅ

Social engineering må aldri forveksles med journalistikk.

I dag gikk nyheten synkront i hele Vesten om den tyske mannen som tok koronavaksinen 217 ganger uten bivirkninger.

Nyheten var den samme i CNN, BBC, Washington Post, NRK, Dagbladet, Sykepleien, TV2, Bergens Tidene, ABC-nyheter, bare for å nevne noen få.

Det subtile budskapet er ikke så imponerende subtilt: «mRNA-vaksinen er trygg».

Dette budskapet var det som i dag ble aktivert fra «kontrollrommet for social engineering», eller fra propagandaaparatet om du vil.

HVORDAN VILLE JOURNALISTIKK SETT UT?

Hvis den vestlige verdens massemedier heller hadde bedrevet journalistikk og ikke propaganda ville nyhetene sett annerledes ut.

«Jeg har klappet en tiger 217 ganger uten å bli drept.» Gjør et slikt utsagn deg trygg på tigre?

Vi ville hatt mer forskjellige nyheter som vitnet om mangfold, integritet og autonome journalister.

En langt sikrere vei til kunnskap om mRNA-«vaksinen» er trygg, ville naturligvis vært hvis journalistene presset helse-myndighetene til å oppgi vaksinestatus i alt sykefraværet, økningen i diverse sykdommer, og i overdødeligheten vi fikk i tidsrelasjon til utrullingen av vaksinen.

Hvis det gikk like ille for den uvaksinerte gruppen (selvsagt justert for alders- og risikogruppe), som for de vaksinerte, hadde vi hatt et helt annet nivå av kunnskap.

Publikum skriker nå etter denne kunnskapen, mens massemediene framstår som samlet i å aldri stille det enkle spørsmålet om hvorfor tallene holdes hemmelig.

Anekdoter appellerer mer til patos, og passer sånn sett inn i propagandaen. Det er også den laveste graden av kunnskap.

Man må spørre seg hvorfor en enkelt anekdote fra Tyskland gikk ut i alle verdens store medier i dag, på nøyaktig samme tidspunkt, som forteller at mRNA-vaksinen er trygg.

Presset har økt den siste tiden, og flere engelske parlamentarikere og vitenskapsfolk er i disse dager i ferd med å henvende seg til det engelske politiet for å anmelde helse-etablissementet for «manslaughter» (1).

Hvis denne gjengen hadde brukt anekdoter mer enn vitenskap hadde de neppe blitt tatt på alvor. Men de gjør ikke det. De bruker vitenskapelige argumenter.

Dagens virale nyhet om mannen som tok 217 vaksiner og er frisk som en fisk, må nok tolkes som noen siste desperate krampetrekninger, siden folket er i ferd med å avsløre kanskje verdenshistoriens største og verste medisinske eksperiment.»

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst.

Forsidebilde: Manfrotto Imagine More

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • En koordinert propagandakampanje i beste halmstrå-stil. Desperasjonen lyser lang vei, for hele den bakenforliggende injeksjonsfilosofien er «too big to fail». De satset jo alt, og tapte, men nekter naturligvis å erkjenne de faktisk forhold.

  Snakk om å lage ris til egen bak – hvorfor gjorde de dette? De hadde ikke trengt å avsløre seg selv på denne måten, ved å gape over alt for mye, alt for fort. Folket var allerede godt indoktrinerte som det var, og de kunne ha fortsatt med sine skadelige injeksjoner i vanlig tempo, som tidligere, uten overhengende risiko for å bli avslørt. At det likevel skjer tyder på at profittmotivet alene ikke kan forklare galskapen. Her er det noe større som står på spill.

  Handler det om befolkningsreduksjon? Det vet vi vel ikke helt sikkert før reduksjonen er et faktum. Og skal det monne, så må det ramme flere milliarder. Da får vi også en total samfunnskollaps, som det vil ta flere tiår eller hundreår, å «komme over». En reduksjon på over 80% vil vi vel egentlig aldri komme helt over, det vil være en «extinction level event» som vil definere en ny tidsregning. Før og etter Det Store Mannefallet©.

  Med slike potensielle fremtidsutsikter har menneskeheten kanskje aldri vært i en mer faretruende og risikabel situasjon.
  Det gir rom for ettertanke, for en slik «operasjon» krever radikale etiske endringer ala et massivt paradigmeskifte.

  Spørsmålet blir om det er legitimt å drepe milliarder av mennesker for å «redde jorden»/»redde miljøet». Dersom reinkarnasjon er en realitet og vi alle gjenfødes, så kan man kanskje forsvare å gi miljøet «en pause» ved å gjennomføre tvungen befolkningsreduksjon. Satser de nå alt på dette kortet? Og hva om de tar feil?

  Burde det ha vært krav om informert samtykke, der kun de som bekjenner seg til reinkarnasjon ble «anbefalt» injeksjonene?

  Svar
 • Rolf Galgerud
  9 mars 2024 16:38

  Den første tanken som slo meg når jeg leste dette var; hva slags helsevesen er det som setter 217 doser i en og samme person? Jeg vet ikke hva en dose koster, men farmaindustrien har jo skaffet seg gode avtaler, så helt billig er de nok ikke. Så bare den økonomiske siden skulle være grunn god nok til at dette ikke kan skje. Det andre er den medisinske. Kan det finnes noen medisinsk, saklig grunn til å sette så mange doser? I så fall vil det være en innrømmelse av at vaksinen ikke virker.

  Svar
 • Snart vil de vel anbefale «5 om dagen»……

  Svar
  • ….»5 om dagen» til Erna Solberg. Du vet VELDIG «mye kropp»— Og da menes det svineriet folk ble gitt og ikke saltvann! Så hadde det nok merkes på Richters skala etter hvert, når den enorme «klædden» tipper bakover.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU-leder:

Det er slutt. Vestens hegemoni er over.

Forrige innlegg

2. verdenskrig del 1:

Årsaken til krigen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.