POSTED IN Endring av politikken, Helse

Mange stater i USA nekter å delta:

Er ideen om vaksine-pass lagt død for denne gang?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ert ideen om vaksinepass er lagt død for denne gang? Meldingen under kan tyde på det, men en kan ikke være sikker. Men at dette er en god melding er det ikke tvil om.

For min egen del må jeg spørre meg selv om hvorfor det er de «konservative statene» i USA som går i front for å stoppe hele korona-hysteriet. Men det bekrefter for meg at de som tradisjonelt regner seg som venstre er fullstendig ideologisk dressert av de rådende fortellinger til «makten bak makten».

Big Pharma er et uttrykk som refererer kollektivt til den globale farmasøytiske industrien. (Fra Wikipedia). Men legemiddelindustrien eies av de samme kreftene som også eier mediene og annen storindustri osv., av finanskapitalen. Ingen virksomheter er lenger uavhengige, men integrert i et helhetlig system.

De som eier alt i den vestlige verden, finansinstitusjoner, våpenindustrien, de store legemiddelselskapene, de store mediene osv., disse folkene bestemmer naturligvis tankene våre hvis vi ikke hele tiden er oss dette bevisst. Og jeg kan ikke se at den tradisjonelle venstresiden lenger har noen tydelig kritisk bevissthet i forhold til imperialismen. 

De faller for løgnene til imperialismen og deres medier hele tiden. Vi har sett dette gang på gang i politikken: Balkan, Irak, Libya, Syria. Vi har sett det i klimasaken og nå i koronasaken: Dette er saker for å etablere i folks bevissthet at det er behov for en overnasjonal styring av politikken. Ledet av hvem og valgt av hvem?

I alle fall kommer motstanden mot vaksinepassene nå fra de konservative statene i USA, ikke fra venstresidens «Demokratisk» styrte stater. Dette er virkelig til ettertanke.

Knut Lindtner

Det Hvite Hus går tilbake på ideen om føderalt vaksinasjonspass:

Er det begynnelsen på slutten av panikken?

«Hele systemet vil komme til å bli uhåndterlig. Denne gangen! Men se opp for hva som kan skje med det i framtiden».

Av William M. Briggs.

Oligarkene bak Biden går nå tilbake på ideen om vaksinasjonspass. Ifølge The Hill:

Pressesekretæren i Det Hvite Hus Jen Psaki utelukket på tirsdag at Biden-administrasjonen spiller noen rolle i et system med «vaksinasjonspass» fordi republikanske guvernører spesielt går mot ideen.

«Regjeringen støtter ikke ideen nå, og den vil heller ikke støtte et system som krever at amerikanerne skal ha med seg en slik legitimasjon.

Jen Psaki

Det vil ikke bli noen database over føderale vaksinasjoner, og heller ikke noen slag føderalt påbud som vil kreve at folk skal ha med seg en enkel vaksinasjons-legitimasjon», sa Psaki til reportere i en pressebriefing.

Det Hvite Hus har vært klare på at de ikke vil gi etter for private selskaper dersom disse ønsker å innføre noen slags vaksinasjonspass-system der enkeltpersoner må vise fram bevis på at de har fått en av koronavirus-vaksinene.

«Vår interesse er ganske enkelt at den føderale regjeringen vil beskytte amerikanernes privatliv og rettigheter slik at slike systemer ikke blir brukt mot befolkningen på en urettferdig måte», sa Psaki.

Det var det. Det er over. En sjelden seier for realitetene!

Guvernørene DeSantis, Abbot og noen andre (Missouri) har allerede skrevet utøvende ordre der de forbyr vaksinasjonspass. Florida pluss Texas har allerede kommet fram til at oligarkene krevde for mye. Andre kommer etter og gjør det umulig.

Du kan ikke be om papirer på én side av en grense og ikke på den andre siden, eller motsatt.

Befolkningen i de blå terror-statene (Demokratenes styrte stater, red.) ville snart bli arrogante og nekte å bli med på dette.

Og hva gjør du om du er tilfeldige reisende som bare skal på besøk og som ikke har et slikt papir? Og selv om du kan, hvordan vil de sjekke dette?

Å be om vaksine-statusen vil være like rigorøst som å be om statsborgerskap.

Det blir et umulig system med vaksinepass hvis folkerike delstater i USA som Texas (30 mill.) og Florida (20 mill.) nekter å delta.

De kunne kanskje likevel ha kommet seg unna med det å reise, til tross for når vår siste panikk («krigen» mot terror) ga oss Homeland Security, som nasjonaliserte all sikkerhet på flyplassene.

Og glem ikke påbudet om å bruke munnbind på flyturer som følge av den nåværende panikken.

Men dette tilbakeslaget ble for mye for dem. Iallfall i øyeblikket.

Jeg tviler på at det var klager fra borgerne som førte til dette.

De kan sikkert ha påvirket Abbot og DeSantis og andre.

Men oligarkene bryr seg katta om borgerne.

For de rikeste er vanlige mennesker å regne som kveg.

Dersom vaksinasjonspass ble innført, så ville det gå kort tid før folk ville si at dette ville de ikke være med på.

Og så ville de gå med på det etter at de ble nektet å fly til Disney.

Capitol sier også: «Verden Helseorganisasjon advarte på tirsdag at bruken av vaksinasjonspass kanskje ikke ville være nok til for å gjenåpne utenlandsreiser, og føre til at enkelte land ville slippe inn uvaksinerte personer.»

Hele systemet ville være for uhåndterlig. I øyeblikket. Men se opp for framtiden.

Dette kan være begynnelsen på slutten for panikken.

Jeg hadde håpet det ville skje når Abbot åpnet Texas. Men da må du huske hylet fra ondskapsfulle medier som sa at det ville bety slutten på verden.

De var ikke klare til å slippe dette løs siden panikken hadde fungert så flott til den verden de hadde vært med på å skape. Men det kunne ikke vare evig.

Guvernør Greg Abbott

Tilbakeslaget om vaksinasjonspass kom først i går. Så nå får vi vel se hva slags idioti mediene vil gi oss. Størrelsen på deres løgner og mengden spytt de vil komme med vil være en god guide på hvor nær enden vi var.

Se etter om du kan oppdage hvor hysteriske de vil bli, sjekk overskriftene og kommentarene.

Det vil bli et voldsomt slag for Microsoft, Salesforce, Oracle og IBM som alle hadde sett for seg store fortjenester.

Og se opp for hva diverse talsmenn vil reagere også.

Alt dette betyr ikke at det vil foregå på alle arenaer og lokaliteter. Og det vil helle ikke kreve vaksinasjon, eller prøve på det.

Skoler, for eksempel, sykehus og slikt.

Jeg kan tenke meg at noen monstre vil prøve på det. Se for noe som likner Google. For å stå ansikt til ansikt med tilbakegangen så vil deres oppsagte arbeidere spørre seg hvorfor de skal bry seg. 

Min kropp, deres valg.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Lukas

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • wasan Totland
  11 april 2021 9:03

  To skritt fram og ett tilbake. Denne nyheten kan være det siste for å gi håp. Faren for at de senere snur helt om er der og fungerer i psykologiens tjeneste for de kyniske bakmennene som også er i stand til å generere press for å få viljen sin gjennom. Man må nesten være psykolog eller psykiater selv for å skue gjennom nyhetsbildet i dag. Lindtner gjør det bedre enn noen annen.

  Svar
  • «Dette er saker for å etablere i folks bevissthet at det er behov for en overnasjonal styring av politikken. Ledet av hvem og valgt av hvem?»

   Og Totland: «Man må nesten være psykolog eller psykiater selv for å skue gjennom nyhetsbildet i dag.»
   Media har daglig små drypp/historer som skal «vise» alt som blir så mye bedre med overnasjonal styring. Fra klima til pandemi til energi til økonomi.
   Og nasjonal styring og selvråderett blir demonisert. Men at hvert land og folk kan holde orden i eget hus og hage reduserer ikke, men øker, evnen til vennskapelig samarbeid med andre nasjoner som gjør det samme.
   Hvert enkeltmenneske og hver nasjon som bruker egne krefter og resurser i stolthet og forutsigbarhet i sin velferdsoppbygging gir selvfølgelig større frihet, både i fredstid og eventuell krigstid. HVIS vi i større grad får folke-demokrati. Tiden viser at det er politikere og overnasjonale krefter som starter kriger.

   Svar
 • Øystein Jørgensen
  11 april 2021 12:39

  At motstanden kommer fra republikanske guvernører er vel lett forståelig.
  I konservatives virkelighetsforståelse går skillet mellom frie samfunn hvor det enkelte menneske eier seg selv og samfunn hvor statsmakta eier individet. Om herskerne vifter med rød eller blå fane spiller mindre rolle. Eller ingen fane i det hele tatt; det bare snikinnføres et tyranni, som nå.
  Høyre, venstre, et religiøst presteskap, et finansielt fåmannsvelde, et medisinsk presteskap; det er stort sett samme rakkern. Det er bare variasjoner over samme tema. Sporene fra fortiden skremmer.
  Tilhengerne av et fritt samfunn betrakter det de etablerte høyrepartiene gjør som et foræderi mot konservatives idealer.
  idealene går fram på Ron Paul sitt nettsted ronpaulinstitute.org. At tilhengere av et fritt og fredelig samfunn blir forsøkt demonisert med allslags negative betegnelser som populister etc. styrker bare overbevisningen om at det er selve institusjonen statsmakt som er den farligste oppfinnelse som mennesker noensinne har laget og som må holdes i tøyler.
  Derfor er det logisk at opprøret mot koronatyranniet ledes av konservative elementer som Kristi Noem og Ron DeSantis.
  Forresten er det kjempeflott at derimot.no dekker koronabløffen på helt korrekt vis.
  En innsats som det står respekt av.
  De eneste opposisjonelle norske nettstedene av betydning, resett.no og document.no driver bare og vingler mellom sannferdig koronainformasjon og det som leserne vil oppfatte som viruspropaganda.

  Svar
 • kenneth demac
  11 april 2021 15:39
  Svar
  • Filteret godtar ikke flere enn to lenker. Jeg ønsker dessuten at du skriver noe om disse lenkene på norsk siden dette er en norsk nettside.

   Svar
   • kenneth demac
    11 april 2021 18:35

    Jeg ser ingen måte på å redigere kommentaren. Lenkene inneholder forresten kolosalt viktig informasjon: flere milliarder mennesker deriblant 90% av den norske befolkning går med masker som er sabotert med parasitter og folk stiller seg opp til testing med befenkte swabber uten å ane at de blir vaksinert med biologiske krigsføringsmidler. https://www.bitchute.com/video/UxbhHdInBYBX/ WORM-LIKE MYSTERY ENTITIES ON MASKS & SWABS [2021-04-03]

    https://www.bitchute.com/video/t1LFQ6frXVEG/
    TESTING THE PCR TEST SWABS

 • En veldig interessant betraktning du gjør her, Knut.
  Dette med en venstreside og en høyreside er jo på mange måter en finurlig greie. Ja,visst kan man dele politikken inn i venstre og høyre, men det mange ikke tenker på er at eliten bruker begrepene (høyreside og venstreside) og de som representerer dem bevisst for å manipulere (dem),f.eks den veldige opphausingen av FOR og IMOT Trump (høyresiden).Dette ble det jo nesten krig av. Jeg tror maktmenneskene og massemedia/MSM bevisst har spilt disse sidene maksimalt opp imot hverandre for å splitte befolkningen (SPLITT og HERSK) for å skape mest mulig kaos og til tider krigslignende tilstander. Uansett politisk holdning er det viktig å fokusere mer på hva vi er enige om og har til felles enn det vi er uenige om isteden for å bli fanget i et politisk spill.
  Et av de viktigste politiske skillene går mellom (godt betalte) «globalister» og «anti-globalister» og begge disse finnes vel både på den såkalte venstresiden og høyresiden.
  Jeg er veldig enig i betraktningen din Knut og at det er statene med såkalte konservative guvernører som ser ut til å ta sterkest avstand fra dette corona-og lockdownhysteriet med vaksinepass på slepet.Uansett gledelig at noen setter foten ned nå og stopper dette. Europa og Norge snart neste?

  Svar
 • Vidar Johansen
  12 april 2021 15:13

  «De faller for løgnene til imperialismen og deres medier hele tiden. Vi har sett dette gang på gang i politikken: Balkan, Irak, Libya, Syria.»

  Ja, for ikke å snakke om 9/11, som blir mindre og mindre omtalt etter som årene går. Bløffen er akkurat like ille selv om det nærmer seg 20 år siden det skjedde.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Konflikt bak fasaden:

Korona-uenighet mellom FHI, Helsedirektoratet og regjeringen.

Forrige innlegg

Stortinget —

regjeringas sekretariat, en enstemmig duknakka forsamling

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.