POSTED IN Frankrike, NATO

Macron truer med Nato-styrker i Ukraina.

God natt, Nato!

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nå ser de skriften på veggen, lederne i vest. Ved å fremprovosere konflikten og krigen i Ukraina som de regnet med å vinne – ikke minst ved å knekke Russland med økonomiske sanksjoner – viser det seg nå at de har malt seg inn i et økonomisk, militært og politisk hjørne.

Vi fikk høre helt fra starten av at de ikke skulle eskalere konflikten med flere og farligere våpen, men gradvis er stadig nye våpensystemer kommet på bordet: fra artilleri-granater, utarmet uran-granater. klasebomber, tyske, britiske og tanks fra USA, utrangerte F-16 fly osv. Vesten har hele tiden betalt for profesjonelle «leiesoldater» fra en rekke vestlige land og sannsynligvis har det også vært vestlige Nato-instuktører og offiserer på ukrainsk side.

I tillegg har Nato forsynt Ukraina med alt de hadde av etterretning både fra satellitter og på andre måter. Nato har tømt våpenlagrene sine i mange av medlemslandene og flyttet enorme pengesummer inn i landet for å drive krigen i Ukraina. Landet må administreres, lærerne skal ha lønn, sykehusene skal holdes i drift osv. Mange av pengene som er bevilget er dessuten gått til USAs rustningsindustri for at de skal produsere mer våpen til krigføringen.

USA har sendt Abrahams-tanks til slagmarken. Nå brenner de også.

Hele Natos samlete innsats for å knekke Russland har vært for lite til å vinne krigen og Ukrainas bidrag, trente soldater til krigføringen, er nå blitt en mangelvare. Samtidig faller frontlinjen sammen på Ukrainsk side. Den vedvarende russiske artilleri-beskytningen og bombingen med fly og ikke minst droner har ført til enorme ukrainske tap som ikke kan fylles lenger fra landet sjøl.

Jeg må også føye til bare en liten del av den ordinære russiske hæren har vært brukt. Russland har dermed et enormt potensiale for opptrapping hvis det skulle knipe (35 millioner som mobiliseringsreserve). Med det har vært tilstrekkelig med innkalling av reservene (ca. 500 000) høsten 2022, tsjetsjenske styrker, Wagner-gruppen og ikke minst Donbas-militsen.

Russland kler Nato militært naken disse dagene i Ukraina , men til en fryktelig pris for Ukrainas befolkning. Det er i denne situasjonen Macrons trusler må forståes. Han sitter hjelpeløs og må se på at alle drømmene knuses (som Napoleon og Hitler før han) og derfor truer han med en makt han ikke har.

Men det han forteller bekrefter det vi har hevdet hele tiden: Dette har vært en krig mellom Nato og Russland helt fra starten av, fremprovosert for å knekke Russland. Nå knekker krigen Nato. Det som lyser foran Nato på den politiske himmelen er aftensolen. God Natt Nato!

Knut Lindtner
Redaktør

Macron: NATO-tropper i Ukraina kan ikke utelukkes.

Den franske presidenten har insistert på at alt som er nødvendig må gjøres for å sikre at russiske styrker taper.

Frankrikes president Emmanuel Macron har hevdet at utplasseringer av tropper til Ukraina av NATO-medlemmer og andre allierte ikke kan utelukkes fordi vestlige makter må sikre at Russland ikke beseirer Kievs styrker.

«Det er ingen offisiell enighet i dag om å sende bakkestyrker,» sa Macron til journalister etter å ha vært vertskap for et møte med europeiske ledere mandag i Paris. «Men når det gjelder dynamikk, kan vi ikke utelukke noe. Vi vil gjøre alt som er nødvendig for å hindre Russland i å vinne denne krigen.»

Napoleon var også i Russland. Lille-Napoleon (Macron) truer med noe lignende. (Foto: World History Encyclopedia)

Frankrike var vertskap for mandagens toppmøte for støttespillere i Ukraina for å demonstrere standhaftig støtte og europeisk enhet midt i bekymringen for at USAs bistand til Kiev kan stoppe, spesielt hvis Donald Trump vinner årets presidentvalg. Macron sa at mens Ukrainas europeiske allierte ønsker å unngå å eskalere konflikten til en direkte krig med Russland, er de enige om at de må gjøre mer for å sikre at Moskva ikke vinner.

«Vi må ta oversikt over situasjonen og innse at vår kollektive sikkerhet står på spill,» sa den franske lederen. «Vi må øke støtten. Russland må ikke vinne, dette gjelder ikke bare Ukraina men for like mye for at vi slik sikrei vår kollektive sikkerhet nå og for fremtiden.»

Macron bemerket at de allierte som sier «aldri, aldri» i dag om direkte utplassering av tropper til Ukraina, er de samme som tidligere utelukket eskaleringer av militærhjelp som senere ble gitt, inkludert langdistansemissiler og jagerfly. «For to år siden var det mange rundt dette bordet som sa at vi vil tilby hjelmer og soveposer, og nå sier de at vi må gjøre mer for å få missiler og stridsvogner til Ukraina. Vi må være ydmyke og innse at vi alltid har vært seks til åtte måneder for seint ute, så vi vil gjøre det som trengs for å nå målet vårt.»

Det er bred enighet blant nasjonene representert på mandagens møte om at de allierte må gi mer hjelp til Ukraina og trappe opp raskere, hevdet Macron. «Vi er ikke i krig med det russiske folket, men vi kan ikke la dem vinne i Ukraina,» sa han og la til, «Vi er fast bestemt på å gjøre alt som er nødvendig så lenge det er nødvendig. Det er nøkkelen fra denne kvelden.»

Washington gikk tom for penger til Ukraina forrige måned, etter å ha svidd av 113 milliarder dollar i kongressgodkjente hjelpepakker. USAs president Joe Biden søker ytterligere 60 milliarder dollar i Ukraina-finansiering som en del av en nødutgiftsutgift som også inkluderer bistand til Israel og Taiwan. Konservative republikanske lovgivere har avvist å godkjenne mer bistand til Ukraina, og sier at Biden bare forlenger konflikten uten å endre utfallet. Trump har hevdet at han ville avslutte krisen raskt ved å tvinge de ukrainske og russiske lederne til forhandlingsbordet.

https://www.rt.com/news/593226-ukraine-nato-troops-macron/

Forsidebilde: Alwi Alaydrus

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  28 februar 2024 9:03

  Macron er hata i Afrika på grunn av plyndringa Frankrike har halde fram med etter «avkoloniseringa».

  I Frankrike er vanlege folk so galne på Vesle-Napoleon at han treng kvar einaste franske krigar rundt seg om han vil berga livet. Han tek neppe sjansen på å redusera si eiga livvakt.

  Men for norske styresmakter er denne krigshissaren med eigne atomvåpen ein prima alliert.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  28 februar 2024 9:18

  PS Macron kan ikkje ha fått med seg slagordet frå sin gode ven Støre: «Vi truer ingen».

  Svar
  • Emanuel Macron de Rothschild kan ikke bevege seg ut i offentligheten lenger. Han blir straks «angrepet» av folket. De vil lynsje ham. Trump var på nippet til å melde USA ut av NATO under sin periode. Trump er interessant. Han er blitt demonisert av pressen fra første stund. Det samme skjedde med Gadhaffi etter at han jaget oljekartellene ut av Libya. Trump startet ikke en krig i sin periode. Han trakk troppene hjem og ville bygge sitt eget land. Slik som Gadhaffi. Det er tydelig at det er upopulært blandt globalistene. Trump, Xi, Putin, Bin Salman, Kim Jong Un, ser ut til å ha samme agenda. Knekke dypstaten/satanistene, få slutt på menneskehandel/pedofili. Renske ut naziene. Bygge sine land. La oss håpe det er agendaen. Jeg er jo på allerten og er blitt så jævelig «skadet» av alle løgnene. Jeg er blitt skikkelig mistenksom. Har mistet fullstendig troen på politikere. Makt er en sykdom. Eller som Kissinger sa: «Makt er den beste afrodisiak!» (Jesus Maria for en kødd!) Mitt underliggende spørsmål er, hva om hele denne «operasjonen» er en gigantisk «psy op»(psykologisk operasjon)? De skaper så ufattelig mye kaos og forferdelse bevisst. All faenskap blir eksponert for oss til å se. Skaper «Hvite hatter» og «Svarte hatter». Når alt kolapser og vi er utmattet av all galskapen, da «bringer de inn Frelseren» som «redder» oss og skaper orden. Vi hyller og tilber «Frelseren». Vel, jeg har blitt rævkjørt og lurt av narsisister og psykopater mange ganger i mitt lange jordeliv. Min skepsis til de som søker makt er blitt abnorm.

   Svar
  • T.S:
   » …slagordet frå sin gode ven Støre: «Vi truer ingen»

   Sa denne skapningen virkelig dette , -antagelig i kor med Stoltenberg?

   Altså: «Vi truer ingen, – vi bare bomber og stjeler». 😉

   Noen mennesker tror tydeligvis at dobbeltmoral er dobbelt så god som sunn moral.

   Svar
 • steigan.no
  «Endring i straffeloven kan ramme kritiske ytringer mot NATO.»
  I så fall blir Norge en politistat hvor det blir straffbart å stille spørsmål ved å finansiere det dødsdømte pengesluket Ukraina i det uendelige, til siste ukrainer. Putinister må bringes til taushet i Norge. «Regjeringen foreslår at PST skal kunne bruke skjulte tvangsmidler………» Det er rikets tilstand. Skremmende.

  Svar
 • Men vågar den lille fege fan göra som Napoleon, följa sina trupper i fält, tror inte det !!

  Svar
  • Napoleon var frimurer som lojalt lagde krig og vold for frimurerne og deres eiere, kazar-jødene som eide USA. Det såkalte nazi-Tyskland visste frimureriet var roten til alt vondt å sosial uro pluss annen jævelskap å satte derfor mye inn på å få kontroll på organisasjonen i landene de frigjorde.

   Svar
 • Rent formelt truer Macron med å sette inn franske styrker i Ukraina. Men Russland kan oppfatte det som at det settes inn NATO-styrker, og at det altså blir direkte krig mellom Russland og NATO.

  Det er ytterst pinlig for NATO om ikke Ukraina vinner denne krigen.
  Men hva vil skje hvis Russland vinner?
  Kan vi da muligens se at Ukraina kollapser og at Polen vil overta styringen med vestlige Ukraina.
  Men hva med sentrale deler av Ukraina, vil det her kunne se en blanding av NATO-styrker og russiske styrker? Altså at et sammenbrudd eller kollaps i Ukraina vil kunne trekke NATO-styrker og russiske styrker inn i en direkte krigføring med hverandre. For USAs del vil det kunne være bedre med en krig mellom russiske styrker og europeiske styrker i Ukraina fremfor at man får direkte krig mellom USA og Russland i Ukraina.

  Svar
 • Emmanuel misliker det gemene folket. Bønder. Kanonføde. Han trives best blant de prominente:
  Macron holdt overdådig statsbankett i Versailles til ære for Charles III og hans Camilla 20.9.2023;
  det kostet anslagsvis 6 270 000 Euro. Praktfullt! Mick Jagger var der, Hugh Grant m./fl.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  28 februar 2024 12:35

  Navalny døydde av naturlege årsaker, seier spionsjef Budanov i Ukraina. Det set mange vestlege hisigproppar i skammekroken.

  Både Kyiv Post og Steigan.no er oppdaterte. Sidan Nato-pressa held seg for nasen når Steigan vert nemnt, tek eg berre med lenkja til Kyiv Post:

  https://www.kyivpost.com/post/28630

  Saka er ikkje nemnt i Kyiv Independent.

  Svar
 • Kroknesene har panikk, deres bank-kontoer blir mindre og mindre verdt ettersom «verdens» valutaen dollar blir faset mer og mer ut i verdenshandelen. Det gir ingen makt å sitte og telle «penger» på en digital konto av «penger» ingen lenger vil ha.
  Makta deres forsvinner altså med verdien på dollar, vi ser nå f.eks. hvordan deres woke medier må si opp tusenvis av «sjonalister», 90% av vestlige banker med Rotschild-systemet står klar til å falle. Nå oppfordrer alle bankene (og myndigheter) folk til å spare, «sett pengene dine i banken». (redd den fra konkurs med andre ord) Mer og mer fasisme/marxisme er «svaret» deres på de problemer de selv har skapt. Uten å «nedlegge» Russland og få stjålet naturressursene der blir det ingen BBB/NWO, men kun fattigmann for alle i vest, og det kan ikke kroknesene akseptere, de er jo tross alt «guds utvalgte» eller?
  Det Macaronien her kommer med er å pålegge franskmenn å drepe svartskjortene (politiet) og de «hvitkledde» (jews-org fra Sveits) når de kommer med døds-sprøytene for å redde sine egne liv.
  Merkelig «helsevesen» det der, hvor ble det av den Hippokratiske ed om å redde liv?

  Svar
 • The end times
  29 februar 2024 15:07

  På NRK ligger et program (som jeg forøvrig ikke ser da NRK er den største propaganda kanal som finnes) da Macron ringte Putin. Om han gjør de igjen eller hans etterfølger gjør det vil jo vise seg. For når en innser at en er på lag med den tapende part (EU og Nato) da må grep gjøres. Bare ta en titt på hva Lebesbymannen har profitert opp igjennom. Hvorfor skulle han «ta feil» nå https://www.steiare.no/anton.htm

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er ikke uten grunn av vaksine-entusiasmen er borte.

Nå kommer tallene for vaksineskader og dødsfall.

Forrige innlegg

USA-soldat foran Israels ambassade i Washington.

Selvmord i protest mot Gazakrigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.