POSTED IN Endring av politikken, Helse

Macron:

Motstandere mot vaksinepasset er egoister.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det har vært voldsomme demonstrasjoner i Frankrike mot de nye lovene som skal settes ut i livet om en uke.

Da vil en trenge et regjerings-produsert helsepass for å komme inn på kafeer eller bruke ulike typer offentlig transport. Enkeltpersoner vil måtte fremvis et identitetskort som beviser at de er fullvaksinert eller har testet negativ for Covid-19 eller har frisknet til etter å ha hatt sykdommen (mange vet ikke engang at de har vært smittet).

Det omstridte lovforslaget gjør også vasksinering pliktig for helsearbeidere.

Siden den 21, juli har dette passet vært nødvendig for å besøke museer, kinoer og andre kulturelle begivenheter som skal omfatter mer enn 50 mennesker. (teksten hentet fra RT)

Det har også vært demonstrasjoner i en rekke andre franske byer slik vi kan se noen eksempler på under:

Macron har avvist protestene og karakterisert motstanderne som selviske, uansvarlige og potensielle drapspersoner.

Forsidebilde: Marek Studzinski

https://www.rt.com/news/530783-france-protests-covid-pass-paris/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Befolkningene begynner å reise seg mot undertrykkelsen av fornuften. Man undrer seg om de ulike lands regjeringer vil begynne med å la sine politi og militære utføre politioppdrag hos hverandre, eller om man vil til eksempel vil la kinesiske tropper utføre politioppdrag under FN flagg. Det er alltid en fordel for makthaveren å la fremmede tropper uten tilknytning til befolkningen ta slike oppdrag. Det var den klassiske løsningen fra senrenessansen og barokken å la leiehærer føre kriger for Europas fyrste- og kongehus, men ha som hovedoppdrag å kontrollere befolkningen. Det franske kongehuset lot sveitsiske leiesoldater holde kontroll i Frankrike forut for revolusjonen i 1798. Kan man se for seg franske fremmedlegionærer vokte Stortinget og regjeringen eller kinesiske tropper holde orden og kontrollere befolkningen i Frankrike og Tyskland, alt selvsagt under FN påskudd av humanitær innsats?

  Hvis ikke dette kan bli en aktualitet, hvorfor har det i de aller seneste år blitt tillatt for Antifa og grupper som BLM å ustraffet rasere bydeler og storme senat slik som de gjorde da de stormet Oklahomas statssenat i april i år? Hvorfor slår man samtidig ekstremt strengt ned på grupper og, folkelige demonstrasjoner som vil bevare en tidligere eller tradisjonell orden? Hvorfor planter man inn uromakere i fredelige demonstrasjoner? Lager makthaverne simpelthen anledning til å innføre et globalt diktatur under FN flagg, noe som de forstår vil bli påkrevet når befolkningene presses tilstrekkelig av rene urimeligheter? Vil man først skape kaos og så bruke kaoset til å innføre ORDO AB CHAO?

  Svar
  • Google map eller street view var nedi gata her forrige uke,det var vel noe de ikke hadde fått med seg.I gamle tider fjernet folk gatenavn og nummer,den biten gjelder ikke nå lenger,ja i tilfelle krig.

   Svar
  • Vidar Johansen
   2 august 2021 16:09

   Det var en god analyse og gode spørsmål, Tor. Høyst relevant! Galskapen blomstrer utenfor den gemene hops fatteevne.

   Svar
 • wasan Totland
  2 august 2021 17:05

  Vi så jo hvordan det gikk i Moskva de de segrerte restaurantbransjen. Veien til konkurs er kort hvis kunder uteblir. Det forstår vel selfølgelig ikke Macron seg noe på? Han er jo vant til å bli oppvartet og er det for lite penger er det bare å bøtelegge et eller annet firma eller trykke nye.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rapport fra et mulig krigsområde.

Svikter gamle allierte USA nå?

Forrige innlegg

Varslere skal stanses.

Ytringsfriheten angripes nå i Storbritannia.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.