POSTED IN Midt-Østen

Lot Israel det skje?

Er Hamas-angrepet «et falskt flagg»?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Philip Giraldi og Michel Chossudovsky

Tidlig på morgenenen lørdag den 7. oktober lanserte Hamas «Operasjon Al-Aqsa Storm» ledet av Hamas’ militærsjef Mohammed Deif. Samme dag bekreftet Netanyahu en såkalt «Klar for krig-tilstand».

Militære operasjoner planlegges alltid i god tid (se Netanyahus uttalelse fra januar 2023 nedenfor i artikkelen). Var «Operasjon Al-Aqsa Storm» et «overraskelsesangrep»?

Amerikansk etterretning sier at de ikke var klar over et forestående Hamas-angrep.

«Man måtte være nesten håpløst naiv for å kjøpe den statelige medie-uttalelsen om at Hamas-invasjonen var en israelsk «etterretningssvikt». Mossad er en av de mektigste etterretningsbyråene på planeten.»

Hadde Netanyahu og hans enorme militær- og etterretningsapparat (Mossad med flere) forhåndskunnskap om Hamas-angrepet som har resultert i utallige dødsfall for israelere og palestinere?

Var dette en nøye planlagt israelsk plan for å føre en fullstendig krig mot palestinere før Hamas lanserte «Operasjon Al-Aqsa Storm»? Dette var i så fall ikke en fiasko for israelsk etterretning, som formidlet av media, men ganske motsatt.

Bevis og vitnesbyrd tyder på at Netanyahu-regjeringen hadde forhåndskjennskap til handlingene til Hamas som har resultert i hundrevis av israelske og palestinske dødsfall. Og at «De lot det skje»:

«Hamas skjøt mellom 2-5 tusen raketter mot Israel og hundrevis av israelere er døde, mens dusinvis av israelere ble tatt til fange som krigsfanger. I den påfølgende luftresponsen fra Israel ble hundrevis av palestinere drept i Gaza.» (Stephen Sahiounie)

Etter Al Aqsa-storm-operasjonen den 7. oktober, beskrev Israels forsvarsminister palestinere som «menneskedyr» og lovte å «handle deretter», da jagerfly utførte en massiv bombing av Gazastripen, som bostedet for 2,3 millioner palestinere…» (Middle East Eye). En fullstendig blokade av Gazastripen ble igangsatt 9. oktober 2023, bestående av å hindre import av mat, vann, drivstoff og essensielle varer til 2,3 millioner palestinere. Det er en direkte forbrytelse mot menneskeheten. Det er folkemord.

Det er verdt å merke seg at Netanyahus militære handlinger ikke er rettet mot HAMAS, snarere tvert imot: han retter seg mot 2,3 millioner uskyldige palestinske sivile, som er åpenbart brudd på de fire grunnleggende prinsippene i loven om væpnet konflikt (LOAC):

«… respekt for og beskyttelse av sivilbefolkningen og sivile objekter [skoler, sykehus og boligområder], skal partene i konflikten til enhver tid skille mellom sivilbefolkningen og stridende, og mellom sivile objekter og militære mål, og skal følgelig lede deres operasjoner bare mot militære mål.» [Tilleggsprotokoll 1, artikkel 48]

Dette var ikke et «overraskelsesangrep»

Var Hamas-angrepet et «falskt flagg»?

«Jeg tjenestegjorde i IDF for 25 år siden, i etterretningsstyrken. Det er på ingen måte mulig at Israel ikke visste om hva som kom.

En katt som beveger seg langs gjerdet utløser alle alarmer og styrker. Og så dette??

Hva skjedde med den «sterkeste hæren i verden»?

Hvordan kommer det seg at grenseovergangene var vidåpne? Noe er VELDIG FEIL HER, noe er veldig merkelig, denne kjeden av hendelser er veldig uvanlig og ikke typisk for det israelske forsvarssystemet.

For meg virker dette overraskelsesangrepet som en planlagt operasjon. På alle fronter.

Hvis jeg var en konspirasjonsteoretiker, ville jeg si at dette føles som arbeidet til ‘Deep State’.

Det føles som om folket i Israel og folket i Palestina har blitt solgt, nok en gang, til de høyere makter, altså ‘Deep State’.

(Uttalelse av Efrat Fenigson, tidligere IDF-etterretnings-ansatt, 7. oktober 2023, uthevinger lagt til)

Ironisk nok hevder media (NBC) nå at «Hamas-angrepet bærer kjennetegn på iransk involvering»

Tilbakeblikk: Forholdet mellom Mossad og Hamas

Hva er forholdet mellom Mossad og Hamas? Er Hamas en «etterretnings-ressurs»? Det er en lang historie bak dette.

Hamas (Harakat al-Muqawama al-Islamiyya) (Islamsk motstandsbevegelse), ble grunnlagt i 1987 av Sheik Ahmed Yassin. Den ble støttet i begynnelsen av israelsk etterretning som et middel for å svekke de palestinske myndighetene:

«Takket være Mossad, (Israels «Institut for Intelligence and Special Tasks»), fikk Hamas lov til å forsterke sin tilstedeværelse i de okkuperte områdene. I mellomtiden ble Arafats Fatah-bevegelse for nasjonal frigjøring så vel som den palestinske venstresiden utsatt for den mest brutale formen for undertrykkelse og trusler.

La oss ikke glemme at det var Israel som faktisk skapte Hamas. I følge Zeev Sternell, historiker ved det hebraiske universitetet i Jerusalem, så «mente Israel at det var et smart knep å presse islamistene mot den palestinske frigjøringsorganisasjonen (PLO)». (L’Humanité, oversatt fra fransk)

Linkene til Hamas tog il Mossad samt til amerikansk etterretning har blitt erkjent av representant Ron Paul i en uttalelse til den amerikanske kongressen: «Hamas ble startet av Israel»?

«Du vet Hamas, hvis du ser på historien, vil du finne ut at Hamas ble oppmuntret og virkelig startet av Israel fordi de ønsket at Hamas skulle motarbeide Yasser Arafat…» (Rep. Ron Paul, 2011)

Det denne uttalelsen innebærer er at Hamas er og forblir «en etterretningsressurs», nemlig «en «ressurs» for etterretningsbyråer.

Se også WSJ (24. januar 2009) og artikkelen som heter «How Israel helped to Spawn Hamas».

I stedet for å prøve å dempe Gazas islamister fra begynnelsen, sier Mr. Cohen, så har Israel i årevis tolerert og, i noen tilfeller, oppmuntret dem som en motvekt til de sekulære nasjonalistene i Palestina Liberation Organization (PLO) og dens dominerende fraksjon, Yasser Arafats Fatah. (WSJ, uthevelse lagt til)

Link: https://www.wsj.com/articles/SB123275572295011847

Netanyahus «nye stadie» av «Den lange krigen» mot Palestina

Netanyahus uttalte mål, som utgjør et nytt stadie i den 75 år gamle krigen (siden Nakba, 1948) mot folket i Palestina, er ikke lenger basert på «Apartheid» eller «Separasjon». Denne nye fasen – som også skal rettes mot israelere som ønsker fred – består i «total overtaking» samt direkte utestengelse av det palestinske folket fra hjemlandet:

«Dette er de grunnleggende retningslinjene til den nasjonale regjeringen ledet av meg [Netanyahu]: Det jødiske folket har en eksklusiv og ubestridelig rett til alle områder av landet Israel. Regjeringen vil fremme og utvikle bosetting i alle deler av Israels land – i Galilea, Negev, Golan, Judea og Samaria.» (Netanyahu januar 2023. uthevelse lagt til)

Vi gjør leserne våre oppmerksomme på den skarpe analysen av Dr. Philip Giraldi som peker på sannsynligheten for et «False Flag».

Michel Chossudovsky, Global Research, den 8. oktober 2023

Les nedenfor den skarpe analysen av Dr. Philip Giraldi.

Er Hamas sitt angrep «et falskt flagg»? Lot Israel det skje? Er målet til Israel «å viske ut Gaza fra kartet»?

Av Philip Giraldi
Den 8. oktober 2023

Er jeg den eneste som leste om en tale holdt av Netanyahu eller noen i kabinettet hans for omtrent en uke siden der han/de i forbifarten refererte til en «sikkerhetssituasjon i utvikling» som snarere antyder (for meg) at de kanskje har visst om utviklingen i Gaza og valgte å la det skje slik at de kan utviske Gaza fra kartet som gjengjeldelse og, muligens stole på USAs løfte om å være Israels livvakt, og deretter implisere Iran og så angripe det landet.

Jeg kan ikke finne en lenke til den, men har en ganske sterk erindring om det jeg leste er slik jeg trodde den gang. – At det ville tjene som påskudd for nok en massakre på palestinere.

Som tidligere etterretningsoffiser finner jeg det umulig å tro at Israel ikke hadde mange informanter inne i Gaza, så vel som elektroniske lytteapparater langs grensemuren som ville ha fanget opp bevegelser til grupper av mennesker og kjøretøy.

Med andre ord kan det hele være et vev av løgner, som det ofte er tilfeller av.

Og som det ALLTID er, så forbereder Joe Biden seg på å sende noen milliarder dollar til det ‘fattige’ lille Israel for å betale for at de «forsvarer» seg selv.


Kommentar fra oversetteren:

Meldinger fra Egypt styrker mistanken om at noen i Israel visste om angrepsplaner på forhånd;

«Three days before the Gaza Resistance attack on Israel, and the deadly Israeli war on the Strip, the Egyptian authorities warned their Israeli counterparts that such an operation was imminent, US House Foreign Affairs Committee Chairman Michael McCaul told reporters on Wednesday.»

https://www.palestinechronicle.com/us-egypt-israel-knew-that-something-big-was-going-to-happen-but-did-nothing/


Fra Global Research, publisert 9. oktober 2023.
Oversatt av Southern Comfort fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Is the Gaza-Israel Fighting “A False Flag”? They Let it Happen? Their Objective Is “to Wipe Gaza Off the Map”?1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 236 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Det er verdt å merke seg at Netanyahus militære handlinger ikke er rettet mot HAMAS, snarere tvert imot: han retter seg mot 2,3 millioner uskyldige palestinske sivile, som er åpenbart brudd på de fire grunnleggende prinsippene i loven om væpnet konflikt (LOAC):»
  Når var det at Israel brød seg om andre og internasjonale regler ? Etter WWII har de fått «carte blanche» til alt. Hvis noen kritiserer dem får de påskriften antisemitter og blir sett på som utskudd og kriminelle.

  Svar
 • Superjøden og Slaktereren Netanyahu – januar 2023:

  «Dette er de grunnleggende retningslinjene til den nasjonale regjeringen ledet av meg:
  Det jødiske folket har en eksklusiv og ubestridelig rett til alle områder av landet Israel.
  Regjeringen vil fremme og utvikle bosetting i alle deler av Israels land – i Galilea, Negev, Golan, Judea og Samaria.»

  Alt dette – basert på ‘fremstillinger’ i en s.k. ‘hellig’ bok – »Det gamle testamentet» . . . .

  Religion(er), det desidert verste mentale virus som noen gang har oppstått på vår planet!

  Svar
 • ULF stelliger
  12 oktober 2023 19:21

  some call it LIHOP-let it happen on purpose -and stuff it well with emotional propaganda

  Svar
 • Sannsynligvis lot de det skje. Jeg er ingen konspirasjonsteoretiker, men 9/11 hadde også en bismak. Jeg er ganske overbevist om at hensikten er å lure Iran på kroken for å ha en legitim grunn til å angripe det Iranske prestestyret. Mange blir nok glade for det, men det betyr storkrig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USAs gir våpenstøtte til Israel.

Kan føre til en global eksplosiv utvikling.

Previous Post

Selv i det vestlige delene av Tyskland er det stor krigsmotstand:

AfD med stor oppslutning i Hessen og Bayern.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.