POSTED IN Endring av politikken

Lockdown:

Tjener ikke befolkningen, men kapitalgrupper.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nedstegningen er en global sjokkstrategi: finansnæringen ønsker at stater skal totalt forgjeldes

Forfatteren Ullrich Mies holdt nylig en sterk tale i Berlin, som DWN publiserte utdrag fra.

v/Ullrich Mies

Kjære fredens venner, kjære lyttere, kjære politifolk. Ja, veldig uttrykkelig dere også. Vi er alle innbyggere i dette landet. Vi ønsker alle å leve i fred og frihet, inkludert for våre barn og barnebarn. Jeg vil uttrykkelig takke dere for at dere er klar til å forsvare vårt frie samfunn og vår grunnlov mot alle som ønsker å avskaffe det. Vi rekker dere hånden: I fredens interesse. I frihetens interesse, for vår grunnlov og for våre barns fremtid. Takk for at dere er her.

_________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
_________________________________________________________

Maktens sentre er sentrene for organisert ufred. De fører ikke lenger sine kriger bare utover. De fører også en transnasjonal intern krig under skalkeskjul av koronakrisen, og bevisene for denne oppfatningen vokser dag for dag.

Den endelige redigeringen av min nyeste bok (Mega-Manipulation) kom på et ekstremt interessant tidspunkt. Jeg fastholder:

 1. Koronakrisen ble iscenesatt som svar på en gigantisk finansiell og politisk krise.
 2. Hovedmålet til maktsentrene er å sjalte ut demokratiet og etablere en militarisert global governance. Koronakrisen er i stor grad en gigantisk falsk hendelse, der bekymring for befolkningens helse ikke er det viktigste. Det eneste som uten tvil er sikkert i dag, er det faktum at koronaviruset ble en dødelig fare for veldig spesifikke aldersgrupper, noen med omfattende eksisterende sykdommer. De er også i faresonen i framtiden. Men en begrunnelse for den verdensomspennende nedstengningen kunne ikke og kan ikke utledes av dette. Motivene for denne nedstegningen må derfor finnes andre steder.
 • Merkel-regjeringen er overhodet ikke interessert i ekspertisen til høyt kvalifiserte tyske og internasjonale leger og forskere – nå over 250 (maskin-oversetning). Regimets ånd er tydelig i strategidokumentet om å skape frykt dere alle har hørt om. Målet var og er å spre frykt og skrekk blant befolkningen. Da hersker man lettere.

Regjeringen samarbeider med bare noen få utvalgte forskere, deres nettverk og med Bill og Melinda Gates. I samarbeid med massemediene gjør regjeringen alt mulig for å sosialt isolere avvikere fra den orkestrerte herskende meningen. Regjeringskritiske oppfatninger blir sensurert, slettet, nettsteder blokkeres. Kritikere, inkludert utallige eksperter, blir hånet og latterliggjort eller terrorisert. En totalitær vestlig ordning synes på horisonten!

Dette landets regjeringer de siste tretti årene har utelukkende tjent nyliberalismen, som politiske marionetter. Det betyr at de plasserte demokrati og staten under markedets overhøyhet og innfridde den internasjonale investeringskapitalens profitt-forventinger.

La oss ta en kort og ufullstendig titt på målene som sentrene for vestlig styre forfølger:

 • De bombet Jugoslavia i 1999
 • Våpenhandelen økte
 • De er ansvarlig for utallige kriger med millioner av omkomne og ødelagte livsgrunnlag og flyktningstrømmer etter 11. september 2001
 • Våpenkontrollavtaler, ABM-traktaten, INF-traktaten, den kjernefysiske avtalen med Iran, og for noen dager siden Open Skies-traktaten, ble avsluttet
 • Banker «reddet» på statens bekostning
 • Statens rikdommer privatisert
 • Våpenbudsjettene økte massivt, med 2 prosent-målet for BNP
 • Moderniserte atomvåpen
 • Den potensielle atomkrigen i Europa omtales som «atomdeltakelse»
 • Ødeleggelsen av miljøet tas med på kjøpet
 • Utvidelsen av NATO østover ble utført uten noen hensyn.

Lockdown 2020 er en global sjokkstrategi. Den erklærte bekymringen for befolkningens helse fungerer bare som et storslagen teaterkulisse. Mange kritiske økonomiske eksperter er overbevist om at maktsentrene iscenesatte nedstengningen av bekymring for krasjet i det internasjonale finanssystemet. En ting er sikkert: i bakgrunnen av infeksjonskrisen dreier maktsentrene det store hjulet:

 • for fullstendig omorganisering av den globale økonomien,
 • for en ny geopolitisk orden,
 • for å etablere et sosialt liv med sosial distanse og total kontroll,
 • for sosial distansering, sosial sporing, digitalisering, tvangsvaksinasjon og 5G,
 • Samt en demokrati-fri militarisert global governance.
 • De mektige er opptatt av «return on investment» og å sikre makt. Med nedstegningen som sjokkstrategi, ønsker finansnæringen å drive alle stater inn i total forgjeldelse. Før koronakrisen hadde Tyskland en statsgjeld på rundt to tusen milliarder euro. Det tok Tyskland 75 år å akkumulere den. Deutsche Bank skriver om konsekvensene av koronakrisen – og hold deg fast:

«Ifølge våre beregninger kan den tyske staten gripe til antikrisepakkene som ble lansert av de føderale og statlige regjeringene. De spenner fra ekstra statlige utgifter og skattelettelser til garantier og kreditt- og deltakelsesprogrammer. Kostnaden er en svimlende sum på opptil 1, 9 tusen milliarder euro, langt mer enn 50 prosent av Tysklands BNP.»

Hellas skjebne er ment for alle stater. Ikke i dag, ikke i morgen, men snart. Maktsentrene tar seg tid til målrettede operasjoner. Verdens herskere ønsker å etablere sin dystopiske globale styring under finansnæringens kontroll – dette er deres nye verdensorden. Deres endelige mål er total privatisering av staten og avskaffelse av ethvert demokrati. Se nøye på nettstedene til «World Economic Forum» og «Council on Foreign Relations». Du finner sakene der.

Lobbyismen er en stor, kapitalkrevende og udemokratisk maskin.

Millioner av skadede eller ødelagte levebrød er overflødige for de som har makten, akkurat som museer, teatre, badeanlegg, små kunsthåndverkere, bokhandlere, systemkritiske forleggere, alle slags sosiale møteplasser og mye mer. De leverer ikke en «return on investment» fordi de ikke er egnet for store investeringer.

Vi må starte på nytt hvis vi ønsker å bygge noe som ligner et demokratisk samfunn.

Enkelte vesentlige ting ville være de grunnleggende kravene for et nytt demokratisk samfunn. Et annet spørsmål er om vi kan nå dem:

 • Oppløsning av lobbymaskinen i Berlin; Rundt 10.000 lobbyister suser rundt der, og korrumperer parlamentsmedlemmer og tjenestemenn i departementene. Det er rundt 30.000 lobbyister i Brussel.
 • En slutt på politikeres immunitet, som lar dem konstant fantasere om å ta ansvar, mens de aldri bli holdt ansvarlig for skaden som er gjort på samfunnet og freden.
 • Fullstendig omorganisering av medielandskapet under demokratisk kontroll.
 • Omorganisering av partilandskapet til fordel for direkte demokratiske prosesser.
 • Fjerning av advokater og rådgivere fra departementene, som har krafset til seg milliarder gjennom årene og skrevet lover mot innbyggerne.
 • Og nå er det viktigste: uttreden fra Nato og oppsigelse av avtalene om stasjonering av tropper på et tidligst mulig tidspunkt.La oss gjøre det!

Noen bilder m/tekst er lagt til av Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  28 juli 2020 9:26

  At ikke hoveddelen av befolkningen fra starten oppfattet Covid-19 som svar på allerede oppstått krise samt som overordnet kontrolltiltak synes ufattelig. Den skrikende disharmonien kunne skremt en totalt tonedøv, og når det ikke skjedde må det bety at befolkningen allerede er så tilvent skrikende disharmoni at den ikke kan redde seg selv. William Caseys ord til Ronald Reagan i januar 1981 har kommet til sin fullførelse: «Først den dagen når alt det som USAs befolkning tror på som sant i realiteten er løgn, da kan vi si at vårt (CIAs) desinformasjonsprogram har vært vellykket.»

  Svar
 • «De mektige er opptatt av «return on investment» og å sikre makt. Med nedstegningen som sjokkstrategi, ønsker finansnæringen å drive alle stater inn i total forgjeldelse.»

  «Finansnæringen» er nok bare nyttige idioter, som løper etter opplærte retningslinjer og kjemper om å være «smartest».
  ‘ De som styrer det globale økonomiske systemet ( og rentene) styrer politikken, lokalt og globalt.’

  Svar
 • En gruppe som kaller seg America’s Frontline Doctors holdt mandag en pressekonferanse om pandemien og sendingen ble sett av sytten millioner før den ble tatt ned. Facebook og Twitter begrunner det med at informasjonen kan være skadelig.

  Dette er praktiserende leger og de gjør erfaringer som bestrider det som er konvensjonell visdom. Doktor Sally Iammanuel holder en følelsesladet tale om bruken av hydroxykholoroquinn. Mange steder griper lokale myndigheter inn og forbyr apotekene å dele ut det legene foreskriver. Dette er uten sidestykke. Doktor Immanuel sier hun har behandlet 350 pasienter med hydroksykloroquin og alle er blitt friske. Pasienter kjører timevis i bil for å komme til henne, for deres lokale leger nekter å behandle dem. De kommer inn fulle av frykt, men Immanuel sier: Du skal ikke dø, og redder dem.

  https://www.document.no/2020/07/28/facebook-google-og-twitter-fjerner-video-med-leger-som-vil-informere-publikum/

  Svar
  • Sammenlign årets virus og dødstall ( så sterk smittede-undersøkelse som under årets influensa er aldri foretatt) med siste tiårs døde, så faller hele skrekk-scenariet. ( Derfor blir vi ikke opplyst.)
   Jeg snakker med folk som har lest imedia om massegraver av koronasmittede, og er forferdet. Når jeg sier at dette kun var folk som ikke har noen nære slektninger, – som alltid også tidligere, så vil de ikke tro det.
   De er paralysert av den plantede frykten.
   Så kan man lure å, og burde spørre; hvorfor vil noen ødelegge folkehelsa med å spre slik frykt?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Barndomsminner fra frigjøringen av Polen:

Intervju med tre polakker som opplevde frigjøringen av Warszawa.

Forrige innlegg

Den nordlige sjøruten:

Vil USA blokkere en gigantisk mulighet for Øst-Finnmark?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.