POSTED IN Helse, USA

Lockdown-generalen i USA, Dr. Fauci:

Her blir han «grillet» av senator Rand Paul.

0
Print Friendly, PDF & Email

Var nedstengningene nødvendige? Sverige uten nedstengninger kom bedre ut enn New York med massive.

Det finnes fornuftige stemmer i USAs ledende organer, f.eks. Rand Paul, republikansk senator fra delstaten Kentucky. Han er libertarianer, en filosofisk retning som mener at stats-makten skal være så liten som mulig. Av den grunn er han også imot opprustningen, som representerer en svær utgiftspost på USAs statsbudsjett.

Også i andre spørsmål representerer Paul en sjelden form for fornuft i de høyeste institusjonene i USA. Misforstå ikke, jeg mener ikke at de er dumme de som sitter der – tvert imot – men de er i lommene på kapitalkreftene og tjener ikke befolkningen de skal representere.

I videoen under går han i nærkamp med Anthony Stephen Fauci, immunolog, sjef for det nasjonale instituttet for allergi og infeksjonssykdommer og medlem av  Det Hvite Huset sin koronavirusgruppe. 

Anthony Stephen Fauci er en amerikansk immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og medlem av White House Coronavirus Task Force, som arbeider med koronaviruspandemien i 2019–2020. Wikipedia

Han reiser det meget betimelig spørsmålet hvorfor New York med  en av verdens strengest nedstengninger endte opp med et av verdens høyeste dødsrater, mens Sverige som hadde begrensete og lite inngripende restriksjoner kom langt bedre ut av korona-historien.

Det interessante replikkvekslingen er vel verd å følge for den bekrefter at det nå reiser seg stadig flere kritiske stemmer når data fra hele verden kommer inn og det blir mer og mer tydelig hva vi har vært utsatt for både gjennom virus, som få har merket noe til, men ikke minst i form av sosiale innskrenkninger med helt katastrofale konsekvenser for mange.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor i mikrobiologi:

Hvorfor lærer vi ikke av historien?

Forrige innlegg

Dag 17 i rettssaken mot Julian Assange.

Assanges helsetilstand i fokus. Meget partisk dommer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.