POSTED IN Krig-fred, Virkelighetsforståelse

Litt av en prioritering.

Ingenting til sykepleiere. Stridsvogner til Ukraina.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nå må sykehusene i Norge skjære ned. Vi sender 15 milliarder til Ukraina.

I Storbritannia er det enda verre.

Per Lothar Lindtner, 17/1-2023.

Tony Benn (Labours venstrefløy): «Har vi penger til å drepe folk, må vi også ha penger til å hjelpe folk». 

Kvinne til venstre med EU/UK-logo er vel en høygasjert New Public Management (NPM)-leder som snakker forbi sykepleieren til en NPM-kollega: «Jeg har ikke noe imot å gå ned i lønn og fryse i hjel om det hjelper Ukraina» – Damen til høyre med US/ Ukraina-logo: «Det er rart at vi har noe imot å jobbe uten lønn heller!»

Dyrtid på energi og matvarer fører til streiker blant offentlig ansatte som forsvarer sine kår. Sunak-regjeringen fortsetter å sende milliarder til Ukraina i krig, mens han sulter ut britiske arbeidsfolk. En 3. UK-regjering på et halvt år vil sende flere Challenger 2-tanks for å kunne eskalere krigen. Sunak sier i samtale med Ukraina-president Zelensky 14/1-23:

«Vi vil sende flere artilleri-systemer». Det bekreftes i Downing Street nr. 10: Militær-«pakken» inkluderer «hundretusener artilleri-runder og sikrer konstant strøm av ammunisjon til Ukraina gjennom hele 2023».

UK er nest største Kiev-supporter. Britenes militære ledere forplikter seg til 2,3 milliarder pund i 2022 og lover å gi minst like mye 2023. Og Labours skygge-krigs-minister John Healey erklærer «fulle støtte i Labour» bak ønsket om å eskalere med Challenger-tanks: «Moderne stridsvogner er avgjørende for Ukrainas evne til å seire». 

UK er nest største givernasjonen til Ukraina etter USA, som lover over 60 milliarder US-dollars i støtte, hvorav hovedvekt legges på våpen til å ta livet av folk, ifølge det tyske Kiel-instituttet, som har oversikten «Ukraine Support Tracker», som peker ut hvilke land som gir hva: bl.a. målt i forhold til giverlandenes BNP. Norge er nesten på topp målt på BNP.

Mens mye av verden fokuserer på humanitær hjelp til Ukraina, går største delen av USAs og Natos innsats direkte til Zelensky-regimets krig mot sørøst-ukrainere, som vil frigjøre seg fra Vest-Ukraina etter et vestlig-støttet kupp, 22/2-2014, og pogromer mot kupp-motstandere.   

«Penge-støtte er avgjørende», sier Zelensky i tale til US-kongressen: «De er ikke veldedighet, men investering i global sikkerhet og demokrati, som vi håndterer ansvarlig». Selvsagt er det ikke demokrati i Ukraina, Zelensky og forgjengerne fra 2014 arresterer, torturerer og dreper opposisjonsledere. Partiene oppløses med påstander om kontakter til Russland. Vi forstår at den typen demokrati er normalt for US-militære. 

Også norske bidrag, som sluses inn i krig via Nato-allierte i USA/UK/Polen/Baltikum er først og fremst militær. Kongsberg-gruppen går så det suser nå, med Støres og Grams hjelp. Dette viser ekstrem vilje til «å vinne krigen», selv om ofrene bæres av sivile vest- og øst-ukrainere, og er uavhengig av deres syn på verdien av Nato-ekspansjoner, til Midtøsten eller Sør-Kina-havet.

Tåkeleggingen av Nato-provokasjonene i kommers-medier og NRK – fremmer i praksis til storkrig med utgangspunkt i en borgerkrig som ble utløst av det USA-sponsete kuppet 22/2-2014. Denne tåkeleggingen bidrar ikke fred basert på avtalene fra Minsk i 2014-15.

Stans krigen, folk fryser, også i milliardærenes Norge! Kjemp for fred nå!    

Kilde: Paul Knagg, redaktør av «Labour Heartlands», ex-medlem av det britiske arbeiderpartiet. NRK. 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Også norske bidrag, som sluses inn i krig via Nato-allierte i USA/UK/Polen/Baltikum er først og fremst militær. Kongsberg-gruppen går så det suser nå, med Støres og Grams hjelp»

  Er ‘våre’ politikere i stand til å ta hånd om arbeidskrefter og verdiskapning i Norge i det hele tatt?

  Tidligere har Stoltenberg ( og Støre/Ap) brukt våre FORSVARsfly (!) til å ANGRIPE et av Afrikas best fungerende land, og bombe- drepe 30 000 innbyggere fra 10 000 fot . Og uten at Libya angrep noe annet land. ( Annet enn for at bakmennene som styrer Fed var redd for å miste sin valutakontroll over nord-Afrika) Og stjal hele gullbeholdningen som Gadaffi hentet hjem for å understøtte den nye valutaen, i tillegg til å ta over de enorme oljekildene.
  Ødeleggelse av Libyas nedlagte arbeid ved å benytte norske arbeidskrefter.
  Arbeider-parti ! ?

  Dette gjorde altså Stoltenberg og vår nåværende statsminister med innbyggernes verdier.
  Hva kunne ikke disse midlene satt i gang om de ble brukt til f.eks. å utdanne flere sykepleiere og sykeplasser som (bevisst?) er redusert de siste tiårene under både AP og Høyre sitt ‘ styre’.

  For ikke å glemme ødeleggelsen av mye av smånæringslivet og folks livsglede gjennom en konstruert ‘pandemi’.
  Og salg av norsk kraft og en forbrytersk prisøkning ( uavhengig av produksjonsprisen) på norskprodusert vannkraft .
  – Som også blir brukt som argument for ‘inflasjon’ og høyere rente grunnet samme prisøkninger .

  Innbyggerne i Norge bør gå ut i gatene og protestere. Og fysisk kaste disse trojanske hestene ut av Løvebakken.
  Dette er ikke lederskap. Dette er ran og tyveri. – Eventuelt idioti.
  Det ene alternativet verre enn det andre.

  Svar
 • Sumpen i Usrael ble vel startet av de «engelskmenn» som kom seg over dammen med Mayflower. Disse som pr. idag er hovedbølet i The Pilgrim Society, en anglo/amerikansk klubb for personer «med det rette blodet», de vi andre kaller skyggefolket. Uansett hvor og hvilken veg man titter i Usrael så finner man slike TPS’ere i styringen, på skoler og universiteter, i tenketanker, i forretningsdriften, big tech, big pharma, rettsvesenet, kongressen og selvfølgelig i bank/finans. TPS finnes både i London og New York, og selvfølgelig er det gamle imperiet (UK) hvor det myldrer av skyggefolk fra topp til bunns, nåværenede «kong» Charles, før ham hans mor var de «høye beskyttere» av svineriet (derav geita foran kista hennes som «ingen» forsto noe av – geita er synonymt med djevelen – hennes «beskytter») Absolutt ingenting skjer uten at det er godkjent fra toppen av TPS; Covid-skandalen, guess what or who?, Ukraina-krigen, guess what or who. Problemet for resten av verden er kun at disse «folka» er rene undermålere, fremskaffet av årtusener med innavl og incest, for å «holde blodet rent». Bare å ta en titt på de mer kjente, som Kill Gates, G. Soros, K. Schwab, H. Kissinger osv. for å se at «noe har gått feil et sted» med denne klanen. Og det er bare å lese/høre hva de sier/skriver for å enda bedre forstå at noe er virkelig galt fatt med folk i denne «klanen». I og med at de er slike undermålere skaffer de oss andre mye problemer, da de som kjent har samlet «penger» i hauger og lader, og det finnes nok av mennesker som mener det beste de kan gjøre er å danse rundt avguden «gullkalven», og som derved lar disse undermålerne holde på. Men til sist (og slutten ser etter alle mål ut til å nærme seg raskt nå) er det opp til vår Gud, faderen å dømme dem, og til dansere og skyggefolk kan jeg gledelig melde: Det blir ikke utsolgt på billetter til Helvete, alle som vil kommer inn til evighets-showet.

  Svar
 • Den nye politikersykdommen kalles nå lobby prostitusjon på bakrommet.Smittekilden er vaksinerte halliker.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Helikopterstyrten i Ukraina.

Kannibalisme i den ukrainske ledelsen?

Forrige innlegg

Med navnet «Verden» i tittelen lurer de deg til å tro de er til for å hjelpe oss.

Hvem? Verdens Økonomiske Forum og Verdens helseorganisasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.