POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Liten gutt deltok i propagandafilm for vaksiner.

Han døde nylig av hjertestans.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Han var med i en propagandavideo for vaksinasjoner: Nå er den åtte år gamle Yonatan død etter hjertestans

Som «Israel National News» rapporterte den 28. september, døde den åtte år gamle Yonatan Moshe Erlichman etter å ha fått hjertestans i badekaret på Jom Kippur-kvelden. Han ble først gjenopplivet, men døde noen dager senere på sykehuset. Da han var fem år gammel, medvirket gutten sammen med sin far, en barnelege, i en propagandavideo for Covid, som oppfordret barn til å følge alle tiltak og fremstilte vaksinasjonen som den frelsebringende løsningen.

Bilde: Screenshot via x.com/AvishagBalev/status/1708369022843076951

Om kvelden på den største jødiske høytidsdagen, Jom Kippur, som i år falt på den 24. og den 25. september, var den åtte år gamle Yonatan akkurat i ferd med å ta seg et bad da han fikk hjertestans. Han mistet bevisstheten og havnet under vann. Da han ble funnet, hadde han ikke lenger puls. Redningstjenesten kom raskt til stedet og klarte først å gjenopplive gutten. Han ble brakt til Hadassah-sykehuset i Mount Scopus.  Tilstanden hans var fortsatt alvorlig, og selv om han skal ha vist en svak bedring, døde Yonatan den 28. september.

Familien hans kom med denne offentlige uttalelsen: 

«Vår Yonatan Moshe gikk bort for kort tid siden. Kvelden før Jom Kippur fikk Yonatan hjertestans i hjemmet vårt, og siden har vi kjempet ved hans side etter at han kollapset. Vi vil uttrykke vår dypfølte takk til alle kjære som var ved vår side i de siste dagene av hans liv. Nærmere informasjon om tidspunkt for begravelsen vil bli kunngjort senere, Yael, Ira og jentene.»

Fra Israel National News (oversatt til norsk)

Yonatan var sønn av Dr. Ira Erlichman, en barnelege ved Hadassah-sykehuset, og barnebarnet til Dr.Mati Erlichman, tidligere sjef for pediatrien ved Shaare Zedek Medical Center. Da han var fem år gammel, var Yonatan med i en propagandavideo hvor barn ble oppfordret til å følge koronatiltakene.

Videoen ble offentliggjort i juli 2020 og viser den veldig opprømte dukken Shushki, hvis bror nettopp har blitt sendt i karantene. Yonatan snakker i videoen med dukken og oppfordrer den til å snakke med hans far, som han sier kan forklare alle tiltak. Dr.Ira Erlichman forklarer deretter Shushki at tiltak som isolasjon er nødvendige, og at også andre regler, som sosial distansering, munnbind og tester må følges av barna.

Avslutningsvis spør dukken når korona kommer til å være over. Erlichman forklarer da at en vaksinasjon vil være nødvendig: Han sammenligner den med kjente vaksinasjoner, og forklarer at man gir en injeksjon, og deretter er det ingen barn som blir rammet av den aktuelle sykdommen lenger. Når dukken innvender at den ikke liker injeksjoner, svarer Erlichman: «Ingen liker injeksjoner, men noen ganger har man ikke noe valg, ikke sant?» Mot slutten av videoen understreker medisineren at det tross alt handler om å beskytte besteforeldrene.

Det er uklart om (og i så fall hvor ofte) Yonatan faktisk fikk de eksperimentelle mRNA-vaksinene mot Covid. Deres skadelige virkning på hjertet er nå velkjent. Det er dessuten et faktum at også hans bestefar tok aktivt del i kampanjen for å promotere vaksinene allerede i slutten av 2020.

I en video understreket bestefaren overfor Israel Gantz, formannen i regionrådet i Binyamin, at vaksinene er trygge og effektive, og at befolkningen derfor absolutt burde la seg vaksinere.

I de sosiale nettverkene er det mange som er forferdet over den lille guttens skjebne. Det hevdes at det kort etter hans død ble publisert en artikkel i den lokale pressen, hvor det advares mot koronavaksinen, da den medfører risiko for hjerteproblemer. Om åtteåringen døde som følge av familiens ukritiske entusiasme for vaksinasjoner, kommer uansett denne advarselen for sent.

Oversetter er Rune G.

Forsidebilde: Skjermdump fra video

Artikkelens nettadresse: Er trat in einem Impf-Propaganda-Video auf: Nun starb der 8-jährige Yonatan nach einem Herzstillstand (report24.news)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • En ondskap uten like. Når leger tar livet av sine egne små barn, skjønner man at satanismen er mer utbredt enn man skulle tro.

  Svar
  • Enig- og nå er WHO på banen igjen. Om who sine råd ( blitt lov) ikke blir fulgt kan man havne i karantene, tvangs vaksineres miste jobben mm.
   Who tilraner seg derved suverenitet over lands innbyggere. Fristen for høringen er den 16.10 her i Norge

   Svar
   • Du burde holde deg til saken og ikke ta budbringeren. Om du ikke har noen argumenter, er det best å holde kjeft.

  • Sven Jørgensen
   15 oktober 2023 11:31

   Sikker på at kilden er etterrettelig? https://en.wikipedia.org/wiki/Arutz_Sheva
   Jeg skulle virkelig ønske at folk ville lære seg å sjekke validiteten av egne oppfatninger, og ikke bare gape over alt som blir servert i tvilsomme medier av kilder med uavklarte motiver. Jeg vil anbefale alle å lese litt om temaet «kritisk tenkning», det er en god kur mot dypdykk i kaninhullene.

   Svar
   • Enig. Det er fanatikere på begge sidene. Mener selv at overtrampene, sensuren, manipuleringen, og truslene når det gjelder vaksiner og covid, er så omfattende og grenseoverskridende at man trenger ikke legge ekstra til. Uhyrlighetene står godt på egne ben.

 • wasan Totland
  14 oktober 2023 18:37

  Stakkars gutt. Når det er sagt: Det er greit at de også får smake på den sure svie de har utsatt andre for.

  Svar
 • Rart det aldri er slike historier fra Norge ?

  Svar
  • Det ble vel sendt mye saltvann til Norge, tenker jeg. Produsentene var jo klar over hvor skadelig vaksinen var, og spekulerte nok i å holde skadevirkningene nede ved å lage placebo. Det er vel slik de holder på nå også…

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hezbollah og Israel vokter hverandre.

Foreløpig er det rolig på grensen til Libanon.

Forrige innlegg

Mer rør i Østersjøen.

Så er vi i gang igjen!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.