POSTED IN Europa, Norge

Liberalismens og krisetiltakenes resultat:

Nattsvart i Europa. God Natt!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Kalkulerer optimistisk – med over 4 prosent resesjon i år

Av Jan Herdal

For bare en måned siden ble det kalkulert med en svak vekst på vel en prosent i eurosonen i år. Nå er scenariet en dyp resesjon på over 4 prosent. I øyeblikket virker også det optimistisk.

De politiske tiltakene mot koronaviruset vil «bryte forsyningskjeder, ramme turismen og svekke etterspørselen» både i indre og ytre markeder. Sårbarheten øker, både i banksystemer som har en stor andel «dårlige» lån, og i land med høy gjeld i forhold til BNP, skriver Focus Economics.

Det er globalismen som med dette får sitt pass påskrevet av globalistene selv. Og dagens utvikling er bare dråpen. Den europeiske makteliten har lenge vært i utakt med virkeligheten. Det har den forsøkt å skjule bak stadig nye berg av råtne lån.

______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra oljekrisa.no
______________________________________________________________________________

Viljen til selvskading er ubrutt. Mens skuta går ned, fabler de politisk korrekte fortsatt om grønne utopier. Hest- og kjerresamfunnet synes å være idealet. God natt, Europa.

Fabrikker fungerer i dag gjerne som samlebånd for deler fra alle kanter av verden.

Stikkordet «forsyningsskjeder» ender ofte i Kina og andre asiatiske lavkostland, som av globalistene er omgjort til vestens industripark. Hva kunne gå galt? Det ser vi nå. Europa er ikke en gang selvforsynt med medikamenter eller grunnleggende smittevernutstyr.

India er verdens viktigste produsent av råstoff til medisinske medikamenter. Når landet nå stenger ned, rammer det norsk legemiddelproduksjon. Diabetikere er utsatt. Smittevernutstyret vårt? Det kommer ned fly fra Kina, noe norske politikere prøver å skjule.

Kan vi få matvaremangel? (Foto: Mick Haupt)

Kan det i tillegg til livsviktige medisiner også bli mangel på matvarer i Norge? Det kan det. Når avsendere får for lite til sin egen befolkning, vil vi raskt oppdage at vi ligger i enden av «forsyningskjeden».

Denne artikkelen i Aftenposten fra 2013 kan lære oss ett og annet om vår angivelige sjølforsyning. En månedlig soyalast fra Brasil holder norsk dyrehold i live. Uteblir den, reduseres enhver historisk vårknipe raskt til en tur i parken.

I Norge har registrert ledighet allerede passert 400 000, og ingen tror at det stopper her. Vi unngår neppe resesjonen som omgir oss. Oljefondet har tapt 1,5 billioner kroner på børsraset. Legg til 500 milliarder i foreløpige kostnader for korona-«tiltak».

Norske politikere tror fortsatt at politikk er å lire av seg tomme fraser på tv, øke sin egen lønn og holde et raskt voksende hoff av nikkedukker fornøyd. Det er selve oppskriften på katastrofe nå.

Hva er restene av oljefondet egentlig verdt – ett års forsyning av livsviktige proteiner?

Forsidebilde v/Darwin Vegher

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Mens skuta går ned kan kanskje noen se til Sverige og Gotland.Det meldes nå at sementproduksjonen legges ned av miljøverket og det vil igjen ramme bygningsbransjen.2-300 tusen bygningsarbeidere vil rammes og full byggestans vil etterhvert bli en realitet.
    Nesten selvfølgelig er Wallenbergfamilien,SEB banken og ett fransk storselskap som igjen muligens er kontrollert av Wallenberg involvert.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimasaken:

Aftenposten forvrenger fakta.

Forrige innlegg

Det er mange som dør som har korona.

Ikke beskyld koronaen for alle dødsfallene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.