POSTED IN Coronavaksiner, Hellas

Lekkete dokumenter fra New Zeeland:

Overdødeligheten skyldes vaksinene.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi henter denne saken fra det danske nettstedet Snaphanen. De viser til offentlige tall for dødelighet fra New Zeeland etter vaksineringen som unisont peker mot vaksinene som den viktigste årsaken. I Norge er ennå ikke helsemyndigheter presset mot veggen, med de fortsetter på pushe vaksinene til Pfizer og Moderna til tross for overdødelighet også her i landet.

I det minste skulle dette vært undersøkt som en mulighet, men selv det vil en ikke. Den enkleste testen er å sammenligne levealderen til de vaksinert mot de uvaksinert.

Hvis de vaksinerte lever lenger enn de uvaksinerte kan politikere, helsemyndigheter og medier slappe av og vi i alternative medier må gå i tenkeboksen. Men hele saken lukter nå lange veier og foreløpig velger en altså å holde seg for nesen.

Her er en link som tar opp saken med de lekkete dokumentene fra New Zeeland som utvetydig viser at vaksinene og overdødeligheten henger sammen.

Knut Lindtner
Redaktør

Her er innlegget:

“Tallene viser, de begår massemord”

De New Zealandske tal fra igår vækker opsigt overalt

Undtagen i de statsbetalte  “journalisters” systemmedierne og blandt politikere. Et lille greb i bunken af reaktioner. “These vaccines are killing machines”, siger Steve Kirsch. Se eventuelt Winston Smith en gang til.

En politiker i det engelske Underhus siger til Andrew Bridgen, at “tallene er blevet debunket.”(avkreftet, red.) Bridgen har kun haft tallene i 24 timer. Så tykke løgne er politikerne tvunget ud i, når de tvinges til at tale. Så forstår man udmærket, at det store flertal helst vil tie helt. Løgnene er det eneste, de har tilbage. Det bliver ikke sidste gang, vi kommer til at høre om de dødstal. De vil ligge og vente til regnskabets time kommer.

Og her er enda en video:

Og så lige et par snapshots fra det seneste døgn, der viser at det er andre end skuespillere og sportsstjerner, der dør pludseligt og ungt. Ja, det er faktisk allermest dem – almindelige mennesker der i titusindvis dør hver dag:

Steve Bitar, an instructor, tells the crowd at an MIT conference that his student had a heart attack and myocarditis after the Pfizer booster, and seven student deaths on the WPI campus were called suicides, but he knew one and it was not a suicide!

(Norsk oversettelse: Steve Bitar, en instruktør, forteller publikum på en MIT-konferanse at studenten hans hadde et hjerteinfarkt og myokarditt etter Pfizer-boosteren, og syv studentdødsfall på WPI-campus ble kalt selvmord, men han kjente ett og det var ikke et selvmord!)

https://twitter.com/i/status/1730535782597976227

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Iflg. Deagel ‘s lister over befolkningereduksjon/folkemord innen 2025. Ja, så går det som planlagt. USA med en reduksjon på 68%. England en reduksjon på 77%. Tyskland 65%. Osv. Alle land er på listen.
  Dr Edwin A. Deagle Jr.
  During his life, Dr Edwin served as the Assistant to the Secretary of Defense and the Deputy Secretary of Defense. He was also the Director of International Relations for The Rockefeller Foundation, an influential global philanthropic organization.
  Dr Edwin A. Deagle Jr.
  I løpet av livet tjente Dr Edwin som assistent for forsvarsministeren og viseforsvarsministeren. Han var også direktør for internasjonale relasjoner for The Rockefeller Foundation, en innflytelsesrik global filantropisk organisasjon. Nå kommer det imidlertid for en dag at denne Dr. Deagel ikke er alene om denne «værrapporten! Han kobles sammen med DOD(department of defence-forsvarsdepartementet) og CIA. Bombe!? Her er linken: https://expose-news.com/2023/12/03/cia-pentagon-rockefeller-deagel-depopulation-c19-jabs/

  Svar
 • https://t.me/hiddeninplainsight1

  Se denne hjerteskjærende videoen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva skal vi med det falleferdige Nationaltheatret?

Bygg en bunker på Tullinløkka.

Forrige innlegg

Kinzhal smadrer Patriot.

Plutselig forstod noen i vest at maktbalansen var endret.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.