POSTED IN Helse, Ytringsfrihet

Leger som nekter å bøye seg for koronadiktaturet og bruker effektive medisiner:

De skal nå tvinges i kne av myndighetene.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har tidligere referert til dr. Jensen på denne bloggen. Han reagerte på at helsemyndighetene i Minnesota (hvor han sittet i delstat-senatet) instruerte legene til å sette koronadiagnoser på pasientene selv om de ikke var obdusert. Han har også reagert på det enorme belønningssystemet i USA hvor en covid-diagnose utløser store pengebeløp fra myndighetenes side.

Denne oppblåsningen av korona-døde er forsterket av at viktige deler av USAs helsevesen drives av private aktører (f.eks. sykehus). Det er denne kombinasjonen av kravet til inntjening og belønning for en bestemt diagnose som er en viktig årsak til en kraftig overdiagnostisering av denne sykdommen i USA.

Dr. Jensen utsettes hele tiden for trakassering fra USAs helsemyndigheter, nå seinest med dette nye brevet som han referer til i videoen under.

Her er det ikke pasientenes velferd som er prioritert, men det motsatte, altså å stoppe tiltak som kan undergrave grunnlaget for nedstengningstiltakene.

Vi beklager at videoen under pågår på engelsk.

Knut Lindtner
Redaktør

Dr. Scott Jensen slår alarm om det nye medisinske overvåkningsregimet

Av dr. Scott Jensen, lege og tidl. Senator og 21st Century Wire

På Julaften slapp dr. Scott Jensen, allmennpraktiker og guvernørkandidat i Minnesota, en video der han forklarer hvordan han nå for femte gang har blitt en målskive for sin hjemstats medisinske ledelse ved at de setter i gang etterforskning mot ham.

Det ser ut til at delstatens motiv for dette er av politisk natur og er utformet for å trakassere ham og få ham til å slutte å behandle sine pasienter. Hans forbrytelse er – iht staten Minnesota – er «spredning av desinformasjon», å være uvaksinert, å anbefale barn å ikke bruke maske på skolen, å fremheve naturlig immunitet samt å foreskrive ivermektin.

Hva verre er, så krever hans navnløse, ukjente anklagere at han skal overlevere de private medisinske opplysningene om pasientene hans som har fått ivermektin. Dr. Jensen advarer om at dette er en farlig presedens og kan bli måten det gjøres på i fremtiden.

«Kan de skje meg, så kan det skje deg. Det skjer faktisk deg allerede nå», sier dr. Jensen.

Oversatt av Væringen

Forsidebilde: Charles Deluvio

https://rumble.com/vrevnd-dr-scott-jensen-sounds-alarm-on-new-medical-surveillance-regime.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Vi går også her i Norge mot en «iskald» tid, ikke bare på grunn av strømprisene, men også på grunn av at «sammensuriet» har valgt inn som vår «regjering» de fremste forkjemperne for BBB, «kommunistene». Som Huitfeldt (AP) sa det: «Du skal få det enten du vil eller ei».
  Zionister/Edomitter som står bak hele «planen» hater hvite kristne mennesker, og spesielt kristne som stammer fra de 10 «tapte» abrahamittiske stammer. (i store trekk «hvite» kaukasiere) Mange av oss skal bli drept i tidene fremover før Gud setter ned foten og sier nok er nok til Satan.
  Deretter blir jorden ryddet for alle som har valgt «feil veg». Men vi må kjempe imot, hvis ingen vil frelses, hvem skal da Gud sende Jesus og englene for å redde?
  For de som ikke tror, gå igjennom historien, se på hva som har skjedd, tenk etter om «MSM» har gjengitt historien korrekt, hvis ikke, hvorfor?
  Hvor mye leser man om at kristne forfølges og drepes over hele kloden? Hvorfor sultes folk til døde i mange land? Sjekk opp Kalergi planen, Albert Pike (sørstats-general og frimurer) sine planer om 3x verdenskrig, les WEF sine hjemmesider. Om du skal frelses eller «dra til helvete» er helt og holdent din sak, men skaff deg i hvertfall litt kunnskap om hvorfor du bør tenke deg om.
  Mange flåser av slike ting som «konspirasjonsteorier», hva med de KT’er som ble uttalt ang. korona-plandemien, «vaksinering», og «vaksine»-pass? Er vel nå etablerte fakta? 14 dager nedstengning, og så tilbake til «normalen», nå 2 år seinere stenger de ned i hytt og pine. Så kom «1 injeksjon», 60% «vaksinert» og landet skal åpnes opp igjen, meg bekjent fables det nå om 4 dose, selv om 80% er vaksinert. Og Vaksine-pass? dere lo så dere grein av oss KT’ere som kunne påstå at slike ville komme, ler dere like godt nå når dere ser rundt dere i verden og her hvor de seriøst planlegger det?
  Moralen er: Man kommer ganske langt med å være en smule skeptisk til mathaveres forsøk på å tilrane seg enda mere makt, og si ifra når det de gjør ikke lenger er «greit». Frihet og menneskerettigheter er noe man må kjempe for (hvis man vil ha det), hvis ikke er noen alltid raske med å fjerne dem til «fordel» seg selv.
  Men denne gang går det mot Ragnarok, dette blir det siste slag mellom godt og ondt, denne gang skal det onde utryddes permanent, og forhåpentlig blir det noen gode stående igjen etter at kampgnyet legger seg.
  Mange ler av Bibelen, men les igjennom den, du vil finne tekster som ser ut til å være skrevet for dagens situasjon på alle områder.
  Tilfeldig at så mye fra 2000 år siden stemmer med dagens situasjon?
  Tror ikke på slike «tilfeldigheter», men «MSM» vil gjerne ha deg til å tro at det er «tilfeldigheter», og latterliggjør kristne og deres tro, hvorfor?
  Hva er så spesielt med kristne at de må latterliggjøres, hundses og drepes?
  Er det satanisters redsel som pipler frem fordi de innerst inne vet at de selv skal tilintetgjøres av Skaperen? Et forsøk på å legge jorden øde ved å tilintetgjøre sin «fiende» før de selv blir til støv?
  For øvrig et godt nyttår til alle dere som er på Guds side i kampen.
  De andre kan for min del dra dit de skal jo tidligere jo bedre. De kan ta sine «boostere» med genterapi, spise sin GMO mat og betale «avlat» til B. Gates og co. mens de råtner vekk og endres til avkom av Nephilimene.

  Svar
 • FRIHET OG SANNEHET NÅ !!!
  1 januar 2022 21:18

  Korona hysteriet og korona vaksinene og behandlings regimet de bruker mot korona er ren jukst og fanteri hvor folks helse tvert imot blir ødelagt… Dette har ALDRI handlet om helse men handler om «the great reset», korrupsjon, makt og penger. Folks helse bryr de som har satt dette igagng seg OVERHODE ikke om…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Går det mot et nytt opprør i Israel:

Den tredje intifada?

Forrige innlegg

Vaksiner skulle hindre sykdom, men de gir nye problemer

Anslagsvis 1 av 95 gutter diagnostisert med myokarditt på en privatskole i California

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.