POSTED IN Globalisering

Legemiddelindustrien styrer nå helsepolitikken

Er de som står bak dette fra en rivaliserende sivilisasjon?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Her i Norge fratok legenemda lisensen til en lege, som skrev en rapport om bivirkningene han observerte hos sine pasienter som hadde fått covid-«vaksinen». Andre leger ble truet av legenemda når de behandlet pasientene sine med andre legemidler. Big Pharma har korrumpert hele helsevesenet i hele den vestlige verden.

Leger, enten de er privatpraktiserende eller sykehusleger, skriver pasientjournaler, og må ha oppdaget at helsetilstanden for pasientene har blitt dårligere etter covid-massevaksineringen. Covid-«vaksiner» reduserer immunforsvaret, det er derfor covid-vaksinerte smittes igjen, og smittes lettere av influensa og andre virus, og at latente sykdommer som immunforsvaret tidligere bekjempet eller holdt i sjakk, nå blusser opp hos mange, ikke long-covid.

Det er ingen unnskyldning for legestanden som har benektet dette, de er ikke annet enn salgspersonale i Big Pharmas organisasjon. Et redusert immunforsvar etter mRNA-injeksjonen kalt vaksine for å få folk til å ta dem, gjør de «vaksinerte» som overlever blir kunder for livstid for den farmasøytiske industrien.

Big Pharma er nå så mektig og rik, at mange av gigantselskapene i den farmasøytiske industrien er verdt mer enn selv flere vestlige lands BNP. Når mange av selskapene er partner med World Economic Forum, som er partner med FN, og Verdens Heleseorganisasjon underlagt FN, blit WHO deres organ for å pålegge FNs 193 land å vaksinere deres innbyggere.

Fra et forretningsmessig ståsted et gigantisk kupp av Big Pharma. WHO er 80 prosent privatfinansiert, halvparten av dette fra Gates Foundation, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller vaksiner. WHO er som FN tvers igjennom korrupt, når FN også finansieres av WEF.

Den globalistiske storkapitalen bak Big Pharma instruerer WHO til å erklære pandemier, og 193 medlemsland må kjøpe inn vaksiner til sine befolkninger til priser Big Pharma bestemmer. De landene som ikke har råd til å betale for dem over statsbudsjettet, må låne av banker som har de samme finansielle eierne som Big Pharma.

Hovedkonferansehallen i WHO sitt hovedkvarter. Hvem er det egentlig som sitter i disse stolene? Bilde: Wikipedia

Innbyggere som nekter å ta «vaksinene» kan straffeforfølges, eller de kan få sparken, og med en digital sentralbankvaluta, stenges ute fra samfunnet som straff. Big Pharma har dermed minst over 6 milliarder mennesker i den vestlige verden, som tvinges til å injiseres med deres produkter, og siden staten betaler i alle 193 landene, er de sikret en astronomisk gevinst for hver «pandemi».

Dette er forgiftning i en global skala, også et biovåpen for globalistenes agenda for depopulasjon som de også er åpne om. WEF, som er partner med gigantselskapene i den farmasøytiske industrien, snakker høyt om depopulasjon av milliarder for «å redde klimaet». mRNA-injeksjoner som svekker immunforsvaret kalt vaksine er gitt til 5, 5 milliarder av den vestlige befolkningen i idustraliserte land, og WEF som representerer og er partnere med eierne og de finansielle eierne av Big Pharma, har depopulasjon av menneskeheten på sin agenda. Det er umulig å ikke sette dette i sammenheng.

De driver også krig mot verdens matproduksjon. Dette er en ondskap som ikke er av denne verden, og da må en kunne stille spørsmål om at globalistene heller ikke er det. Dette er krig mot menneskeheten. En får tanker om at det må være rivaliserende sivilisasjoner i vår galakse. De oppfører seg som de er en fiendtlig menneskerase, utplassert her på Jorden for å erobre den og slavebinde de av jordens mennesker de vil beholde.

Evolusjonsteorien sier at alle mennesker har samme opprinnelse fra her på Jorden, men kan den være konstruert? For hvis alle tror på den, har en utenomjordisk fiendtlig rase av mennesker klart å skjule seg seg her uten å vekke mistanke, og blitt helt integrert og assimilert blant menneskene de er her for å erobre å slavebinde. De kan ikkevurderes som individer, bare etter det de gjør samlet som den «tribal hive» de er.

Et overveldene flertall av alle paleontologene, antropologene, biologene og arkeologene som har utviklet Darwins teori til en lære, er av samme etniske gruppe som eierne av bankkartellet og de enormt mektige kapitalforvaltningsselskapene, de som har og er sentrale i den monetære og politiske makten, presse og media makten, rettsmakten og militærmakten. To promille av verdens befolkning som eier over halvparten av verdens samlede velstand.

En etnisk gruppe som med det har kommet i posisjon til å kriminalisere all kritikk av seg i mange land. Da er det ikke science-fiction å stille spørsmålet om de kommer fra en rivaliserende sivilisasjon.

Innlegget er hentet fra Derimot.no sin kommentarspalte.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • CIA remote viewers finner underjordiske alien-baser:

  https://www.youtube.com/watch?v=XWqh9F4pjHg

  Sataniske ritualer brukes for å åpne seg for demoniske, men slavebindende, krefter, for selvegennyttige interesser utelukkende,
  så de bestialitetene de driver med åpner for en ønsket demonbesettelse, lan man si, de setter sine vibber så lavt, helt hjerteløst, perverst, og da kan ondskapen finne seg en kropp å uttrykke seg gjennom. Tror jeg.

  Svar
 • » Et overveldene flertall av alle paleontologene, antropologene, biologene og arkeologene som har utviklet Darwins teori til en lære, er av samme etniske gruppe som eierne av bankkartellet og de enormt mektige kapitalforvaltningsselskapene, de som har og er sentrale i den monetære og politiske makten, presse og media makten, rettsmakten og militærmakten. To promille av verdens befolkning som eier over halvparten av verdens samlede velstand.

  En etnisk gruppe som med det har kommet i posisjon til å kriminalisere all kritikk av seg i mange land.»

  Svar
 • Northern Light.
  28 februar 2024 20:05

  Rabbi og professor Michael Laitman: Jøder er ikke av denne verden, vi er sendt for å erobre den.

  Og han sier de gjør en grundig innsats for det, men det kunne vært bedre.

  Av Chris Rossetti.
  Her er en avslørende video, et video av et foredrag rabbiner og professor Michael Laitman holdt på et universitet i Israel i 2011, på Minnedagen for falne soldater. Den jødiske kabbalistens teori er at jøder blir sendt fra «et annet univers» for å «ta formen» til forskjellige menneskelige folk – og «erobre» dem gjennom undergraving av deres «verdens ego».

  Her er en liten del av det Laitman forteller sine jødiske studenter:
  Laitman: Faktisk kommer vi ikke herfra. Vi kom derfra (peker mot verdensrommet). Dette er Israel på deres planet. Så vi gikk gjennom en rute som tok oss innover, det som kalles «shattering of the vessels » – knusingen av den kollektive sjelen deres..

  Spørsmål fra salen: Hvem er stabssjefen som sendte sjefsenheten? Laitman: Ham. Skaperen. Israel er en del av ham. Spørsmål fra salen: Så denne stabssjefen sendte denne kommandoenheten? Laitman: Han sendte kommandoenheten. Ga dem styrke. Ga dem forbindelsene. Alt.

  Men… de har ikke noe valg. Han brøt dem ned og omformet dem. Hva betyr det? For å utplassere dem inne i det fiendtlige landet, måtte han gi dem samme form som befolkningen i det fiendtlige landet. Det er som om vi går inn i et land som et undercover-team. Og hver og en av oss er akkurat som folket i landet. Si at vi blir sendt et sted nå – Afrika for eksempel. Så vi vil ta på oss samme form og form som folket i Afrika. Egenskapene, trekkene, tilnærmingen, interessene, alt. Den samme nøyaktige formen – innvendig og utvendig..

  Du vet, det er som en undercover-agent. Han er der en stund, ingen rører ham. Han må begynne å arbeide, bygge hus, familie… Alt er bra i årevis. Etter det begynner han å gjøre noe. Han får en påminnelse utenfra: «Du må begynne å arbeide for oppdraget.» Han har allerede glemt det, og plutselig ringer de ham. Her er sjefen din, og det og det, du vet – som i filmene… Dette er hva som skjer med oss.

  Vi må våkne. Vi må huske at vi har et spesielt oppdrag. Og egentlig, dette er ikke vårt sted. Vi kommer fra et helt annet sted. Så vi må finne hverandre våre i henhold til denne oppvåkningen. Fikk du beskjeden? Jeg fikk beskjeden, han fikk beskjeden og så videre, og så samles vi som en gruppe.

  Så på hele denne planeten er vi romvesener som kommer fra en annen galakse. Vi mottar denne lysstrålen – denne oppvåkningen – individuelt. Og nå samles vi som grupper som begynner å forberede oss på å erobre Jorden. Det er oppdraget.

  Spørsmål fra salen: Hvordan erobrer vi den? Laitman: Hvordan erobrer vi den? Vi får også tilsendt metoden. Vi blir vist alt gradvis. Vi blir undervist. Ikke undervist, men på en måte trent og aktivert – som setter tankesettet vårt i bevegelse. Men faktisk kommer det fra vår opprinnelige planet. Og takket være den opprinnelige naturkraften vi har, vil vi ta over de som bor her på Jorden.

  Hvorfor ser du på meg slik? Tror du meg ikke? Jeg sier det seriøst! Det er enda mer enn det. Det er ikke en annen galakse – det er et annet univers. Det er en helt annen dimensjon. Det er den vi er fra..

  Spørsmål fra salen: Hvorfor er vi romvesener?

  Rav Michael Laitman: Vi er romvesener fordi – jeg snakker ikke om vår ytre form – kroppen eller kjøtt, blod og organene. Jeg snakker om det indre som ikke eksisterer i andre mennesker i verden på Jorden, men bare i oss. Det er den indre programvaren som er i oss her, og kommer fra den andre verdenen.. Det vi snakker om nå er fasen der vi undercover-agenter må koble oss sammen og organisere oss for å erobre jorden. Så vi kom hit for å få ting i orden – som på hjemplaneten vår.

  Fra National Vanguard, publisert 15 november 2018.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videoforedrag, 54 min, og et intervju med Larry King i orginalartikkelen.
  Michael Laitman er professor i ontologi, har en doktorgrad i filosofi og kabbala og en mastergrad i medisinsk bio-cybernetikk. Laitman er grunnlegger og leder av Bnei Baruch og Ashlag forskningsinstitutt, som er to internasjonale organisasjoner med hovedbase i Israel. Wikipedia.
  Orginalartikkel: Rabbi: Jews are Not of This World; We’re Sent to Conquer It.

  Svar
 • Takk, N.L., om Laitman snakker sant eller om et helt folk lider av massepsykose, uansett er de overbevist og atter overbevist av «Ham. Frelseren.» om at de eier verden, virker det som, og sier det høyt uten å skjemmes. Sikkert «Ham», Jahve, som Bibi hyller, «ødelegg alt de har, drep, menn, kvinner og barn!»
  1 Samuel 15

  Svar
 • Jeg tror ikke de 0,1% hyper rike som står bak «the great reset» er utenomjordiske… De er mennesker men en type mennesker som er narsisister og psykopater og de hater vanlige mennekser som ikke ser slik som de selv. De ser på 99,9% av befolkningen som kveg uten verdi som de kan gjøre hva de ønsker med, og det akter å gjøre er å slavebinde de 99.9% og redusere befolkningen.

  Svar
 • pravdamedia
  1 mars 2024 0:25

  For de som er interesert, er det mye informasjon å sette seg inn i på alt.media i utlandet,samt noen i Norge. nettsider,som https://www.rumormillnews.com/ , https://gazetteller.com/ https://www.brighteon.com/
  https://expose-news.com/ https://beforeitsnews.com/ amg-news.com x22report og alt.sosiale medier som telegram,gab.com, signal, truthsocial og x,(twitter). Video og kanalnettsteder, som youtube ,https://odysee.com/ , rumble.com og bitchute.com

  BRUK SIL VED LESING AV DENNE INFO,PÅ DISSE SIDENE,MEN MYE AV DENNE INFO, KOMMER UT SOM OFFISIELLE NYHETER,FLERE ÅR SENERE. Sjekk gjerne ut tartaria,mud flood,Nesara gesara,space kommando og Tucker Carlsson, samt the cabal og HISTORY OF the Khazarian mafia, Cains seed.
  Vet du egentlig hvem du er gift / sammen med ? kjenner du ikke igjen din familie, ta en tur ned deep down the rabbit hole. lykke til, god informasjons jakt.
  Støtt gjerne dine med konspirasjonsteoretikere, desverre så blir, så alt for ofte blir konspirasjonsteorier, fakta eller sannhet.

  Svar
 • Northern Light.
  9 mars 2024 16:21

  Fysiker John E. Brandenburg: Det er bevis for eldgamle atomeksplosjoner på Mars.

  Gamle kjernefysiske reaksjoner på Mars og Jorden sies å være «naturlige», men er de det?

  Av Tara McIsaac.
  Del 1. Mars har en høy konsentrasjon av gassisotopen Xenon 129 i atmosfæren. Xenon 129 produseres ved kjernefysiske reaksjoner. Overflaten på den røde planeten har også et overskudd av uran og thorium.

  Disse forholdene er sannsynligvis et resultat av to store unaturlige atomeksplosjoner på Mars i fortiden, hevder plasma fysiker Dr. John Brandenburg i en artikkel fra 2014, med tittelen «Bevis for en massiv termonukleær eksplosjon på Mars i fortiden».

  På Jorden, i Oklo, Gabon, ble uran utvunnet i 1972 og funnet å ha uvanlige egenskaper. Naturlige uranforekomster inneholder alle rundt 0,7 prosent U235. Isotopen U235 i Oklo-gruven viste seg imidlertid på nivåer rundt 0,6 prosent, noe som tyder på at U235 i denne gruven allerede var «brent» med det menes forbrent i en atomeksplosjon.

  Dr. Francis Perrin, tidligere formann for den franske høykommisjonen for atomenergi, fortalte det franske vitenskapsakademiet 25 september 1972, at en atomreaksjon hadde funnet sted for omtrent 1,7 milliarder år siden. Mens mange forskere sier at kjernefysiske reaksjoner på Jorden og Mars kunne ha skjedd naturlig, er noen forskere uenige. Hvis reaksjonene ikke var naturlige, er implikasjonen at intelligente vesener – enten menneskelige eller fremmede forårsaket dem.

  Hvis reaksjonene ikke var naturlige, er implikasjonen at intelligente vesener forårsaket dem.
  Selv om reaksjonene skjedde naturlig, stiller disse unaturlige hendelsene spørsmålet, kan en atomeksplosjon skje naturlig på Jorden og forårsake masseødeleggelse?

  Forhistorisk atomreaktor?
  Oklo-uranforekomstene ble geologisk estimert til å være rundt 1,7 milliarder år gamle. Perrin foreslo at reaksjonen fant sted naturlig på den tiden, siden uranet ville vært på sitt reneste. I stedet for den 0,7 prosent konsentrasjonen av U235 vi ser i dag, ville den vært på rundt 3 prosent. Vann er nødvendig for at uran skal «forbrenne» i en reaksjon. Den allment aksepterte forklaringen på den naturlige reaksjonen, sier at vann kom inn i malmforekomsten og satte i gang kjedereaksjonen. Men vannet må være veldig rent for å starte en slik reaksjon, bemerket avdøde Dr. Glenn T. Seaborg.

  LES MER: 17 artefakter som sies å antyde at det eksisterte høyteknologiske forhistoriske sivilisasjoner.

  Seaborg var leder av United States Atomic Energy Commission, og han vant en Nobelpris for sitt arbeid med syntese av tunge elementer. Han sa at reaksjonen ikke kunne ha skjedd naturlig. Hans syn er oppsummert av Rene Noorbergen i Noorbergens bok «Secrets of the Lost Races»: Selv noen få deler per million av enhver forurensning vil «forgifte» reaksjonen og stoppe den. Problemet er at ikke noe så rent vann finnes naturlig noe sted i verden!

  En annen innvending mot Dr. Perrins rapport gjaldt selve uranet. Flere spesialister i reaktorteknikk bemerket at ikke på noe tidspunkt i den geologisk estimerte historien til Oklo-forekomstene, var uranmalmen rik nok på U235 til at en naturlig reaksjon kunne ha funnet sted. Selv når forekomstene først ble dannet, ville det spaltbare materialet ha utgjort bare 3 prosent av forekomstene – altfor lavt nivå for en «forbrenning». Likevel fant det en reaksjon sted som antydet at det opprinnelige uranet var langt rikere på U235 enn en naturlig forekomst kunne ha vært.

  Svar
 • Northern Light.
  9 mars 2024 16:29

  Eksplosjoner på Mars.
  Del 2. Oklo-saken blir ofte sitert i argumenter om at kjernefysiske reaksjoner på Mars kunne ha vært et naturfenomen. Men Dr. Brandenburg har vurdert og avvist den «naturlige» forklaringen. Han sa at Xenon-129 på Mars sannsynligvis er et produkt av en kjernefysisk prosess i stedet for masse-fraksjonering, en prosess i naturen der en viss mengde av en isotop eller annet stoff, skilles ut i løpet av en overgangsperiode.

  En planets atmosfære kan erodere over tid, spesielt uten et sterkt magnetfelt, som på Mars. Når dette skjer, er de lettere isotopene på toppen mer erodert enn de tyngre, noe som fører til en økning i tyngre isotoper. «Men på Mars, uansett hvilken prosess som forstyrret isotopene, gjorde de lettere isotopene relativt rikere enn tyngre. Dette krever en kjernefysisk prosess i stedet for masse-fraksjonering», skrev han.

  Hvis eksplosjonene var naturlige, ville vi sett enormt store kratere i overflaten av Mars, sa Brandenburg. Han antyder i stedet at eksplosjonene skjedde på grunn av store fusjons-fisjons bomber detonert i stor høyde, lignende de som er sett på Jorden. Han forklarte hvordan bombene på jorden produserer Xenon 129: «For å forsterke virkningen av en hydrogenbombe, er bombens innkapsling typisk laget av uran 238 eller et thorium. Følgelig produseres Xenon 129 bare i små mengder ved normal fisjon, men i en konvensjonell hydrogenbombeeksplosjon produseres den i store mengder». Han har analysert mønstrene til distribusjonen av uran og thorium på overflaten av Mars, og konkludert med at de stemmer overens med atomeksplosjoner sentrert på to punkter.

  Dr. David Beaty, Mars-programvitenskapsleder ved NASAs Jet Propulsion Laboratory, fortalte Fox News at han er interessert i Brandenburgs ideer. Men han sa at en ferd til Mars for å undersøke det ville koste mye penger. Edward D. McCullough, en vitenskaps- og romkonsulent, og Harrison Schmitt, en geolog og pensjonert astronaut, var hver enig i deler av Brandenburgs teori – men gikk ikke så langt som å si at anomaliene skyldtes fremmede kjernefysiske luftangrep.

  Bør vi bekymre oss for naturlige reaksjoner på jorden?
  Beaty fortalte Fox News at en naturlig kjernefysisk reaksjon hypotetisk kan skje om ytterligere en milliard år på jorden, men det er ikke noe vi trenger å bekymre oss for nå. Geologiske forhold endres ikke ofte og plutselig. Brandenburg estimerte at eksplosjonene på Mars skjedde for rundt 180 millioner år siden. Han sa at eksplosjonene ville ha vært store nok til å skape en global katastrofe og endre det globale klimaet på Mars.

  Fra Epoch Times, publisert 15 februar 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Evidence of Ancient Nuclear Explosions on Mars, Says Scientist.

  Kommentar:
  «Kriger i himmelen» er også beskrevet i de Hinduistiske Veda-versene, som sammenfaller med de Bibelske fortellingene om dette, men med mer detaljerte beskrivelser av «Vimanas»- romskipene, deres våpen, og til og med av våpen med virkning som atomvåpen.

  Mange mener at de mange av de flere tusen bildene fra Mars-roverne, viser artefakter som tyder at det har vært en sivilisasjon på Mars, og sammen med Xenon-129 isotopen som bare kan komme fra hydrogenbombeeksplosjoner, gjør det enda mer sannsynlig. Det tyder på at mennesket på Jorden ikke er et resultat av evolusjon, men av en kolonisering. Kan dagens kriger bare være en fortsettelse på kriger mellom rivaliserende sivilisasjoner med mennesker, som har pågått i uminnelige tider i vår galakse?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Maidan var ingen revolusjon.

Det var statskuppet da USA tok makten i Ukraina.

Forrige innlegg

Svært stor studie bekrefter:

Flere bivirkninger etter koronavaksinene enn forventet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.