POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Lege trodde på myndighetenes forsikringer om vaksinene.

Snudde helt om da stadig flere pasienter ble syke etter vaksineringen.

0
Print Friendly, PDF & Email

Lege som tidligere var for covid-vaksinering, advarer nå om ødeleggende bivirkninger.

Av Patricia Harrity.


En lege som har gitt tusenvis av pasienter covid-vaksiner, har nå bestemt seg for å advare om en tilsløring av ødeleggende bivirkninger, inkludert kreft og hjertestans forårsaket av covid-injeksjonene.

Dr. Cornelia Tschanett satte omtrent 4000 vaksiner på sine pasienter i sin praksis, og opplevde et moralsk dilemma etter å ha lagt merke til at rundt ti prosent av pasientene hennes rapporterte bivirkninger etter vaksinasjonen. Etter en urovekkende hendelse der en frisk tenåring hun vaksinerte plutselig fikk hjertesvikt, nådde Dr. Tschanett et punkt hvor hun følte seg ute av stand til å «fortsette å vaksinere». I stedet for å fortsette med vaksinasjoner, har hun valgt å dele bekymringene sine, og utfordre den rådende fortellingen om at covid-vaksinene er «trygge og effektive», som hevdes av helsemyndigheter.

Videoen hvor hun fortelle om sin erfaring kan sees her

Ifølge Dr. Tschanett er det tusenvis av andre leger som deler hennes observasjoner angående vaksinen, men de er livredde for å miste jobben og karrieren, og bli straffet av Big Pharma hvis de våger å si fra om bekymringene sine. Dr. Tschanetts historie er nå en del av en ny dokumentar med tittelen «Un-Sichtbar: Der Film Teil 1» (Usynlig: Del 1 av filmen). I filmen avslører hun at svimlende 10 prosent av de 4000 pasientene hun behandlet, har rapportert om helseproblemer siden vaksinasjonen.

«Vi så få bivirkninger begynnelsen». Dr. Tschanett avslører imidlertid at pasientene hennes kom tilbake med bivirkninger lenge etter at de fikk vaksinene. «Det ble stadig flere tilfeller», fortsatte hun. «Du legger kanskje ikke merke til de første tilfellene så mye eller avviser det som et isolert tilfelle». – Mot slutten av året økte dette. Så kom flere og flere med plager etter vaksinasjonen. Da stiller du spørsmål ved din egen oppfatning».

Dr. Tschanett avslørte at hun og andre leger var redde for å uttrykke bekymring for sikkerheten til injeksjonene. Den totale mangelen på vitenskapelig diskurs rundt overdødsfall og vaksine-bivirkninger, er det mest sjokkerende aspektet av hele denne historien for Dr. Tschanett. «Folk rapporterer de samme plagene, som hjertearytmier, alvorlig tretthet, vedvarende muskelsmerter og nervebetennelse. Da prøver du selvfølgelig også å se etter en vitenskapelig diskurs om dette, og det var sjokkerende for meg at det ikke var mulig å finne».

Tschanett avslørte at da hun prøvde å ta opp problemet med andre leger og legemiddelselskaper, ble hun advart og bedt om å holde munn. «Det var faktisk et absolutt dogmatisk, sikkert og bunnsolid utsagn: ‘Dette er ikke bivirkninger fra vaksinasjonen’.

«Og jo flere pasienter som kom tilbake med helseplager, desto større ble den indre konflikten for meg – og for mange leger som faktisk vil det beste for sine pasienter». Dr. Tschanett forklarte at hun bestemte seg for å advare om hva som egentlig skjer bak kulissene, etter at en frisk tenåring ble alvorlig syk etter vaksinasjonen.

«Det første tilfellet en 16 år gammel gutt som ankom oss 48 timer etter den andre vaksinen med kvalme og trykk i brystet», husker hun. «Jeg tok en EKG, og EKG-bildet var dramatisk endret – ikke normalt for en 16-åring. Så sendte vi ham til sykehuset. Alvorlig Myokarditt i hjertet ble diagnosen. Takk gud for at han ble frisk igjen».

Hvordan kan leger anbefale vaksiner de ikke aner hvordan virkningen er, særlig på lang sikt? Hva vil informert samtykke bety når en ikke vet om vaksinen fører til forbedret eller forverret helse?

«Inntil det motsatte er bevist, må vi faktisk opplyse folk om hva vi ser og hvilke erfaringer vi har. En pasient har rett til det hvis han eller hun bestemmer seg for å gjennomgå en behandling». Tschanett forklarer at hun opplevde et enormt press fra helsemyndighetene og Big Pharma for å «vaksinere så mange mennesker som mulig» med de eksperimentelle covid-vaksinene. «Det var en indre konflikt for meg fordi presset for å vaksinere så mange mennesker som mulig, og å vaksinere alle aldersgrupper var veldig stort», sa hun.

«På den annen side ble det min personlige erfaring som lege, at dette ikke er mulig uten bivirkninger». «Det var øyeblikket da jeg sa til meg selv kan jeg ikke fortsette å vaksinere. Jeg må holde meg til sannheten; Jeg må leve opp til pasientenes tillit til meg». «Vi må ha hatt 300-400 mennesker som har kommet til oss med problemer etter de har blitt vaksinert».

Fra The Expose, publisert 16 desember 2023.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Pro-Vax Doctor Blows Whistle, Warns Public About ‘Major Cover Up’ of ‘Devastating Side Effects’.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst
Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke alle meninger fortjener å bli ytret.

«Demokratiske» EU vi ha sensur av Elon Musk sin X.

Forrige innlegg

Å bruke ikke-styrte bomber i tett befolket område er en krigsforbrytelse.

50% av Israels bomber over Gaza er ikke-styrte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.