POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Lege som stolte på myndighetene snudde:

Vi ble lurt trill rundt. Vaksinene er gift.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Lege: «Vi ble lurt – covid-vaksinene er gift».

Av Sean Adl-Tabatabai.

En lege som oppmuntret tusenvis av pasienter til å ta covid-vaksinen under pandemien innrømmer nå at vaksinene er gift, og har beklaget at hun har blitt lurt av Big Pharma, og ikke gjort nok egne undersøkelser.

Annette Bosworth alias Dr. Boz, som «fikk vaksinert alle menneskene hun elsket», lastet opp en video til YouTube om en studie som beskriver helseskader av covid-vaksiner, som hun beskrev som «den største forbrytelsen i medisinens historie».

«Hvor lang tid vil det ta før verden vil stole på, og at jeg vil stole på det de forteller meg», sier hun i videoen. «Så hva var min del i det? Jeg fikk vaksinert alle barna mine, jeg fikk vaksinert alle menneskene jeg elsker, og når jeg ser tilbake og sier, se på hva det gjorde, spesielt med barna. Studien om dette er der ute, og jeg vet ikke hvor lenge denne rapporten vil være der før den blir slettet».

Studien har siden blitt trukket tilbake på grunn av spørsmål gyldigheten og nøyaktigheten til noen av kildene, noe som Dr. Boz til og med sa at hun forventet skulle skje, og sa at folk burde se studien mens den fortsatt er der, og ikke tvile på at det er riktig. Selv om studien ble trukket tilbake, er den bare en av mange, hvorav de fleste ikke har blitt trukket tilbake, som forteller om store helseskader fra covid-vaksiene.

«En ny analyse av Pfizer-studien identifiserte statistisk signifikante økninger i alvorlige bivirkninger i vaksinegruppen. Tallrike bivirkninger ble registrert etter Emergency Use Authorization (EUA), som død, kreft, hjertehendelser og forskjellige autoimmune, hematologiske, reproduktive og nevrologiske skader. Videre gjennomgikk disse vaksinene aldri tilstrekkelig sikkerhets- og toksikologisk testing, i samsvar med tidligere etablerte vitenskapelige standarder.

Blant andre hovedtema som tas opp, er gjennomgangen av de publiserte analysene av alvorlige helseskader, spørsmål om kvalitetskontroll, prosessrelaterte urenheter, mekanismer som ligger til grunn for uønskede bivirkninger, det immunologiske grunnlaget for vaksinens ineffektivitet, og om dødelighet basert på prøvedataene», sa studien’.

Dr. Peter McCullough snakket om redselen som de vaksinerte nå har, mens han ble intervjuet av Laura-Lynn Tyler Thompson. «Det tar tid å forstå hva som skjer. Det er veldig veldig psykologisk, sa McCullough. «Jeg tror at når folk først har tatt vaksinene, kan de bare ikke psykologisk håndtere at det var en stor personlig feil. Og de fleste som tok vaksinene, vil si: ‘Jeg vil ikke snakke om det’. Det betyr at psykologisk sett ikke kan håndtere det».

Covid-vaksene er kjent for å øke dødeligheten etter gjentatte doser, øke covid-smitteraten, resultere i vanvittige og alvorlige former for turbokreft, skader på reproduksjonssystemet, spontanaborter, lammelser, øke overdødeligheten, autoimmune lidelser i skjoldbruskkjertelen, dødelig hodepine, anfall og hjertebetennelse i tillegg til en mengde alvorlige plager sett i omfattende studier, og inneholder hundrevis av ganger mer enn de tillatte nivåene av DNA-kontaminering som fører til mutagene effekter, kontaminering av blodet, permanent endring av DNA til vaksinerte og deres barn, og de forventes å drepe mennesker i svært lang tid i fremtiden.

Fra The People’s Voice, publisert 31 mai 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker, video, og X-meldinger med videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Pro-Vaccine Doctor Comes Clean: “We Were Fooled – the Vaccines Are Poison”.

Forsidebilde: Birmingham Museums Trust

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Det jeg ikke begriper er at hun, en lege, ikke forsto det fra første stund. Vanlige dødelige med kun grunnskole forsto det jo! Vi forsto at PCR testingen var juks! At medisinering av de med positiv test, og påfølgende behov av respirator var drap av gamle og syke! Vi forsto at det tar årevis å ta fram vaksine, og selvfølgelig teste de ut. Vi forsto at «tiltakene» var idiotiske og slett ikke ment å redde liv. At maskene selvfølgelig ikke kunne holde virus borte! Vi forsto det var noe alvorlig galt når de kalte det for sosial avstand, ikke fysisk når vi skulle stå 6 meter ifra hverandre. Vi forsto fra første stund at dette var styrt av store globalistiske krefter med grep om alle våre politikere! Hvordan i huleste kan en lege ikke se det samme??

  Svar
  • Freeedooom
   4 juni 2024 18:23

   Det er dessverre ingen automatikk i at leger er oppyste, kritiske, ærlige, moralske eller smarte kun fordi at de har en hvit frakk.

   Men det er bra at de nå begynner å våkne og innrømmer sine feil. Vi må støtte de som nå snur, ikke latterliggjøre og skyve de fra oss. Vi må være bedre enn de som pushet denne galskapen.

   Svar
   • Hehe. Ja hun leser nok ikke Derimot.no
    Men ja. Mange andre leger som gjør, og som absolutt bør ta til motet og i mange tilfeller også innrømme at de har bidratt til å drepe. Være seg for at de har vært dumme, uvitende, redde, tvunget, betalt eller hva det måtte være. Skaden har skjedd. Selvfølgelig må vi unngå at det går enda lenger, med virkelig tvangsvaksinering!! Og de legene som later som ingenting nå! Eller fortsetter å anbefale «vaksinene», har ingen unnskyldning. De er i mine øyne i såfall mordere!

  • Vantroende
   5 juni 2024 16:12

   En må kanskje slutte å se på leger og andre høyt utdannede mennesker som klokere enn «almuen». Disse såkalt høyt utdannede er nok kun vært de som er flinkeste til å kunne innta og lagre store mengder propaganda, /kunnskap) på kort tid. Men de mangler nok nysgjerrigheten og undringen over saker som får en til å gjøre selvstendige studier og tanker. De mangler nok også motet til å ha meninger mot strømmen. Denne katastrofen som de siste 3 årene har vært bør lære folk til å stole på egne vurderinger og å tørre å ta egne beslutninger på tvers av offentlige råd.

   Svar
 • Jeg endte opp med en sjelden autoimmun sykdom etter vaksine. Kan ikke bevise at det var den som gjorde det, men det var etter den at jeg hadde diverse symptomer i kroppen. Før det var jeg helt fin. Nå må jeg leve resten av mitt liv med en skummel sykdom og på en skummel medisin for å motvirke sykdommen. Skal ikke vi hva jeg ønsker mot de som gjorde det her vel vitende… men pent er det ikke.

  Svar
 • For noe svada og vås. Kaninhullet er uten bunn…

  Svar
  • FriTilÅVelge
   6 juni 2024 10:55

   Hva mener du er «svada og vås»? Att den såkalte «vaksinen» viser seg å være noe helt annet enn det massene ble fortalt?

   Svar
   • wasan Totland
    7 juni 2024 13:04

    Det kan vel være at denne legen ser hva som kommer og forsøker å redde seg selv fra galgen når det kommer frem hvor mange hun har drept?
    Det ble stille om støtten til disse såkalte palestinerne nå da flere og flere gisler er drept og/eller torturert til døde. I 2006 da hamas vant valget gjrde de det samme med Fatah og homofile. Kastet fra hustak. hengt og dratt etter biler. Det så vi til og med på nrk.
    Kan hende dette nettstedet bør tenke gjennom og besinne seg. Jeg støtter dem aldri mer selv om de har vært best på covidinfo.

 • Det er trist at leger – som gjerne har et genuint ønske om å hjelpe – blir indoktrinerte av legemiddelindustrien fra første forelesning i studiet. Backet av «forskning» fra en korrupt helseindustri startet av den mørke eliten. Det er nesten enklere for mannen i gata å våkne opp til hva som foregår, enn leger som går en utdanning hvor de blir hjernevasket i så mange år. Å gå til fastlegen i dag er som å gå til en narkolanger. Lite fokus på å bygge opp immunforsvaret naturlig, ta vare på kroppen i form av søvn, stressmestring, kosthold, men mest fokus på å behandle symptomene med medisiner, fremfor forebygging og å finne rotårsaken til helseproblemene. Håper på en økt forekomst av et mer holistisk syn på helse i behandlingen i fremtiden. For ikke å snakke om at en av de største dødsårsakene i den vestlige verden er bruk av medikamenter.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Organiserte restaurantarbeidere:
Oversett i kampen for røykeloven.

Røykeloven
motarbeides med
innebygde «utesteder»

Forrige innlegg

Har noen i Norge hørt om SCO?

Nato åpner nå for krig mot SCO.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.