POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ledende virolog Geert vanden Bossche til de vaksinerte:

Skaff dere Ivermectin eller andre antivirale midler snarest.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi henter disse to videoinnslagene fra det danske nettstedet Snaphanen. Særlig det siste intervjuet med den belgiske virologen, Geert vanden Bossche, er skremmende både med utgangspunkt i både hva han sier, men kanskje mer fordi han er en av verdens ledende på sitt felt.

Han er en fagperson en ikke kan avfeie og nettopp det gir det han forteller en stor og uhyggelig tyngde.

Jeg klart ikke å kopiere videoen av Vanden Bossche fra Snaphanen, men vi fant den på Rumble.

Knut Lindtner
Redaktør

“They can run, but they can’t hide”

Canadiske Kayla Pollock havnede i en rullestol efter vaccineskade. Jeg havde hendes historie den 28 marts:Covid-vaccinerede Kayla Pollock fik rygmarvsskade.Her er hun hos Jim Ferguson, der er overbevist om, at de ansvarlige kommer til at betale for deres ugerning.

Også virologen Geert vanden Bossche er fuldsstædig sikker på, at de ikke slipper ustraffet fra det. Han har jo en teori om, at den næste virus kommer inden for få måneder, og vil ramme alle vaccinerede særlig hårdt, da deres immunforsvar ikke kan forsvare dem imod død og sygdom. Han siger, at politikerne må udskrive Ivermectin og andre antivirale midler for at undgå massedød, og at denne skal indtages øjeblikkeligt som virus debuterer, om det så er på den anden side af jorden. Man må ikke håbe, han får ret, men vi ved det snart, og han har sat al sin hæder ind på det.
https://rumble.com/v4vsbu8-geert-vanden-bossche.html

Forsidebilde: Tai’s Captures

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Hvor får man ivermectin? Noen som vet?

  Svar
  • En kan få kjøpt det i Norge , men bare hvis fastlegen tør skrive ut en resept på Ivermectin. Tror også legen må ha en godkjennelse fra legemiddelverket, men ikke sikker.

   Svar
   • Jeg spurte min lege , som er privatlege ved et større privat sykehus i Norge, om jeg som uvaksinert kunne få antiviralt legemiddel , i tilfelle behov, da jeg skulle på reise til et sted de ikke har noe videre bra helsevesen. Han sa de hadde blitt instruert av legeforeningen til ikke å skrive ut antivirale medikamenter mtp virus. Han ville få problemer om han skrev ut dette. Det var hans egne ord.

    Vår legestand er mao gjennomkorrupt. Ingen håp om å få tak i slike medikamenter i Norge.

    Du må nok til USA….paradoksalt nok. Ingen vits og prøve å få sendt slik i posten, uansett hvor kreativ du er.
    Jeg vet alt om den biten. Det er ingen problem å få kjøpt dette i USA. Problemet er å få det til Norge.

    Flere land i verden tilbyr Ivermectin ifm virusbehandling, også preventivt. Mange gjør nok lurt i å flytte til et land hvor man kan få skikkelig behandling ved neste pandemi.

    Fascistene har full kontroll i Norge og EU.

  • Spør en politiker, de har nok medisinskapet fullt.

   Svar
  • Jan Hansen
   22 mai 2024 17:45

   Er veldig vanskelig å få Ivermectin og når det er til bruk som antiviralt middel er det tilnermet umulig å få reset i tilleg til at du må betale det selv. Sist jeg skjekket så kostet den anbefalte 5 dagers kuren med Ivermectin rundt 10.000 kr som du må belage det på å måtte betale av egen lomme… Ivermectin er svindyrt i Norge.

   Svar
 • Stemmer. Men prisen er ca 200 ganger (ikke prosent!) høyere enn i India. Legemiddelverket svarte meg at de bruker 9 referanseland i EØS-området for å fastsette makspris som apotekene kan kjøpe inn for. Etter et par runder, fikk jeg følgende svar fra Legemiddelverket (januar 2022):

  «Valget av de ni referanselandene ble bestemt av Helse- og omsorgsdepartementet og departementet forela dette for Stortinget i 1999 og 2000, med begrunnelse.

  Det ble forelagt for Stortinget i følgende dokumenter:

  St.prp. nr. 1 (1999-2000) Tillegg nr 4 (kap 2751 Medisiner Post 70 Legemidler) – Innsparing legemidler: 130 mill kroner, punkt 3 Nye kriterier – gjennomføring

  https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/stprp-nr-1-tillegg-nr-4-1999-2000-/id435553/?ch=2

  St.prp. nr 61 (1999-2000) Omprioriteringer og tilleggsbevilgninger på statsbudsjettet 2000 (kap 2751 Medisiner Post 70 Legemidler) – punktet «Maksimalpriser» https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/stprp-nr-61-1999-2000-/id137417/

  Da det kan være litt vanskelig å finne fram i disse dokumentene. Har jeg kopiert teksten fra dokumentene og lagt inn i vedlagte word-fil». Teksten i vedlegget ble dessverre for lang for maks tillat lengde for kommentaren.

  Svar
 • Her er kobling til Word-dokumentet (stortingsproporsjonene) referert ttil i kommentaren over:

  https://www.dropbox.com/scl/fo/iyjh0d8pw40funtbyyqze/AKlz63ceQUU-uPC4cvEgE_M?rlkey=22cqiptc458sr73va6m4u7uou&st=w2j6lhml&dl=0

  Svar
 • Artemisia Annua kan også være til god hjelp:
  https://www.artemisiaannua.org/coronavirus

  Svar
 • Frode Rognes
  23 mai 2024 20:10

  Av urter er det Arhemisa annua (søtmalurt), men også vanlig malurt kan brukes. Andre gode antivirale urter er Kinabark (Kinin) som du får levert til svensk adresse. Begge disse smaker fryktelig bittert. Dosen av begge er en hakket teskje kokt i vann 5 min. og silt, 2 x daglig. Kloroquinon (den såkalte «Trumpmedisinen» er en avart av kinin. Ellers er hvitløk en god antiviral urt. Likeså svarthyll blomster som du får på helsekost. Rød solhatt er også egnet da den stimulerer immunforsvaret.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er dette demokrati?

Norges eneste virkelige opposisjonsparti utestenges.

Forrige innlegg

Problemet er ikke global oppvarming.

Problemet er det motsatte. Norge vil bli dekket av en iskappe om ikke lenge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.