POSTED IN Ytringsfrihet

Langsomt strammer «makten» grepet.

Ytringsfriheten svekkes skritt for skritt.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

TRANGERE YTRINGSMULIGHETER FOR DE POLITISKE UKORREKTE.

Av Daniel Ducrocq

På Derimot.no 24.10.23 kunne en lese om Jean-Paul Delescault lederen av fylkesforbundet Confédération du Travail (CGT) som tre dager tidligere var blitt arrestert i sitt hjem kl 06 om morgen. Delescault var siktet for å »forsvare terrorisme» etter å ha delt ut på gaten en løpeseddel fra CGT hvor det sto at med Hamas angrep den 07.10 »har okkupasjonen fått svar på det den har provosert selv.»

De hadde uttrykt støtte til den palestinske frigjøringskampen. Fransk politi arresterer fagforeningsfolk. – Derimot

Saken kom nylig i retten i Lille, med organisasjonene Frankrikes jødisk ungdom og Det israelske samfunn i Lille som anklagerpartnere. Tiltale mot Jean-Paul Delescault var delt i to punkter: »å forsvare en terrorhandling», og »å provosere hat eller vold basert på opprinnelse, etnisitet, nasjonalitet, rase eller religion.» 18.04.23 falt dommen. Jean-Paul Delescault ble dømt til ett og et halvt år betinget fengsel som følge av det første anklagepunktet (det andre punktet falt bort) og til å betale 5000 euro i erstatning til Den europeiske jødiske organisasjonen for »moralsk urett». 
CGT har anket dommen på stedet. 

Dommen mot den fagforeningslederen er ikke det eneste forsøket på å kneble støtten til den palestinske motstandskampen. En konferanse om Palestina som skulle finne sted 18.04 på Universitetet i Lille, med Jean-Luc Mélanchon (partileder av La France Insoumise) og Rima Hassan (fransk jurist født i en palestinsk flyktningleir) som hovedgjester ble annullert av universitets ledelsen. Den offisielle begrunnelsen for annullasjon var sikkerheten rundt konferansen.

Macron har beklaget at konferansen ble annullert men ville ikke gjøre noe med det. 

Også i nabolandet Belgia ble en annen konferanse planlagt til 16.04 annullert. Viktor Orban, Nigel Farage (tidligere leder av Brexit Parti) og Eric Zemour (fransk politiker rangert til høyre for Rassemblement National) var anmeldte gjester. Det belgiske statsrådet ga borgemesteren i Brussel medhold i å forby konferansen, denne gangen også av sikkerhetsgrunner. 

Det er for tiden politisk korrekt å rope varsko mot land utenfor Europa som den »politiske eliten», med god hjelp av servile media, har utpekt som våre fiender. På samme tiden knebler den samme »eliten» ytringsmuligheter for »politiske ukorrekte» meninger.
 

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  22 april 2024 9:02

  Du vert dømd i Frankrike for å støtta palestinarar med ord, og må betala bot til ein jødisk organisasjon.

  Du vert ikkje dømd for å støtta Israel med ord og våpen. Israel er ein mektigare terror-organisasjon enn Hamas/Fatah samla.

  Den franske staten legg tll rette for auka raseri mot jødar og Israel.

  Svar
 • terroristene er israel i dette tilfellet.
  israel fortjener hat, ikke alle verdens jøder, men alle vil bli rammet, over hele kloden.
  nærmere 10 % i paris er muslimer. de har et veldig voldspotensiale. jødene leker med ilden.
  med typisk skamløs chutzpah får frankrikes jødiske ungdom og det israelske samfunn i lille det som de vil. 1 1/2 år fengsel og mer penger tilgrisket til de utvalgte som ikke kan kritiseres. de fornekter seg ikke. å gå trygt i gatene og synagogene i paris etter å gjøre seg så forhatt? lykke til! hvor mye bedre går det an å gjøre seg fortjent til sitt eget dårlige rykte?
  i mine øyne er sionist/satanist/sadist nå synonymer.
  gideon levi, norman finkelstein, familien mate, max blumenthal, code pink og andre bra jøder er sikkert ganske fortvilet.
  israelkritiske jøder skriver horemedia selvfølgelig ingenting om.
  selvfølgelig vil jødehatet øke; folk er folk og skjærer over en kam. t.o.m. nazismen kan få en booster av dette.
  stopworldcontrol.com har en bra dokumentar om israel.
  hamas er skapt av israel. 7.oktober var de høyst velkomne. og ventet. all kontroll ved grensen var borte den dagen.
  å ofre israelere gjør satanyahu og gjengen uten å blunke. gale hunder, sa moshe dayan.
  beklager små bokstaver, har bare en arm som virker akkurat nå etter et fall, heldigvis den høyre.

  Svar
  • e:
   » …og andre bra jøder er sikkert ganske fortvilet.»

   Men HVORFOR er det så viktig for’ jøder’ ( eller disse ‘ bra jødene’ ) å kalle seg jøder?
   Når man tilhører en gruppe som, tydligvis eller fantasifullt, ‘ som alltid er blitt uskyldig forfulgt ‘ i historien ; – av ukjente grunner. (?)
   En intelligent person ville ikke gjøre slikt.
   Men denne gruppen er visst i tillegg ekstra intelligente.
   Markedsført som en sannhet, – av de sjøl. 😉

   Svar
   • enig. stort sett. forfulgt har de nok vært, mye deres egen feil p.g.a. adferd.
    det er nå engang manges valg å se seg selv som det, samme hvor sekulære og ikke-praktiserende de er.
    før ww2 tror jeg en del tyske, assimilerte jøder så seg som så tyske at de kjempet for tyskland i ww1.
    jeg så aldri på israelere jeg har kjent som mer jøde enn meg selv som kristen, og ikke gjorde de det selv heller, husker ikke ordet jøde nevnt EN gang av en israeler jeg delte hus med i india, det mest jødiske ved ham var snadder sefardisk-jødiske retter han lagde etter bestemor fra marokko sin oppskrift
    (jeg: utmeldt av statskirka på 70-tallet, helt uinteressert i kirken, fortsatt jesus-fan, men snakker sjelden om det, et personlig forhold uten mellommann d.v.s. prest, mange av kirkens dogmer er helt på bærtur i mine øyne, og jeg tror aldri jesus ville godkjent kristendommen som sin)
    vi fra kristenkultur-land benevner oss selv sjelden med religion som identitet, kanskje jehovas vitner og amish og mormonere og sånne gjør det, sekter.
    en del muslimer vil gjerne fremheve sin tro ved klesdrakt, andre kler seg mer bekvemt og slår ut håret i samklang med omgivelsene.
    for noen er det vel viktig, som for samene, kanskje, det er dog en etnisk og ikke religiøs betegnelse.
    hvis jøder mener de er en etnisk gruppe fra midt-østen er det ut av uvitenhet eller bevisst, sionistisk løgn, motbevist ved dna. jøder leveres i alle hudtoner fra hvit til svart.

 • «…med Hamas angrep den 07.10 »har okkupasjonen fått svar på det den har provosert selv.» »

  Provosert er svakt sagt. Palestinere bør vel få Nobels tålmodighetspris for, idiotisk, å vende det andre kinnet til så lenge. :

  ‘Trakassering og overgrep mot majoritetsbefolkningen er daglig kost. Når bosetterne er i virkelig storslag, heller de søppel, avføring og urin over palestinere som befinner seg på gata under seg. ‘
  dagbladet.no/kultur/netanyahu-sender-observatorer-hodestups-ut-av-hebron/70716082

  ‘ Det er slik Israel gjør det. De ser deg kaste stein eller noe sånt, men de venter gjerne med å ta deg. De vil at man skal sove utrygt, alltid være på vakt, aldri være trygge i sine egne hjem.
  Helt lovlig kan Israel fengsle deg uten dom i seks måneder. Jeg vet om mange som aldri er seg selv etterpå. Livet kan være ødelagt, sier han alvorlig.
  – Er du antisemitt, Amsha?…
  – Du vet, alltid snakker noen om antisemittisme. Det er jo et mektig ord. Det er veldig enkelt å kalle noen terrorister og antisemitter, og slik forsøke å demonisere dem. … Det er viktig å merke seg hvem som snakker om antisemittisme – det er alltid Israel og deres støttespillere. Det er aldri oss. ‘
  dagbladet.no/nyheter/se-pa-deg-selv-du-er-et-dyr/70721141

  ‘ Hvert år arresterer og fengsler det israelske militæret hundrevis av palestinske barn. Mindreårige helt ned i 12-års alderen, ofte bare anklaget for å ha kastet stein. Brutale overvåkingsbilder viser hvordan forsvaret og rettsapparatet tyr til både vold og trusler for å slå ned motstand i okkuperte områder.’
  aftenposten.no/video/i/l3kRxM/dokumentar-to-barn-pr-dag

  ‘Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
  Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
  Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.’
  (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

  Begin hadde vært involvert i terrorhandlinger i Palestina på 1940-tallet som leder av Irgun. Han hadde organisert bombingen av King David Hotel i 1946 og massakren på hele landsbyen Deir Yassin i 1948. Menachem Begin er den mest beryktede terroristen i israelsk historie og grunnleggeren av det politiske partiet som styrer Israel i dag, Likud.

  Svar
  • ANTISEMITT er et duste-ord.

   som et GEOGRAFISK begrep er palestinerne semitter.
   som et LINGVISTISK begrep er palestinsk et semittisk språk.

   som BIBELSK semitt, avstammet fra Noahs sønn Shem, er ashkenaziene ikke det, men japhetitter, avstammet fra Ashkenaz, og Japheths etterkommere.

   øst-europeiske jøder og ashkenazi snakket jiddisch, lite eller ingenting hebraisk, rabbiene kanskje.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det kan bli et stort samfunnsproblem

Kostnaden med å være syk av mat med sprøytemidler, er høyere enn prisen på økologisk mat som gir mye bedre helse og immunforsvar

Forrige innlegg

USA’s hegemoni rakner.

Det amerikanske imperiets sammenbrudd, del III: Diplomati og «myk» makt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.