POSTED IN Helse

Land etter land trekker seg.

WHO forbereder en diktatorisk helsekontrakt.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

WHOs pandemiavtale vil bare være til fordel for Big Pharma og milliardærer som Bill Gates.

Av Arsenio Toledo.

Verdens helseorganisasjon (WHO) er nært det endelige utkastet til sin pandemitraktat, men eksperter advarer om at denne traktaten vil være en grunnleggende trussel mot nasjonal suverenitet og personlig frihet.

WHO fremstiller seg som en FN-organisasjon, men Bill Gates er en av de viktigste sponsorene

Pandemitraktaten, formelt kjent som «International Treaty on Pandemic Prevention, Preparedness and Response», er ment å være juridisk bindende konvensjoner, og andre typer internasjonale avtaler «for å beskytte og fremme folks helse».

Men WHOs sanne intensjoner avsløres, takket være organisasjonens nære bånd til milliardæren Bill Gates og den farmasøytiske industrien. Byrået mottar hundrevis av millioner dollar i årlig finansiering fra Gates – gjennom Bill og Melinda Gates Foundation – og Big Pharma.

WHO ønsker sannsynligvis sikre den regelmessige store finansieringen de mottar fra Gates og Big Pharma, og da er det svært sannsynlig, om ikke helt sikkert, at pandemitraktaten vil være til stor fordel for dem, og ikke nasjonene som forventes å ratifisere traktaten.

«Det er en økende verdensomspennende erkjennelse av at dette truende maktgrepet representerer en grunnleggende trussel mot demokratiet», advarte Rhoda Wilson, som skriver for The Expose. «I det minste reiser den økende overføringen av makt til WHO, viktige spørsmål angående nasjonal suverenitet og personlig frihet».

Human Rights Watch: Pandemiavtalen «beskytter ikke menneskelige rettigheter».
Den ledende internasjonale ikke-statlige organisasjonen Human Rights Watch (HRW) advarte om at det nåværende utkastet til WHOs pandemitraktat, «ikke setter standarder for menneskerettigheter beskyttet under internasjonal lov, særlig retten til helse og retten til å dra nytte av vitenskapelig fremgang, og risikerer derfor å gjenta de tragiske feilene under covid-pandemien».

«I stedet for å bygge på lærdommer fra covid-pandemien, har den nåværende foreslåtte pandemitraktaten bare et svakt rammeverk, for å sikre at land vil være ansvarlige for en respons på fremtidige pandemier med hensyn til menneskerettighetene», la HRW til.

HRW var imidlertid ikke alene om å mene dette. Andre internasjonale menneskerettighets-organisasjoner som Amnesty International, International Commission of Jurists og Global Initiative for Economic, Social and Cultural Rights har også fulgt etter.

Kanskje verre enda er at pandemitraktaten ikke sikrer en meningsfull deltakelse fra alle grupper, spesielt representanter fra marginaliserte samfunn, og WHO har regelmessig ignorert å inkludere dem i prosessen med å utforme traktaten.

Ifølge Human Rights Watch, gjenspeiler det nåværende utkastet til en pandemiavtale, i steden «en prosess uforholdsmessig styrt av (de farmasøytiske) selskapenes krav, og politikken til regjeringer i rike land med å beskytte makten til den farmasøytiske industrien».

Fra Natural News, publisert 4 desember 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: WHO’s Pandemic Treaty will only benefit Big Pharma and billionaires like Bill Gates.

Forsidebilde: Bill Gates

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • WHO har en slange i sin logo.
  Kan det var Bill Gates som er slangen ? Djevelen selv.

  Svar
 • Vi er slaver fra dag en. Fangenummeret/fødselsnr. blir registrert i det du kommer ut av mors liv. Du vokser til og må utdanne deg til et eller annet som gavner «samfunnet»! Les Fengselstyret! De bestemmer. Du må betale for oppholdet. Det kalles Skatt! Du får ikke vite hva de bruker pengene til. Du må arbeide hele livet. Så «får» du en pensjon!? Som og blir skattlagt! Prøver du og komme deg ut av fengslet, blir du jaktet på. De trykker deg ned, torturerer deg til underkastelse! Klarer du å «konstruere» en stige «lang» nok til å komme over fengselsmuren, forlanger dine medfanger at stigen skal kappes og deles i like deler. Resultat:ingen kommer ut! Det er bare et fåtall som har gått så langt at de har sett fengselsmuren! Fengslet gir deg nyheter og underholdning(du blir holdt under), slik at du ikke oppdager fengselsmuren! At du ikke skal skjønne at du er i et fengsel! Fengslet vil ikke at du utvikler sterke familiebånd! Eller sterke brorskapsbånd til en gruppering! Hvis ikke du er medlem av de som styrer fengslet!(les økningen av statsansatte byråkrater). Fengselstyret ønsker at du er mentalt og fysisk svak.Syk. Splittet. Fordi svake fanger greier ikke og forsere fengselsmuren! Fengslet drives for det meste av andre fanger! Det vil kollapse hvis tilstrekkelig mange fanger våkner opp til realitetene! Gå din vei kjære medfange-vekk opp dine brødre og søstre. Finn fengselmuren! Hver eneste jævla dag! Lykke til!

  Svar
  • Godt sagt, Olav B!
   Det du skriver her minner meg litt om John Lennons sang «Working Class Hero». Genial sang og her får John Lennon sagt det på SIN måte!

   Svar
  • Helt riktig som du skriver og helt på kornet, Olav B, «fengselet drives for det meste av andre fanger», KAPO var deres tittel i konsentrasjonsleirene. Like lite verdighet og ære som en KAPO har «våre» styresmakter og «helse»-myndigheter. En Nakstad, Solberg, Høie eller Kjerkol er kjekke å ha som «fall guy» når/hvis et rettsoppgjør kommer. Gates selv kan ofres, tror jeg, hvis sjefs-satanistene som helst ikke vil i rampelyset synes det er lurt å hive et kjøttbein til folket og slik gi almuen en illusjon av lov og rett. Vi ser på foto og video hvor tilsynelatende bestevenner de er, som Ursula von der Leyen og Albert Bourla, (eller Haakon Magnus og Bill Gates på padletur i Geiranger om man vil,) så lenge det lønner seg. Menneskeofring er ingen hindring i slike kretser, heller en fritidsbeskjeftigelse. «to epstein» er et nytt engelsk verb.

   Svar
 • Psykopaten Kjerkol, vår helseminister, synes denne traktaten er en glimrende ide. Hun er enten dum som et brød eller bare nok en ond psykopat. Hun skulle vært dømt og fengslet for alvorlige brudd på Grunnloven.

  Svar
 • Jeg er såpass gammel nå at jeg ikke kan bidra på toppnivå i krigen som kommer, mot våre «egne». Mem hvem hadde trodd at generasjonene som kom etter meg må kjempe mot jud1’s vannvittige planer om å «overta» verden og verdenstyret for å beholde sitt menneskeverd? Jeg lover på tro og ære å holde fedrelandets navn hellig og gjøre det jeg kan for å kjempe mot satanistene og de svarte gribber som samles over oss nå. Det er på tide å ta til den samme vold som «elitens» tropper, BLM, Antifa, NOAS, islam og «jøde»synagogene osv. bruker mot oss, bank dem, ødelegg dem, drep dem om nødvendig for å bevare det Norge som våre forfedre bygget opp.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det rapporteres overhode ikke i propagandakanalen NRK

Ukrainas terrorbeskytning mot de sivile i Donetsk fortsetter

Forrige innlegg

Ytringsfrihet, et pynteord

Kravet nå er
ensretting og utstøring

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.