POSTED IN Helse

Land etter land stopper vaksineringen med Astra-Zenica.

Årsak: blodpropp som bivirkning.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det skjer meget raskt nå. Slik det fremgår av artikkelen stenger Nederland ned bruken av Astra-Zenecas Covid-19 vaksine. Bagatelliseringe hos enkelt i Norge om den ikke er så farlig som nedstengningen kan tyde på blir dermed ikke bare pinlig, men fullstendig uansvarlig. Det forsterker uroen at en av helsearbeiderne som fikk vaksinen i Norge nå er død.

Det kommer også meldinger om at Thailand stanser bruken av denne vaksinen, men dette har jeg ikke i skrivende stund fått bekreftet. Det er ikke noen midlertid stans vi står overfor. Jeg kan ikke se for meg noen oppstart av denne vaksinen i Norge fremover. Spørsmålet er heller hvor mye lenger de andre mRNA-vaksinene vil kunne brukes før de også stenges. Det kommer meldinger fra USA om uakseptable dødsfall og bivirkninger også fra disse, men foreløpig fortsettes bruken av disse.

Alle rapporterer om blodpropp etter vaksinene så det er en sannsynlig og mulig bivirkning.

Jeg synes det lukter havari for hele vaksinepolitikken, men det har vært min mening hele tiden. Å starte med helt nye eksperiment-vaksiner etter bare 4-5 måneders utprøving kan ikke være forsvarlig. Det skjer fort nå, veldig fort.

Knut Lindtner

Nederland er det siste kjente landet hittil som stanser bruken av AstraZenecas Covid-19-vaksine på grunn av bekymringer om mulig alvorlige bivirkninger

Nederland har stanset bruken av AstraZenecas Covid-19-vaksine i minst to uker mens en undersøkelse av mulig alvorlige bivirkninger er gjennomført av European Medicines Agency (EMA).

Preventiv avgjørelse om å stanse bruk av vaksinen til minst 28. mars var basert på ny informasjon fra Norge og Danmark om potensielt alvorlige bivirkninger hos personer som fikk vaksinen, sa den nederlandske helseministeren Hugo de Jonge søndag.

Hugo de Jonge

«Vi kan ikke tillate usikkerhet vedrørende vaksinen,» sa de Jonge. «Vi må sørge for at alt går riktig for seg, så det er lurt å ta pause for nå.» De nederlandske helsemyndighetene måtte angivelig avbryte 43 000 vaksinasjonsavtaler på grunn av suspensjonen.

Irland tok den samme avgjørelsen tidligere på søndag, og suspenderte bruken av AstraZeneca-vaksinen etter at fire nye tilfeller av mennesker som fikk alvorlig blodpropp etter å ha fått skuddet, ble rapportert i Norge. Danmark sluttet å tilby AstraZeneca vaksine på torsdag etter at noen mottakere fikk blodpropp, og Norge fulgte etter.

Østerrike, Island og Italia har også utsatt eller begrenset utrullingen av vaksinen basert på de samme bekymringene. Helsemyndigheter har påpekt at de ennå ikke har etablert en klar kobling mellom AstraZeneca-dosene og de rapporterte medisinske problemene som pasienter fikk.

Verdens helseorganisasjon har sagt at vaksinen fortsatt er ansett som trygg å bruke, og den har ikke beviselig  forårsaket blodpropp.

Syv mennesker døde kort tid etter at de fikk sine Covid-19-skudd i den første uken av Sør-Koreas utrulling av vaksine, som startet 26. februar. Alle de syv tilfellene involverte AstraZeneca-vaksinen, og 17 andre som fikk dosene hadde alvorlige, ikke-fatale reaksjoner. Siden den gang har det vært 46 mer alvorlige reaksjoner, men ingen ytterligere dødsfall, og nærmere 562.000 mennesker har fått skuddet, ifølge myndighetsdata. Sør-koreanske helsemyndigheter har angivelig ikke funnet bevis for at dødsfallet var forårsaket av vaksinen.

Det nederlandske vaksinemessige tilbakeslaget kommer blant økende uro over Covid-19-restriksjoner. Anti-lockdown-protester fortsatte på søndag, og det var også sammenstøt mellom politi og demonstranter samlet i Haag.

Oversatt av: J Bjoerkmo

https://www.rt.com/news/518092-netherlands-suspends-astrazeneca-jab/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  15 mars 2021 22:09

  Fokuset på bivirkningene av Astra Zeneca vaksinen virker noe kunstig i og med at også Pfizer kan gi svært negative bivirkninger som registrert i Tyskland og Israel. Slik virker stansingen av AZ nærmest som en distraksjon, men hele fokuset på bivirkningene og forsøkene på å gi vaksinene kredibilitet er jo en distraksjon. Virologen Geert Vander Bossche har enorm kompetanse på vaksiner og en imponerende CV. Hans advarsel om de aller mest sannsynlige langtidsvirkningene av vaksineringen er advarselen om et globalt holocaust. Vander Bossche advarer om at den samlede massen av vaksinerte vil fungere som et globalt reagensglass og skape supervirus. De mange mutasjonene som allerede nå registreres skyldes vaksineringen og er bare begynnelsen. https://www.brighteon.com/257797f0-06fa-4596-be69-af71bb3adc21

  Svar
 • Leger advarte på forhånd om blodpropper som bivirkning ved vaksinasjon med COVID-19 vaksiner.

  En gruppe leger som kaller seg ”Doctors for COVID Ethics”, og alle har titttelen ”Professor Dr.”, kontaktet Det Europeiske legemiddelkontoret (EMA) i slutten av februar, og advarte mot at corona-vaksiner, spesielt mRNA-vaksiner fra Pfizer / Biontech og Moderna, kunne medføre blodpropp. Sitat fra brevet til EMA:

  “5. If such evidence is not available, it must be expected that this will lead to a drop in platelet counts, appearance of D-dimers in the blood, and to myriad ischaemic lesions throughout the body including in the brain, spinal cord and heart. Bleeding disorders might occur in the wake of this novel type of DIC syndrome including, amongst other possibilities, profuse bleedings and haemorrhagic stroke. »

  Hele brevet gjengis her:
  https://doctors4covidethics.medium.com/urgent-open-letter-from-doctors-and-scientists-to-the-european-medicines-agency-regarding-covid-19-f6e17c311595

  Brevet er fra 27. februar, og EMA har ennå ikke funnet det bryet verd å svare på brevet.

  Disse legene har derfor henvendt seg til almennheten, og sier at hvis folk får symptomer som feber høyere enn 38 grader, muskel smerter, alvorlige hodepine, eller ytre blødninger etter vaksinering, så bør de oppsøke lege umiddelbart.

  De samme legene har også gått ut offentlig for å uttrykke sin bekymring over at eldre mennesker blir brukt som forsøkskaniner for eksperimentelle vaksiner. Legene påpeker: ” Ingen vaksiner har gjennomgått kliniske tester i mer enn et par måneder, noe som er rett og slett for kort til å etablere sikkerheten og effekten av vaksinene.”

  https://sciencefiles.org/2021/03/14/arzte-warnen-vor-gefahrlichen-blugerinnsel-als-folge-von-impfungen-mit-covid-19-impfstoffen/

  Svar
 • Wasan Totland
  16 mars 2021 14:13
  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klassekampen:

Gjør nok en politisk helomvending.

Forrige innlegg

Fredsnasjon?

USA har bombet hver dag i 20 år.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.