POSTED IN Krig-fred, USA

Kynisme i fri dressur:

Ingen USA-borgere dør i Ukraina. Da er det vel anvendte penger.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er ikke nødvendig å kommentere mye til det disse folkene i Washington fremfører her. De sier rett ut det som har vært deres faktiske holdning hele tiden.

 1. Bare ukrainere og russere dør, men ingen amerikanere, er det gode greier.
 2. Vi sender dem alle de pengen de trenger selv om USAs befolkning lider nød.

De som vil fortsette våpenforsendelsene til Ukraina, dvs. hele Stortinget, har fått seg gode støttespillere blant USAs mest krigsgale hauker. Og krigsindustrien med Kongsbergruppen og utenriksministerens ektemann på slep jubler.

Knut Lindtner
Redaktør

Sen. Blumenthal: USA får «pengene sine vel anvendt» i Ukraina fordi amerikanere ikke dør der.

Senator Romney kalte nylig proxy-krigen for «de beste nasjonale forsvarsutgifter» USA noensinne har gjort.


av Dave DeCamp

Senator Richard Blumenthal (D-CT) er i storslag fra en tur til Kiev og argumenterer for at USA får igjen for «pengene sine» i Ukraina fordi Russland tar tap og ingen amerikanere dør, noe som viser mangel på bekymring for ukrainske liv.

«Selv amerikanere som ikke har noen spesiell interesse for frihet og uavhengighet i demokratier over hele verden, bør være fornøyd med at vi får pengene våre på investeringen vår i Ukraina,» skrev Blumenthal i Connecticut Post.

«For mindre enn 3 prosent av vår nasjons militærbudsjett, har vi gjort det mulig for Ukraina å degradere Russlands militære styrke med det halve … Alt uten at en eneste amerikansk tjenestekvinne eller mann ble skadet eller tapt,» la han til.

Senator Richard Blumenthal mener at så lenge bare ukrainere og russere dør er USAs militærhjelp vel anvendte penger.

Argumentasjonen har blitt et vanlig samtaleemne blant hauker i Washington som vil at USA skal fortsette å gi næring til proxy-krigen mot Russland. Senator Mitt Romney (R-UT) kalte nylig konflikten «det beste nasjonale forsvarsutgiftene jeg tror vi noen gang har gjort».

«Vi mister ingen liv i Ukraina, og ukrainerne kjemper heroisk mot Russland,» sa Romney. «Vi reduserer og ødelegger det russiske militæret for en veldig liten sum penger … et svekket Russland er en god ting.»

De aggressive senatorenes kommentarer kom midt i Ukrainas vaklende motoffensiv. Til tross for mangelen på suksess på slagmarken, ønsker Biden-administrasjonen og de fleste medlemmer av kongressen å fortsette å finansiere krigen, som de erkjenner ikke ville fortsette uten amerikansk støtte.

«Som Zelensky er ærlig og nærgående å si, kunne Ukraina ikke ha overlevd uten Amerika og våre allierte,» sa Blumenthal. «Men hans motoffensiv er langt fra en sikker suksess. Til syvende og sist er den eneste måten han taper på hvis Amerika trekker ut kontakten.»

Washington Post rapporterte nylig at amerikansk etterretning har fastslått at Ukrainas motoffensiv ikke vil oppfylle hovedmålet om å kutte Russlands landbro til Krim. Til tross for konklusjonen, presser USA ukrainske befal til å gå hardere ut på slagmarken og klager over at Ukraina har blitt for «engstelig for skader.»

I forkant av motoffensiven viste Discord-lekkasjene og andre medieoppslag at USA ikke trodde at Ukraina kunne gjenvinne betydelig territorium. Men Biden-administrasjonen presset fortsatt på for angrepet og avviste ideen om en våpenhvile.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Det vrimler av utenlandske «sykepleiere» i Ukraina,massevis av rådgivere likeså,russerne har jo bombet en del kommandosentre som anta har värt stappfulle av utenlandsk personell og jeg,jeg har ikke glemt,selv om de fleste har,alt det utenlandske som kröp opp fra dypet i stålverket aZov,der kom det opp löytnanter og oberster og til og med generaler fra det amerikanske militäret.Russerne har nok tatt godt vare på dem,det kommer jo et krigsoppgjör.

  Svar
  • Z.:
   » alt det utenlandske som kröp opp fra dypet i stålverket aZov,der kom det opp löytnanter og oberster og til og med generaler fra det amerikanske militäret.»

   Ja, verdt å huske.Og også de sivile som ble holdt nede samtidig, antagelig som gisler, slik at media kunne bruke saken, samle ’empati’ , for å prøve å stoppe avsløringen av rottekolonien. Dette var nok mer enn et stålverk.

   Svar
   • Ja,noe vil vi skal glemme,det har de alltid gjort,de lyver og spinner,hetser og gjemmer .Ja,ja,moralen sitter i lommeboka,ja posisjon er også viktig,da blir moral uviktig,når man får skinne litt i sola.
    Nå er jo jeg veldig mistenksom av natur,jeg kjöper ikke alt,egentlig ingenting av det som blir opplyst i fra posisjon og opposisjon,de viser seg som regel å leve i fordragelighet med hverandre på bakrommet,men fortsatt er det lov å tenke sjöl og da forstår man etterhvert at de troverdige,särlig eksperter,jornalister og forfattere alle har mottat lönn fra samme herre.Da blir bedraget totalt.
    Dette bedrageriet har jo holdt på en stund og driverne er ?,ja bare tenk etter,hvem satt og sitter på gammelmakten ?.Monarkier ja,Adelsskap ja eller er det noen bönder og treller fra hadeland,nei.

   • Fikk du med deg at «forskere og lab resultater og utstyr som ble oppdaget i Ukraina og med amerikansk finansiering ble eksportert til Umeå i Sverige.Umeå universitet er sponset av Knut og Alice Wallenbergs stiftelse.
    Tedros han der who sjefen.,jo han,som er mistenkt for å stå bak folkemord i eget land,han har også värt i Umeå,han studerte ved universitet der.
    Jeg er så glad for Derimots artikkelserie Nyheter du ikke leser i Nyhetene,virkelig oppsiktsvekkende nyheter,mens andre graver og noen graver graver for seg selv og andre.

 • Northern Light.
  2 september 2023 15:00

  Den amerikanske drømmen er over, de fleste unge amerikanere vil aldri oppleve den.

  Hvis unge mennesker er fremtiden til dette landet, er vi i virkelig store problemer. Vi skal være et sivilisert samfunn, men nå står vi overfor en hel generasjon unge amerikanere som er helt ute av kontroll. Voldelig kriminalitet øker over hele nasjonen, tyveri vil koste amerikanske butikker mer enn 100 milliarder dollar bare i år, og i dette øyeblikk har vi den verste narkotikakrisen i hele USAs historie.

  Det burde være unødvendig å si at alle disse problemene først og fremst involverer amerikanere under 30 år. Disse unge menneskene har vokst opp i et samfunn som i stor grad har avvist tradisjonelle verdier, og nå ser vi konsekvensene.

  Nå er er det blitt så ille at til og med nyhetsteamene ute i felten som rapporterer om den økende kriminaliteten i våre storbyer blir ranet. Et tv-team fra Univision Chicago rapporterte om en rekke væpnede ran over hele byen Chicago tidlig mandag morgen, da tre maskerte menn med våpen ranet dem. Chicago Tribune rapporterte at ofrene, en reporter og en fotograf som ikke er navngitt, «ble truet med våpen og ranet,» sa Luis Godinez, visepresident for nyheter ved Univision Chicago. «Hovedsakelig var det personlige eiendeler og kameraer».

  Gracias Madre, et populært vegansk spisested i San Franciscos Mission District, stengte dørene denne uken etter mer enn tiår på grunn av de forverrede forholdene i byen. «Leveforholdene i San Francisco har forverret seg, og gjort det nesten umulig å drive en liten bedrift,» sa eieren.

  Dessverre er denne økningen av forbrytelser forverret av den verste narkotikakrisen i USAs historie.
  År etter år fortsetter antallet overdosedødsfall bare å vokse, og vi har nådd et stadium der til og med skolene våre blir fullstendig oversvømmet med fentanyl. (Et syntetisk opioid som brukes til smertelindring. Effekten til fentanyl ligner på heroin, men typer fentanyl kan være hundre ganger sterkere enn morfin, avhengig av sammensetting). Kilde Wikipedia.

  Fentanyl var involvert i det store flertallet av alle overdosedødsfall for tenåringer – 84 % – i 2021, og problemet øker. I følge Centers for Disease Control, ble antallet overdosedødsfall hos tenåringer tredoblet fra 2019 til 2021. Og nesten en fjerdedel av disse dødsfallene var på grunn av falske piller som ikke var foreskrevet av lege. Uansett hva våre politikere prøver, kan de ikke stoppe krisen.

  USA har blitt verdenskjente for de marerittaktige forholdene i våre bykjerner, og selv når de er «ryddet opp» er det bare midlertidig. De narkomane og narkomarkedene kommer alltid tilbake. I mellomtiden har det blitt en vanlig over hele landet å se gjenger systematisk plyndre store butikker. Organisert plyndring av detaljhandelen har blitt et massivt landsomfattende problem de siste årene, og det blir bare verre.

  Ekstrem vold har også blitt stadig mer vanlig.
  Sist søndag kom omtrent tusen unge mennesker til Del Amo Fashion Center i Sør-California, og et enormt slagsmål brøt ut. Politi fra flere politikamre ankom Del Amo søndag ettermiddag etter et slagsmål blant ungdommer, med mulig skuddveksling, som tiltrakk en stor mengde mindreårige tilskuere.

  Rundt klokken 16 mottok politiet i Torrance en telefon som rapporterte «en stor mengde ungdommer som sloss”. på Carson Street kjøpesenter. Det er uklart nøyaktig hvor mange unge mennesker som sloss, men politiet anslår at det var tusen ungdommer som så på.

  Hva er det med California som får disse barna til å bli så gale?
  Det sies at » Det som skjer i California går, skjer etter hvert i hele nasjonen». Og hvis dette fortsetter, tar det ikke for lang tid før alle de store byene våre havner i samme kaos. Hvis vi hadde oppdratt barna våre annerledes, ville vi ikke vært i denne situasjonen som vi er i i dag. Men nå er det for sent. Disse barna har blitt unge mennesker som er helt ute av kontroll, og vi kommer alle til å lide under konsekvensene av det.

  Fra ZeroHedge, publisert 1 september 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Wild Mobs Of Young People Totally Out Of Control.

  Kommentar:
  Parasitt-rovdyrkapitalistene i Wall Street behandler ikke befolkningen i vertslandet bedre enn i utviklingsland de har erobret. De er ikke lojale mot noe annet folk andre enn dem selv. Nå skal vestlige land ødelegges før de overtar dem. Orden fra kaos. Det vi er vitne til, er et konstruert kaos som bare kan bli verre, finansfolket ødelegger med vilje vestlige lands økonomier, som ender med ubetalbar statsgjeld, og finansfolket som eier gjelden overtar de tidligere suverene nasjonene som de har planlagt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forferdelige konsekvenser!

Ubestridelige bevis på at covid-vaksiner ble utviklet for å drepe ufødte barn.

Forrige innlegg

Tucker Carlson:

USA er på vei mot en åpen krig med Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.