POSTED IN Helse, USA

Kunstig oppblåste Covid-19 tall fra USA:

Sykehusene får $13 000 for en slik diagnose.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hele pandemisaken har blitt blitt politisk betent slik enhver med politisk gangsyn forstod med  det samme. En kan ikke gjennomføre så drastiske tiltak som en rekke regjeringer har gjennomført uten at disse blir rettferdiggjort enten ved at dødstall blåses opp eller at, slik tilfellet er for Norge, en sier at tiltakene har gjort at tallene har forblitt lave.

Men det er vanskelig å sammenligne de ulike landene fordi der er store nasjonale forskjeller både i praksis, altså hvordan pasienter og dødsårsak registreres, og fordi tilstanden i helsevesenet og i folkehelsen er svært ulik.

Nå viser det seg at tallene i USA er kunstig oppblåste. Når en belønner med store beløp det å sette en slik diagnose, Covid-19, sier det seg selv at den lettere vil bli brukt selv om det ikke er den virkelige dødsårsaken. I USA er store dele av sykehusdriften privatisert. det betyr at hovedmotivet for driften ikke er helse men penger.

Vi vet fra andre land at de som dør med denne diagnosen i nesten alle andre tilfeller har minst en alvorlig underliggende sykdom. Men selv om Covid-19 diagnosen settes, fordi det er den som «knekker kamelens rygg», er den viktigste grunnen til dødsfallet at de som dør er betydelig svekket forut for Covid-19 av andre sykdommer.

Covid-19 er ikke farlig for friske eller unge mennesker. Det er helt utrolig at regjeringen ikke har gått ut med en så elementær melding, men har valgt å påføre store grupper helseangst og helt unødig sosial isolasjon gjennom skremsler og trusler.

Ingen privatdrevne sykehus vil la en slik sjanse gå fra seg. En covid-dose utløser store summer og pasienten er død enten av det ene eller andre.

Vi republiserer denne artikkelen for å minne om den helse-svindelen vi har vært utsatt for.

Knut Lindtner
Redaktør

USA: Overdiagnostisering av Covid-19 pasienter.

Sykehusene får $13000  dollars hvis diagnosen er Covid19, hvis de har brukt ventilator blir de belønnet med 39 000.

Senator Scott Jensen representerer Minnesota. Han er også lege. Han dukket opp på Fox News sammen med Laura Ingraham hvor han avslørte en svært ubehagelig informasjonsbit.

Dr. Scott Jensen sier at The American Medical Association nå «oppmuntrer» leger blåse opp koronavirus-døde over hele landet.

Dr. Scott Jensen

Jensen mottok et 7 siders dokument hvor han ble vist hvordan han skulle fylle ut en dødsattest med en Covid-19 diagnose selv i de tilfellene hvor det ikke forelå en laboratorietest som bekrefter diagnosen.

«Nå har Medicare bestemt at om du har en Covid-19-innleggelse på sykehuset får de $13000. Hvis en Covid-19 pasient bruker ventilator utbetales $39000. Ingen kan fortelle meg at etter 35 år med legevirksomhet at dette ikke noen ganger påvirker det en gjør.» (Dr. Sen. Scott Jensen, fra Fox intervjuet)

Oversatt av Knut Lindtner

Forsidebilde: Glen Carrie

Tidligere publisert på derimot.no

Her er videoen hvor dr. Jensen uttaler seg.

https://www.globalresearch.ca/hospitals-getting-paid-more-label-cause-death-coronavirus/5709720

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • 96,354 døde med diagnosen coronaviruset i USA ifølge worldometers. Da er den statistikken helt sikkert ikke riktig. 13000 USD.

  Svar
 • » med en Covid-19 diagnose selv i de tilfellene hvor det ikke forelå en laboratorietest som bekrefter diagnosen..»
  Og det virker ikke som om USA sin nåværende president er den som blåser opp frykten for Korona, og ønsker nedstenging og krisemaksimering. ( I motsetning til den tidligere presidenten med sine kumpaner, f.eks. )
  Media? ( – og hvilke krefter har kontroll over media?)
  Legemiddelindustrien?
  Bakenforliggende krefter som tjener på økonomisk og/eller politisk kaos ?

  Svar
  • I USA brukes corona-epidemien av demokratene i presidentvalget. Demokratenes plan er, i de statene hvor de har flertall, å holde statene stengt så lenge at ökonomien kollapser. Når ökonomien kollapser, gir de Trump skylden for kollapsen. Det gjenstår å se hvor stort utslag dette vil gi i presidentvalget til hösten.

   Svar
 • Tor Larsen
  22 mai 2020 19:20

  Vesten er utsatt for en humanitær angrepskrig mot Vestens økonomi og nå har befolkningen igjen for ikke å gå hardt ut mot de forfalskede krigsårsakene til ødeleggelser som av Afghanistan, Irak, Syria og Libya. Dere ba simpelthen om det da det ikke ble reagert med avsky mot de åpenbare forfalskningene. Med gjennomskuelige humanitære begrunnelser ødela de Libya fullstendig og nå er det vår tur når økonomien ødelegges med idiotiske påskudd om smittevern uten grunnlag i forholdstall. Så se det som fortjent og ta det som et hen!

  Svar
  • » og nå er det vår tur når økonomien ødelegges med idiotiske påskudd…»

   Når vi har en ( penge- )økonomi der vi er lært opp til ( av hvem?) å forveksle pengeverdier og reelle verdier i et samfunn, så blir vi også rammet av denne galskapen lettere.
   Om vi kaster alt av penger/gull/Bitcoin på havet , vil vi fortsatt ha de produserte verdiene igjen på land til fri benyttelse. Og arbeidskrefter/arbeidslyst, og teknisk og teknologisk kunnskap til å bygge videre velstand etter lyster og behov.
   HVIS vi ikke gir makten til de som styrer verdensvalutaen og rentene; – som ønsker EN verden/En leder , – og En valuta. – Og kaos – og totalkontroll.
   Vår mentalitet er vår skjebne.

   Svar
   • Der fikk du sagt det. Med fem ord har du hele forklaringen: «Vår mentalitet er vår skjebne» Ved neste korsvei/valg så stemmer vi på samme folka, e n g a n g t i l … Noen har en uhyggelig makt over tankene/handlingene våre …

 • Penga eller livet. 😉

  ‘ Han mener mange pasienter hadde hatt det bedre om det ikke var så opptatt med å bruke respiratorer.
  Tror du overdreven bruk av respirator tok livet av mange personer?
  – Det at så mange pasienter ble satt rett på respirator, og at man unngikk flere av de stegene av behandling som de kunne ha gjort og vurdert før man eventuelt satte dem på respirator, mener jeg var feil. ‘
  https://www.nettavisen.no/nyheter/–jeg-onsker-ikke-fingeren-til-joe-biden-pa-utloserknappen/3423981150.html

  Svar
  • Wasan Totland
   29 desember 2021 5:44

   Når du leser msm medier som Stavrums nettavisen bør du være ekstra på vakt for hvordan det hele er vinklet. At folk forsøkes tatt av dage på sykehusene er kommet frem flere steder. I USA anvender de Remdesvir. Svensker skriver slike ting i kommentarfeltene: «-Det finns ingen pandemi, och har aldrig funnits en pandemi! Allt är en stor iscen-sättning för att skrämma folk till lydnad! I Sverige har det dött ca 90000-93000 personer varje år under en lång tid tillbaka! Det har dött ungefär lika många under år 2019-2020….Var är PANDEMIN!! Däremot har Regeringen ett stort ansvar för att många av våra gamla har dött av Palliativ vård med dödligt höga morfindoser!! Jag undrar bara Varför?? Varför måste vi ta död på gamla med höga morfindoser?? Jag fattar inte!! Vår regering har massor av blod på sina händer för detta beslut att ta död på våra gamla!! Måtte f….n ta dom!!»
   Lars Bern var tidligere inne på hvordan man gav pasientene høye doser av slike medisiner og intuberte dem eller med respiratorer. Pasientene sluttet å puste for egen maskin på grunn av all medisinen og døde. Det er slik pleie som vanligvis gis som smertebehandling på dødsleiet. Det er anvendt tilsvarende metoder i andre land. På New Zealand kan covid pasienter nå få dødshjelp. Berns video er ikke å finne lenger.

   Svar
 • Sverige har samme korrupte systemet derfor deres «smittetall» er så høye, Capio Vårdcentral åkte fast på å kalle alt fra vanlig forkjølelse og trafikkulykker Korona…. dette viser jo hvorfor kapital og medisin ikke hører sammen.

  Svar
 • wasan Totland
  6 juli 2023 9:23

  Man kan selvsagt ta forbehold, men, nå må også du Knut snart erkjenne at covid 19 aldri har vært sluppet på folket. Det hele er en enorm løgn.

  Svar
  • Løgn, udugelighet og foraktelig griskhet. I UK fikk sykepleiere som satte sprøytene 10 pund per skudd, hvis jeg husker riktig. Og fikk seg injisert selv, og er nå mer sykmeldte enn noensinne. Eller døde. Karma is a bitch.
   Løgnene burde vært opplagte for utdannede leger og sykepleiere, så nå har de vist folket at de er fullstendig ubrukelige og uansvarlige til å inneha ansvar for å sette sprøyter for å redde folkets helse, og det er flott, så de mister tilliten de aldri fortjente for all ettertid. Så dette er egentlig et pluss for folkehelsa og forhåpentligvis dødsstøtet for den allopatiske medisin.
   Mange kardiologer som til daglig behandlet myokarditt, de trodde tydeligvis så sterkt på løgnen at de fikk satt opptil fire doser og døde, så nå står partneren alene der med deres svimlende lån de skyldte banken. De smakte sin egen medisin og kan ikke gjøre mer skade på pasienter de hadde i behandling for hjerteproblemer og ellers andre som de anbefalte eller mobbet til å være så stokk dumme som seg selv.
   FHI i samarbeid med GAVI-Erna og gjengen visste at de løy og hemmeligholder derfor fortsatt dokumentene. Så får vi se om sannheten kommer på bordet en dag og hva deres skjebne blir kan bli interessant, en særskilt ublid en, ønsker jeg meg. I Canada prøver politiker Smith seg nå med å si til antivakserne at de hadde rett hele tiden, og tror vel det skal blidgjøre noen å høre et sjelden sannferdig ord fra en folkevalgts munn. Vi deler kloden med duster og jævler.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det skjer mye i verden nå.

Kortnyheter med en annen vinkling.

Forrige innlegg

Forsvarssjefen i Ukraina med makabre krav selv om krigen for lengst er tapt:

Vi vil ha mere våpen!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.