POSTED IN Jøder, Norge

Kristne foran Stortinget:

Sammen med jøder – mot palestinerne.

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

«Stod sammen med jøder!», hadde den kristne dagsavisa Vårt Land som overskrift over to hele sider med referat fra en kristen markering foran Stortinget lørdag den 3. februar. «Sammen med jøder», het det: med forståelse for folkemordet på palestinerne, må vi tilføye.

Israelske flagg vaiet i vinden – og slett ingen palestinske. «Som kristne opplever vi et særlig ansvar for å stå opp for vårt jødiske søskenfolk» het det i talen til en representant for hovedarrangørene: Den norske Israelmisjon og Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem. «Hva med Gaza?» ble representanten spurt. «Jødene som folk må få et trygt land» svarte han. Med massakre og folkemord på jordas eier, palestinerne? vil være vår bemerkning. Det angikk visst ikke saken. Den kristne kirke var heldigvis ikke med.

«Jødene er heller ikke glad for det som skjer i Gaza» var en kommentar fra markeringen, ifølge Vårt Land Og: «I kriger skjer det alltid feil på alle sider». Alle sider eller én? vil vi spørre. Israel ble ikke nevnt med «feil», bare den palestinske siden: «Men Hamas sin massakre og angrep mot Israel går hånd i hånd med deres terrorregime overfor egen befolkning» var sluttbemerkningen sitert i den kristne avisa Vårt Land.

Fra den «kristne» markeringen. «Kristne»? Det kan være banalt å spørre, men likevel: «Hvor var vel Jesus i dette? Om «søskenfolket» – som kriger og massakrerer for et ønsket land? Unnskyld, det var en tanke.

«Søskenfolk»; brødre i troen – jøder og kristne? De står på hver sin side i avgjørende spørsmål om religionen. Jøder tror ikke på den kristne grunntesen om treenigheten – at Gud skal være tre «personer»: Faderen, Sønnen og Den hellige ånd. Jøder tror heller ikke på Jesus som profet og frelser; grunnlag for kristendom.

Tora, jødenes hellige skrift, lærer at Jesus i sin tid ble henrettet av en legitim rabbinsk domstol for avgudsdyrking. (Israel Shahak) Det var en jødisk rett, ifølge jødiske skrifter, som drepte Jesus.

Jøder lærer fra sine «lærde» å spytte mot kristne og kirker de passerer – neppe passende for «søskenfolk»? Mange kristne – i uvitenhet, kanskje – lar seg bruke av «søskenfolket» som dekke i kriger, okkupasjon og urett. Og snakker til fordel for dem, som under markeringen foran Stortinget. I Jesu navn? Skrekk og gru! Noe å tenke over.

Et barn i Gaza er nysgjerrig på hva «kristne» på markeringen foran Stortinget i Oslo mener om israelske bomber som faller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • I historien om Den Barmhertige Samaritan går den ene skinnhellige etter den andre forbi og lar den skadelidende ligge og vansmekte, på samme måte som disse israelvennene bare ser den andre veien for å unngå synet av palestinske barnelik. De mener visst de kjemper for en god sak. Kristusbevissthet? Ikke antydning.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   10 februar 2024 14:26

   «Kristen-zionister er avskum og nyttige idioter», sier Netanyahu.
   Psykopaten og barnemorderen snakket sant for én gangs skyld…

   Psykopaten og massemorderen la til: «Men ikke si det til dem!»

   De såkalte «kristenfundamentalistene» er først og fremst hjernevaskede sauer som er indoktrinerte med religiøs VRANGLÆRE.
   Jeg har førstehåndskjenskap til hva de står for, deres manglende moral, og til deres manglende evne til selvstendig tenkning.
   De er kunnskapsløse, og lider i svært alvorlig grad av lærevegring.
   De er skremmende eksempler på hva religiøs fanatisme kan gjøre med mennesker.
   De tror kanskje de er kristne, men de er mindre kristne enn den gjennomsnittlige agnostiker og ateist.
   Det enste formildende for dem er at de har blitt, og i aller høyeste grad fortsatt blir, utsatt for omfattende infiltrasjon og manipulering fra de selvutvalgte.
   Men det kommer ikke til å hjelpe dem.
   På dommens dag vil de få seg en svært ubehagelig overraskelse.
   De vil nemlig få noen av de verste plassene i det hinsidige. Helt der nede.
   De har nemlig ikke bare levd i strid med de kristne bud og Jesus’ budskap.
   De har også misbrukt Guds navn, og ignorert Jesus’ lære.
   Det første de burde gjøre er å lese det som står i Johannes evangelium 8:44.

   Aldri har de stilt seg spørsmålet som er uunngåeleig for enhver sann kristen:
   «Hva ville Jesus ha sagt om dette?»
   De såkalte «kristenfundamentalistene» er moralsk havarerte individ, som lever livene sine helt uten moralsk kompass
   Ve dem!

   Svar
 • Reidar Kaarbø
  9 februar 2024 8:07

  Anbefaler alle å søke opp journalist Gideon Levy på Youtube og se noen av hans foredrag, dette gjelder ikke minst de som kaller seg «kristne» som sto sammen med dem som støtter folkemord foran Stortinget. Levy er krystallklar, ærlig og en engasjerende taler.

  Oppfordringen gjelder også de som sitter INNE på Stortinget og ikke evner iverksette diplomatiske tiltak mot dem som driver folkemord men gjemmer seg bak tåkeprat og vår store hersker USA som nå vil gi rundt 12 milliarder dollar til Israel for å flatbombe Gaza, og 9 milliarder til palestinerne for å hjelpe dem som måtte overleve bombingen.

  Denne videoen ble lagt ut i natt på Judging Freedom bl.a. som respons på Saudi-Arabias klare holdning til Israel-spørsmålet, der USA faktisk får døren slengt midt i trynet.
  https://www.youtube.com/watch?v=3HexI573pjo
  Løsningen finnes, men vesten (les USA) mangler politikere som tør å fronte den med nødvendige tiltak, og Norge henger på aller sist i flokken.

  Svar
  • Israelvennene har likesinnede inne på stortinget.no
   Jerusalemsprisvinner Listhaug, for eksempel, hun med kors rundt halsen som vil flytte den norske ambassade til Jerusalem, som (jødiske ?) Trump, og Tybring-Gjedde som vil stanse nødhjelp og bruke sult som våpen. KRISTELIG Folkeparti og FrP er enige angående Israel, de er hverken antisemittister eller antisionister. Sånn som «venstresia», ifølge jerusalem-sylvi.
   stortinget.no

   Svar
   • wasan Totland
    9 februar 2024 15:33

    Hva er galt med å være kristen? Hvilke rumper er det du slikker her?

 • Hvorfor heter det at Hamas er en «terror-organisasjon» når det riktige ordet er «motstandsgruppe»?

  Svar
  • wasan Totland
   9 februar 2024 15:30

   Jeg har sett nok av disse terroristene og hva de er i stand til. Både der nede og i Europa. Man hyller ikke mennesker som gjør slike ting uten å være like sprelle gal som Støre. 4 til av de torturerte untenlandske fangene var nå døde.

   Svar
  • wasan Totland
   9 februar 2024 15:31

   Jeg har sett nok av disse terroristene og hva de er i stand til. Både der nede og i Europa. Man hyller ikke mennesker som gjør slike ting uten å være like sprelle gal som Støre. 4 til av de torturerte untenlandske fangene var nå døde,,,

   Svar
 • I de første 300 år av kristendommen, ble 11 milioner kristne drept av paganske makter. Stor sett av Romerne men det var alltid jødene som var ved siden av disse maktene ved å spre falske informasjoner og drive propaganda om de Kristne.

  Svar
  • Hvor i all verden har du tallet 11 000 000 fra?

   Det er litt over 100 kristne martyrer i snitt hver dag i 300 år!

   Svar
   • Dettr er tallet som er bevist og dokumentert fra Kirkens historie. Sikkert mange flere ukjeI mange tilfeller var flere hundre Kristne som ble drept i en og samme dag bare fordi de vil ikke benekte Jesus. Et ord var nok for å overleve, men ingen benekter. Hva gjør vi i dag? Og vi lurer hvorfra kommer denne ondskapen nå i verden. Er vi så naive å tro at, å redusere antall menesker til et milliard, er en menneskeskapt ide?

 • Northern Light.
  9 februar 2024 14:37

  En genetisk studie fra John Hopkins Institute viser at 97,5% av jøder som bor i Israel har absolutt ingen gammel hebraisk DNA, er derfor ikke semitter, og har ingen eldgamle blodsbånd til landet Palestina i det hele tatt. Mens 80% av palestinerne bærer gammelt hebraisk DNA og dermed er ekte semitter.

  Er det et utvalgt folk, er det Kristne palestinere. Det er derfor ikke annet å forvente, at en fremmed fiendtlig menneskerase, Lucifers ætt, vil gjøre alt for å utrydde dem. Kristne, kristne kirker og samlingssteder er særskilte utvalgte mål i Gaza for israelske styrker. De bombes med presisjonsstyrte amerikanske bomber, og israelske styrkers skarpskyttere skyter kvinner og barn som har søkt tilflukt i kirkebygg.

  Snart er 3/4 av alle bygninger på Gaza-stripen bombet til ruiner, sammen med tilhørende infrastruktur. Israelske styrker ber palestinere å forflytte seg til anviste steder de blir fortalt er sikre, deretter bomber israelske styrker dem. Dette er et folkemord med en utryddelseskrig, intet annet. De som demonstrerer foran Stortinget med jøder for å vise sympati for Israel, er forledete Kristne i god tro. Mer om det nedenfor.

  Fra FBIs (Federal Bureau of Investigations) arkiver av deklassifiserte dokumenter om Protokollene. Oversatt fra engelsk, Pdf dokument side 5 av 139.
  Vedlegg. 1-A-protokoll fra 1489.
  «Revue des Etudes Juives, finansiert av James de Rothschild, utgitt i 1880, viser hvor sanne (også de tidligere) protokollene er, når de sier at de lærde eldste i Sion har holdt på med planene deres i århundrer. Den 13. januar 1489 skrev Chemor, den jødiske rabbineren av Arles i Provence, Frankrike, til Det store Sanhedrin i Konstantinopel for å få råd». Dette var hans svar: (sammendrag).
  «Rådet fra de store satrapene og rabbiene er:
  Bli kristne, men hold Moselovene i deres hjerter*.
  Gjør dine sønner til kjøpmenn så de kan plyndre de kristne.
  Gjør dine sønner og døtre til leger og apotekere så de kan ta livet av kristne.
  Gjør dine sønner til kanoner og geistlige så de kan ødelegge deres kirker*.
  Gjør dine sønner til talsmenn og advokater så du kan sette kristne under åket og dominere verden.
  IKKE AVVIK FRA DENNE ORDREN.
  Signert V.S.S.V. F. F., jødenes prins, 21. Caslue, (nov.) 1489».

  Kommentar:
  *«Bli kristne, men hold Moselovene i deres hjerter. Gjør dine sønner til kanoner og geistlige så de kan ødelegge deres kirker». Det kan bety at den Kristne Kirkes organisasjon har blitt infiltrert helt fra 1500 tallet, siden dette ble skrevet i 1489. Det selvutvalgte folket ødelegger den kristne kirken ved oversettelser og fortolkninger av bibeltekster som gjør dem til ofre og forfulgte, og skjuler at de er det motsatte, en fremmed fiendtlig menneskerase, Lucifers ætt.

  I dag omfavner Kirken i Vesten Woke og transkjønnsbevegelsen LGBTQ+, enda den også fremmer pedofili og dyresex. Paven anbefalte unge italienere å heller å ha kjæledyr enn barn når boliger var så dyre, et fullstendig ukristelig råd. Grunnen til at boliger i Vesten er så dyre, er på grunn av spekulasjon, og Paven burde vite hvem som står bak spekulasjons-økonomien. Guds motstanders folk har i sannhet klart å til slutt ødelegge den Kristne Kirken.

  En kan også notere seg at Godstjenestene i NRK på Søndager har blitt politiserte. I Romjulen fikk en ukrainsk prest forrette, og bad om seier til Kiev-regimets styrker, bevæpnet og utrustet av NATO, over ortodoks-Kristne Russland*. I forrige Søndags Gudstjeneste kalte presten Russlands intervensjon for en angrepskrig.

  Falske Kristne og prester har vi også her i Norge. En av Gods motstanders folk kan utmerket godt iføre seg en prestekrage, som gir ham høyere troverdighet som politiker, og beordre terrorbombing av sivile i Serbia, stemme på USAs militære og økonomiske kriger, stemme for de aller fleste forslag som gjør de fattige fattigere og de rike rikere, før han oppretter et fredssenter i Oslo med seg selv som leder. Hadde Krf vært et parti i Bibelsk tid, hadde det vært pengeutlånerne i Tempelet sitt parti. Lucifers ætt snur alt i Bibelen på hodet.

  *80 millioner av Russlands 143 millioner innbyggere er ortodoks-Kristne. Putin understreket for Tucker Carlson at i Russland er menn menn og kvinner kvinner, og med det indirekte sa at kjernefamilien, samfunnets fundamentale byggesten, med mor, far og barn hegnes det om i Russland. Transgender-bevegelsen, lgbtq+, og FNs og WHO seksualisering av barn program, grunnlagt og drevet av khazarer i USA og finansiert Gates og JP Morgan, perverterer og degenererer Vesten, sier Aleksandr Dugin, og snakker for et solid flertall av dumaens politikere og russere. Dr. Paul Craig Roberts sa i en av sine friske artikler at det er kampen mellom Kristendommen, representert av ortodoks-Kristne Russland, og Satan, representert av Washington DC vi er vitne til.

  Svar
  • Veldig bra skrevet N.L.

   Tragisk at de «jøde kristne» ikke forstår hvem som er deres fiender, Lucifers ætt.

   Svar
 • Disse ‘ guds utvalgte’ og deres ‘stakkars forfulgte folk ‘. Vil deres grusomheter atter bli glemt? Som Dresden. Som Hiroshima/Nagasaki, som de stod bak.
  Og deres organisasjoners økonomomiske overgrep i nasjone etter nasjon i tiår etter tiår.

  Hvor kommer disse ‘jødene’ fra ? Er de mennesker?

  ‘ For å roa ho, spør legen om ho har nokre søsken. Jenta nikkar, ho har tre brør og tre systrer. Legen spør kor gamle dei er, men då vert nervane erstatta med sorg i auga.
  Alle er døde, seier ho. Foreldra òg.
  – Eg veit eg skal vere profesjonell så lenge eg har uniforma på, men akkurat no slit eg. Veldig.’
  nrk.no/spesial/den-norske-legen-thor-erling-engemyr-fra-lillesand-reiste-ned-til-gaza-for-a-hjelpe-til-pa-sjukehus-1.16751596

  Svar
  • SELVFØLGELIG ER DE MENNESKER.

   Dyr gjør nemlig ikke sånne ting.

   (Dette er siste gang jeg responderer på en kommentar fra deg.)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norge blir solgt, bit for bit.

Storkapitalen kontrollerer nå hele det norske systemet.

Forrige innlegg

Bøndene i nesten alle EU-land protesterer.

Ofrer EU eget landbruk for å redde Ukraina?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.