POSTED IN Norsk politikk, Ytringsfrihet

Krigsforberedelser vil kreve at vi ofrer noe i Norge, f.eks. ytringsfriheten.

Vil anti-Nato og annen hate-speech føre til fengslinger i Norge?

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Som lyn fra klar himmel».

Av Jan Hårstad

Det som skjer nå i hele den atlantiske verden er at eliten er i sjokk over hvor bred og stor den palestinske solidaritetsbevegelsen var og er. Likeledes er man i sjokk over de omfattende bondeopprørene.

Uansett vilket land du måtte studere så finner du fort ut at det arrangeres krisemøter med Juss og politietaten for å lage nye lover som stopper denne gatevirksomheten. Utallige webber skriver inngående om dette, det er ingen hemmeligheter jeg skriver om.

Helt åpenbart er det slik at en krig mot gatedemonstranter også er en forebyggende sak med tanke på den tredje verdenskrig som nå alle i Nato-zonen har å bifalle. I motsatt fall bedriver du antistatlig virksomhet og hatespeach og kan bli fengslet. Fengslinger av dissentere foregår allerede nå, men det omtales ikke.

Rødt har jo meldt at de vil til neste valg føre valgkamp for den nye AP-Natos «venstreside.» Som vi her på derimot har dokumentert: i forhold til våre 5,5 millioner innbyggere er det ingen stat i Europa som gir så store krigspenger til NatoUkraina som Norge. Det aller siste er 1,6 milliarder kroner til ammunisjon for Ukraina.

Alle statsviter-professorer i Norge kappes om å være ledende krigshissere på kronikksidene i Aftenposten. Alle tv-kanaler reklamerer for tredje verdenskrig og Document heier på israelsk krigføring. 

Dette kunne egentlig ha vært sagt om vilket som helst europeisk stat. I Sverige er det slik at de nasjonalkonservative i Sverigedemokratene også er for Natos overtagelse av Norden.

Å snakke om fred når en forbereder krig er noe av det verste en kan gjøre i Nato-Zonen.

Årsaken til at man jobber med å forby AFD i Tyskland er ikke i spørsmålet immigrasjon for der har Staten overtatt det meste av Afds politikk. Nei, høykriminaliteten ved AFD er at de ønsker fredsforhandlinger om Ukraina og normalisering av de tysk-russiske relasjonene. Men det er verken finanshusene eller rustningsindustriens linje: de jobber for Tyskland som militær ledende kraft i EU som fører krig mot Russland.

Og hva vil så skje med de ledende Rødt-folkene når de går sammen med AP? Kan det være slik at Sofia Rana får en ledende stilling i en av de mange ekstremisme-kommisjonene? Hun har jo alltid vært på barrikadene for å knuse ukorrekte bøker og tenkning.

Terje Halvorsens bok om NKP fra 2020 er et nasjonalt historisk storverk. Her står det mangt det er lurt å ha i hu.

Her beskrives at den 16 august 1940 så igangsatte tyskere og NORSKE POLITIFOLK razziaer mot NKPs kontorer i Oslo, Trondheim og Bergen. Hos de siste deltok 100 norske politifolk. Dette ble av NKP oppfattet som en sjokk overraskelse: «som lyn fra klar himmel.»

Til dette er å si: bare om svært kort tid vil sånt være normalen i hele NatoZonen som før verdenskrigen vil ha uskadeliggjort 5 kolonnister. Folk som farer med «feilinformasjon», Dvs ikke elsker Nato og med «hatespeach» – kritiserer krigseliten.

Den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenoppleve den.

Forsidebilde: iStock

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Takk Jan! «Vi må ikke sove denne gang!» Kom over opptak av en tlf. samtale mellom høytstående tyske millitære-hvor de forbereder sprengning av broen til Krim. Dette opptaket ha satt sinnene i kok, og eskalert krigsfaren. Douglas Mc Gregor’s tidl. advarsel er nå blitt realitet.
  https://amg-news.com/anonymous-people-should-be-preparing-putin-is-ready-douglas-macgregors-last-warning-video/

  Svar
 • Olav Sæther
  9 mars 2024 11:15

  Det er noen krigshissere som frekventerer kommentarfeltet til iNyheter og der hagler det med beskyldninger om at andre er femtekolonnister. Det kan se ut som noen av disse krigshisserne er statsansatte propagandister, imens andre er noen dumme sauer.

  Svar
 • Jeg tror at flertallet av folk ikke ser sammenhengen mellom det som skjer i Ukraina og det som skjer i Israel. Det er identisk! sionistene i Israel sier at de ikke kan ha en tostatsløsning med palestinerne. Vel, det er gitt siden det ville være i strid med sionismens lover.
  Nå i Kiev ser vi de sionistiske jødiske myndighetene si – vi kan ikke ha en tostatsløsning med russerne, så vi vil kjempe videre til alle ukrainerne er døde. Det er klart at jødene trodde de ville vinne og ta hele Ukraina eller at Russland vil invitere dem tilbake etter krigen. Dette kan bli interessant siden jødene jobber etter lang tidsplan og det samme gjør russerne.
  Eller kanskje president Putin ringte Netanyahu og sa til ham – Nei, du kommer aldri tilbake Хазария/ Khazaria etter at Nato forrådet oss og for ikke å snakke om alle de døde russerne som du ikke kunne brydd deg mindre om

  Svar
  • Jan Hårstad
   10 mars 2024 1:01

   Grimelund: du må ta deg en tur inn på voltairenet,org for Thierry Meyssan
   har skrevet beslektet om dette temaet ditt.

   Svar
  • stayfree..
   12 mars 2024 10:03

   Kan ikke se noen reell likhet i Isrealkonflikten og Ukraina. Den Israelske konflikten har røtter langt tilbake og handler om å forsvare en nasjonalstat mot en relgion som har forpliktet seg til å utrydde jødene. Israelkonflikten er en religiøs konflikt. Den handler IKKE om et underskudd på «palestinske» landområder, da det er mer enn nok av slikt i MØ, men om trygghet og militær sikkerhet for nasjonen Israel.

   Ukraina er en helt annen skål. Den dreier seg om globalistelitens frådende iver etter å ødelegge Russland, og få tak på Ukrainas naturressurser. Ukrainkonflikten er økonomisk motvirt, delvis også ønske om kontroll, men har ingen fellestrekk med relgionskonflikten i MØ

   Svar
   • I følge både Kokanskiy og Netanyahu, samt andre «høye» (på seg selv) Krokneser, skulle Ukraina omgjøres til Stor-Israel, og de fleste har sett vel «kartforslagene» over det «Nye» Stor-Israel som har blitt fremlagt for området der nede i MØ, så «likere» enn det kan vel ikke disse to konfliktene bli (i min oppfatning).
    I følge israelske DNA forskere er ikke dagens innbyggere i Israel jøder, men khazarer, 98% av dem.
    Og hvor lå så Kaganatet Khazaria? Hvis man gjetter på i og innenfor Ukraina får man full pott. Hvor ble det av Khazaria, hva skjedde med dette kongedømmet? Ødelagt av Rus (varinger/vikinger). Har «jøder» lang hukommelse? Lengere enn de fleste andre arter på jorden ser det ut til. Allerede i 1839 kunne man lese i New York Post om 6 millioner jøder, i 1945 ble det «offisielt» erklært at Hitler hadde gasset, hvor mange? Joda, 6 millioner jøder var HoloCa$het vekk fra jorden var den massive påstanden. Selv om bevisene for dette er heller tynne, svarer de med at hvis du vil diskutere dette, må du gjøre det fra fengselcellen din, i opptil 15 år holder vi deg for «forrakt» for «jøder».
    Så man kan nok si at vi her har å gjøre med to like genocider, for å skaffe «jødene» det de vil ha.

 • Jeg kom over denne en time og førti minutter lange oversikten om Ukrainakonflikten. https://rumble.com/v4e1139–putin-vs.-the-deep-state-denazification-.html

  Svar
 • Skremmende å lese alle de russerhateneog krigshisserne i kommentar felter og artikler i Nettavisen og MSM. Føler det er blitt mer balansert nå om Ukraina i Document og iNyheter sine kommentarfelter. Men å si noe om saklig om folkemordet i Gaza det tåles ikke eller blir sensurert.

  Svar
  • Gatekeeper
   14 mars 2024 20:14

   Her er en som ikke tror på Trump .
   https://www.youtube.com/watch?v=lRAFTEAdR2E
   Trump FINALLY Comments On Gaza & It’s Bad | The Kyle Kulinski Show

   Svar
  • Gatekeeper
   14 mars 2024 20:30

   Her er et sitat fra 3 part i konflikten:
   (7) Arnold J. Toynbee’s ( Britisk historiker ) foreword to Robert John’s book The Palestine Diary

   THE PALESTINE DIARY

   by ROBERT JOHN and SAMI HADAWI

   With a Foreword by Arnold J. Toynbee

   VOLUME ONE 1914-1945

   Published by NEW WORLD PRESS New York 1970
   The reason why the state of Israel exists today and why today 1,500,000 Palestinian Arabs are refugees is that, for thirty years, Jewish immigration was imposed on the Palestinian Arabs by British military power until the immigrants were sufticiently numerous and sufiiciently well-armed to be able to fend for themselves with tanks and planes of their own. The tragedy in Palestine is not just a local one; it is a tragedy for the World, because it is an injustice that is a {p. xv} to the World’ peace.
   As an Englishman I hate to have to indict my country, but I believe that Britain deserves to be indicted, and this is the only personal reparation that I can make.
   https://mailstar.net/balfour.html

   Svar
  • Gatekeeper
   14 mars 2024 21:09

   Jeg jobbet mye med en kommentar da jeg fikk se at det var fellestrekk mellom Gaza konflikten og Sør Afrika, noe jeg ikke hadde sett før.

   :
   Fikk se et spørsmål på Miff : Hva har « den hvite befolkningen i Sør Afrika.» med denne saken å gjøre?
   https://miff.no/norge-og-israel/2024/03/06fem-tanker-a-ha-i-hodet-nar-miff-blir-offer-for-falske-anklager-om-a-stotte-folkemord.htm

   Dette er bare utrolig. Propaganda er ikke det samme som faktabasert historiekunnskap.

   VIKTIG HISTORISK MATERIALE SOM MIFF SLETTET

   Oppdaget som søppel

   Her er det råspennende dynamikk for det er en rød tråd her.

   Dette ligger det veldig mye research bak.
   Trenger ikke lese alt med det samme, men se på filene.
   Her er stikkordet : Britisk imperalisme i Sør Afrika og britisk kolonisering, diamantutvinning (De Beers) med lån fra Rotschild. Se 1888 på timeline til venstre.
   Man kan se at firmaet De Beers prøver å kvitte seg med Rhodes i firmaprofilen i dag.

   https://www.debeersgroup.com/about-us/our-history se 1888
   The last empire, av Stefan Kanfer, forteller historien.

   Essensen her er at det handler om MAKT. De hvite var kolonistene. Den opprinnelige befolkningen var de som ble kolonisert.
   Disse britene den gangen var rasepatrioter, og dette har jeg gått til bunns i. Kjøp gjerne denne boka for historieundervisningen er for dårlig.
   https://www.adlibris.com/no/bok/the-last-empire-9780374524265?gad_source=5&gclid=EAIaIQobChMIuNj4vtfnhAMV3QuiAx16bgXAEAQYAiABEgLUmfD_BwE

   https://usercontent.one/wp/www.maier-files.com/wp-content/uploads/2020/12/Lord_Milner.jpg
   Foto av Alfred Milner.

   Etter Rhodes død i 1902 tok Alfred Milner hans nære medarbeider fakkelen videre og nå ser vi ham som aktør for britisk imperalisme og kolonisering igjen.
   Her er et av miljøene han vanket i han som skulle være britisk statsmann :
   https://en.wikipedia.org/wiki/Coefficients_(dining_club)

   Milner var også hovedforfatter av Balfourerklæringen i 1917 selv om den ble utstedt med navnet til Arthur Balfour.
   https://no.wikipedia.org/wiki/Alfred_Milner
   ( se avsnittet 1 verdenskrig )

   Boerkrigen var før 1900 , med Cecil Rhodes og britiske imperalistiske kriger og kolonisering i sør Afrika , og de svarte rev ned nylig statuen av Cecil Rhodes , pga de opplevde at statuen symboliserte rasisme :
   ( Britene mente selv at de var best skikket til å utvinne jordens ressurser, og hadde derfor et ansvar for å gjøre det )

   Why have you focused your attention on this statue?
   It’s not just because it makes people feel uncomfortable, but because it’s the biggest symbol of the institutionalization of racism.
   This is someone we know was involved in mass genocide, and who oppressed and enslaved black people across Southern Africa.
   https://www.wbur.org/npr/395608605/why-south-african-students-say-the-statue-of-rhodes-must-fall

   Videre hvis man kjenner til Cecil Rhodes visjon fra hans Confession of faith fra 1877, der han tilkjennegir sine ambisjoner om å kolonisere The holy Land, så ser man at her er det en eksakt direkte sammenheng mellom sør Afrika og Palestina, siden det var tilogmed samme mann , Alfred Milner, Rhodes medarbeider, som styrte over de konsentrasjonsleirene i boerkrigen ,
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/The_National_Archives_UK_-_CO_1069-215-94-Derivative01.jpg
   Bloemfountain konsentrasjonsleir.

   De bodde i telt. Mange barn døde, og samme mann var aktiv i neste krig også.

   Milner som var den som startet Boerkrigen, var OGSÅ med i Palestina koloniseringen helt fram til 1925 da han døde og var også en av forfatterne til Balfourærklæringen, noe han sier han var del av i talen han holdt 23 juni 1923 i House of Lords i Storbritania.

   The muslim brotherhood er i opposisjon til den britisk imperalismen og mot Oslo avtalen
   Hamas er en gren av muslim brotherhood .

   Det er mange som ikke forstår det Weizmann forsto, at han måtte jobbe på britenes premisser. Balfourærklæringen kom fordi britene trengte hjelp til å dra inn USA på britisk side.
   Se Balfour 100, timeline 8 april 1917 med aktøren Luis Brandeis.
   Se også Weizmanns brevsamling s 17-19.og The Royal Palestine report 1936 s. 22-24.

   Irgun og Jabotinsky, ( Netanyahu og Likud-linja ) var i opposisjon til britene i Palestina.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Agatha
   Det het Palestina pga den romerske keiser Hadrian satte det navnet på den romerske provinsen Judea.

   Britene brukte araberne også, til å bekjempe Ottomanerne som styrte der, og det var ren utnyttelse, om du leser hva Lawrence of arabia skriver i seven pillors of wisdom.
   ( start neders på s 3 )
   https://web2.qatar.cmu.edu/~breilly2/odyssey/Seven_Pillars.pdf

   by James A. Malcolm
   https://mailstar.net/malcolm.html

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

2. verdenskrig:

Hvem vant krigen?

Forrige innlegg

Tidligere militærleder, nå tysk parlamentsmedlem:

Angrip regjeringsbygningene i Moskva!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.