POSTED IN USA

Krigsforberedelser omdefineres til:

«Gjenfødelse av demokratiet i USA».

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Så ekstremt ønsketenkende og uvitende som det offisielle Norge nå er, kan man godt tenke seg en situasjon av Norge blir dratt ned i det dragsuget som nå utvikles i USA, både på det økonomisk og militære plan. Alle driver nå og skriver om gjenfødelse av «demokrati» som om USA ikke har noen historisk fortid. I det hele tatt.

Av Jan Hårstad

Eisenhowers siste tale: det militær-industrielle komplekset i USA har fått for mye makt. Obs!

Brødene Kennedy forsøkte å gjøre noe med dette og begge ble drept.

Det er ikke en skriver i det offisielle som påpeker at den sentrale inntekten for USA er salg av våpen og krigsprodukter. Uten kriger og forbruk av krigsmateriell går USA nedom og hjem. Dette var et trekk ved kapitalismen som allerede Rosa Luxemburg påpekte og det er hundre år siden.

De som produserer dette utstyret har stor makt i USA

Det som var team Trumps gambitt redegjorde jeg for på resett og da man der også bedrev en kultus av Trump, ble dette naturligvis tilbakevist. Der har man ennå ikke forstått at Trump Made Israel great again og det er også nøkkelen til å forstå Hans Rustads henførelse som zionist: Trump var kongen av Israel.

Planen var slik: at Israel-USA-Saudiarabia laget en bombing av atomanleggene Fordon eller Natanz i Iran i en «begrenset krig». Med en slik krig kunne Trump i USA erklære emergency eller Unntakstilstand og da ga lovverket han adgang til å fortsette som president – i krigstider og krisetider.

Så fra 21 november 2020 begynte både USA og Israel å fylle opp Den Persiske Gulf med Ubåter med atomraketter, Nimitz hangarskip kom med korvetter og fregatter rundt seg, B-52 bombefly kom med Bunker Busters og 20 nuclear missiles. Militærøvelser ble avholdt inni Saudi Arabia og hemmelige møter fant sted mellom Salman-Pompeo og Netanyahu. Kort: alt ble gjort istand til krig mot Iran.

Likvideringen av den ledende iranske atomfysikeren Moshen Fakriazadeh den 27 november 2020 var tenkt slik:

Nå bli det iranske lederskapet så rasende at de går til et hevnangrep. En må ha i hu at dette er den fjerde eller femte iranske atomfysiker som Mossad-CIA har drept.

Denne krigsfellen skjønte Iran-lederskapet perfekt og sa: hevnen kommer når det passer oss. Derpå fulgte følgende meldinger fra alle Irans generaler: de statene som stiller baser til disposisjon for US-Israelske angrep på Iran vil bli tilintetgjort av våre raketter. Også atomsenteret i Israel, DIMONA, vil bli truffet av en rakett og radioaktivitet vil spre seg.

Iran er Israels hovedfiende og dermed også USAs

Pompeo ga seg ikke etter disse advarslene og i kjent stil klekket han ut nye påstander om Iran: at Al-Qaida hadde fått satt opp baser inni Iran. Det samme gjør Bidens nye utenriksminister, Blinken, som  nå om dagen sier at Iran er «statssponsor av terrorisme».

Iran skjønte på et tidspunkt at de verbale advarslene til fiendealliansen ikke gjorde noe inntrykk for demoniseringen av Iran ble bare grovere og grovere.

Irans mottrekk var å igangsette en serie med militærøvelser over nyttår: en landmilitær en, så en maritim en og deretter en missiløvelse og alt dette ble vist på tv-kanaler.

Etter at Pentagon/Israel/Saudi hadde studert dette materialet, la man krigen mot Iran på vent. Iran hadde raketter som kunne gå 200 mil og treffe presist.

De mindre Gulfstatene som nettopp hadde inngått avtaler med Israel fikk også kalde føtter, og startet samforstandssonderinger med Iran.

Men Biden-administrasjonen er ikke noe dramatisk mindre pro-israelske enn Trumpene. Ideen om å knuse Iran er ikke oppgitt, men planene må legges om. Kanskje hele Nato skal medvirke neste gang?

Sånn som USA har utviklet seg fra Eisenhowers tid,er faktisk det militær-industrielle kompleks mektigere i dag enn den gang. Den lever av konflikter og kriger. De kommer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  20 februar 2021 11:01

  Det har aldri vært noe problem med retorikken i USA. Og Norge kjøper alt som kommer derfra!
  https://hvamenerpartiene.com/grafikk/041_Iraqi_Freedom.jpg

  Svar
 • Biden har allerede sagt at godtgjørelsen til Israel på 380 milliarder skal økes i år. Det tror jeg er lurt ellers kan Israel sette i gang falske flagg operasjoner mot US baser i midtøsten og sette USA i et stort dilemma. Noen har tydeligvis bestemt at Iran er neste land som skal balkaniseres. Egentlig merkelig at jødene hater persere. Det var perserne som befridde jødene fra det babylonske fangenskapet.

  Svar
 • En meget beskrivende artikkel. Vurderingene er likedan gode. Midt-Østen er seg selv lik, en venn i dag er din fiende i morgen.
  Den libanesiske falangisten Eli Hubeika ledet drapene i Sabra-Shatila i 1982 på vegne av Israel og Vestens etterretningsorganisasjoner. Fordi han visste for mye var han farlig. Derfor ble han også drept.
  Venn i dag, fiende i morgen!

  Svar
 • ­­­R­e­­­g­­i­­s­­t­­r­­e­­r d­­e­g o­­­g k­­l­­a­­s­­­s­­­i­f­i­­­s­e­r m­­­i­­n u­­­n­g­­­e s­­e­­­x­­­y f­­i­t­t­­­e ­­­-­­ http://photo0522282.e17.club

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stoltenberg:

Vi forlenger krigen til «det rette tidspunkt.»

Forrige innlegg

Da millioner ble uten strøm i Texas.

Vindkraften sviktet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.