POSTED IN Globalisering, Krig-fred

Globalister fortsetter kampanjen, selv om arenaen er en annen

Krigen mot menneskeheten

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oversatt av Rosa Lux

Imperiet bryr seg ikke mer om ukrainerne enn det de bryr seg om menneskene i sine egne land. Det handler om kontroll over menneskeheten.

Den nåværende situasjonen i Ukraina har igjen gitt liv til de løgnaktige vestlige mediene og sendt dem ut i anti-russisk vanvidd. De siste to årene har media entusiastisk presset på det folkemorderiske Covid-narrativet på vegne av den globalistiske fraksjonen. Uansett hvilken troverdighet de hadde før Covid, har de nå ødelagt den med sine nådeløse løgner. Med en forbløffende mangel på selvbevissthet presser de nå frem den anti-russiske fortellingen, som de prinsippløse og tankeløse individer de er. De ignorerer både fakta og kontekst, og fremmer nådeløst krigspropaganda for å rettferdiggjøre denne fiendtligheten mot deres egne beleirede befolkninger.

Den uheldige realiteten er at til tross for enestående mistillit til media, virker propagandaen. Anti-russisk stemning øker i hele Vesten. Vi har vært vitne til de samme fenomenene med den rabiate anti-Kina-narrativet som kommer fra vestlige myndigheter og deres klientstenografer i media. Budskapet er klart, med mindre du er en fleksibel marionett fra det anglo-amerikanske imperiet, så er du åpenbart ond og må ødelegges.

Sannheten er selvfølgelig dypere, den virkelige krigen globalistene kjemper er mot innbyggerne i alle land på jorden. Ettersom Covid-grusomheten nå holder på å bli avslørt, er undertrykkelsen av folket det eneste alternativet som er åpent for New World Order Davos-kabalen. Som alltid har vært tilfelle, er en krig i utlandet den beste unnskyldningen for å innføre tyranni hjemme. De vestlige nyliberale regjeringene i Amerika, Canada, Australia og det meste av Europa har ikke råd til å bli fjernet fra makten. Folkets fulle sinne vil bli sluppet løs med full krat mot de som påtvunget dem den folkemorderiske Covid-løgnen. Trudeau, Macron et al vil bli holdt ansvarlig (på en eller annen måte) for deres sentrale roller i denne grusomheten. De kan ikke tillate at det skjer, de har for mye å tape.

Den tragiske og unødvendige konflikten i Ukraina kan sees på som det store “Great Reset War”. Selv om det er rettet mot Russland for medieformål, er dets egentlige mål ytterligere å underkaste folkene i deres egne land. Den vestlige nyliberale agendaen svikter på alle fronter, økonomisk, sosialt og moralsk. Kabalen har ødelagt de en gang velstående og frie samfunnene som de styrte. Den dystopiske fremtiden som de har planlagt for verden er nå tydelig for alle. Den har vært utstilt i Canada og Australia, New Zealand og i hele Europa. Det er et prospekt som burde skremme alle.

«The Great Reset» er Kabalens måte å sikre at de samme globalistene som kastet verden inn i kaos, fortsatt har ansvaret etter den kommende uunngåelige kollapsen. Den grønne agendaen og den 4. industrielle revolusjonen handler om å avindustrialisere verden og ødelegge vellykkede industrielle konkurrenter som Russland og Kina. Ikke overraskende, hverken Russland eller Kina, sammen med India og Iran går med på denne lumske planen. De er ikke alene, mange land fra Afrika, Sør-Amerika og Asia trekker også mer mot den russisk/kinesiske banen. Alle har gode grunner til å være mistroiske og sinte på imperiet. Kabalen er svak og sviktende, den har skapt mektige fiender som er formidable hindringer for den nye verdensordenen og den store tilbakestillingen. Forvent at dette vil oppmuntre andre land til å motstå imperiets planer.

Imperiet bryr seg ikke om ukrainerne mer enn det de bryr seg om menneskene i sine egne land. Det handler om å opprettholde kontroll over menneskeheten. President Putin kjemper i hovedsak ikke mot Ukraina, han kjemper mot NWO. Og det er alles kamp. Kampen som blir ført av Vesten er for det vestlige folks sinn, slik at de kan rettferdiggjøre innføringen av ytterligere tyranni. Inntil nylig har president Putin vist en utrolig tilbakeholdenhet, til tross for de uopphørlige løgnene og aggresjonen, har han drevet med fred og diplomati. Dette har ikke blitt gjengjeldt, det har blitt møtt med flere løgner og provokasjoner. Den har blitt møtt med bare to alternativer, kapitulere eller motstå – han har motstått. Russlands kamp er kampen for alle folk som verdsetter frihet og motsetter seg tyranni.

Vi er alle russere nå.


Rosa Lux er et pseudonym, Derimot.no kjenner identiteten.
Artikkelen er hentet herfra:
https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/05/the-war-on-humanity/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Irina Molotow
  8 mars 2022 6:53

  Er lite sannsynlig at Putin kjemper mot «the new world order», heller tvert imot… Putin er del av World Economic Forum og er god venn med lederen Klaus Schwab som til og med har kalt han for en av sine «young global leaders» (young global leaders er folk som har gått igjennom WEF indoktrinerings program og opplæring i «the great reset»). Sannsynligvis så har Putin startet denne krigen i Ukraina for å hjelpe sine styrt rike kolleger i WEF med å få fortgang i «the great reset» og Agenda 2030.

  Putins krig i Ukraina har nå gitt verden en ytre fiende som alle kan samles om å bekjempe, mye bedre enn klima og corona som var ment å samle verden til kamp mot en fiende som i realiteten var ufarlig og derfor ikke fungerte til det formålet. I stedet for at klima og corona samlet folk til kamp for å bekjempe «fienden» så skjedde det motsatte og flere folk en noensinne ble klar over NWO agendaen og ende flere våkner hver dag… Globalistene trengte rett å slett en ny ytre fiende og nå har de fått det i form av Putin og alle lar seg lure…

  Svar
  • Tor Larsen
   8 mars 2022 8:27

   Den samme tanken har også slått meg, Irina, men jeg har ingen beviser eller klare indikasjoner. Derfor har jeg heller konsentrert meg om å avsløre diskrepansen, altså motsetningene, mangelen på samsvar og selvmotsigelsene, i MSM sine fortellinger fra Ukrainakrigen og dens bakgrunn. For det er opplagt at fortellingen er fullstendig falsk. Forsiden på resett.no i dag tidlig er forresten ubetalelig. To ikke kommenterbare artikler som begge taler mot det vestlige narrativet fra NTB og ingenting annet om konflikten. Fra totalt redaksjonelt medhold til narrativet, nesten like totalt motsagt av kommentariatet, til i dag plutselig stillhet; liksom pausemusikk med tid for omtanke. Hva skjer?

   Putin kan være en «Hitler», ikke slik som allmennt oppfattet, men som det sentrale elementet i et narrespill. Hitlers jødisk genetiske bakgrunn (jfr. avisa Ha´Aretz) er velkjent. Han hadde i 1912 ett merkelig studieår i London og det hevdes at hans kontakter og studier gikk i retning en eller annen psykologisk operasjon. Hans maktovertakelse i 1933 ser hovedsaklig, opp mot 80%, ut til å ha blitt finansiert av jødiske (bl.fl. Warburg) bankierer og Bank of England. I sin tur finansierte han de totale jødiske investeringene i Palestina mellom 1935 og 1939 med 65% (ref. Ha´avara). Der Führers strategiske og etter hvert taktiske disposisjoner ble etter hvert katastrofale for Tyskland. Sjefen for tyske Abwehr, Reinhart Gehlen, hevdet senere at en kilde i OKW, «så tett opp til Hitler at de ikke fikk etterforsket, lekket tyske taktiske disponeringer til Russland! Til sist bare forsvant Hitler og alle offisielle påstander uten ett fnugg av bevis hevder han begikk selvmord. Til overmål har man for få år siden funnet en flukttunnell fra førerhovedkvarteret i Berlin helt fram til den daværende Tempelhof flyplassen. Alt slikt framstår det som uhyre viktig ikke å skrive noe åpent om.

   Man kan neppe hevde at Hitler var en alliert agent, men indikasjonene på det er så samsvarende at man må være i sin fulle rett å mistenke. Han erklærte fullstendig unødvendig krig mot USA i 1941 og han saboterte unnsetningsstyrken til von Paulus 6. armé ved Stalingrad. Han hindret hurtig reaksjon på landgangen i Normandie og han hadde hindret nødvendig militær kraftsamling på Litsafronten ved stikk mot fagmilitære råd å splitte angrepsaksen i to ulike deler. De vestallierte skal etter hvert ha kalt ham for «sin beste general», så galt var det.

   Er Putin slik en ny «Hitler», ment å sette Russland totalt i klemma og fremme NWO mål om en verdensregjering? Det ser jeg slett ingen klare indikasjoner på, men man skal kunne mistenke og lete etter tegn i tiden. Slikt krever substans.

   Svar
 • Putin er endel av NWO, så den delen har forfatter misforstått. Han har til og med sagt at vi trenger NWO flere ganger. Anbefaler deg å lese deg opp på for eksempel BRICS, så ser du at den konstruksjonen er laget av Goldman Sachs. Kina er gjort sterke av vestlig outsourcing osv. Hvis du ser på konflikten veldig 2D, så har Rosa Lux endel rett, men på et 3D nivå blir det katastrofe. Da er russerne og ukrainerne nyttige idioter for å få knust verdensøkonomien, få innført identitet på internett, så anonym surfing blir umulig. Videre skiftet ut pengesystemet til digitale penger. Samt mange andre ting.

  Husk på at globalisteliten alltid spiller flere spill samtidig. Derfor min analogi til 2D og 3D sjakk. Amatører tror for eksempel at USA brukte atombombene for å ende krigen mot Japan. De litt mer proffe tror de brukte bombene for å teste ut både plutoniums- og uraniumsbombene og de med dyp innsikt vet også at den siste bomba ble siktet inn mot Asias største katedral og kristne miljø med mål om å ødelegge kristendommen i Japan.

  Så husk det grunnleggende i denne krigen er problem-reaction-solution.
  Winston Churchill sa: «Aldri la en god krise gå til spille» da han jobbet med å bygge opp FN etter andre verdenskrig. Rahm Emanuel – badehuskameraten til Obama – sa: «Du lar aldri en seriøs krise bli kastet bort. Og med det mener jeg at det er en mulighet til å gjøre ting du ikke kunne gjøre tidligere.»

  Kort oppsummert: Vi er i tredje verdenskrig og den er globalisteliten – inkludert Putin – mot folket i hele verden. Eliten vil transformere verden til et teknokrati og ta fra oss alt av friheter og gjøre oss til ressurser i deres system.

  Svar
 • Uansett teorier om Hitler, Putin og bakenforliggende makter.:
  Det er nasjonalisme i kamp mot globalisme. Enten globalismen tar form av kommunisme eller stor-kapitalisme.

  Så bør vi kjempe for nasjonale, frie stater og frie byttemidler i hver nasjon.
  Det er kampen mot globalismen og over-nasjonal styring som bør være vår kamp.

  Den 1. september 1939 ved lunsjtid holder Adolf Hitler en tale i den tyske Riksdagen. I talen forklarer han hvorfor han samme morgen hadde sendt tyske styrker inn i Polen.
  Hitlers tale følger en kortere tale av Göring.
  «Dere vet at Russland og Tyskland er styrt av to ulike doktriner. Bare ett spørsmål gjenstod som måtte klareres: Tyskland har ingen intensjon om å eksportere sin doktrine, og i det øyeblikket Sovjet-Russland heller ikke lenger tenker på å eksportere sin doktrine til Tyskland, ser jeg ikke lenger noen grunn til hvorfor vi skal fortsette å ha motsatte standpunkter. For oss begge er det fullstendig klart at det er kun andre som vil tjene på enhver kamp mellom våre to folk. « ‘

  ‘ 7. november 1917 var Rothschilds engstelig for at replikering av dette ekstraordinære eksempel på frihet og velstand kunne ødelegge deres ondskapsfulle bank imperium, igangsatt og finansiert en den jødisk-bolsjevikiske revolusjon i Russland, som havarerte og ødela et fantastisk land og resulterte i dødsfall av mord og sult, ifølge Alexander Solzjenitsyn ble 66 millioner uskyldige mennesker myrdet. » ‘
  riksavisen.no/sentralbank-bedraget-forklarer-verdens-elendighet/

  ‘ «Tysklands utilgivelige forbrytelse i tiden før den 2. verdenskrig var å trekke sin store økonomiske virksomhet vekk fra verdens handelssystem og utvikle sine egne vekslingssystemer for utenlandsk valuta slik at de som kontrollerer verdens finanser ikke lenger fikk tjene penger på den tyske handel». Kilde: Churchill til lord Robert Boothby i Winston Churchill «The Second World War,» Scherz, München 1960.

  ‘ Varsleren Edward Snowden valgte en annen strategi. Han kom feiende inn på verdensscenen i 2013 med en avsløring om det amerikanske overvåkningssystemet PRISM, som blant annet gjorde det mulig å overvåke nær sagt hvem som helst, hvor som helst. ‘
  dagbladet.no/kultur/mediene-laerte-en-lekse-av-wikileaks/70977353

  Men dette ER jo spionasje og terror! – Men fra myndighetene mot egne innbyggere, – i demokratiet (?) Norge. :
  ‘ Utvalget legger opp til et system som skal kunne fange opp nær sagt all informasjon som krysser landegrensen, inkludert innholdet i kommunikasjonen. Det vil også gjelde kommunikasjon mellom folk i Norge, fordi signalene ofte krysser landegrensen på veien. Kort sagt en tilnærmet totalovervåkning. /
  Bakgrunner er frykten for spionasje …..økt terrortrussel. ‘
  dagbladet.no/kultur/grenselost-digitalt-grenseforsvar/66602449

  ‘ Regjeringen vil endre etterretningsloven slik at metadata fra all digital trafikk som krysser grensen, blir lagret av E-tjenesten. Dette dreier seg blant annet om navn, dato, klokkeslett, geografisk plassering og IP-adresse. ‘
  .digi.no/artikler/datatilsynet-vender-tommelen-ned-for-ny-e-lov/457436

  Samme opplegget/demonisering som mot nasjonalsosialistene i Tyskland ? Nasjonalsosialistene hadde også ønske om stabilitet og nasjonal velferdsoppbygging.

  ‘ Men minst siden Sovjetunionens sammenbrudd, handler det for Russland først og fremst om å forsvare krav om regional hegemoni og få sikkerhetsgarantier mot det amerikanske imperiet, som ekspanderer inn i den russiske innflytelsessfæren. Av denne grunn alene har Russland stor interesse av kontinuitet og stabilitet. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/25/den-pastatte-destabiliseringen-av-vesten-er-reinhekla-dobbeltenkning/

  Svar
 • Jeg er helt sikker på at Putin og Xi Jinping vet eksakt hva de gjør.
  At de har snakket sammen med WEF er en del av dette.

  Som Sun Zi skiver i sin “Kunsten å krige”:
  – Hvis du kjenner fienden og deg selv, skal du ikke frykte hundre slag.
  Sun Zi hadde som en av sine viktigste læresetninger:
  – Man må kjenne sin fiende for å kunne vinne.

  Svar
 • Northern Light.
  8 mars 2022 14:21

  EN TRE ÅR GAMMEL ARTIKKEL VISER AT RAND CORPORATION PLANLA UKRAINA KONFLIKTEN.

  Den strategiske planen til USA mot Russland ble utarbeidet for tre år siden av Rand Corporation (Manifestet, Rand Corp: how to put down Russia, 21. mai 2019). Rand Corporation, med hovedkontor i Washington, DC, er «en global forskningsorganisasjon som utvikler løsninger på politiske utfordringer»: Den har en stab på 1800 forskere og andre spesialister rekruttert fra 50 land, som snakker 75 språk, spredt på kontorer og andre steder i Nord. Amerika, Europa, Australia og Persiabukta. Rands amerikanske personell bor og jobber i mer enn 25 land.

  Rand Corporation, som beskriver seg selv som en «non-profit, partipolitisk organisasjon,» er offisielt finansiert av Pentagon, den amerikanske hæren og luftvåpenet, nasjonale sikkerhetsbyråer (CIA og andre), byråer i andre land og mektige ikke-statlige organisasjoner.

  Rand Corp. skryter av å ha vært med på å utarbeide strategien som gjorde det mulig for USA å gå seirende ut av den kalde krigen, og tvang Sovjetunionen til å bruke opp ressursene sine i en utmattende militær konfrontasjon. Denne modellen har inspirert den nye planen som ble utarbeidet i 2019: «Overextending and Unbalancing Russia», det vil si å tvinge motstanderen til å strekke seg for langt for å ham i ubalanse, og så slå han ned.

  Dette er hovedangrepslinjene skissert i Rand-planen, som USA faktisk har flyttet på de siste årene:

  Først av alt – slår planen fast – Russland må angripes på det mest sårbare punktet, den delen av økonomien som er sterkt avhengig av gass- og oljeeksport: For dette formålet må kommersielle og økonomiske sanksjoner brukes, og samtidig må de få Europa til å redusere importen av russisk naturgass, og erstatte den med amerikansk flytende naturgass.

  På det ideologiske og informasjonsmessige feltet er det nødvendig å provosere frem interne protester og samtidig undergrave bildet av Russland i utlandet.

  På det militære området er det nødvendig å operere slik at europeiske NATO-land øker sine styrker med en anti-russisk virkning. USA kan ha høy sannsynlighet for suksess, få store fordeler og med en moderat risiko investere mer i strategiske bombefly og langdistanse angrepsmissiler rettet mot Russland. Utplassering av nye atomraketter med mellomdistanse i Europa rettet mot Russland sikrer dem også stor sannsynlighet for suksess, men dette medfører også en høy risiko.

  Ved å spisse hvert alternativ for å oppnå ønsket effekt – konkluderer Rand – vil Russland ende opp med å betale den høyeste prisen i en konfrontasjon med USA, men sistnevnte og deres allierte vil måtte investere store ressurser for å avlede dem fra de andre målsettingene sine.

  Som en del av den strategien – spådde Rand Corporations 2019-plan – “ved å gi bistand med våpen til Ukraina vil dette utnytte Russlands største ytre svake punkt, men enhver økning i USA-leveranser av våpen og militære bistand til Ukraina ville måtte avveies nøye for å øke kostnadene for Russland samtidig uten å provosere frem en mye større konflikt der Russland, på grunn av nærhet, ville ha betydelige fordeler.»

  Det er nettopp her – ved det Rand Corporation kalte «Russlands største ytre svake punkt», som kan utnyttes ved å bevæpne Ukraina for på en «avveid måte for å øke kostnadene for Russland uten å provosere en mye større konflikt» – at sammenbruddet kan skje. Fanget i det politiske, økonomiske og militære kvelertaket som USA og NATO i økende grad strammer til, og ved å ignorere Moskvas gjentatte advarsler og forslag til forhandlinger, vil Russland reagere med en militær operasjonen som ødelegger mer enn 2000 militære anlegg i Ukraina som faktisk ikke ble bygget og kontrolleres av Kievs herskere, men etter ønske fra USA og NATO.

  Artikkelen som for tre år siden fortalte om Rand Corporations plan, endte med disse ordene: «Alternativene i planen er egentlig bare varianter av den samme krigsstrategien, hvis pris i form av ofre og risiko betales av oss alle». Vi, det europeiske folk, betaler det nå, og vi vil betale mer og dyrt, hvis vi fortsetter å være bønder som kan ofres i USA-NATO-strategien.

  Fra Global Research 08 Mars 2022.
  Oversatt fra artikkelen: Ukraine – It Was All Written in the Rand Corp Plan.
  Skrevet av Manlio Dinucci, orginalartikkel på itialensk i II Manifesto.

  Kommentar:
  Det vil ikke skade Russland at gass og oljeeksport til Vesten sanksjoneres, for Kina og andre asiatiske land vil kjøpe det meste Russland kan eksportere.

  Svar
  • En god og sannsynlig avklaring, N.L.

   Og så kan vi håpe på dette:
   «Det vil ikke skade Russland at gass og oljeeksport til Vesten sanksjoneres, for Kina og andre asiatiske land vil kjøpe det meste Russland kan eksportere.»

   Ser vi kanskje begynnelse på slutten på dollar-hegemoniet?
   Skjønt både Russland og Kina har kjøpt amerikanske obligasjoner. – Faller dollaren ( totalt eller delvis) blir disse lite verdt, men et håp er det likevel.

   Uansett, – nødvendige varer står over pengesystem. Man kan ikke fyre med, eller spise, penger.

   Ikke proteksjonisme , men varebytte . Virkelig nasjonalisme, og samhandel med andre nasjoner:

   ‘ På grunn av den internasjonale jødedommens totale krig mot Tyskland var Tyskland avskåret fra de internasjonale markedene for penger og råvarer. Det skapte handelsproblemer og stor vareknapphet som Tyskland løste ved såkalt «bartertrade» som vil si varebytte mellom to nasjoner. For eksempel maskiner til Argentina i bytte mot kjøtt og korn. ‘

   Svar
 • Hitler var en Britisk agent .
  Det heter boka til ex-intel offiser Greg Hallett. Utgitt i 2006 og ignorert av de aller fleste for jeg har ikke hørt om den før nylig. Boka inneholder opplysninger om mange andre intel operasjoner og andre agenter. Opplysningene har han skaffet til veie gjennom å snakke med mange andre intel offiserer. Så det står for det meste på hans ord. Men historien om Hitler er det mye kilder til ellers. Jeg har lest meg til det andre steder. Men boka er forklarende på en rekke ting som ellers bare ser rart ut. Anbefales. Gratis pdf her
  https://1lib.sk/book/16995255/2e780b

  Svar
  • Så var det uansett slik at nasjonalsosialistene bygget velstand for alle arbeidere i mellomkrigstiden. I motsetning til fattigdommen til vanlige folk i Europa ( Og Storbritania, og Norge.)
   På tross av økonomisk boikott av de som styrte verdensvalutaen, – og erklærte Tyskland full økonomisk krig i 1932.
   England hadde Palestina som koloni, og forlangte stadig større beløp for å slippe jøder inn i Palestina, på tross av press fra Hitler/nasjonalsosialistene om å slippe inn jøder fra Tyskland. Jøder var u- nasjonale ‘folket uten land’/internasjonale globalister og styrte det meste av bankvesenet i Tyskland.
   ( Alle jøder kunne fritt reise ut av Tyskland helt til 1939, men få europeiske land ville ta de imot, og det hadde lite med religion å gjøre, men at de var kjent for å blande seg i styre og stell- spesielt bank/finansvesenet og hadde sine egne planer.)

   ‘ Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
   «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.» ‘

   Det farlige med Hitler/nasjonalsosialistene var ikke fordi de bygget opp noe farlig krigsindustri. Men fordi de hadde bygget opp en sterk industri som var en trussel mot England som hadde styring med det meste av handel w.w, og at Tyskland ikke ville bruke/la seg styre av deres valuta. (Lik trusselen fra Kina i dag ?)
   Og også at frie nasjonalstater som lykkes var en langsiktig trussel mot de som ønsket En verden, En leder, – og En valuta.

   Formålsløse hypoteser om Hitler var jøde, eller … eller.. burde være uinterssant.
   Det er bedre å se på hva nasjonal- sosialistene fikk til i velferdsoppbygging i Tyskland i mellomkrigstiden, – før han måtte stoppe med en krig.
   Hitler sa da også, i sin fortvilelse- fordi han ville bygge velstand i Tyskland . (?)
   Vi vil ikke krig. Men hvis de ( Vestmaktene/ England/Frankrike og bakmennene i USA) vil ha krig, –
   så skal de få TOTAL krig.

   ‘Både Quisling, Hitler og Mussolini var innbitte motstandere av kapitalismen. Bare hør på hva Quisling skrev i nyttårstalen fra 1941 hvor han brukte ordet “samholdskraft”:
   “Liksom de amerikanske kolonisters heldige opprør mot England for 170 år siden, startet den revolusjonen som var bestemt til å gjøre slutt på feudalvesen og fyrstevesen og å skape de 19de århundres årdning, således gjør den europeiske revolusjon nå slutt på kapitalismen og demokratiet og skaper det 20de århundres nasjonal-socialistiske stats- og samfundsordning.
   “Det er i sandhet en forrykt idé å hevde at i denne Europas frihetskamp faller Norges interesser sammen med Englands kapitalistiske og imperialistiske maktpolitikk.” ‘

   Enda en som var redd for bakmennenes makt, over Fed og med atomvåpen. ( Derfor måtte også han bort.) :
   ‘Hitler vil stige opp fra det hatet som omgir han i dag til en av de mest betydningsfulle menneskene som noen gang har levd……..Han var omgitt av mystikk på den måten han levde og den måten han døde som vil leve og vokse etter han…….Han hadde i seg de egenskapene som gjør at legender blir bygget’.
   – John F. Kennedy, President for Amerikas Forente Stater.

   Svar
 • Føler at vi for tiden raver rundt på et sjakkbrett som fulle bønder. Vi blir diktert og kontrollert av Big Pharma, Politikere, NWO, Media, Statsledere og Psykopater med overdreven selvtillit som føler og mener at de er berettiget til å styre oss inn på den «rette» vei, enten de erklærer seg som verdens Frelsere, Fiender av Russland, Venner av Ukraina eller «Nazister».

  jeg er ingen fan av Putin da han for tiden oppfører seg som en «diktator» og jeg skulle selvfølgelig som de fleste andre så absolutt ønske at han ikke hadde invadert Ukraina. Mange uskyldige mennesker vil utvilsomt bøte med livet som et resultat av hans handlinger – UANSETT .. vi er nå der allikevel ! Men som de fleste andre ønsker jeg å forstå bakgrunnen til konflikten og den er komplisert, – uansett … noen fakta kan være nyttig for prøve å forstå noen av grunnene til handlingene til selveste Putin !

  1
  Når Putin sier at han vil Av – Nazifisere Ukraina så lyver han faktisk ikke – Ukraina har faktisk flere Nynazistiske grupper enn noe annet land i verden, – de opererer åpenlyst og disse Nynazistiske gruppene har gått hardt ut mot russiske borgere og deres virksomheter. Den største av disse gruppene er Azov og er faktisk uoffisielt en del Ukrainas parlament. (Både utrolig og skremmende)

  2
  En annen ting er at Ukraina faktisk ikke er et demokrati og har heller aldri vært det. Det er like korrupt som Russland eller kanskje mer da Russland faktisk har prøvd å bekjempe korrupsjon i lang tid. Ukraina er også definitivt mer antisemittisk, og i tiden som har gått siden 2014 har dessuten Ukraina blitt verdens mest populære hvitvaskingsstat for fremtredende personer. Disse kan nevnes : Bill Gates, Joe Biden, George Soros og selvfølgelig Clintons.
  Det kan også nevnes at omtrent alle rike og berømte skuespillere har vært i Ukraina og kom tilbake med enda mer penger – Så der ryker nok troverdigheten til disse korrupte «sjelene» !

  3
  Det kan også nevnes at CIA åpnet dødelige biovåpenlaboratorier i Ukraina fordi de ikke kunne håpe på å kunne etabler dem noe annet sted, – til og med rett på grensen til Russland ! Dette er fakta og vi kan vel bare tenke på hva resultatene av en lekkasje vil medføre !

  4
  Og så var det Operasjon Barbarossa 2 ! – Planen handler / handlet om å skape permanente arnesteder for spenninger ved grensene til Russland, organisere provokasjoner mot lokal russisktalende befolkning og åpent forberede en krig med Russland.
  Informasjonen om dette kom fra General Yvan Blot, – et tidligere medlem av den nasjonale antiterrorkomiteen i Frankrike som døde samme år – (NATO kjenner også til dette !)
  Så troverdigheten til NATO er så som så – De bidrar ikke akkurat til avspenning i verden !

  5
  «Det nevnes i innlegget fra Irina Molotow at det er lite sannsynlig at Putin kjemper mot “The New World Order”, da Putin er del av World Economic Forum og er god venn med lederen Klaus Schwab.»

  Jeg er av en annen oppfatning av mange forskjellige grunner jeg ikke «orker» å nevne nå, men det kan I denne sammenhengen nevnes at WEFs Klaus Schwab skrøt av å hjelpe både ukrainske Zelensky og den kanadiske marionetten Trudeau til makten. Det kan også nevnes at Erna Solberg og selveste Kronprins Haakon er begge medlemmer av WEB. En kommende Konge i Norge som vil være medlem av NWO høres fantastisk ut – Ikke sant ?
  Tar i denne sammenhengen med at Ukrainas statsminister Arsenij Jatsenjuk stille sa ! :
  «Vi kjemper ikke bare for Ukraina – vi kjemper for denne NYE VERDENSORDENEN».
  Så da vet vi det ! Det er vel ingen tvil om at Zelensky ogå er en Marionett !

  6
  «Det nevnes i innlegget fra FRIHETS FORKJEMPER1 at Putin ikke ville ikke stengt ned Russland på grunn av corona hysteriet og innført tvangs vaksinering med skadelige vaksiner…»
  Dette er heller ikke helt riktig da det kun gjelder personer med offentlige roller i Moskva. Der har han nok Putin en litt annen tilpasning enn EU som vil ha koronapass helt til juni 2023 !

  Jeg forsvarer ikke Putin på noen måte men jeg hater Desinformasjon – vi må prøve å være edruelige i disse tider selv om mennesker lider – Ellers blir vi snart mer hjernevasket enn vi allerede er grunnet skadevirkninger av Coronavaksinen og vi alle vil snart kun være Marionetter i dette NWO Spillet!
  Føler nå at vi i alt for stor grad er brikker på Djevelens sjakkbrett og at vår frie vilje og selvstendige tankekraft blir desimert og at den sakte men sikkert blir fratatt oss.

  Ja .. jeg føler med Ukrainere men også Russere ! Vi må være varsomme med å ikke skape en fiende som ikke eksisterer !

  Til slutt ! – Enig med overskriften i innlegget fra ROSA !
  Imperier bryr seg ikke om enkeltmennesker, selv ikke om egne borgere – Det handler om kontroll over mennesker og menneskeheten – og når makteliten trues nøler de ikke med å ofre uskyldige mennesker !

  En God dag til dere alle !

  Svar
 • Hei Rosa – Og Takk for tilbakemelding :)

  Linken du gav meg er skremmende og jeg har faktisk ikke sett denne før !
  Selv om jeg har et nøkternt forhold til Bibelen kan mye av det som nå foregår beskrives som en Transfeksjon til «Dyret». Transfeksjon er egentlig en genteknologisk beskrivelse men jeg finner det som en passende beskrivelse på hva som foregår i tiden !

  «Bibelen er faktisk full av relevant informasjon om både genteknikk og mye annet – så noen på et høyere plan enn mennesker som lever i dag må definitivt i tidligere tider ha vandret på jorden»
  Hvis vi ikke rimelig snart våkner opp!, vil vi snart miste både vår frie vilje og evnen til å tenke selv, og dette kan beskrives som «Dyret» – (Transhumanisme er faktisk «Dyret» for de som ikke har fattet det)
  For øvrig har ikke dette noe med dyr å gjøre men menneskehetens kommende mangel på selvstendig tankekraft og fri vilje !

  Vi er alle litt slitne nå av å prøve å forstå sannheten bak det mørke teppet som har senket seg over jorden – Vi vet «alle» at sannheten ikke finnes i det skrevne ord eller politikk, – ei heller i noen ideologi, religion eller basert på forstanden til det enkelte menneske – Den er summen av alle ting !
  Den beste sannhet vi erfarer i øyeblikket er faktisk når vi våkner opp om morgenen, føler oss fri og ønsker å ta fatt på en ny dag uten påvirkninger fra et korrupt mediakorps og gale mennesker .. men det går ikke lenge før vi støter på begrensninger vedrørende hva vi skal gjøre, tenke, tro og ikke minst hvordan vi skal forholde oss til virkeligheten !

  Vi styres nå av mennesker som er like dødelige som oss selv, og selv om det ikke virker slik og selv om de faktisk ikke har noen kraft over oss, ei bedre forstand (heller mindre) får de oss allikevel til å gjøre de underligste og de mest grusomme handlinger !
  Dette var kun en betraktning men godt å få sagt ! ;)

  Vedrørende Russland er de allerede nå avskåret fra CNN, Pornhub og Facebook. USA jobber nå med å frata russere både MacDonalds og CocaCola. Hvis de fortsetter med disse sanksjonene vil Russerne snart være blant de sunneste, veltilpassede og best informerte menneskene på planeten. ;)

  Ønsker Deg og Alle en God Helg ❤️
  Og takk til Derimot for å gi mennesker muligheten til å ytre seg i en verden full av Troll !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigen i Ukraina

Ikke troverdig krigsmotstand. Gjelder ikke våre egne og våre utvalgte venners kriger. Det er en rasistisk prega krigsmotstand

Forrige innlegg

Nå går venstresiden i oppløsning:

Våpen til Ukraina betyr mer krig og lidelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.