POSTED IN Endring av politikken, Helse

Koronatiltakenes konsekvenser:

Globalt statskupp, depresjon og fullstendig omstilling av økonomien.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er en innleding til en langt større artikkel om den såkalte «Korona-krisen» som egentlig er en krise utløst av koronatiltakene. Den større artikkelen kan leses her.

Den verdens-omspennende koronakrisen i 2020:

Den ødelegger sivile samfunn, fører til økonomisk depresjon, globalt statskupp og «The Great Reset»(Den Store omstillingen).

Oppsummering av  Global Forsknings E-bok, fra  Senter for forskning om globalisering.

Av professor Michel Chossudovsky.

Innledning.

Fryktkampanjen har tjent som instrument for desinformasjon.

I løpet av de siste elleve månedene, siden starten gikk i januar har jeg analysert så å si hver dag av tidslinjen og utviklingen av Covid-krisen.

Ifølge Machiavelli, forfatteren av den epokegjørende boka «Fyrsten» er frykten en beste følelsen til å kontrollere menneskene gjennom.

Helt fra begynnelsen i januar 2020, ble menneskeheten forledet til å tro og akseptere eksistensen av en raskt omseggripende og farlig epidemi.

Mediene lyver hele tiden om dette drapsviruset som i utgangspunktet førte til en destabilisering av handelen mellom USA og Kina og som har forstyrret luftfarten.

Og så, i februar, ble «V- Viruset» ( som forresten kan liknes med en vanlig sesonginfluensa) holdt ansvarlig for å sette i gang den mest alvorlige finanskrisen i verdenshistorien.

Den 11. mars, ble lockdowns innført i 193 av FNs medlemsstater, noe som førte til «stengning» av nasjonale økonomier i hele verden.

I oktober ble så «en andre bølge» annonsert. «Pandemien er ikke over».

En ny fryktbølge ble skapt da en brukte «smittete» (friske) til nye nedstengninger høsten 2020.

Frykt-kampanjen består. Og folk blir nå forledet til å tro at korona-vaksinen, sponset av deres regjeringer, er «redningen». Og at «normalen» vil komme tilbake med en gang hele befolkningen på planeten har blitt vaksinert.

En verden med SARS-CoV-2 vaksine.

Hvordan kan det ha seg at en vaksine mot SARS-CoV-2 viruset, som det under normale forhold ville ta flere år å utvikle, plutselig blir lansert tidlig i november 2020?

Vaksinen som er annonsert av Pfizer er basert på et eksperimentelt gen modifisert fra mRNA-teknologi som finnes i menneskenes gener

Ble standard laboratorie-tester på dyr, for eksempel mus eller ildere, gjennomført?

Eller gikk Pfizer rett på menneskelig «forsøksdyr?».Tester på mennesker begynte sent i juli eller tidlig i august. «Tre måneder er uhørt for å teste en ny vaksine. Normen er flere år».

Denne karrikaturen til Large og JIPÈM får frem poenget vårt:
 1. mus: «Skal du vaksineres?»
 2. mus: «Er du gal. Testene på mennesker ennå ikke ferdig!»

Knapt rapportert i media: «Seks mennesker døde i Pfizers sene stadium av forsøkene med COVID.19-vaksinen, avslører FDA (The United States Food and Drug Administration) bare timer etter at Storbritannia ble første land til å sette i gang med vaksinering».

«Vær trygg», vaksinen er «sikker». Ifølge FDA, «dødsfallene betyr ikke noe for sikkerheten eller spørsmålet om hvor effektiv vaksinen er». 

Hvem kan vite noe sikkert om en vaksine som ikke er skikkelig utprøvet? Bilde: Oh, Wonderland! 2007 Fran Recacha (ES)

Og hvorfor trenger vi en vaksine mot Covid-19 når både WHO og USAs Center for Disease Control and Prevention (CDC) har bekreftet enstemmig at Covid-19 kan «liknes med sesonginfluensaen».

Planen om å utvikle en vaksine blir drevet av profitt. Den blir støttet av korrupte regjeringer som kun tjener Big Pharmas interesser. 

Regjeringen i USA bestilte allerede i juli 100 millioner doser, og EU skal kjøpe 300 millioner doser.

Her ser vi Big Money for BigPharma, og generøse utbetalinger til korrupte politikere på skattebetalernes regning.

I det følgende skal vi definere SARS-CoV-2-viruset og den kontroversielle RT-PCR-testen som er blitt brukt til å «identifisere viruset» som vel etablerte «estimater» av de såkalte «positive tilfellene».(Kapitel II i E-boken))

Så i kapitel III vil vi sjekke i detalj tidslinjen til hendelsene fra oktober 2019, og fram til lockdowns den 11. mars  2020.

Krisen har ført til enorm overføring av rikdom til de rikeste. Bilde: Warren Buffett portrait for Transaero magazine 2012 Charis Tsevis (GR).»Warren Edward Buffett er en amerikansk investor og forretningsmann.» Fra Wikipedia.

Vi vil vurdere de brede økonomiske og sosiale konsekvensene av denne krisen, inkludert prosessen rundt den verdensomspennende utarmingen og omfordeling av rikdommer til fordel for de superrike milliardærene.(Kapitel IV og V)

Big Pharmas vaksinasjpnsprogram, som det er meningen å påføre millioner av mennesker i hele verden, blir vurdert i kapitel VII.

Kapitel IX konkluderer med en analyse av World Economic Forums foreslåtte «Great Reset», som dersom planen blir satt i verk består i å skrote velferdsstaten og innføre massive innstrammingstiltak på en forarmet befolkning.

Denne E-boken er midlertidig. Men det haster. Folk over hele verden blir løyet for av regjeringene sine.

Et ord om metoden til vårt prosjekt. Det er å motbevise «Den store løgnen» ved hjelp av nøye analyser som består av

 • En historisk oversikt over Covid-krisen
 • Vitenskapelige analyser og detaljerte oversikter av «offisielle» data og beregninger og definisjoner
 • Analyser av påvirkningen av WHOs «retningslinjer» og regjeringenes politikk.

Vårt mål er å informere mennesker over hele verden og å motbevise de offentlige fortellingene som har blitt brukt som påskudd og rettferdiggjørelse for å destabilisere økonomiske og sosiale tilstander til hele land.

Denne krisen berører den totale menneskeheten, 7,8 milliarder mennesker. Vi er solidariske med våre medmennesker over hele verden.

Sannheten er et kraftig instrument.

E-boka det refereres til i artikkelen kan leses her. Den står under artikkelen som vi har oversatt og som egentlig er innledning til boka.

Forsidebilde: Drapet på Julius Caesar av Vincenzo Camuccini’ illustrerer et av verdenhistoriens mest kjente statskupp.

Artikkelen er tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Vårt mål er å informere mennesker over hele verden og å motbevise de offentlige fortellingene som har blitt brukt som påskudd og rettferdiggjørelse for å destabilisere økonomiske og sosiale tilstander til hele land.»

  Og Norge, den norske befolkningen bør i første rekke våkne opp fra dette konstruerte masse-hysteriet.
  ( Våre politikere oppfører seg som både sauer og trojanske hester, og bør sendes på nav.)
  «Covid-19»- influensaen har forkortet livet til 300 mennesker i år i Norge.
  I motsetning til tidligere års influensa som har forkortet livet til mellom 900 og 1400.
  Bare DETTE burde få folk til å LE av hele den konstruerte forestillingen.
  Kast munnbind, gå ut og dans og klem hverandre. Gå ut i arbeid for å fortsette å skape velstand. Slutt å frykt, begynn å tenk.
  ( Men slutt å betale skatt til en stats-administrasjon, og et media, som har vist seg å drive «dugnad» med krefter som ikke er norske, og har sølt bort årtier med befolkningens oppsparte verdier . Vi har ikke råd til å fø disse lengre.)

  «Men det haster. Folk over hele verden blir løyet for av regjeringene sine.»
  Den norske befolkningen får ta sine trojanske hester og tømme de for innhold. Så får hver nasjon ellers ta sine.

  Svar
 • Verdensbefolkningen må snart bannlyse de forskjellige Fiat-valutaene som bangsterne har påført verden, spesielt US $, siden Khazarer og «jøder» som styrer Big Tech, Big Pharma, Big Media osv. har mesteparten av verdiene sine i denne valutaen. La F***skapet sitte og bytte sine milliarder og trillioner mellom seg mens ordentlige mennesker bruker ekte penger basert på et lands verdi som byttemiddel. Kunne man fått til dette ville NWO eventyret vært snipp, snapp, snute – du er ute.

  Svar
  • » La F***skapet sitte og bytte sine milliarder og trillioner mellom seg mens ordentlige mennesker bruker ekte penger basert på et lands verdi som byttemiddel. Kunne man fått til dette ville NWO eventyret vært snipp, snapp, snute – du er ute.»

   Ja, sant,Per. Men da må vi også i egen nasjon se/vite at penger kun er tall uten egenverdi, men kun et måle-verktøy ( lik vekten og meterstokken) og et byttemiddel, i en nasjons dugnadsregnskap. (Og mellom nasjoner, men underordnet tillit og varenes nytteverdi.)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Prisen på nedstengningene er skyhøye:

I Australia øker selvmordstankene og rusbruken.

Forrige innlegg

Rettssaken mot Milosevic:

NATOs dekkmanøver for egne krigsforbrytelser

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.