POSTED IN Endring av politikken, Helse

Koronatiltakene:

Millioner i fattigdom og død.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

2021: En varslet katastrofe

Neste år kan komme til å bli katastrofalt, sa sjefen for World Food Programme (WFP) David Beasley til en konferanse i FN-regi 4. desember 2020. Koronatiltakene vil føre til en 40 prosent økning i antallet mennesker som trenger humanitær hjelp, sa han. Beasley sier at 2021 ser ut til å kunne bli det mest katastrofale året siden FN ble grunnlagt.
_________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_________________________________________________________

Han sa også at «270 millioner mennesker nå marsjerer i retning sult». Han pekte også på at siden verden har brukt 19 billioner (19.000 milliarder) dollar i 2020 på grunn av koronakrisa, vil det være lite penger tilgjengelig i 2021. Han innrøte at det ikke er pandemien, men lockdown som fører til disse katastrofale virkningene. «Kuren kan bli verre enn sjukdommen,» sa Beasley.

Sult av bibelske proporsjoner

WFP-sjefen gjentok FNs utsagn fra april i 2020 at vi kan stå overfor «en sult av bibelske proporsjoner». I Bibelen sies det som kjent at sultkatstrofene er Guds straffedom over menneskene, men den sultkatastrofen FN nå varsler om skyldes verken Gud eller viruset. Det vi står overfor er en katastrofe skapt av mennesker som leker Gud, mektige politikere og oligarker som har beordret en stengning av verdensøkonomien som er uten sidestykke i historien, og som vil kreve utrolig mange flere menneskeliv enn det viruset noen gang kommer til å gjøre.

Største økonomiske kollaps siden 1870

IMF skriver at ikke bare er koronakrisa den størst økonomiske krisa siden 1930-tallet, men den breieste kollapsen i inntekt per capita siden 1870. Mens andelen ekstremt fattige i verden var 3 prosent i 2019, står det i fare for å bli 7 prosent i 2030 – året da angivelig ekstrem fattigdom skal være utryddet.

Forsidebilde: Trompe l’oeil with Studio Wall and Vanitas Still Life 1668Cornelius Norbertus Gijsbrechts (BE)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Samtidig har verdens rikeste økt sin formue med en trillion dollar (en amerikansk trillion = 1 000 000 000 000).

  https://austrian.economicblogs.org/zerohedge/2020/durden-billionaires-gained-trillion-pandemic/

  Corona-hysteriet er en gigantisk svindel, en gigantisk overføring av midler fra de fattigste og til de rikeste.

  Svar
  • « en gigantisk overføring av midler fra de fattigste og til de rikeste. «

   Og små-kapitalistene i den enkelte nasjon er selvfølgelig kun nyttige idioter i dette internasjonale spillet til bakmennene.
   Så kan « de rettferdige sosialistene» angripe «kapitalistene», slik at vi ikke ser hva bakmennene gjør (internasjonalt) med høyrehanda.

   ‘Vi, «arbeiderklassen» vil ha del i disse høyere prisene! ( Slik at tallene , og rentetallene, blir enda høyere ;-) ).
   Ta «kapitalistene» . ‘ ( Nå må vi ha en verdensregjering, nasjonalisme er farlig – arbeidere i alle land foren eder….)
   ( Og bakmennene ler hele veien til Fed & verdensbanken. )

   Svar
 • Corona – falsk alarm?

  Boken «Corona-false alarm?» av dr. Sucharit Bhakdi og dr. Karina Reiss er en internasjonal bestseller.
  https://www.amazon.com/Corona-False-Alarm-International-Bestseller/dp/1645020576
  Denne boken gir et nytt syn på hvordan prinsippene for epidemiologi ble kastet ut av vinduet ved corona-epidemien. Effekten av lockdown er langt farligere enn noe virus, spesielt corona-viruset, noensinne kan være. Dr. Reiss og Dr. Bhakdi skisserer hvordan standard PCR-testing for viruset ble forhastet utviklet, uten kvalitetssikring, noe som ga enorme mengder falske positive. Covid-19 er en betegnelse som egentlig bare tilhører de 10% av infiserte personer med alvorlig sykdom. Dermed blir antallet «Covid-19-tilfeller» sterkt overdramatisert.
  Enhver død med en positiv corona-test blir registrert som et corona-dødsfall og dermed blir dødeligheten voldsomt oppblåst. Myndighetene konspirerer for å få ting til å se verre ut enn de egentlig er. I virkeligheten er risikoen for død veldig lav for folk flest og spesielt for barn. Skolene burde aldri vært stengt.
  Bakgrunnsimmunitet mot viruset er tydelig i omtrent 50% av befolkningen, så vi er nærmere naturlig flokkimmunitet enn vi trodde. Vi ble løyet til ved å bli fortalt at dette viruset er helt nytt uten eksisterende immunitet.
  Sensur er implementert over hele verden som aldri sett i moderne tid. WHO ser ut til å være ansvarlige for mye av sensuren og feilinformasjonen om emnet.
  De største bedriftene (Amazon, Microsoft osv) har tjent enormt på krisen, og vaksineprodusentens gnir seg i hendene. De håper å vaksinere 7 milliarder mennesker, hele jorden.
  Dette er i beste fall kriminell uaktsomhet fra våre politiske ledere og mest sannsynlig kriminelt samarbeid mellom bedrifter og myndigheter. Det er interessant at tyskerne ser ut til å være de mest våkne om dette emnet. Scenariet ligner på 1933, da nazistene kom til makten, men denne gang på global skala.
  Professor Dr. med. Sucharit Bhakdi er vinner av Aronson-prisen for fremragende forskning innen mikrobiologi og immunologi. Bhakdi er spesialist i infeksjonsepidemiologi og var sjef for Institutt for medisinsk mikrobiologi og hygiene ved Johannes Gutenberg University Mainz inntil han gikk av med pensjon i 2012.
  Dr. Karina Reiss tok doktorgraden ved universitetet i Kiel i 2001, og ble assisterende professor ved universitetet i 2006. Hun har publisert over seksti artikler innen cellebiologi og biokjemi og har fått internasjonal anerkjennelse og mottatt prestisjetunge utmerkelser og priser.

  Svar
 • «…vil det være lite penger tilgjengelig i 2021. Han innrømte at det ikke er pandemien, men lockdown som fører til disse katastrofale virkningene. «Kuren kan bli verre enn sjukdommen».

  Det er selvfølgelig ikke penger (tall), men arbeidskrefter i den enkelte nasjon som skaper velferd og trygghet, f.eks. mat. Får vi ikke produsere «av smitteverhensyn» blir selvfølgelig mindre produsert.
  De som styrer pengene/verdensvalutaen vil antagelig få oss til å tro at det er mangel på tall. ;-)
  – Og vil låne ut flere, – før de setter opp rentene.

  ‘ De som styrer det økonomiske systemet, og rentene, styrerer politikken, lokalt og globalt.’
  Først vil vi nok se renter under indeks ( tyveri) , for at det skal være «lønnsomt» å låne penger. Før rentene så settes over indeks , ‘hurra, hurra vi tjener penger, nå går det bra, alt blir dyrere ‘ ;-) ( nok et tyveri), og «overskuddet» i den enkelte nasjon går til utlånerene.
  «Alt som disse statene tjener på bomull, peanøtter, osv, brukes umiddelbart som rentebetalinger til bankene i New York, London, Frankfurt og Zürich. Denne gjelden er som et kvelertak rundt halsen på disse statene. «
  https://midtifleisen.wordpress.com/2017/09/16/vi-lever-i-et-diktatur-under-oligarkiene-til-den-globaliserte-finanskapitalen/

  Dette grepet er utført av bakmennene i flere hundre år.
  De som ikke lærer av historien lokkes til å gjøre de samme feilene på ny.

  Er vi inne i en sofistikert 3 verdenskrig, der makt ombyttes og verdier flyttes, som også var hensikten med de andre ( militære) verdenskrigene?

  Svar
  • ‘ Når disse fattige landene ikke kan betale ut lånene, gir de «sjenerøse» internasjonale bankene rett og slett nye lån med høyere rente for å betale de gamle, ytterligere gjeldslåner. Som Mayer Amschel Rothschild sa: «La meg utstede og kontrollere nasjonens penger, og jeg bryr meg ikke hvem som skriver lovene.» I nyere tid sa Richard McKenna, tidligere president i Midlands Bank of England, «De som lager og utsteder penger og kreditt styr regjeringens politikk og hold i hendene folks skjebne. »
   ….De bryr seg ikke om hvem som vinner, fordi mens nasjonene låner store mengder penger til å drepe hverandre, gjør internasjonale bankfolk store mengder på penger fra rentebelastningene de gjør hver nasjon betale. De har også makt til å kontrollere krigsresultatet ved bare å kutte ut pengestrømmen de låner ut. ‘
   https://ericdubay.wordpress.com/2018/07/05/the-federal-reserve/

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Militær USA-leder i Midt-Østen:

Iran opptrer forsiktig og respektfullt.

Forrige innlegg

Trump: USA-troppene skal ut av Somalia.

Men de skal ikke hjem.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.