POSTED IN Endring av politikken, Helse

Koronatiltakene:

Advokat tar dem til retten.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette innlegget er hentet fra Margrethe Salvesen Zivcic sin facebookside:

GRUPPESØKSMÅL MOT REGJERINGEN OG DEN NORSKE STAT PÅ VEGNE AV DEN NORSKE BEFOLKNINGEN.

Advokat Erlend Efskind skriver:

Trondheim kommune gikk torsdag ut med anbefaling om munnbind i offentlige rom. Går man inn på Trondheims kommunes hjemmeside, kan man se statistikk over hvor mange som er testet og hvor mange igjen av dem som har fått påvist covid-19.[https://www.trondheim.kommune.no/…/pressemeldinger…/…](https://www.trondheim.kommune.no/…/pressemeldinger…/…)

For eksempel kan man lese at det mandag ble registrert 23 nye tilfeller og at det ble gjennomført 1742 tester. Videre fremgår det at «alle har milde sykdomsforløp».

Med testene finner en stort sett friske mennesker

Det er nesten så jeg må gni meg i øynene – ingen er altså alvorlig syke.

Jeg tenker at dette må være unntaket, så jeg sjekker lørdagen: da var det registrert 30 smittede ut av 1361 tester, også her har alle milde sykdomsforløp. Og slik er det over hele fjøla.

Alle har milde sykdomsforløp.De antatt smittede er i aldersgruppen 10-90 år, og ingen er altså alvorlig syke! Inntil nå har regjeringen kunnet si at antall smittede skyldes tiltakene de har gjort. Men når ingen av de smittede heller ikke utvikler alvorlig sykdommer, ikke en gang en 90-åring, ja da stiller saken seg i et annet lys.

Her stenger vi ned skoler og bedrifter og bruker milliarder på å spre frykt og fattigdom og ensomhet for det som alt mer fremstår som en kollektiv psykose.

Jeg kan ikke annet enn å tenke – har verden virkelig gått av skaftet. Sikkert er det at Trondheim og Oslo og alle andre kommuner ikke har hjemmel for det de pålegger sine borgere. Det er grove overgrep.

Og da er det ikke en gang tatt høyde for den store usikkerheten PCR-testen representerer, men en høy andel falske resultater i den forstand at testene utføres på en så høy syklus at en stor andel ikke-smittsomme personer (så mange som 97 av 100 ifølge en portugisisk lagmannsrett) regnes med. Og kanskje viser de milde sykdomsforløpene vi her ser nettopp det.

Disse har ingen effekt

På toppen av det hele er det høyst usikkert at munnbindene har noen annen effekt enn ren skremselspropaganda.

Nok får være nok. Det er på tide at den norske befolkningen våkner.

Jeg har iallfall ikke tenkt å se på mer. Tiden er moden for å stevne den norske stat og regjeringen for grov urett mot sine borgere og brudd på menneskerettighetene.

Om dere stillere dere bak meg i dette historiske gruppesøksmålet, så svar med et rungende JA! på denne posten, og del.

Inntil saken kommer opp – stå opp for dere selv der ute. Vis at dere ikke er redde og ikke lar dere urettmessig styre. Vis at dere ikke er maskiner, men mennesker av kjøtt og blod med følelser.

Mvh Erlend Efskind

Advokat

Forsidebilde: Macau Photo Agency

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Vidar Johansen
  18 desember 2020 14:51

  Interessant å se hvordan det vil gå. Jeg tenker at det mest sannsynlig vil bli forkastet, og ikke engang nå til rettssalen. Det som er helt sikkert er ihvertfall at folka i regjeringen er «untouchable» og fritatt for ethvert ansvar. Når så man sist en politiker bli stilt til ansvar for sine handlinger? Det hele er et skamløst teater, hvor ingen blir holdt ansvarlig for noenting.
  En video for å kunne dra litt på smilebåndet i disse ville tider:

  https://www.youtube.com/watch?v=L5FvBUqvQmI

  Avslutningen på denne er stor: Everybody will have guns. Everybody will have drugs, and noone will be in charge. Just like now 🙂

  Svar
  • Ingen domstol vil behandle søksmål mot staten eller regjeringen. Mener også regjeringen overdriver mht hvor farlig covid 19 er. Ser ut til å være lik influensa vi får hvert år. Til tross for tilgjengelig influensa vaksine, dør ca 1000 mennesker av dette hvert år.-

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kina månelander og bringer hjem en romsonde:

Den hadde med seg materiale fra baksiden av månen.

Forrige innlegg

Ny forskning:

Det har vært langt varmere på Island enn i dag.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.