POSTED IN Diverse

Korona-viruset er ikke problemet.

Det er mediene og knemyke politikere!

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvis noen prøver tenke over hva tallene under betyr vil de komme til et interessant resultat. Pandemien stjeler ingen leveår av befolkningen. De som dør med denne diagnosen representerer gjennomsnittet av befolkningens forventede levealder.

Dermed fordamper hele pandemien til en konstruksjon av ord. For skal vi ødelegge samfunnet for en sykdom som ikke stjeler noen leveår fra oss? Eller mener en virkelig at alle de som dør av korona ville levd mange ekstra år uten den sykdommen.

Disse er overhode ikke truet av korona. De skal være på skole og i barnehage, ikke i isolat. Foto: Robert Collins


Men det stemmer ikke. Tallene fra Norge, Tyskland, Italia og nå også Sveits sier det samme. Det er folk som er gamle og svært syke fra før av som dør av den sykdommen. Stort sett ingen andre.

Tiltakene, de forrykte som er satt i verk i USA, Europa og i en del andre land, vil stjele fremtiden til mange. Det er tiltakene som er sykdommen. Dermed blir det store spørsmålet hvilken rolle mediene egentlig spiller. Og det vil bli stilt i tiden som kommer, men ikke av mediene selv – naturligvis.

Og selv om denne kommentaren ble skrevet for et år siden holder den fortsatt vann, ikke minst med den erfaringen vi nå sitter inne med.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Gjennomsnittsalderen på Covid-19-døde i Sveits er 83. Men det er også forventet levealder i Sveits.

To tredeler av de avdøde er menn med forventet levealder på 81 år.

Om den store hysteriske pandemien. 

Av Marko Marjanovic.

Det  er kommet offisielle data  Sveits fra Federal Office of Publiv Health.

Så langt har 559 mennesker dødd i Sveits, mennesker som hadde testet positivt for Covid-19 i laboratoriene. Det var 358 menn (64 %) og 201 kvinner (36 %).

Alderen på de avdøde varier fra 32 år til 101 år. Gjennomsnittalderen var 83 år.

Av 543 tilfeller er  komplette data tilgjengelige. 97 % led av minst én tilleggssykdom, som høyt blodtrykk (66 % av de advdøde), hjertesykdommer (55 %) og diabetes (28 %),

Vel, 97 % hadde minst én tidligere sykdom, og gjennomsnittsalderen på de avdøde var 83 år.

83 er også tilfeldigvis forventet levealder i Sveits.

Så et middels sveitsisk Covid-19-tilfelle dør ved nøyaktig den alderen da man ville forvente at vedkommende ville dø som om det ikke fantes noe Covid-19.

Men siden 64 % av de som døde er menn, hvis forventet levealder i Sveits «bare» er 81, og kun 36 % var kvinner, så vil jo det bety av om man justerer tilfellene etter kjønn, så har gennomsnittsladeren for mannlige og kvinnelige tilfeller faktisk blitt litt høyere enn landets respektive forventede levealder.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde v/Elijah O’Donnell@elijahsad

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Retorikken er tydelig det dreier deg om tall.
  Seter ikke mennesker.

  Svar
 • Det har vært en krise over landet, over verden. (?)
  Vi har fått daglige oppdateringer av syke og døde.
  Hvorfor har vi ikke fått tallene fra forrige års syke/døde av virus? Tall som står alene sier oss jo ingenting. Man må bruke både teller og nevner for å regne prosenter; er det media og administrasjonen vår som trenger oppgradering på matematikkopplæring istedet for skolene?
  Vi har fått etterfølgende økonomisk utfordringer for folk som arbeidet i bedrifter som godseieren ( statsadministrasjonen) har stengt.
  Hvorfor stopper ikke godseieren alt av skatt/avgifter på mat/vann/renovasjon/energi i denne perioden? En 50% reduksjon av husholdningenes utgifter ville FJERNET den penge-økonomiske utfordringen for alle husholdninger uten arbeide.
  Hva dreier hele saken seg om?

  Er dette en konstruert krise, står det noen bak, eventuelt som utnytter en ventet katastrofe, penge-økomisk ; eller er dette kun dumskap fra våre myndigheter, fra topp til tå?

  Svar
 • Mye ulike estimeringer. Optimister vs pessimister. Men slitsomt om noen tar feil.

  Nya siffror från amerikanska motsvarigheten till Folkhälsomyndigheten, CDC, visar att så hög andel som 16 procent av personer i åldrarna 20-54 behöver vård på sjukhus. Dock konstaterar de, i likhet med vad som numera är allmänt könt om covid-19, att äldre drabbas hårdast.

  Samhällsnytt – 20 Mar 20

  Nya siffror: 16 procent av coronasmittade i åldern 20-54 behöver sjukhusvård…
  410 Shares 393 17 Nya siffror från amerikanska motsvarigheten till Folkhälsomyndigheten, CDC, visar att så hög andel som 16 procent av personer i åldrarna 20-54 behöver vård på sjukhus. Dock konstaterar de, i likhet med vad som numera är allmänt könt…

  https://samnytt.se/nya-siffror-35-procent-av-coronasmittade-i-aldern-20-54-behover-sjukhusvard/

  Dette er ikke en easy fix er mitt bet.
  https://youtu.be/nf35wbfnJ6I

  Svar
 • ‘ Viruset hadde boret seg inn i cellene hans. ….knekke viruset og hindre at det tar over kroppen vår . ‘ 😉
  MILLIONER AV MENNESKER VAR DØDE, og vi sto fremdeles uten behandling eller vaksine mot koronaviruset og sykdommen.
  https://www.nrk.no/viten/xl/eivind-helle-var-testperson-i-who-studien-solidarity-i-kamp-mot-covid-19-1.15196553

  Vi blir stadig flere eldre, og flere bruker ( for mye? ) medisiner. Også en årsak til flere (eldre) dør av Covid-19 ?
  ‘ Helsevesenet er ikke godt nok organisert til å ta hånd om eldre pasienters økning av legemiddelbruk. Vi trenger systemer som sikrer at eldre i størst mulig grad får legemidler som de har nytte av, men samtidig ikke får legemidler som påfører dem plagsomme eller farlige bivirkninger .. ‘
  https://forskning.no/aldring-helsetjenester-medisiner/samarbeid-om-medisinbruk-gir-bedre-livskvalitet-for-eldre-pasienter/1751099

  Svar
 • «knekke viruset og hindre at DET TAR OVER KROPPEN VÅR !
  ( Skal det skapes et inntrykk av at dette er ailiens fra verdensrommet? )

  Hva er agendaen til de som har satt i gang dette hysteriet? Eller er det kun idioti?
  En dødspandemi så grusom at begravelsesbyråer, som det meste av vårt tidligere fungerende næringsliv, må få «Koronastøtte» fordi det er så lite å gjøre?

  HVORFOR ler vi ikke bare av det hele, eller går til sak mot de som har oppnevnt seg til å være våre rådigivere ( uten tallforståelse og kritisk sans), med våre penger?

  Svar
 • wasan Totland
  28 april 2021 8:54

  Med de erfaringer man har fått ville det naturlige være å gi de gamle C og D vitaminer samt Zink. Hvis de ble syke finnes det medisiner slik at levealderen egentlig kunne økes og færre døde av influensa.

  Svar
 • Det er (dessverre?) slik at vi alle en gang skal dø.
  – Og hvis det dør færre i en nasjon ett år, vil det naturlig nok dør flere ( som har oppnådd forventet levealder) neste år.
  Når man ser på antall døde fra land til land og sammenlikner, må man selvfølgelig ta dette med i regnestykket.
  Det underlige er at det ikke ser ut som om det er ønske om fakta som styrer utregningen og delingen av dødstall, men å spre frykt. Ellers hadde man nok gjort dette.
  – Og hvis ( de reduserte) dødstallene allikevel kommer fram, – så hyler man opp om antall smittede. Og skaper en forestilling om at smittede er det samme som syke.
  Hjelper heller ikke dette for å skape frykt og få oss til å gå i geledd, så får vi ville historier om ettervirkninger for både syke og smittede, fra «tidsvitner». Som man alltid kan finne når man leter. Folk som tidligere var slitne og lei og har et behov for å bli sett, kan nå få seg Covid – ettervirkninger ( som ikke kan etterprøves) og få både sympati og økonomisk støtte.

  Svar
 • Enda en kjendis har dødd etter vaksinasjon med den eksperimentelle COVID vaksinen. Det israelske mote-ikonet Alber Elbaz har dødd på et Amerikansk sykehus i Paris i helgen. Den franske pressen (Elbaz jobbet og bodde i Frankrike) og mesteparten den europeiske pressen, rapporterte opprinnelig at dødsårsaken var «ukjent», men den israelske pressen rapporterer nå at han døde av den Sør-Afrikanske varianten av COVID-19, og innrømmer samtidig at han var fullt ut vaksinert. Hans død ble beskrevet som «plutselig.» Siden det er blitt rapportert at han var «fullt vaksinert,» betyr dette at han trolig har fått to doser av en av de eksperimentelle COVID injeksjoner, mest sannsynlig Pfizer.

  Tusenvis av mennesker over hele verden har nå blitt rapportert døde etter vaksinasjoner med disse eksperimentelle COVID-vaksinene, mange av dem høyprofilerte offentlige personer som Mr. Elbaz, hvor det er vanskelig å skjule disse dødsfallene og omstendighetene rundt dem. Likevel fortsetter medisinske myndigheter å hevde at de er alle «tilfeldigheter» og kke har noen sammenheng med COVID-vaksiner. Som rapportert i det amerikanske VAERS-systemet, så overstiger antall dødsfall som er rapportert etter covid-vaksinene allerede antall vaksinedødsfall rapportert til VAERS-systemet for de foregående 15 årene TILSAMMEN.

  Verdens helseorganisasjon, WHO, FN, Rockefeller Foundation, og mange andre har i årevis sagt at vi må redusere verdens befolkning for å redde jorden fra å bli ødelagt av klimaendringer. Så hvorfor skulle det overraske folk at de nå setter sine planer ut i livet for å redusere verdens befolkning gjennom disse eksperimentelle ”vaksinene”? Dette er ikke lenger en «konspirasjonsteori.» Det er en plan som utføres i full offentlighet, mens det fleste fremdeles sover og forventer at verden skal gå tilbake til «normalen» hvis de bare fortsette å adlyde alt det medisinske tyranner fortelle dem å gjøre. Og i mange tilfeller, som vi nå ser, ofrer de livene sine også. Så du kan tro hva du vil, men du må leve med konsekvensene. Fordi det er fakta som begge sider er enige om, er at Mr. Elbaz fikk vaksinen, og nå er han død. Han slutter seg til en svært raskt voksende liste av andre som også fikk vaksinen, og som nå er DØDE. Hvor lang tid vil folk akseptere løgnene før de finner ut, kanskje for sent, at dette har vært planen hele tiden?

  https://www.timesofisrael.com/alber-elbaz-top-israeli-fashion-icon-and-ex-lanvin-director-dies-of-covid/

  Svar
 • Det eneste som egentlig overrasker meg i denne korona-løgnen er hvor mange som går på den, enten de er kjøpt og betalt eller fra seg av skrekk og redsel. Helsepersonell som burde vite bedre (dette er jobben deres) har kastet seg på dødstoget, og skriker: Mere «vaksine», alle må «vaksineres», nå før vi alle dør! De rene, u-«vaksinerte» må dø hvis de ikke tar «vaksinen» og redder oss andre skriker resten av saueflokken. Jeg vet ikke om alle de «vaksinerte» kommer til å dø av disse injeksjonene i løpet av det nærmeste året, men det kan se slik ut, full»vaksinerte» blir stadig sykere og oftere og oftere innlagt på sykehus hvor de dør. Kan man sammenligne det med at de har tatt «Dyrets Merke», og må svare for dette? Er vi kommet til endetiden som beskrevet i Bibelen? Begynner faktisk å se slik ut, enten man tror på Bibelen eller ikke, men tegnene finnes igjen i hele samfunnet nå. Paven og det økumeniske overhode er på COP26 i Glasgow? Vi KT’ere har ofte sagt at «Det Grønne Skiftet» er den nye religionen på spøk, men hva skal man si når de to største verdensreligionene er med på å sette agenda på «klimatoppmøtet», nå har vel KT blitt fakta kan man si? I Følge utsagn forsøkte paven å få med den islamske stormufti også, enda bedre, da er alle (90-95%) religiøse i verden innbefattet i løgnene, de lar seg forlede av falske profeter, ut til venstre med dem. Noen ganger stiller jeg meg selv spørsmålet om menneskene i det hele tatt har noen fremtid, eller om Gud må begynne fra skratch med blanke ark et annet sted.

  Svar
  • Per skrev: «Noen ganger stiller jeg meg selv spørsmålet om menneskene i det hele tatt har noen fremtid, eller om Gud må begynne fra skratch med blanke ark et annet sted».

   Fra koranvers 2:30 (Abdullah Yusuf Ali engelsk oversettelse, brukt her. Norsk oversettelse Einar Berg, tilsvarende vers 2:28).

   «Se, din Herre sa til englene: «Jeg vil skape en stedfortreder på jorden». De sa: Vil du plassere en som vil skape ufred/gjøre ugagn der og utgyde
   blod? – mens vi feirer din lovprisning og ærer ditt hellige navn?» Han (Gud) sa: «Jeg vet hva dere ikke vet».

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Årets klimasnakk-sesong har startet i Glasgow

Klima påvirker også vår helse

Forrige innlegg

Under de store ordene og flagrende gevantene:

Det er ingenting av substans.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.