POSTED IN Diverse

Korona:

Kunnskapen øker: Like ufarlig som sesonginfluensa?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oppdatering Covid-19

Swiss Propaganda Research har laget en ny oversikt:

  Medianalderen er 80,5 år (79,5 for menn, 83,7 for kvinner).

  10% av de avdøde var over 90 år gamle; 90% var over 70 år gamle.

  0,8% av de avdøde hadde ingen tidligere kroniske sykdommer.

_____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
_____________________________________________________________________________

  Omtrent 75% av de avdøde hadde allerede to eller flere sykdommer, cirka 50% hadde tre eller flere tidligere sykdommer, spesielt hjertesykdommer, diabetes og kreft.

  Fem av de avdøde var mellom 31 og 39 år gamle, alle hadde allerede alvorlige sykdommer.

  Helseinstituttet lar det også stå ubesvart hva de undersøkte pasientene døde av, og skriver generelt om «Covid19-positive avdøde».

  • En rapport fra den italienske avisen Correrie della Sera viser at de italienske intensivavdelingene allerede kollapset under den kraftige influensabølgen i 2017/2018 og måtte utsette operasjoner og be sykepleiere komme hjem fra ferie.
  • I et intervju mistenker den tyske virologen Hendrik Streeck at det ikke vil være flere dødsfall totalt i Tyskland i 2020 enn i andre år. Rundt 2500 mennesker dør vanligvis i Tyskland hver dag. Streeck nevnte saken om en 78 år gammel mann med tidligere helseplager som døde av hjertesvikt og deretter testet positivt for Covid 19, og ble inkludert i statistikken over Covid19-dødsfall.
  • I følge Stanford-professor John P.A. Ioannidis har man ikke tilstrekkelige medisinske data for de drastiske tiltakene som for øyeblikket er vedtatt. Det nye koronaviruset er ikke farligere enn noen av de normale koronavirusene, selv ikke hos eldre mennesker.
  • Den italienske professoren i immunologi Sergio Romagnani ved Universitetet i Firenze konkluderer i en studie av 3000 mennesker at 50 til 75% av de som testet positivt, i alle aldre, forblir helt symptomfrie – betydelig mer enn tidligere antatt.
  • En sykehuslege i den spanske byen Málaga skriver på Twitter at det for tiden er større sannsynlighet for at mennesker dør på grunn av panikk og systemkollaps enn av viruset. Sykehuset blir oversvømmet av mennesker med forkjølelse, influensa og muligens Covid19, og prosessene har kollapset.
  • Kinesiske forskere hevder at ekstrem vintersmog i Wuhan by kan ha spilt en kausal rolle i utbruddet av lungebetennelse. Sommeren 2019 var det allerede offentlige protester i Wuhan på grunn av den dårlige luftkvaliteten.
  • Nye satellittbilder viser hvordan Nord-Italia har de høyeste nivåene av luftforurensning i Europa og hvordan denne luftforurensningen er betydelig redusert på grunn av karantenen.
  • En produsent av tester for Covid19 oppgir at den bare skal brukes til forskningsøyemed, og ikke til diagnostisk bruk, ettersom den ennå ikke er klinisk validert.

Dette er ikke en oppfordring til ikke å følge lover og de lovpålagte karanteneretningslinjene, men et forsøk på en mer balansert dekning, noe mainstream-pressen mislykkes i.

Man sammenligne med:

21 år gammel spansk fotballtrener død – var smittet av koronaviruset – der det lengre nede i artikkelen viste seg at han hadde leukemi.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alle imperier kollapser.

4 tegn på USAs kommende kollaps.

Forrige innlegg

Erik Plahte:

Noen tanker om korona og beredskap.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.