POSTED IN Helse

Konspirasjonsteori, eller har dette noe for seg:

Magnetisk injisert gelé.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Har du blitt magnetisk?

Faktasjekkere over hele verden er i ferd med å gå bananas for å slå ihjel en ny konspirasjonsteori om covid-vaksiner.

Teorien er lansert etter at det har begynt å dukke opp videoer på nettet der folk demonstrerer at de kan feste kjøleskapmagneter på injeksjonsstedet for covid-vaksinen.

Fenomenet kalles «The covid magnet challenge» og finnes både på TikTok og YouTube. 

Det er nettstedet «The Freedom Articles» som har lansert den nye teorien basert på magnet-videoene. Videoene er blant annet lagt ut her og her. Til nå er det samlet en halv time med korte videosnutter der folk fester kjøleskapsmagneter på kroppen.

Teorien fra «The Freedom Articles» kobler magnet-effekten sammen med stoffet «Hydrogel», som de siste 11 årene er utviklet av det Silicon Walley-baserte selskapet Profusa i samarbeid med det amerikanske forsvaret.

Hydrogel fra Profusa, som er presentert som en «smartgele», er absolutt ingen konspirasjonsteori. Du kan lese mer om Profusa’s Hydrogel i artikkelen «Injectable body sensors take personal chemistry to a cell phone closer to reality» (Injiserbare kroppssensorer tar personlig kjemi til en mobiltelefon nærmere virkeligheten).

«Hydrogel-materialet fra Profusa settes inn under huden via en injeksjon med en sprøyte, og du har nå et lite laboratorium inne i kroppen.» forklarer styreformann og direktør i Profusa, Ben Hwang, i denne artikkelen.

Allerede 3. mars 2020 lanserte Profusa i denne pressemeldingen Hydrogel som løsningen på fremtidens pandemier ved at folk kan injiseres med Hydrogel slik at helsa deres kan overvåkes fra sentralt hold.

Profusa's wireless, injectable oxygen biosensor nabs CE mark | FierceBiotech
Det eksperimenteres med bio-overvåkning av kroppen både fra utsiden men også gjennom implantater.

Profusa’s Hydrogel er CE-merket og i bruk i Europa.

Konspirasjonsteorien som er lansert av The Freedom Articles påstår at smart-geleen fra Profusa blir injisert sammen med vaksinen. 

Magnet-effekten skal ifølge The Freedom Articles komme av at smart-geleen er i gang med å samle jern fra hemoglobinet i blodplater.

Magnetene vil da feste seg på jernet som smart-geleen samler.

Hva Hydrogel skal med jernet som samles er mer usikkert. The Freedom Articles mener at «kroppens eget laboratorium» kan være i gang med å konstruere sin egen antenne med jern som trekkes ut av blodet. 

Antenna vil så sette smart-geleen i stand til å koble deg på «tingenes internett» via 5G-teknologi uten at det må være noen mobiltelefon imellom.

Foreløpig eksisterer det videosnutter av folk som kan henge kjøleskapsmagneter på kroppen og en «smartgele» som ifølge produsenten integreres i kroppsvevet og blir kroppens eget lille laboratorium når den injiseres under huden.

Faktasjekkerne på sin side holder fast ved at vaksinen verken er magnetisk eller har noen «microchip» som kan injiseres i huden.

Om det sammen med vaksinen injiseres en smartgele som er i stand til å trekke jern ut av blodet, slik The Freedom Articles hevder, er så langt ikke avkreftet av faktasjekkerne.

Oversatt og bearbeidet av Askeladden

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Interessant i denne forbindelse er at CDC anbefaler at kvinner skal vente med mammografi-undersøkelser inntil seks uker etter vaksinering. Begrunnelsen er at vaksinen kan forårsake hovne lymfekjertler, noe som påstås er normalt ved vaksineringer.

  Jeg har imidlertid en mistanke om at disse hovne lymfekjertlene bare viser seg ved MRI (Magnetic Resonance Imaging) – undersøkelser, og ikke ved vanlige røntgenundersøkelser. At MRI viser feil, kommer da av at det sprøytes inn et magnetisk stoff i forbindelse med vaksinen.

  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/expect/other-procedures.html

  Svar
  • Tullprat! Hilsen røntgenlege.

   Svar
   • mennesker er født med mat/drikke hull munn rumpe og tiss.Immunstyrkende middler skal spises gjennom munnen.Sprøyte virusmidler gjennom huden er fullstendig klin kokos galskap.
    Eksempler på immunstyreknde middel er beta-glukan kapsler.Det er 1000 ganger mer effektiv an all virus vaksiner tilsammen.det finees kanskje 10 000 forskjellige virus typer.Covid vaksinene beskytter mulig litt mot 3 virustyper.Beta-glukan mot covid brukes eks. i japan.Beta-glukan kurerer nærmes 100% hpv/herpes viruset.Bevist gjennom forsøk på en polyclinic i Italia.Beta-glukan øker immun forsvaret betraktelig.og er svørt effektiv alle skadelige virus som finnes ca 10000 i motsetning covid vaksiner simhjelper 1-3 virus.Galskap som er hinsides satt på spissen.

 • kenneth demac
  22 mai 2021 15:21

  https://153news.net/watch_video.php?v=YX6K1A58K1AD Bluetooth connection
  Den vaksinerte blir paret med Bluetooth

  Svar
  • Fra videoen:

   ‘Over alt hvor jeg går er jeg sporet.’

   Som en komentator skriver:
   ‘ Og fremdeles tror saueflokken at det er en bløff eller ‘konspirasjonsteori’. DNA-bio-databehandling er ikke Science Fiction, det er Science FACT. ‘

   Svar
 • Her er en interessant artikkel i Guardian som kanskje beskriver teknikken som er brukt:

  Genmodifisert ‘Magneto’ protein avstands-kontrollerer hjerne og atferd.

  En ny metode bruker magnetisk protein for å aktivere hjernen celler raskt, reversibelt, og ikke-inngripende.

  Forskere i Usa har utviklet en ny metode for å styre hjernens kretser forbundet med kompleks atferd hos dyr, hvor man ved hjelp av genteknologi lager et magnetisk protein som aktiverer bestemte grupper av nerveceller på avstand.

  Les resten her:

  https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

  Svar
  • Det er jo helt grusomt. hvis det er styring av våre hjerner (adferd, empati, samvittighet, ..) som det handler om. Er det slik, tror jeg løpet er kjørt. Hvordan skal vi håndtere en slik trussel??

   Svar
  • Såpass skummelt at det er verdt å stille spørsmål, hvis man setter det i sammenheng med alt det underlige vi har blitt servert i denne Pandemien».
   De som spør blir sett på som dumme/demonisert en liten stund. De som ikke spør forblir dumme hele livet.
   Fra lenken din, espen:

   « Flere tidligere studier har vist at nervecelleproteiner som aktiveres av varme og mekanisk trykk kan genetisk konstrueres slik at de blir følsomme for radiobølger og magnetfelt , ved å feste dem til et jernlagringsprotein kalt ferritin, eller til uorganiske paramagnetiske partikler . Disse metodene representerer et viktig fremskritt…
   ….Mus som uttrykte Magneto tilbrakte mye mer tid i de magnetiserte områdene enn mus som ikke gjorde det, fordi aktivering av proteinet førte til at striatale nevroner som uttrykte det, frigjorde dopamin, slik at musene fant seg i de områdene som var givende. Dette viser at Magneto kan fjernstyre avfyringen av nevroner dypt inne i hjernen, og også kontrollere kompleks atferd «

   Svar
 • Jeg begynner å helle til at fenomenet med at magneter fester seg til vaksinestedet, er virkelig. Denne videoen virker ganske overbevisende på meg:

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-magnet-challenge/

  Svar
  • Enig, espen, Dette virket overbevisende, – Og skremmende.
   Skremmende fordi dette er en (bi) virkning vi ikke har blitt fortalt om.
   Og med «konspirasjonene» om styring/kartlegging så er det ikke noe å bli beroliget av.
   Også sett i lys av at fortellingen om denne «pandemien» er så unison , uten kritiske røster fra media. – Og at dødstallene forteller at dette ikke er mer enn ( mindre enn!) en vanlig influensa, her i Norge og w.w.
   Det er noe underlig.
   Like underlig ( skremmende) er det at ikke flere folk reagerer.
   Hva kan bli det neste? Hekseprosessene på ny?

   Svar
   • Fra lenken din, inga:
    ‘ En forskningsrapport fra 2008 med tittelen Nanorobot Hardware Architecture for Medical Defense analyserer i detalj hvordan nanotekniske enheter som nanorobots kan brukes til forskjellige formål som «medisinsk forsvar» og «epidemisk kontroll.
    ….Fra smitteøyeblikket kan noen smittsomme sykdommer vise de første symptomene etter timer, en uke eller lengre tid, som år eller til og med tiår. Det betyr for eksempel at når de offentlige myndighetene la merke til infeksjonen fra en forurenset person som viste ytre symptomer, hadde et virus nok tid til å spre seg gjennom en sirkel av venner og arbeidskamerater til det infiserte offeret. I mellomtiden kjørte disse kameratene viruset fremover, og hadde startet en katastrofal kjedesirkel. Bruk av nanoroboter med innebygde nanoenheter for epidemisk kontroll i sanntid, som laboratorium på en chip, kan være nyttig for å unngå alvorlig forurensning med store proporsjoner. ‘

   • Fortsetter du med bare å legge lenker uten kommentarer på norsk, da blir du slettet. Dette er en kommentarspalte på et norsk-språklig nettsted og jeg regner denne praksisen som en form for spam. Anstreng deg litt mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mediekrigen går å for fullt:

Hvordan bekjempe Folkerepublikken Kina?

Forrige innlegg

Intervju: Hendrik Weber intervjuer Bjørn Ditlef Nistad:

Koronadiktur?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.