POSTED IN Covid-19, Norsk politikk
Kommuneoverlege: Vaksinemotstandere er de mest forvirrete mennesker på Internet.
6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kommuneoverlege Lyngen: Dette har du ikke dekning for.

Av leserinnlegg -14. september 2021

Kommuneoverlegen slengte ut påstander mot «de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet». Her får han svar.

Åpent brev til

Kommuneoverlege Bjørn Lyngen

Av Jan Terje Voilås.

Kjære Dr. Lyngen

4 September 2021 kunne NRK fortelle at du i et brev til innbyggerne i Midtre Gausdal kommune kunne gratulere alle bekymrede vaksineskeptikere med at de har blitt lurt av «de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet».

Hvem er disse «mest forvirrede menneskene» du viser til, Dr. Lyngen?

Er det de 43,804 som praktiserer medisin, de 14,879 forskerne innen medisin og de 797,721 bekymrede innbyggere som så langt har signert The Great Barrington Declaration?
____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
____________________________________________________________________________

Eller tenker du på de titusenvis medlemmene til Americas Frontline DoctorsWorld Doctors AllianceDoctors For Covid EthicsDoctors For Information og Doctors For Truth; de aller fleste medisinske forskere, spesialister, eksperter og praktiserende leger, eller tenker du på de flere millioner bekymrede bidragsytere og støttespillere til disse organisasjonene?

Eller kan det være du tenker på noen av noen av de fremste medisinske ekspertene vi har i verden i dag? For eksempel Nobelprisvinner Dr. Luc Montagnier, Stanford professor John Ioannidis, Professor og tidligere visepresident og sjefsforsker hos Pfizer Dr. Michael Yeadon, oppfinneren av mRNA-teknologien Dr. Robert Malone, Nobelprisvinner og oppfinner av PCR-teknologien Dr. Kary MullisDr. Judy MikovitzDr. Mattias DesmetDr. Peter McCulloughDr. Ryan ColeDr. Bärbel GhitallaDr. Peter SchirmacherDr. Sucharit BhakdiDr. Carrie MadejDr. Sherri TenpennyDr. Knut WittowskiDr. Wolfgang Wodarg, Nobelpriskandidat Dr. Vladimir ZelenkoDr. Simone GoldDr. Roger Hodkinson og Dr. Geert Vanden Bossche bare for å nevne 20 blant hundrevis av høyt respekterte eksperter innen relevante fagfelt relatert til Covid 19 og mRNA-vaksinene? For ingen av dem deler ditt syn.

Tillat meg å spørre Dr. Lyngen, er det disse du mener er «de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet»?

Jan Terje Voilås arbeider med minoritetsbarn. Privat foto.

Jeg tillater meg å spørre fordi det du i realiteten gjør, med utmerket hjelp fra NRK og til stående applaus fra Folkehelseinstituttet (FHI), er å latterliggjøre alle dem som ikke deler ditt syn på Covid 19 pandemien, på mRNA-vaksinene du så iherdig markedsfører og på globale myndigheters katastrofale håndtering av denne pandemien.

Det er ikke bare dem jeg så langt har nevnt som du latterliggjør. Du latterliggjør også de 3,749,584 vaksineskadde, rundt 50% alvorlig, og de 35,761 vaksinedøde som så langt er offentlig rapportert i USA, i UK og i EU. Vi må heller ikke glemme de mange millioner pårørende som har mistet sine kjære, som må se dem lide og som må pleie de verst skadde for så lenge de lever. Eller mener du kanskje at helsemyndighetene i USA, UK og EU lyver?

Det stopper ikke der Dr. Lyngen. Du latterliggjør også de hundrevis av millioner mennesker verden rundt som har mistet sitt levebrød og som nå befinner seg i dyp fattigdom grunnet globale myndigheters håndtering av Covid 19. Dertil kommer de mange titalls millioner mennesker som nå er på randen av sult og hungersnød, av nøyaktig samme grunn.

Du latterliggjør dertil et ukjent antall millioner mennesker som stiller kritiske spørsmål, som er bekymret, som er redde, som ikke vet hvem de kan stole på, som kan være mentalt skadet for livet av propaganda og frykt, som ikke får noen form for balansert informasjon og som nå tar til gatene og protesterer over hele verden.

person holding book in book shelf
Beveger vi oss mot farmasøytisk tyranni?

Du latterliggjør også meg Dr. Lyngen, en ganske alminnelig 64-årig bestefar fra Kristiansand som er bekymret for sin familie, for fremtiden til sine barnebarn, for hvordan land etter land nå beveger seg i retning av farmasøytisk tyranni og for hvordan Norge langsomt, nesten umerkbart, følger i samme retning; fullstendig fravær av offentlig debatt, kritisk journalistikk og respekt for internasjonale konvensjoner.

Et godt eksempel her er «Nuremberg Code» som sier at ingen kan tvinges til å delta i et medisinske eksperiment uten «informed consent». Hvor mange i Norge blir informert om at ingen mRNA-vaksine er per dato endelig godkjent i noe land, ingen har gjennomgått grundige dyreforsøk, ingen er langtidstestet på noen befolkningsgruppe, ingen er testet i forhold til reproduksjon, graviditet og amming, ingen er testet i sambruk med andre medisiner og lidelser og ingen av produsentene oppgir hva vaksinene faktisk inneholder? Blir det norske folk informert om at de i realiteten deltar i tidenes største globalt medisinsk eksperiment, før de sier ja til mRNA-vaksinering?

Er jeg et av de «mest forvirrede menneskene som finnes på internettet», for å stille slike spørsmål, Dr. Lyngen?

Jeg beklager Dr. Lyngen, men når du fra landets beste spalteplass og til ukritisk jubel fra våre skattefinansierte helsebyråkrater, latterliggjør enhver som ikke deler ditt syn på eksperimentell massevaksinering, så bli ikke overrasket om noen reagerer.

Dette handler nemlig om grunnleggende respekt for andres menneskers kunnskaper, erfaringer, meninger, synspunkter og valg, og om grunnleggende respekt for alle menneskers rett til å uttrykke dem offentlig slik det er formulert i Artikkel 19 i FNs «Universal Declaration of Human Rights» av 1948.

Jeg er ingen spesialist, men jeg har de siste par årene lest utallige bøker og artikler, flere dusin uavhengige (ikke finansiert av partsinteresser) vitenskapelige rapporter, lyttet til hundrevis av internasjonale eksperter innenfor ulike fagfelt relatert til alle aspekter av Covid-saken og til politikere, til helsebyråkrater, til mennesker som er vaksineskadet, til vaksineprodusenter, til pårørende og til mange andre med meninger om dette saks-komplekset. Jeg har også brukt utallige timer på granskning av offentlig statistikk fra mange land, og ikke minst registrerte og godkjente SARS-relaterte patenter. Jeg har dekket nær på 360° hva angår kunnskap, erfaringer, meninger og synspunkter.

Jeg har dertil kunnet gjøre dette fra et sted på kloden hvor jeg har vært minimalt påvirket av noe lands media, markedsføring, folkelig konsensus eller noen andre former for politiske, økonomiske- eller andre interesser. Jeg har vært skånet for frykt, hysteri og propaganda.

Mine konklusjoner er like klare som statistikkene fra USA, UK og EU, og de er stikk motsatte av dine, Dr. Lyngen. Min status er «very well informed dissent», og det forblir den inntil noen kan svare ikke bare meg, men hele landets befolkning, overbevisende på følgende spørsmål;

-Hvorfor insistere på eksperimentell gen-terapi med tvilsom effekt, beviselig risiko for omfattende skader og død og null kunnskap om langsiktige konsekvenser, mot et virus som er rundt 0,2% dødelig (medium influensa-nivå), når et mye billigere alternativ kan tilbys smittede, med nær 100% positivt resultat for alle, også for eldre, dersom administrert tidlig; uten skadelige bivirkninger og med langvarig naturlig immunitet?

Jeg skjønner selvfølgelig den barnslige gleden noen kan føle ved å latterliggjøre mennesker med et annet syn enn sitt eget, i stedet for å bidra med respektfull argumentasjon. Men jeg advarer, spesielt gitt dagens høyst sårbare situasjon. Jeg anbefaler derfor grundige studier av arbeidet til Dr. Gregory H. Stanton.

two men facing each other while shake hands and smiling
Bare de som enige med meg er troverdige?

Dette sagt Dr. Lyngen, jeg tror ikke hensikten din var å latterliggjøre alle som ikke er enige med deg. Jeg har nemlig en følelse av at du er en ansvarlig og redelig kommuneoverlege med genuin omsorg for alle i Midtre Gauldal, akkurat som kommunelege Dr. Charles Hoffe er det i hans lille kommune i Canada. Dr. Hoffe er en ærlig mann og modig nok til å dele sine mRNA-erfaringer fra egen legepraksis, og han har åpenbart helt andre erfaringer enn deg Dr. Lyngen. Hva om dere to stikker hodene sammen og respektfullt deler hverandres erfaringer? Jeg formidler gjerne kontakt.

Jeg føler også omsorg og ansvar, og har nettopp derfor kommet til motsatte konklusjoner enn deg. Jeg respekterer likevel dine synspunkter Dr. Lyngen, og jeg håper du kan respektere mine. La oss uansett slutte å latterliggjøre, og heller lytte. La oss lytte til alle; eksperter og legfolk, byråkrater og politikere, vaksinerte og uvaksinerte, la oss lytte med respekt til alle som har en mening i denne saken, uansett hvilke konklusjoner de har kommet til. Vi er alle i samme båt, vi har alle noe å lære, vi er alle medlemmer av den samme menneskeheten og jeg tror de fleste av oss vil alle andre kun det aller beste.

Jeg ønsker deg Dr. Lyngen alt vel i ditt arbeid og i ditt liv, og jeg ønsker det samme for alle andre i vårt enestående land. La oss stå sammen om hva Norge er bygget på og står for; respekt, frihet, åpenhet, respektfull meningsutveksling i det offentlige rom, omsorg, menneskerettigheter og demokrati. La oss sammen finne ut hva som er sant og hva som er løgn. La oss verne om og kjempe for den kanskje mest unike sivilisasjonen menneskeheten noen gang har bygget. La oss sammen verne om våre barn- og barnebarns fremtid.

Dr. Lyngen, jeg tillater meg å sende deg dette brevet som et åpent brev, med kopi til en rekke norske aviser, NRK, alternative medier og til norske helsemyndigheter. Brevet vil også bli spredd over hele internettet. Mitt syn fortjener like mye publisitet som ditt. Jeg gjør dette for å teste landets åpenhet for alternative syn, for å sjekke graden av snikinnført sensur, og for å oppfordre media til åpen debatt og meningsutveksling i det offentlige rom.

Åpenhet og debatt vil bli avgjørende viktig for folks helse og for landets fremtid i en tid hvor hemmeligstemplede kontrakter med «Big Pharma» så åpenbart er viktigere for det norske folk enn «Nuremberg Code» og FNs «Universal Declaration of Human Rights».

Med respektfull hilsen.

Jan Terje Voilås

9/11 2021

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Daniele Levis Pelusi

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Sveinung Handyman
  14 september 2021 22:40

  Hjertelig takk fra en vaksineskeptiker (Ikke vaksinemotstander som noen tror) Blir selv latterliggjort på grunn av at jeg ikke vil la dem sprøyte en tvilsom mixtur inn i min kropp som ingen vet hva er eller hvordan den virker. Er heller ikke redd for å tilkjennegi mitt standpunkt. (derfor latterliggjøringen) Spent på oppfølgeren etter dette – hvor mange av dem brevet er sendt til vil trykke det/kommentere eller debattere det. Tror ikke du skal forvente noen reaksjon. Dette skal, tilliks med mange andres meninger som ikke samsvarer med den etablerte sannheten, ties ihjel.

  Svar
 • Menneskets svake natur. Er nettopp grunnen til at slike mennesker uttaler seg som en 5 år gammel uviten liten unge. Fienden har vell gitt ham et lite tilskudd kanskje. For nettopp slike uttalelser stammer fra leger som aldri burde vært lege. Når man venter for lenge med å ta ut søppelet må man regne med det begynner å lukte litt svidd.

  Svar
 • Helt ufarlig. Bare ta det rolig i 3 måneder, – og langtidsvirkningene er ukjente:

  https://www.nrk.no/osloogviken/fikk-hjertebetennelse—angrer-ikke-pa-vaksinen-1.15648675

  Daglig oppdatering av «Covid-døde», uten å sammenlikne med tidligere års influensadøde var IKKE ment for å å forvirre og skremme? 😉

  ‘ Vi fjernet artikkelen fordi vi innså at den kunne bidra til forvirring og skremsel. ‘

  https://www.nrk.no/norge/hvor-mange-har-dodd-etter-a-ha-fatt-koronavaksine-i-norge_-1.15652835

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   21 september 2021 3:12

   Frikar,

   Så får vi ta med oss hva artikkelen til NRK faktisk formidlet:

   Overskriften er:

   «Totalt har det dødd 14 933 koronavaksinerte personer, ifølge FHI. Men det er ikke det samme som at de har dødd av vaksinen

   […]

   Skapte misforståelser
   E-posten fra FHI er blant annet lagt ut i den åpne Facebook-gruppen «Stop Lockdown Now». Gruppen er tilknyttet organisasjonen Stop Lockdown, som under pandemien har jobbet for full gjenåpning av Norge.

   Denne e-posten fra Folkehelseinstituttet har blitt delt på Facebook. Det er her påstanden om 14 933 døde stammer fra.

   Stop Lockdown hevder at de har fått tallene fra FHI etter å ha begjært dem utlevert fire ganger siden mars. I e-posten som er delt står det at:

   Blant 3 806 163 individer som er registrert med minst én dose av en vaksine mot covid-19 i SYSVAK, er 14 933 registrert som døde i Folkehelseregisteret. Dødsfallene fant sted mellom 29.12.2020 og 23.08.2021 og inkluderer alle dødsfall, uavhengig av dødsårsak og tidsintervall mellom vaksinasjon og død.

   I Facebook-innlegget hvor e-posten fra FHI er delt, står det «14 933 døde etter vaksinering i Norge. Ikke 299».

   Dette har fått noen til å tro at myndighetene bevisst holder tilbake informasjon om hvor mange som har dødd etter å ha fått koronavaksine. Andre misforstår og tror at vaksinen er skyld i de 14 933 dødsfallene. Begge deler er feil.

   Meldt om 200 dødsfall
   – Det er forskjell på å dø på grunn av vaksinasjon, og å dø som vaksinert. De fleste som dør i Norge de nærmeste månedene, vil jo være koronavaksinert, skriver overlege ved FHI, Preben Aavitsland, i en e-post til Faktisk.no.

   – Vi har merket at denne feilinformasjonen sprer seg. Vi tror de fleste klarer å tolke dette.»

   Svar
 • Dr Lyngen er en Slyngell

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  22 september 2021 23:17

  Det blir jo en underlig bevisføring når Voilås lister opp en rekke personer hvis påstander for lengst har blitt dementert og i noen tilfeller grenser til pseudovitenskap.

  Eksempel:

  «At First, a video containing inaccurate claims about coronavirus vaccine trials, made by osteopath Carrie Madej, that has proved popular on social media.

  Carrie Madej’s video makes a false claim that the vaccines will change recipients’ DNA (which carries genetic information).

  «The Covid-19 vaccines are designed to make us into genetically modified organisms.»

  She also claims – without any evidence – that vaccines will «hook us all up to an artificial intelligence interface».

  Coronavirus vaccine: Might it have side-effects?
  There are 25 different candidate vaccines in clinical trials around the world according to the World Health Organization (WHO), but none of them will alter human DNA and they do not contain technology to link people up to an artificial intelligence interface.

  The vaccines are all designed to provoke an immune response by training our bodies to recognise and fight the virus.

  Carrie Madej makes a number of other false claims, including that vaccine trials are «not following any sound scientific protocol to make sure this is safe».

  «New vaccines undergo rigorous safety checks before they can be recommended for widespread use,» says Michelle Roberts, BBC online health editor.

  We have asked Carrie Madej for comment about these claims, but have received no response at the time of publication.» (BBC: 26. Juli 2020).

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den nye formen for intoleranse:

Supertoleranse.

Forrige innlegg

Den 11.sept. 2001 var USA under angrep.

Hva gjorde den politiske ledelsen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.