POSTED IN Coronavaksiner

Kommer vaksinen til å skape en global helsekatastrofe?

Fremstående virolog advarer om en forestående ny sykdomskrise blant covid-vaksinerte

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg har merket meg denne artikkelen som særlig foruroligende fordi den viser til vurderinger fra en meget anerkjent virolog som en av verdens fremste fagfolk på sitt område. Jeg har sett en rekke dommedagsprofetier etter covid-vaksineringen, men tillegger disse mindre vekt selv om jeg aldri kan vite sikkert om de har noe for seg eller ikke.

Men når Geert Vanden Bossche sier noe skal vi høre nøye etter for han vet hva han snakker om. Dette er hans ekspertise og som vitenskapsmann er han trent i ikke å ta munnen for full før han har dekning for sine faglige meninger.

Foto: (IStock)

Det er svært skremmende det han her sier og han sier at vi vil merke dette i den nærmeste fremtid uten å være mer presis enn det. For min egen del må jeg si at jeg håper at han tar helt feil, men er ikke overbevist om det. Tvert imot tror jeg at hans advarsel kan være berettiget, men selv om det bare bllr bare en brøkdel som rammes sml. med det Vanden Bossche antyder, vil det være en katastrofe uansett. I den forstand er vi allerede rammet gjennom den økningen i dødelighet som faktisk foreligger og som vi finner i tallene fra offentlige norske myndigheter.

Det Dr. Bossche sier er dessuten i skremmende overensstemmelser med katastrofevarslene fra et etterretnings – byrå i USA, Deagle. Vi har hatt flere artikler om deres varsler som omtaler en kommende kraftig avfolkning, særlig i den vestlige verden. Som jeg har tidligere skrevet er jeg skeptisk til denne typen varsler. men etter Dr. Bossche sine advarsler kan det hende at de (Deagle) likevel ikke leverer helt spinnville påstander (Katastrofevarsler). Vi må i alle fall notere oss det som Vanden Bossche sier og håpe at han tar feil.

Knut Lindtner
Redaktør

Dr. Geert Vanden Bossche sier det vil føre til kaos og kollaps av vestlige samfunn.

Av Jamie White.


«Det vi vil stå overfor i den hyperakutte covid-krisen som er nært forestående, er at vi må bygge en helt ny verden», sier Dr. Geert Vanden Bossche. «Det er veldig tydelig at når dette starter, vil sykehusene våre kollapse. Og det betyr at kaoset i alle deler av samfunnet – finansielt, økonomisk, sosialt, alt mulig – vil være fullstendig».

Dr. Geert Vanden Bossche

Den verdenskjente belgiske virologen Geert Vanden Bossche kommer med en alvorlig advarsel om en overhengende «massiv tsunami» av covid-sykdommer og dødsfall blant de vaksinerte som vil kollapse helsevesen og sykehus og forårsake finansielt, økonomisk og sosialt kaos.

På KunstlerCast-podcasten på fredag sa Bossche: «Det jeg spår er en massiv, massiv tsunami» av sykdom og død blant fullvaksinerte befolkninger med et svekket immunsystem.

«Du vil se hva som vil skje, for eksempel i de neste ukene vil det bli flere og flere tilfeller av mer alvorlig lang-covid. De vil begynne å erstatte bølgen av kreft, nå har vi en mer kronisk fase. Det vil ende med en hyperakutt fase, en enorm, enorm bølge, jeg har studert dette nå i fire år. Jeg vet hva jeg snakker om, jeg er sannsynligvis den eneste personen, i all beskjedenhet, som forstår immunologien bak dette, sa Bossche.

«Og det er det jeg veldig tydelig forutsier. Det er veldig rart for meg å komme med slike uttalelser, men jeg legger ikke skjul på det fordi jeg er to hundre prosent overbevist om at det vil skje», la han til.

Dr. Bossche forklarte at den gigantiske globale skalaen til det medisinske etablissementets eksperimentelle covid-vaksinekampanje, vil gjøre de akselererende sykdommene og dødsfallene umulige å dekke over. «Hvis du begår feil eller til og med forbrytelser i svært liten skala, kan du skjule dem», sa han. «Jeg har sett dette skje med ebolavaksinasjonen med Afrika for en del år siden.

Men hvis du gjør dette i veldig stor skala, som det som har skjedd med covid-massevaksinasjonene, vil sannheten vise seg. Og de som har begått disse forbrytelsene som har løyet for folket, som ikke har tatt vare på folkets helse og sikkerhet, vil bli hardt, hardt straffet. Hvis disse menneskene nå ville gå ut og si: ‘Ja, vent litt, vi har gjort noen feil, det var ikke greit, vi må rette dem, vi må revidere vår mening,’ disse menneskene vil bli steinet i gatene.

De kan bare håpe at noe vil skje som vil distrahere folk fra dette problemet, men det vil det ikke. Sannheten vil vise seg: dette har vært et storstilt eksperiment med «gain-of-funktion» på den menneskelige befolkningen. Dette vil være noe som vil bli rapportert i historien i mange generasjoner fremover».

Det er allerede gjort kjent at merkelige hvite fibrøse blodpropper har økt i antall tilfeller de siste årene. Hva skyldes dette?

Bossche fortsatte med å råde vaksinerte individer om at den beste måten å beskytte deres ømfintlige immunsystem på, er å unngå å bli smittet med covid igjen. «Det jeg kan råde alle disse vaksinerte menneskene: de må unngå å bli smittet igjen. Det er gjentatt smitte av vaksinerte mennesker som er ansvarlig for denne situasjonen. Det eneste de kan gjøre – det er veldig enkelt – er å ta antivirale midler selvfølgelig», sa han.

«Den eneste forskjellen er at du ikke vil kunne vente med å ta antivirale midler til du har symptomer. Så snart folk ser det i et av de andre landene, eller en av de andre statene i USA, når dette starter med sykehusinnleggelser som øker veldig raskt, må de ta antivirale midler staks, ikke vente til de har noen symptomer, fortsatte han. «Jeg er i Belgia. Hvis det starter i USA, i Israel, eller i Storbritannia, vedder jeg på at i løpet av få dager vil du se det samme scenariet i mange av de høyt vaksinerte landene,» la han til.

Fra InforWars, publisert 1 April 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og link til intervju i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Virologist Warns ‘Imminent’ New COVID Crisis Among VACCINATED Will Cause ‘Chaos’ & ‘Collapse’ Society.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Gjentatt covid-smitte er ironisk nok særlig uheldig for dem som ble lovet at de ble gitt en sprøyte som ga full beskyttelse!
  Og Erna har vært «in on it» i årevis i forkant, initiativtaker til å skremme folket med døden hvis de ikke ville være med på «dugnaden», ikke gjøre sin «borgerplikt»: å la seg og barna injisere med AIDS! Wow!
  Luc Montagnier snakket om AIDS og nå er det som om alle injiserte har det, Aquired Immune Deficiency Syndrome, påført deg «by Pfizer», dødsstikket betalt over skatteseddelen, undertegnet av Erna, hemmelighetsstemplet i 60 år.
  At samfunnet kollapser som etter svartedauen virker logisk, det «fullbeskyttede» helsevesenet slås ut av effekten av sin egen medisin, mye syk og desillusjonert ungdom vil jeg tro, ufruktbarhet, så Vanden Boosche som varsler og FHIs undergraving av tall er bevis godt nok, er det ikke? For de v-skada og de som har funnet nære som døde «plutselig og uforklarlig» blir det vel tøffest. Ellers får vi ta det som det det er: antagelig menneskehetens ondeste dåd noensinne.

  Svar
 • Dette må sees på som et angrep i militær stil, dvs et ulovlig biologisk angrep med antatt ulovlig gen manipulering av folket som naivt tok i mot «helseråd» fra staten, på tross av at historien viser at det er særs lite smart om man legger egen helse til grunne.

  Man bør vel sakte starte med å hanke inn de skyldige i dette og forberede straffeprosesser, samt å sikre seg at forsvaret står på folkets side, dersom det kommer til det vi nå ser, en faktisk biologisk krigføring mot menn, kvinner og BARN.

  At politikere som gikk for dette må fradømmes retten til å utover noe makt på offentlig eller privat lønn, utover å svinge vaskekosten som renholdsarbeidere, frataes alle pensjonsgoder og erklæres for det de er, femtekollonister og massemordere.

  Ledende figurer som Erna Solberg og Camilla Stoltenberg burde få livstids fengselstraff for «crime against humanity» og massemord. De viste barna ingen nåde og må straffes maksimalt for dette.

  Nordmenn har vist seg lidderlig feige med tanke på å gjøre preventive tiltak som feks å virkelig gå ETTER feks Jens Stoltenberg og Støre, samt de andre politikere som heiet på destruksjonen av Libya og dermed også destruksjonen av Europa gjennom den enorme innvandringen som fulgte i kjølvannet. Noen få modige anmeldte Støre og Stoltenberg for sine krigsforbrytelser, men det feige norske folk fulgte ikke opp med noe utover skuldertrekk og vips står Stoltenberg sentralt i å få knust Norge militært en gang for alle, via sinnsyke provokasjoner mot Russland.

  Med tanke på de volatile tider vi ser på fremover, er det ikke rart verdenspolitiet USA stadig åpner nye stasjoner i de scandinaviske land, slik at dissens kan bekjempes med vold utdelt av folk uten noen emosjonell tilknyttning til vår kultur(U- kultur?), slik Amerikansere selv vil oppleve, når millioner av nye immigranter blir brorparten av landets væpnede styrker og satt in «mot folk flest».

  Skal vi se positivt på dette med Mrna, må det bli billigere boliger, biler og båter, samt at vi får «vasket listene», om ikke «grundig skrubbet» bort en masse folk som simpelt hen har dokumentert fravær av både mot og evnen til å selv tenke.

  Men på et planetarisk nivå, var det helt klart eliten vi burde bli kvitt med tanke på hvor hinsides ondskapsfulle og kyniske disse er.

  Svar
 • Geert Vanden Bossche slår ettertrykkelig fast her at også uvaksinerte mot covid-19 kommer til å lide samme skjebne som de fullvaksinerte med flere boostere. Når covid-19 viruset har mutert tilstrekkelig kommer ikke noen til å overstå eller redde seg. Vanden Bossche sier at det vil ta et døgn etter at du er smittet til du dør, og at 3/4 av de fullvaksinerte i Vesten vil dø.. Derfor anbefaler han antivirusmiddelet Ivermectin så tidlig som mulig, i alle fall også før de som smittes viser symptomer. Så spørs om det er nok av antivirusmidler tilgjengelig når katastrofen inntreffer.
  Kilde: Snaphanen dk

  Svar
  • Det stemmer ikke, han har alltid sagt at de som ikke er vaksinerte og samtidig i god helse har lite å frykte mht. det han venter skal skje.

   Svar
 • Jeg må bare si det igjen og igjen i det uendelige. Det fins ikke noe virus. Det fantes aldri noe virus, det eksisterer ikke noe virus eller noe skapning i naturen med de egneskapene som er tillagt et virus.. Har aldri , kommer aldri til å eksisterenoe som kan mutere eller overta en celle slik legene forteller oss. Dessverre. Virus betyr gift og dette fins i stort monn. Massevis overalt hvor vi ferdes, bor og oppholder oss. I klær mat og ra materialer vi omgir oss med mv.. vi innhalerer disse, vi kler på oss disse og i kosmetikk og parfyme er det regelrett bomber vi tar på oss. Sånn er det og dette er en ufravikelig sannhet ..bevist opp og opp igjen. Men vi snakker muligens om et biovåpen, det er det nærmeste som kan beskrive tilstander som opplysese om. riksrett for de som står bak, takk!!

  Svar
  • Pfizers Albert Bourla forsnakket seg en gang og kalte «kuren» ved sitt rette navn: «biovåpen». Jeg kan være tilbøyelig til å tro at virus er et oppdikta begrep, men etter å ha ha hatt dengue fever og trodde jeg skulle stryke med så lurer jeg på hva det er hvis det ikke er et virus påført fra mygg, som er vanlig oppfatning. Angående angivelige varianter og korona-mutasjoner media maste om under lockdown og «pandemi» tror jeg det var i takt med installasjon av 5G, hvor den elektromagnetiske strålingen økes og gir influensalignende symptomer som Nakstad kan kalle omicron og spille bekymret og tjene seg rik på folkemordet. Det er strålingen som gir symptomene, men la folket tro de har covid.

   Svar
  • Helt enig i at det ikke finnes noe virus som kan innta celler og replikere seg selv. Hele virusfilosofien startet som en idé, uten fnugg av bevis, og siden har de jobbet i over 150 år for å prøve å bevise at denne idéen er en realitet – men uten hell.

   Man skulle tro at etter 150 år uten hell, så burde det ringe en liten bjelle: kanskje er vi på feil spor??

   Men neida – her er det visst ikke mulig å ta feil. At de ikke har noe direkte bevis for virusers eksistens, ser ikke ut til å affisere virologene. De trenger ikke bevis, fant de ut for noen år siden: de trenger ikke å påvise det komplette virusets eksistens, for det holder med sekvensering av genomet. Og det er i praksis et lappeteppe av nukleinsyrer, fantasifullt sammensatt av dataprogrammer.

   Bare de har en rekke med bokstaver finurlig sammensatt av en datamaskin, så antar disse en magisk størrelse straks tilstrekkelig mange «eksperter» tror på denne bokstavstrengen (som indikerer nukleinsyrer). DNA-et har blitt livets kilde, eller selve porten til livets gåter, så de dyrker slike magiske bokstavstrenger i grenseløs ærbødighet for ikke å glemme stor frykt. Slik kan de vise «handlekraftighet» mot sine fiktive fiender, og samtidig rose seg av å bidra til menneskehetens helsefrelse sammen med resten av kostebinderiet som gjerne stiller opp for å få sin del av kaka fra salget av «snake oil».

   Det er kollektivt hysteri. I ettertid kan vi se tilbake og undres over hvordan menneskeheten kunne falle ned i slikt kollektivt hysteri over en periode på mer enn 150 år. De falt ned i et hull, og kom seg ikke opp igjen, og det spilte ingen rolle at alt av bevis var fraværende, for galskapen satt etter hvert i ryggmargen på folket. Logikk og sunn fornuft bet ikke på den. Det ble politisk og helsemessig korrekt å være redd for de usynlige fiendene som ingen noensinne hadde verken sett eller påvist i sin antatte komplette form, offentlig sanksjonert frykt ble premiert og alle motforestillinger effektivt kansellert. De visste ikke hva de holdt på med, og ville heller ikke vite det, bare panisk gjennomføre hva som enn ble anbefalt fra det Høie. Det var den totale underdanighet og komplette fraskrivelse av ethvert ansvar for å stille kritiske spørsmål ved selve fundamentet for hele den psykologiske operasjonen, nemlig virusets faktiske og fysiske eksistens.

   Du kan mene hva du vil i denne verden, bare du ikke mener at virus ikke eksisterer. For alt er nå basert på «germ theory», helt inn i kjernen av nasjonens lover, jfr. smittevernloven som setter alle grunnlovsgitte friheter til side. Staten med hele sitt maktapparat har kjøpt dette skremselseventyret og setter derfor alle kluter inn i å «helbrede» folket ved å forgifte dem med høyst tvilsomme medikamenter – et grusomt og sannsynligvis irreversibelt angrep på befolkningen uten sidestykke i historien. Slik avslører den destruktive helsefilosofien sin virkelige natur, idet den fortærer sine tilhengere slik at galskapen får et endepunkt.

   Det som ikke fungerer, vil ikke vare over tid. Da tvinger det seg frem et paradigmeskifte, en ny måte å tenke på – og som i mange tilfeller egentlig vil være en gammel måte som ble forkastet for noe nymotens tull og fjas, som viser med «germ theory» som egentlig ikke har status som teori, men heller som falsifisert hypotese. Vi fikk en profesjonskamp innen medisin, der allopatene støttet av Rockefeller-dynastiet fikk kontrollen og innførte en feilaktig helseforståelse for å tjene petrokjemien og dens eiere. Det førte til historiens desidert største kapitaloverføring fra folket via myndigheter til finansfyrstene, og resultatet var at død og fordervelse fulgte i deres fotspor, uansett hvilket kontinent de opererte på. Det er en utrolig historien, og den kan vi studere og analysere de neste 100 årene.

   Svar
  • wasan Totland
   9 april 2024 22:31

   Det virker merkelig at denne van der Bosche enda tror det var/er et virus tilstede og alt han burde vite om sekvensering er som blåst bort? Pressen hyler ut om en ny variant og hele vesten har sekvensert den på no time.

   Jegh hører heller på Yeadon eller Bachdi i stedet for folk som hegner om dekkbegrepet «long covid» der åpenbart er en måte å skjule skadene av denne genterapien på. Likevel vil nederlenderen få delvis rett fordi spike proteinet raderer ut det adaptive immunforsvaret vi har tilegnet oss de siste tretti tusen år. Det fører til at sprøytemottakerne kan dø av selv den letteste forkjølelse.

   Svar
 • «Vi må i alle fall notere oss det som Vanden Bossche sier og håpe at han tar feil.»

  Men i enda større grad bør vi forvente/håpe at helse-myndighetene , i f.eks Norge, tar den økende dødligheten i Norge på alvor. Både når det gjelder hjerte/kar, plutselig død, og kreft. – Og aborter og dødfødsler.
  Og ikke skylder på økende kokainmisbruk eller uoppmerksomhet i trafikken, eller for hard trening. 😉

  Hvis dette skyves under teppet, bør vi vite at dette er noe de skyldige ikke vil at skal komme fram.

  Svar
  • wasan Totland
   9 april 2024 23:15

   Myndighetene tar den økte dødeligheten på alvor???? Når dødeligheten eksploderer som aldri før og levealderen stuper: Det de gjør er å heve pensjonsalderen fordi de tror folk lever lenger. De leser aftenposten hver dag som igjen er inspirert av politikernes løgner. Det blir et slags gjensidig politisk korrekt molbo ekkokammer distansert ifra samfunnet forøvrig. Av og til må man kikke på kalenderen i håp om at det er 01 april.

   Svar
 • Rolf Galgerud
  8 april 2024 15:23

  En bekjent av meg har en bekjent som arbeider på et apotek. Hun fortalte at hun mottok forsendelser med covid-vaksiner og pakket disse ut. Flaskene med vaksiner lå på brett med seks flasker på hvert brett. Hun registrerte at på alle brett så var det ei flaske som var merket med et rødt merke, uten at det fulgte noen forklaring på hvorfor. Man kan jo bare gjette, spørsmål om hvorfor kunne ingen svare på.

  Svar
  • Det bringer oss over til et annet spørsmål og det er hvordan de tracker den som fikk den rød merkede dosen som kansje gir kreft, kansje innlemmer deg i et slags avansert nettverk de har skapt eller er en døråpner for «Manchurian Candidates» med den store økningen i uforståelige mord.

   Dersom man tror at mye varsles via tegneserien «The Simpsons», så kan vi gå tilbake til 2014 og se denne filmen her

   https://yts.hn/movie/kingsman-the-secret-service-2014

   Der sendes det ut et simkort fra en rik IT mogul a la Bill Gates, som ved å sende et bestemt freksvens signal, får folk til å starte å drepe hverandre.

   Det måtte være interessant med litt innblikk i hvordan datasporet ser ut etter at dosen ble satt og hvordan de vet hvem som fikk hva. Dette er faktisk litt key…

   Svar
   • Ut fra mine egne observasjoner ser det ut til at noen mennesker sender ut et Bluetooth-signal i form av en nettverksadresse. Andre har også observert dette, noe som er mulig ved å slå på «utviklermodus» på en Android-mobil, skru på BT og sjekke hvilke anonyme adresser som dukker opp, samt om disse forsvinner når folk flytter på seg.

    Tenkte at jeg skulle undersøke dette nærmere, ved å analysere BT-signalet litt grundigere, så jeg har skaffet meg et BT-utviklingskort og satt meg litt inn i protokollen. Man må rigge seg til forskjellige steder der folk går, men ikke for mange folk på en gang, gjerne sitte i en bobil og observere og notere seg hva som skjer.

    Er det mulig at nano nettverksteknologi skal brukes for å identifisere de injiserte, og dermed indirekte også de uinjiserte? Jeg vet ikke, men det må være en årsak til alle de anonyme adressene som observeres, og kommer de fra mennesker og ikke fra mobiltelefoner, så er det meget mistenkelig.

   • LUCIFERASE er i injeksjonene, så de injiserte er selvlysende under rett lys og dermed identifiserbare i forhold til antiv@xerne, og de er vandrende bluetooth-mac-adresser, så transhumaniseringen er iverksatt og majoriteten av befolkningen er merket og nummerert. Ved innføring av «smittevernlov» kan da myndighetene bestemme at kun selvlysende bluetooth «hackable animals» slipper gjennom passkontrollen. «Null toleranse for feil oppførsel» gjort elektronisk og praktisk å gjennomføre for tyrannene.
    Dr. Carrie Madej m/fl. IDENTIFY TRANSHUMANS
    https://www.bitchute.com/video/XY9oUGBQMDpr/

   • enda et navn
    10 april 2024 12:09

    Alle vaksinene i nyere tid inneholder nano teknologi (influensa vaksinen, covid vaks, noen barne vaks etc). Det er redusert grafen som brukes som et «batteri» som tar til seg elektromagnetisk stråling fra omgivelsene og er med å drive nanoteknologien som også er i vaksinene. Nano teknologien setter seg sammen selv til større enheter – (lignende mikrochips) , de fungerer som nano mikro roboter som forøvrig har god plass i en blodåre. Refererer til arbeidet til Ana Maria Mihalcea , MD , PHD. Hun har gjentakende over flere år nå påvist denne nanoteknologien ved ulike undersøkelser av vaksinerte og vaksiner. Mener hun finnes på substack og at hennes arbeid kan leses der.

 • Det var aldri noen pandemi med overdødelighet, det døde FÆRE folk under høyde av coward19 svindelen… Og nå dør flere og flere av bevikrnignene av quaksinen som aldri hjalp mot coward19…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU-direktiver fører til økte utgifter.

Skal utenlandsk storkapital overta vannet vårt?

Forrige innlegg

Russland skjerper tonen.

Nato-tropper i Ukraina vil være et skritt før full-skala verdenskrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.