POSTED IN Krig-fred

Propagandaen er en del av den totale krigføringen

Komiske Ali juger daglig i alle kanaler om tilstanden i Ukraina

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tor Bugge

MSM (= komiske Ali fra Irak-krigen i 2003) juger daglig i alle kanaler om tilstanden i Ukraina. Verden kan stille ett kritisk spørsmål til MSM og med en gang forstå hvem som er den seirende så langt i krigen i Ukraina.

1. Ethvert land har sitt mer eller mindre profesjonelle forsvar for landet sitt. Soldatene drilles til bruk av våpen og taktiske valg i de tre våpengrenene de fleste land har. Eksempelvis er det stor forskjell på vernepliktige soldater første dag i førstegangstjenesten og siste dag i tjenesten. Det er alltid en glede som befal å ha med å gjøre soldater på rep-øvelse, da alle vet hva som skal gjøres.

2. Hva skjer i Ukraina nå?? Ukraina kaller inn sivile UTEN FØRSTEGANGSTJENESTE, til å dra til fronten med våpen i hånd, uten å ha hatt noen trening med slike situasjoner tidligere.

Det kritiske spørsmålet du og jeg kan stille oss for å avklare om Ukraina vinner slagene i Ukraina nå, slik MSM forteller oss – mot gjennom-drillede soldater fra Russland, er: Hvorfor bruker Ukraina UTRENTE SIVILISTER SOM FRONTSOLDATER dersom Ukraina har GJENNOMTRENTE SOLDATER til dette? Svaret er at de gjennomtrente ukrainske soldatene IKKE FINNES LENGRE, fordi de har mistet livet, eller blitt tatt til fange av Russland! Dette skjer fordi Ukraina har TAPT I KAMPENE mot Russland.

3. Hvorfor er det så viktig for MSM (=komiske Ali) å juge om fremdriften i Ukraina og å påstå at Russland taper på alle fronter? Dette gjøres fordi Vesten planlegger en FALSK FLAGG operasjon, der de tar i bruk enten kjemiske våpen, biologiske våpen eller atomvåpen, mot Ukraina for å skylde på Russland, for så å «gjengjelde» med atomvåpen mot Russland.

4. VESTEN/NATO ER ONDSKAPENS AKSE SOM GJØR ALT FOR Å SKAPE EN VERDENSKRIG MED ATOMVÅPEN! Jens Stoltenberg ønsker å bli den den farligste mannen i verden!

5. Vestlige politikere er kunnskapsløse, og dermed farlige: https://derimot.no/landet-har-en-kunnskapslos-utenriksminister-storbritannia-truer-russland-med-atomvapen/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  9 mai 2022 8:04

  Den britiske angrepsministeren Ben Wallace går høgt på banen og krev krigsrett mot Putin og hans nære medarbeidarar.

  Den britiske dronninga, dyrka i norske media, gav 31.12.2021 ei høg utmerking til Tony Blair. Tony Blair var ein pådrivar for Irak-krigen 2003-2011. Krigen tok livet av kring 162.000 menneske. Av desse var 79% sivile irakarar.

  Svar
 • En artikkel på Zerohedge forklarer konsekvensene av en europeisk boikott av Russland. Hvis Russland går til motboikott, vil ikke Europa bare gå tom for energi (olje og gass). I tillegg vil også Europa gå tom for mange råvarer, som nikkel, uran, and lithium (atomkraftverk går på uran). Russland eksporterer store mengder kunstgjødsel, som bøndene trenger for å produsere mat. Dessuten eksporterer Russland også korn og kornprodukter, som Europa også er avhengig av. Hvis det blir full boikott av Russland, er det en katastrofe for Europa. Da er det mange europeere som kommer til å fryse og sulte til høsten og vinteren. Og europeisk industri kommer til å gå rett på trynet.

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/vilches-europes-mad-ban-russian-oil

  Jeg kan ikke begripe annet enn at europeiske ledere er klar over dette. Når Ursula von der Leyen snakker om boikott av Russland, så er det mad mans talk. Så hva er egentlig planen til europeiske ledere? Planlegger de atomkrig, som vil gjøre slutt på oss alle sammen? Eller har de andre planer? Uansett vil utfallet bli ekstremt negativt for Europa.

  Svar
  • Tor Larsen
   9 mai 2022 13:48

   En annen artikkel på zerohedge.com forklarer krigsreaksjonens bevisst konstruerte hensikt som er å lede verden til en helt ny økonomisk realitet. Vesten har fanget seg selv i en felle laget av Vestens økonomiske toppelite og ingen kan eller vil tro det fordi ingen tror at fortsatt rasjonelle mennesker vil skade seg selv. Tro om igjen. De er globaliserte. De skader ikke seg selv om de skader Vesten. «Creative Destruction is our Middle Name» er de amerikanske neokonserrvatives slagord, og i det pågående spillet kan en legge til: «and that is the name of the ongoing game».

   Vanlig folk som deg og meg får befatte seg med følelser og daglige sensasjoner.skapt av overskrifter. «Slik gjør Putin ditt og Russland datt»,, og ledes inn i «naturlige reaksjoner på russiske overgrep» -som slår stikk motsatt vel. Noen dager før invasjonen gjorde Russland og Kina en trettiårig avtale om olje- og gassleveranser. Rørledningen blir ferdig i 2025. Russlands naturressurser går til Kina og Asia og medienes beskrivelse får oss til å juble over det!

   Svar
 • Takk til Tor Bugge og Takk til Torfinn,nå går det rette veien.
  Denne BOTen som kaller seg jeg,kan redaktören henge ham opp for alle å se hva dette fenomenet er ?.

  Svar
 • Bevisene for at Ukraina (og USrael) taper krigen blir nå mer og mer overveldende. Resultatet blir nok som de fleste her tror, en falsk flagg aksjon, som kan dra (S)NATO direkte inn i krigen (WW3). Problemet blir da at ut i fra hva (S)NATO har vist i foregående kriger over hele kloden, er de dømt til å tape en konvensjonell krig. Vanligvis bomber (S)NATO små og ubetydelige land tilbake til steinalderen, det kan de ikke med Russland. Regner med at S-400 og S-500 vil ta ut både «den flygende høna» F-35 (de av dem de får i luften) og andre bombefly på veg inn mot Russland. Videre kan Russland med sine supersoniske missiler ta ut absolutt alle flyplasser i Europa uten at (S)NATO har noen motreaksjon mot disse. Da blir det fotsoldater / mekanisk krig som gjelder. På det området har ikke (S)NATO noen god trackrecord (Afghanistan, Syria, Vietnam), mens russerne blir angrepet på hjemmefront, og russere er et stolt folkeferd som vil beskytte landet sitt mot vestens overgrep (de har gode kunnskaper om slike overgrep fra historien). 1-0 til Russland. Da gjenstår bare A-våpen, også her er Russland overlegne på kvalitet, men muligens underlegne på kvantitet. Det hjelper dog lite om man sitter igjen med 3000 ubrukte A-missiler hvis du selv er sprengt i stumper og stykker, og resten av verden er en strålebefengt sump. 0-0 stilling i A-kampen. Spørsmålet er om «noen» kan finne seg i å ikke ha herredømme i en monopolar verden, eller om «de» kan akseptere en bipolar verden med flere «herskere».

  Svar
  • Hei Per J.Her kommer en liten tröst til deg,Ehud Barak tror ikke at Israel vil bestå lenger enn 8 decennier,så da får du regne deg bakover fra Israels godkjenning som selvstendig stat,en godkjenning de fikk av sine skapere.Var det ikke i 1948 det eventyret begynte ?.
   Ellers sier Barak mye interessant i denne artikkelen.
   Jerusalem Post kan innimellom komme med mange godbiter,men du som er så Isralvennlig,du har sikkert kontroll på hva som foregår i Israel.

   Svar
 • Utrente sivilister, guttunger og gamlinger, nå som dengang, i det tredje rikes siste dager, ble menns liv ofret som kanonføde for ingenting annet enn hovmodig galskap. Menn som har villet flykte ut av Ukraina ble sendt øst og tvunget til å sloss for Zelenskys Ukraina. Skyter de desertører som de nazistene de er?

  Svar
 • «MSM (= komiske Ali fra Irak-krigen i 2003) juger daglig i alle kanaler om tilstanden i Ukraina.»
  Det har du nok dessverre helt rett i.
  Den vestlige propagandaen vi daglig druknes av MSM, er massiv. I vårt land er Dagbladet, VG, NRK, TV2 blant de aller verste MSM. De smører så sinnsykt tjukt på at det blir jo helt tullete. Er nok en god del som gjennomskuer dette, men tier i det klimaet som nå er skapt.
  ———–
  «Dette skjer fordi Ukraina har TAPT I KAMPENE mot Russland.»
  Ukraina har de facto enda ikke tapt krigen. Langtifra.
  Russland har hatt kun helt marginal fremgang på bakken den siste godt og vel måneden.
  Russerne trakk seg ut av alle inntatte områder i nord-Ukraina. Disse var på størrelse med ca 1,5-2 x Krim. Et minst like stort område som russerne har inntatt i sør-Ukraina, og fortsatt holder.
  Når det er sagt er nok tingenes tilstand nå nok langtifra så negativt for Russland som MSM daglig drukner oss med. Ukraina er utvilsomt meget hardt presset. Russland bombarderer systematisk en rekke vitale mål rundt om i Ukraina. De taktiske og strategiske virkningene av dette har vi ikke sett enda.
  ———–
  «VESTEN/NATO ER ONDSKAPENS AKSE SOM GJØR ALT FOR Å SKAPE EN VERDENSKRIG MED ATOMVÅPEN!»
  Det kan umulig stemme at man vil ha en atomkrig. En atomkrig er altødeleggende. Også for menneskene, menneskeheten.
  Det gavner ikke den superrike toppeliten hvor den egentlige makta sitter. Som da ikke lenger vil ha folket til å generere de store verdier som de samme superrike tar størsteparten av gevinsten av. Deres maktgrunnlag. Slik dette alltid har vært.

  «Jens Stoltenberg ønsker å bli den den farligste mannen i verden!»
  Jens Stoltenberg har fremstått, og fremstår fortsatt, som en ubetinget svært velvillig US puppet. En såkalt ‘Nyttig idiot’, som det heter.
  NATO er i all hovedsak et US kontrollert militærverktøy.
  Uten Jens Stoltenberg ville USA ganske enkelt ha funnet en annen lignende ‘Nyttig idiot’ som NATO leder. Slik Stoltenbergs forgjenger danske Anders Fogh Rasmussen også var.

  Svar
 • 1. «Ukraina har de facto enda ikke tapt krigen. Langtifra.
  Russland har hatt kun helt marginal fremgang på bakken den siste godt og vel måneden.
  Russerne trakk seg ut av alle inntatte områder i nord-Ukraina. Disse var på størrelse med ca 1,5-2 x Krim. Et minst like stort område som russerne har inntatt i sør-Ukraina, og fortsatt holder. Når det er sagt er nok tingenes tilstand nå nok langtifra så negativt for Russland som MSM daglig drukner oss med. Ukraina er utvilsomt meget hardt presset. Russland bombarderer systematisk en rekke vitale mål rundt om i Ukraina. De taktiske og strategiske virkningene av dette har vi ikke sett enda.»

  Mitt svar: Hvem er dine kilder Lars T.? Har du «din mann» i Ukraina? Lytt til Gonzalo Lira II som oppholder seg i Ukraina og som har sendt oss detaljerte reportasjer under hele krigen.

  2. «Det kan umulig stemme at man vil ha en atomkrig. En atomkrig er altødeleggende. Også for menneskene, menneskeheten. Det gavner ikke den superrike toppeliten hvor den egentlige makten sitter. Som da ikke lenger vil ha folket til å generere de store verdier som de samme superrike tar størsteparten av gevinsten av.»

  Mitt svar: Det er ikke logikk som ligger til grunn for å «be om bruk av atomvåpen» i Ukraina. Vesten/NATO ønsker å presse Putin til å selv bruke atomvåpen, for så å rasere Russland, men ikke ressursene som Russland har. Om Europa stryker med spiller ingen rolle for DEEP STATE. Det er ikke USAs befolkning og Pentagon som ønsker verdenskrig med atomvåpen, heller ikke andre land i verden. Det er DEEP STATE i hele verden som ønsker verdenskrig med atomvåpen. I Norge har våre to DEEP STATE-gutter, Røkke og Spetalen (og den amerikanske ambassaden og Slottet) bygget 13 etasjer under bakken og beholdt et lite hus over bakken. Underetasjene er knyttet til tunneller over hele verden. På denne måten overlever DEEP STATE i Norge også.

  Årsaken til at DEEP STATE vil ha verdenskrig er at spesialetterforsker Durham har samlet så mange ferdig etterforskede tiltaler mot DEEP STATE i USA, at de samme DEEP STATE forstår at det er bare en måte de (the Clintons, the Obamas, the Gates, Soros, Pelosi, milliardærene i USA, statsledere i verden som har vært lokket til pedofili og filmet, skuespillere som har vært på Epstein Island,) kan overleve uten å bli anmeldt for FORRÆDERI og det er vha VERDENSKRIG. Blir det ikke VERDENSKRIG, må samtlige i rettssaker som fører til den sikre død. Disse psykopatene er villige til å ofre HELE verden og selv bo under bakken, for å redde sitt eget skinn. Det er bare president Trump, president Putin, president Xi, spesialetterforsker Durham, Pentagon som styrer USA i dag ved hjelp av DEVOLUTION og Q som kan redde verden fra undergang.

  Den styreformen USA har for tiden er DEVOLUTION. Denne er fundert i Grunnloven i USA og skal taes i bruk dersom presidentvalget ble vunnet på falske premisser, slik situasjonen er med Biden. Biden er derfor under DEVOLUTION ikke topplederen av militæret (Commander in chief) i USA, slik andre presidenter alltid har vært. Hadde Biden hatt kommandoen, så hadde han startet verdenskrig for lenge siden. Siden han nå IKKE er toppleder, må han presse frem et atomangrep fra Putin eller bruke et falsk flagg MOT Ukraina med atomvåpen eller de andre to masseødeleggelsesvåpnene, for liksom å gjengjelde «angrepet» mot Russland. For at verden skal tro at det er Putin som står bak et atomvåpenangrep mot Ukraina og at det ikke er et FALSK FLAGG som NATO/Jens Stoltenberg står bak, så har MSM=komiske Ali vært nødt til å fremstille Putin som den TAPENDE PARTEN med minimal fremgang på strids skueplassen i disse månedene. Nyttige idioter som deg Lars T. kan derfor sørge for at Norges befolkning fortsatt tror at toppledelsen ikke ønsker VERDENSKRIG rent logisk. Her er det EGENINTERESSER SOM STYRER LARS T. Grunnen til at du ikke tror at Biden/NATO/Stoltenberg/Boris osv er gale nok til å starte en VERDENSKRIG, er at du ikke tror det finnes noe som heter DEEP STATE, men at verden er skrudd sammen slik resten av verden tror den er jfr. våre historiebøker, som du åpenbart fra tidligere innlegg har lest nøye. DEEP STATE er den makt sammensetningen som har planlagt å ta over verdensherredømme de siste par hundre årene. Nå er tiden inne.

  Svar
  • Hei Tor og takk for din glimrende opplysende forklarelse.
   Jeg vil imidlertid legge til noe som jeg synes er viktig.
   Vi må tenke symbolsk ,vi må tenke historie og de gamle guder og kampen mot det onde for det gode,enten det er norrön,gresk eller annen mytologi,der finnes det mye visdom om vi tenker etter.
   Vi må tenke på hva alle disse som har gravd i bakken og avdekket tidligere tiders kamp mot det onde,altså ikke de falske arkeologene som f.eks Heyerdal men de som har forsökt å forklare det uforklarlige,som f,eks de gamle tider tunnelsystemer,med vannforsyninger og annet..Paktens ark tror jeg er samlet kunnskap om det som tusenårsrikenes fremgang har blitt samlet i nedgravd i deres tunnellsystemer for å bruke når de som har overlevd har glemt hva det onde har gjort,da skal de onde krype opp igjen og på ny herse med sine lam.
   Vi får tenke litt bibelsk,hva skal vi med dagens Sodoma og Gomorra,nesten liit sånn ,So done,good morning.,men hva skal vi med Oslo der de har gravd i snart 30 år,det er vel verdens störste stortingsgarasje som ligger der.
   Nei,så hva skal Putin med Kiev,hva skal vi med Oslo,Stockholm,City of London,Washington osv osv .Vi har kunnskap nå,vi vet hvor de er(for det meste og for min del kan alt som er av deres egne våpen utviklet av dem selv benyttes mot dem.

   Svar
 • «…juger daglig i alle kanaler om tilstanden i Ukraina»

  Hvordan skal verden redde disse soldatene, hjelp oss! ;-)
  Soldater som antagelig passer på noe spektakulært hemmelig i dette stålverkets skjulte underganger.

  Ja, f.eks. å overgi seg. Som Putins tilbud. Men det kommer altså ikke fram som en mulighet, i VG. Propaganda er propaganda, i «nøytrale» Norge. ;-)

  «Verden må gjøre noe for å redde disse soldatene, for det må finnes en måte å evakuere dem på «
  https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/eErBrO/han-leder-styrkene-fanget-i-staalverket-hun-proever-desperat-aa-faa-ham-ut

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Storbritannia:

Nå kommer fattigdommen.

Forrige innlegg

Det tyske mediet Anti-Spiegel avslører Der Spiegel:

Knepet i bevisst manipulering av informasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.