POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Kolleger vil ikke forholde seg til problemet.

Svensk kreftlege beskriver økning i kreft etter vaksineringen.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

“Jeg føler mig opgivende. Patienterne dør, og jeg kan ikke gøre noget”

I denne videoen (26 min, svensk med engelsk undertekst) beskriver MD/patolog Ute Krueger funnene sine om brystkreft og andre kreftformer i en tid med genbaserte COVID-vaksiner. Hun finner økte antall kreftformer hos yngre pasienter, som er større og vokser raskere og mer aggressivt allerede ved førstegangsdiagnosen. (språk svensk/norsk med engelske undertekster)

Dette innlegget er hentet fra Snaphanen

Ute Krüger er en tysk patolog, der er uddannet på Humboldt Universität i Berlin, og har arbejdet længe på Kalmar og Lund sygehuses cancerafdelinger. Hun beskriver en øget forekomst af hurtigt voksende kræftsygdomme hos patienter helt ned i 30 års alderen, som hun tilskriver Covid vaccinerne. Det er tumorer op til 15 cm lange, der slår ptienterne ihjel på få måneder. De forekommer hos patienter, der aldrig før har haft kræft, og hos nogle, der er helbredt for tyve år siden, hvor sygdommen genopblusser.

Hun beskriver også, hvor svært det er at få gehør for forbindelsen til Covid-vaccinerne hos kolleger og overordnede i hospitalssystemet, selvom mængden af den slags patienter har ført til overbelægning. Det er ikke noget man taler om i systemet, hvilket ikke er nogen rar tanke i en tid, hvor politikerne spiller læger til en pris af mange menneskeliv. –   Interview fra november 2022 lagt ud af Norwegian Doctors & HCWs’ Alliance.

Forsidebilde: National Cancer Institute1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 017 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Det kan virke som Kaveh Rashidis ablegøyevideo om vaksineskader er fjernet fra youtube. Finner den ikke.
  Skal tro hvor trygt denne ærerike Årets Almennlege 2022, kan ferdes blant sin trosbrødre og -søstre, (hvis han har noen gudstro), når disse hevngjerrige og lett antennelige skjønner hva han har forledet dem til? Hva sier koranen om øye-for-øye-tann-for-tann? Flere imamer advarte.

  Svar
 • Jeg registrerer at mange nå later til å dø (brått) etter kun kort tids kreftsykdom. Før levde man gjerne med kreft i måneder eller år – nå dør man etter bare dager eller uker….

  Svar
  • Det er helt riktig. (Har selv hatt kreft i mange år nå) Vaksinen skaper ikke kreft. Men den totalt ødelegger immunforsvaret. En videreutvikling av Hiv viruset. Eller ett nyere/annet forsøk på å skape ett virus som ødelegger immunforsvaret for å skape en dødsbølge av alle mulige dødsårsaker, og samtidig mye sykdom. Ikke bare er det bevisst, men veldig nøye planlagt og selvfølgelig forsket mye på for å få til. Kreft er en av sykdommene som eksploderer fordi immunforsvaret fungerer som det er ment. Bare tenk deg at denne «vaksinen» er del 2 av ett bio-våpen. Og ved å få en mRNA til å skape en ekstra hale på kroppens dna hvor enn den havner i kroppen, så begynner kroppen å masseprodusere ett protein (tilsvarende virusets spike-protein) som immunforsvaret må gå til angrep på. Og å drepe dette masseproduserte proteinet tar all kapasitet fra immunforsvaret. Og all annen sykdom for vokse fritt. Og samtidig kan selvfølgelig disse masseproduserte proteinene som også er unormalt store proteiner skape masse små og store blodpropper. Som jo alene kan være dødbringande, eller ødelegge i kroppen. Det er ikke tilfeldig at FHI osv har gått ut og nedjustert hvor mye D-vitamin som er anbefalt. Og samtidig oppjustert hvor mye paracetamol msn kan ta. D-vitamin behøves fordi T-celler bygges av D-vitamin. T-celler som behøves for at immunforsvaret skal fungere. Og paracetamol setter vel på noe vis immunforsvaret ut av spill!

   Svar
 • Northern Light.
  23 juli 2023 14:52

  Den bestrålte generasjonen: Helsefarene ved dagens trådløse teknologi.

  Av Rhoda Wilson.
  En dokumentar med tittelen «Generation Zapped» (den bestrålte generasjonen), tar en grundig titt på farene, og tilsynet og reguleringen av den trådløse teknologien som dominerer det moderne livet – fra mobiltelefoner til smarte nabolag – og dens sammenheng med brystkreft, hjernesvulster og elektrooverfølsomhet.

  Første gang vist i 2017 og regissert av Sabine El Gemayel, undersøker dokumentaren den økende forsknings-innsatsen på de alarmerende helserisikoene forbundet med trådløs teknologi. I dag har vi mer enn 100 000 ganger nivåene av radiofrekvenseksponering (“RF”) fra trådløse teknologier, enn vi hadde for flere tiår siden.

  Generation Zapped forklarer også hvordan den trådløse teknologien ble brakt ut på markedet uten sikkerhetstesting, og hvordan myndighetene som er ansvarlige for å etablere offentlige grenser for strålingseksponering, ikke har mandat til å sikre at disse grensene er biologisk trygge. Dokumentaren omtaler også kreftklassifiseringen gitt av Verdens helseorganisasjon.

  Dokumentaren inneholder innslag med verdens ledende eksperter innen trådløs stråling, som forklarer hvordan mikrobølgestråling fra mobilmaster, mobiltelefoner, trådløse rutere, elektroniske nettbrett, «smarte» målere, babymonitorer, spillenheter og wearables (bærbar trådløs teknologi), kan skade helsen vår og miljøet.

  Ekspertene snakker også om hvordan mikrobølgestråling fra trådløs teknologi rammer sentralnervesystemet vårt, immunsystemet og reproduksjons-organene spesielt hardt. Denne teknologien kan også forstyrre døgnrytmen vår, det vil si søvn- og våken-mønsteret vårt i løpet av en 24-timers dag.

  På kort sikt viser dokumentaren at både voksne og barn kan oppleve symptomer på mikrobølge-syke eller elektrisk følsomhet. Mange lider i dag av uforklarlig hodepine, søvnløshet, neseblødning, tretthet, opphetet hud/utslett/prikking, kognitiv svikt, atferdsproblemer, lærevansker, angst, depresjon og selvmordstanker.

  Bekymringer om den langsiktige virkningen av stråling fra trådløs teknologi diskutert i dokumentaren Generation Zapped, omfatter også DNA-mutasjoner, kreft, infertilitet, autisme, Alzheimers og mer.

  Fra The Expose, publisert 22 juli 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og link til traileren, hele dokumentaren (74 min) på Rumble eller Bitchute, og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Generation Zapped: The health hazards of wireless technology.

  Svar
 • Det vil alltid være problematisk å bruke statistikk/tall .
  Skyldes det ene? Skyldes det det andre?
  Men det vi VET er at antallet syk/døde av Covid- virus var/er langt under tidliger års influensa-virus før hysteriet ble satt i gang av myndighetene. Vi bør fortsatt aktivt spørre HVORFOR?
  Hva som nå er ‘Langtids-Covid’ eller injeksjons-skader blir det vanskelig å fastsette.
  Det finnes som sagt ‘ tre typer løgner: løgn, forbannet løgn, og statistikk’
  MEn det vi også VET er at myndighetene ikke er interessert i å avdekke. – For sjøl å bli dømt. Mange underlige offentlige ‘forklaringer’ vil nok komme.
  Vi bør bare fortsette vår skepsis til dette maktapparatet. – Som dessverre har andre herrer enn norske innbyggere.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Pliktfølelse eller kunnskap som rettesnor?

C19-vaksinasjon og Dagen-redaktør Selbekks falske, forførende bruk av ordet kristenplikt

Previous Post

Det store sviket:

Arvesølvet omgjort til en salgsvare i EU-systemet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.