POSTED IN 9/11

Kollapser:

4 års vitenskapelig studie sprenger den offisielle rapporten om 9/11.

23 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har tidligere omtalt denne hendelsen gang på gang gjennom en rekke artikler her på derimot.no. Vi har påpekt at den offisielle konspirasjonsteorien ikke står til troende. Den er er et cover-up for å skjule forbrytelsen som noen høyt oppe i systemet stod bak, muligens i samarbeid med fremmede makter.

I Norge er vi i den samme situasjonen som i f.eks. USA at det er nesten umulig å få inn noen alternative tanker om det som skjedde denne dagen. For rokkes den historien (narrativet) som skal være spikret med bolt og slegge i alle menneskers bevissthet – da rokkes hele vår virkelighetsforståelse. Da vil mange oppleve at de forestillingene om verden de har klamret seg til ikke holder vann – med uforutsigbare politiske konsekvenser.

Denne bygningen på 49 etasjer var ikke truffet av fly. Den falt likevel sammen i løpet av få sekunder gjennom alle sine bærende søyler som om de ikke eksisterte.

For da dukker det opp forestillinger om at det ikke er humanistiske og demokratiske riddere som styrer i USA, men kyniske kjeltringer. Hvordan kan vi være allierte med slike folk vil folk begynne å spørre seg? Og så dukker det opp stadig nye spørsmål.

Avisen Ny Tid prøvde seg på dette for noen år siden og reaksjonen var voldsom: «Venstresidens fyrtårn» Klassekampen sa umiddelbart opp distribusjons-avtalen med avisen. Så mye for ytringsfriheten der i gården. En av grensene for den frie tanke og ytring går ved 9/11 som ingen må prøve seg på.

Konspirasjonsteoretiker er den merkelappen som alle tvilere automatisk får knyttet på seg. Men hele 9/11 var en gigantisk konspirasjon. Det spørsmålet egentlig dreier seg om er hvem som stod bak og hva som egentlig skjedde. De spørsmålene skal ikke stilles.

Knut Lindtner

Den offisielle historien om kollapsen til WTC-bygning 7 ligger nå i ruiner.

Av Paul Craig Roberts.

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Et forskerteam ved avdelingen for sivil og miljø-prosjekter ved Universitetet i Alaska er ledet av dr. Leroy Hulsey, dr. Zhili Quan og professor Feng Xiao fra avdelingen for sivilingeniører ved Nanjing Universitet. I går publiserte de sine kommentarer etter en fire års studie av kollapsen til World Trade Center Building 7 den 11. september 2001. 

Her er konklusjonen:

«Vår prinsipielle konklusjon er at det ikke var ilden som forårsaken kollapsen til WTC 7 den 11. september. Dette i motsetning til konklusjonene fra NIST og private ingeniørfirmaer som har studert kollapsen.

Den sekundære konklusjonen i vår studie er at kollapsen til WTC 7 var en omfattende feil som også involverte de så å si samtidige feilene til alle søylene i bygningen».

Legg merke til tre ting:

 1. Det har tatt 18 år å få gjennomført en skikkelig etterforskning  av ødeleggelsen av en bygning som muslimske terrorister fikk skylden for,
 2. Den eneste måten «omfattende feil på hver søyle i bygningen» kan skje på er ved kontrollert sprengning, og
 3. Disse bemerkelsesverdige funnene har aldri blitt rapportert i den prostituerte pressen.

Med andre ord, studien har havnet i det store Memory Hole (Svarte hullet over ting vi ikke skal vite, red.) Det er slik The Matrix science fiction-verdenen opererer. 

En av personene bak rapporten: dr. Leroy Hulsey

Det er derfor du trenger denne nettsiden. 

Den eneste hensikten med den trykte pressen og TV-nyhetene er å programmere deg slik at du uten videre er med på den linjen til de som styrer deg.

De som sitter foran fjernsynet og følger med på nyhetene, lytter til National Public Radio eller leser aviser blir programmert til å bli hjernedøde automater.

Man må merke seg vedtaket til Franklin Square and Munson Fire District, fordi angrepet den 11. september 2001 uløselig og for alltid er bundet til dette Franklin Square and Munson Fire Department:

Mens vi arbeidet på World Trade Center den 11. september 2001, ble brannmann Thomas J. Hetzel i Hook and Ladder Company fra Franklin Square and Munson Fire Department i New York drept da han gjorde sin plikt sammen med 2976 andre brannmenn og sivile;

Mens medlemmer av Franklin Square and Munson Fire Department ble kalt ut for å assistere til senere rednings- og søke-operasjoner og opprydning på stedet etter World Trade Center, førte det til at mange av dem fikk livstruende sykdommer fordi de hadde pustet inn dødelige gifter som fantes på stedet.

Mens styret for Franklin Square and Munson Fire Department District godkjente en petisjon som var både betydningsfull og overbevisende, og som var levert til United States Attorney for Southern District of New York, der de rapporterte om ikke forfulgte føderale forbrytelser ved World Trade Center den 11. september 2001. Og de ba United States Attorney oversende denne petisjonen til Special Grand Jury,i medhold til De Forente Staters Grunnlov og 18 USC SS 332,

Mens de overveldende bevisene ble presentert sier de at det uten tvil var på forhånd plantet eksplosiver og/eller brannbomber. Det var ikke bare flyene og de følgende brannene som førte til ødeleggelsene av de tre World Trade Center-bygningene, og som førte til det store antallet ofre for kollapsen og som forsvant den dagen.

Mens ofrene for 9/11, deres familier, menneskene i New York City, og hele vår nasjon fortjener at enhver forbrytelse som har sammenheng med angrepene den 11. september 2001 må etterforskes fullt ut, og at enhver person som var ansvarlig for dette må stilles for retten.

SÅ LA DET NÅ BLI BESTEMT at styret for Franklin Square and Munson Fire District får full støtte til en omfattende føderal etterforskning og tiltale  av en storjury, om enhver forbrytelse som har med angrepene 11. september 2001 å gjøre. 

Og også at alle anstrengelser fra andre regjerings-enheter må etterforskes for å avdekke den fulle sannheten rundt hendelsene denne forferdelige dagen.  

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

https://russia-insider.com/en/official-story-collapse-wtc-building-7-lies-ruins/ri27585

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

23 kommentarer. Leave new

 • Vidar Johansen
  9 september 2019 20:09

  Selv om det har gått 18 år er det slettes ingen grunn til å la dette gå i glemmeboka. Tross alt er norske styrker, samt alskens «allierte» fortsatt i Afghanistan og herjer og svir av penger i et forrykende tempo, og dette har pågått i over 17 år og 11 måneder. Summer, mange ganger større enn det norske oljefondet er ikke bare kastet ut av vinduet, men er i tillegg brukt for å påføre millioner av mennesker de grusomste tragedier. Alt under dekke av å bekjempe angivelige terrorister. Dette er nok ikke sjokkerende nyheter for de fleste av derimots lesere, men likevel vil jeg gjøre oppmerksom på en flott sammenfatning av 9/11 hendelsene, på norsk, av Reidar Kaarbø. Etter min oppfatning burde dette være skolepensum, for det er helt klart at alt dette begynner å gå inn i den kollektive glemmeboka, og folk rundt om har begynt å venne seg til at «det skal være slik». Hårreisende spør du meg…

  http://hvamenerpartiene.com/vedlegg/Open_Case_NO.pdf

  Svar
  • Fra lenken din , V. J. :

   «Leseren må stille seg kritisk til alt som er skrevet, og bør selv oppsøke ulike nettstederog danne seg egne meninger.»

   Det triste, og skremmende, er at folk (flest) er for late ( frustrerte?) til å spørre og tvile.
   Hva har skjedd med folk?
   ‘ Hva vinner løgneren med løgnen? – At folk ikke lengre tror at NOE er sant.’

   Så åpnes det dermed opp for de utroligste løgner/propaganda, – og total kontroll.
   ‘ De som ofrer frihet for brød fortjener ingen av delene.’
   Trist.

   Svar
   • Fortsatt fra lenken din, V.J. , dette om konstruksjon av falskt angrep ( fra Cuba ):

    / • lage en hendelse som overbevisende viser at cubansk fly har angrepet og skutt ned sivilt fly
    • flight-plan må velges slik at flyet krysser Cuba
    • passasjerer er studenter på ferie eller gruppe som har bruk for charterfly
    • et fly fra Eglin (Air Force Base, Florida) blir malt som duplikat
    • duplikatet blir gjort om til en drone (ubemannet)
    • flyene tar av slik at de møtes syd for Florida
    • her vil passasjerfly gå ned til minimum høyde og lande trygt
    • dronen vil fortsette å fly etter passasjerflyets flightplan
    • over kuba, vil dronen sende «MAY DAY, er under angrep

    Også sett lyset av 9/11 ? :
    http://derimot.losi.no/paul-craig-roberts-myndighetenes-versjon-av-terrorangrepet-911/

   • Fortsatt fra enken din. ( Bør leses av alle.)

    / Den amerikanske presidenten er et viktig militært mål både strategisk og symbolsk.
    Dette vet Secret Service. Dette vet presidenten.
    Alle visste hvor presidenten befant seg denne morgenen, han var på et offisielt og planlagt besøk. Kunne det være et kapret fly på vei til barneskolen i Florida også?
    I så fall ville et par hundre barn på en skole der presidenten ble værende også bli utsatt for risiko.
    For Secret Service må det eneste korrekte i en slik situasjon være å få presidenten i sikkerhet på et ukjent sted, og deretter så snart som mulig via en sikker vei få ham i kommandostolen i en trygg bunker eller i Air Force One.
    …..Bush satt trygt på skolen i Florida, han var ingen trussel for barna rundt ham, ikke noe mål for terroraksjoner.
    Det visste Secret Service, det visste presidenten. /

   • Harald Meling
    23 desember 2019 1:37

    Korrekt.
    Mao; vakthunden bjeffer ikke, den logrer.
    Hvorfor gjorde den det?

  • Ikke bare Kaarbø har skrevet på norsk, men også Trond Skaftnesmo! Hans bok heter Tabu Tema 911. Utgitt på Paradigmeskifte forlag. Han faller ikke for fristelsen å lage sin egen versjon, noe han vil overlate til en eventuell havarikommisjon. Utgitt i år.

   Svar
  • Reidar Kaarbø
   28 mars 2020 10:02

   Takk for det! Jeg har laget et tillegg som ligger på
   http://hvamenerpartiene.com/vedlegg/En_Ondskapens_Akse.pdf
   som setter 9/11 litt mer inn i en historisk sammenheng.

   Det triste er ikke at 11. september kan være omfattet av løgn og bedrag, det triste er at USA har ALLTID løyet, enten vi snakker om Vietnam, Afghanistan, Irak, Libya, Syria, Ukraina, landene i Syd- og Mellom-amerika, og resten av verden når USA har intervenert eller skiftet ut regimer.

   Svar
 • Svein Erik Skaget
  9 september 2019 20:36

  lenge kjent. Men alt forlite om dette i artikler.

  https://www.facebook.com/groups/1419723331673731/

  Svar
 • Det er bokstavelig talt dusinvis av bøker om 9/11. Men bare denne er bannet av Amazon:

  Who did 9/11?: A View from Across the Pond by Nicholas Kollerstrom.

  Svar
 • Francesco Cossiga, tidligere president og statsminister i Italia, pekte allerede i 2007 på de ansvarlige for 9/11.

  https://www.globalresearch.ca/ex-italian-president-intel-agencies-know-9-11-an-inside-job/7550

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  10 september 2019 0:18

  Så er det kritikken, da:
  Some Problems with the UAF/Hulsey/AE911Truth WTC7 Draft Report
  https://www.youtube.com/watch?v=7OClixCTdDw

  Svar
  • Vidar Johansen
   10 september 2019 17:30

   Det der er jo bare en synser som lager youtube-video for fremme sin egen overbevisning. Har du hørt om branner som får stålet til å flyte ut av bygninger som om det var ketchup? De tre eneste eksemplene i historien på stålbygninger som raser sammen pga brann er jo WTC 1,2 og 7. Ikke brant det noe særlig i dem heller i forhold til andre skyskrapere som har vært igjennom langt større branner og aldri rikket seg centimeter.

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    12 september 2019 20:33

    «Det der er jo bare en synser som lager youtube-video for fremme sin egen overbevisning.»

    Kan du peke på noe i West’s argumentasjoner som er galt? Og, i så fall, hvordan?

 • «We will know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.» Jfr William Casey, CIA Director. (from first staff meeting in 1981)

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   13 september 2019 22:53

   Så var det KGB, da:

   «To change the perception of reality of every american, to such an extent that despite the abundance of information noone is able to come to sensible conclusions»

   – Yuri Bezmenov, KGB-avhopper, intervju i 1984 om «KGB’s subversive tactics against western society»

   https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  28 mars 2020 1:28

  «Men hele 9/11 var en gigantisk konspirasjon.»

  Rapporten fra Alaska uni er ingen fasit. Det er en teori på lik linje med alt annet. At ekspertene er uenige om de uhyre kompliserte tekniske detaljene i kollapsen av bygninger er vel bare å forvente. Så å ta dette til inntekt for at det hele var en konspirasjon kan man jo ikke. I så fall går man i den klassiske konspirasjonsfellen, å håndplukke detaljer som ingen kan vite med sikkerhet – slik at det passer med ens virkelighetsoppfatning – og ignorere alt annet som ikke passer inn, dvs. 90 prosent av materialet for hånden.

  Svar
  • Tor Larsen
   29 mars 2020 11:24

   Tja, men gjør ikke det offisielle narrativ nøyaktig det samme; plukker ut og overser detaljer «som ingen kan vite med sikkerhet» (kan man ikke?) slik at de to syn danner fronter uten ventilasjon eller samhandling? Slik mener jeg å ha observert at det er, men det offisielle synet virker for meg mer å ha en autoritær karakter. Angående det å vite noe med sikkerhet tar jeg eksempel fra noe jeg vet du kan; skytingen på Majdanplassen februar 2014: Hvis en demonstrant blir skutt forfra gjennom hjelmen i det demonstranten snur seg mot kamera som befinner seg på opprørssiden, blir det da skutt fra «politisiden» eller fra opprørssiden? I rekken av premisser som leder til ett bestemt logisk utfall; betyr det at når ett element i rekken svikter at den endelige konklusjonen om hvem som tar feil blir entydig ugyldig eller kan den fortsatt være gyldig?

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  3 oktober 2020 23:20

  «4 års vitenskapelig studie sprenger den offisielle rapporten om 9/11»

  Rent bortsett fra at studien fra Alaska University ikke handler om den offisielle 9/11-raporten, men kun tar for seg en alternativ forklaring på hvordan WTC 7 kollapset.

  «Det har tatt 18 år å få gjennomført en skikkelig etterforskning av ødeleggelsen av en bygning som muslimske terrorister fikk skylden for»

  Ingen steder tar rapporten fra Alaska University for seg spørsmålet om hvorvidt 9/11 var en konspirasjon. Roberts spekulerer, forvrenger og tar konklusjoner ut av sammenheng som en klassisk konspirasjonsteoretiker.

  https://files.wtc7report.org/file/public-download/A-Structural-Reevaluation-of-the-Collapse-of-World-Trade-Center-7-March2020.pdf

  «Konspirasjonsteoretiker er den merkelappen som alle tvilere automatisk får knyttet på seg.»

  Hvis man vil kvitte seg med konspirasjonsstempelet, bør man nok starte med å forholde seg riktig til rapporter som denne.

  Svar
 • Hvorfor ble begge tårnene til STØV >>> DUSTIFICATION…
  PhD Judy Wood

  911 Truth – A Presentation by Dr. Judy Wood Part 1 of 2: https://www.youtube.com/watch?v=pF1JLz2rWRc
  Part 1: Introduction, Dr. Judy Wood: https://www.youtube.com/watch?v=lBB2yClPlLM

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  11 oktober 2020 23:04

  Problemet med Woods teori er at den ikke forklarer de astronomiske energi- og ressursnivåene som ville vært nødvendig for å fordampe over en million tonn med stål og betong. Minst 13500 ganger hele verdens totale energiproduksjon i følge denne analysen av en fysiker:

  http://www.journalof911studies.com/volume/200702/Implausibility-Directed-Energy-Beam-Demolish-WTC-by-Gregory-Jenkins.pdf

  I følge analysen ville det krevet et våpen 57 millioner ganger kraftigere enn verdens kraftigste kjemiske laser kjent på den tiden. Bare kjemikaliene og drivstoffet alene for å drive en slik laser ville vært astronomiske:

  «To put these numbers into perspective, we can scale the resources used by the
  behemoth MIRACL laser by a factor of 57 million.
  The necessary amount of water is 4% of the water in Lake Erie, the land area occupied
  by the facility would be 9 times the total land area of the United States,10 the amount
  of nitrogen trifluoride required exceeds 11,000 times the worldwide supply, and the
  amount of diesel fuel would be equal to the daily US demand of all distillate fuels.»

  Svar
 • Leif Knivestøen
  12 april 2021 12:05

  Dr LEROY HUSLEY SIER HAN IKKE HAR DEN ENDELKGE FORKLARINGEN PÅ 9/11.

  Dr Leroy Hesley, som var prosjektleder, understreker at de ikke har forholdt seg til alle de konspirasjonsteorier som verserer på gata.
  Dette er en rein vitenskapelig undersøkelse.
  Formålet med undersøkelsen var:

  1.Undersøke den strukturelle respons til Wtc7 på brannbelastinger som kan ha oppstått 11 september 2011.

  2. Utelate scenarier som ikke kunne ha forårsaket den observerte kollapsen.

  3. Identifisere bygningsmessige feil og deres plasseringer, som kan ha forårsaket ddn totale kolapsen som ble observert.

  Konklusjonen ble:
  Med den temperaturen som han fant rimelig at var tilstede, vil ikke selve brannen være årsaken.

  Han lager en rekke simuleringer av hva som kan ha skjedd, men overlater til fremtidige forskere å finne den endelige løsningen. Det blir ikke han. Han gikk nettop av med pensjon. Som vanlig ved forskingsprosjekter er det hans doktorgradstudenter som har utført mye av arbeidet. Kanskje det blir en av dem.

  Hele rapporten, alt bakgrunnsmateriale, sammendrag, youtube intervju mm ligger ute på internett. Tilgjengelig for alle.

  Konspirasjonsteoretikere elsker denne hendelsen. Noe er spredt i Norge på de nettsider som liker – og lever av – å publisere slikt stoff. Her er en grei overikt over disse konspirasjonsteoriene for de som er interessert.

  https://www.thesun.co.uk/news/7229307/september-9-11-conspiracy-theories/amp/

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  12 april 2021 13:24

  Siden denne artikkelen først ble publisert, har det kommet en nøktern og saklig dokumentarfilm over arbeidet som universitetet i Fairbanks har gjort. Dessverre vil ikke NRK vise oss denne dokumentaren. Den lå noen dager tilgjengelig på nettet før den ble stoppet for oss utenfor USA. Jeg rakk å se den, og kan bare anbefale den.

  Dokumentarfilmen SEVEN (2020) av Dylan Avery i samarbeid med universitetet i Fairbanks gir et faglig syn på kollapsen til World Trade Center nr. 7

  Svar
 • Umiddelbart etter at de sjokkerende TV-bildene av WTC 1, 2 og 3 ble sendt ut over hele verden, satte USA’s regjering ned en s.k. ‘kommisjon’ for å utrede årsakssammenhengen(e).

  I utgangspunktet ble krigsforbryteren [og superjøden] Heinz Alfred ‘Henry’ Kissinger av president George W. Bush og kongressen utpekt til å være leder av »The National Commission on Terrorist Attacks Upon the United States», en beslutning som ganske raskt ble omgjort.
  (I wonder why? . . . )

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er selvsagt «vaksinene» som har skylden:

Turbokreft øker raskt hos unge – og leger og presse gir covid skylden, ikke covid-vaksinene.

Forrige innlegg

Orderudsaken:

Uten oppklaring blir den et spøkelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.