POSTED IN Globalisering, Klima

Klimagalskapen:

Bill Gates finansierer et prosjekt for å hogge ned trær for å bekjempe «klimaendringer».

0
Print Friendly, PDF & Email

Av Inforwars

Prosjektet har som mål å kutte ned titalls millioner hektar med trær.

Bill Gates finansierer et prosjekt for å felle og begrave trær for å «redusere global oppvarming». Kodama Systems, med et tilskudd på 6,6 millioner dollar i finansiering fra Gates’ Breakthrough Energy organisasjon og andre, ønsker å hogge ned 70 millioner hektar med vestlig skog i løpet av det neste tiåret, ifølge rapporter.

Etter å ha hogget ned, for det meste kaliforniske trær, planlegger Kodama å begrave dem, angivelig for å hindre dem i å «avgi» karbon tilbake i luften.

Koordinatorene for prosjektet velger å profitere på « karbon-offsets» som kan selges, som forklares med; «Markedet er best kjent som “carbon offset market”, det frivillige karbonmarkedet. Ideen er at du betaler andre for å kutte utslipp, eller fjerne klimagasser fra atmosfæren, som en kompensasjon for egne utslipp». Kilde: Kapital.

Ved å begrave biomassen i tørre og oksygenfrie «jordhvelv» i stedet for å bruke den til tradisjonell utnyttelse for tømmer, som trevirke til bygging av boliger, skal de altså redusere CO2 utslippene ved å grave ned trærne.

Kommentar fra oversetteren:

Trær binder CO2 og produserer oksygen, så det er ubegripelig at de kan selge inn dette. Men det skotske regimet vil hogge ned 16 millioner trær for å bygge vindturbiner, så alt er mulig med en presse og media som kjernevasker befolkningene til å tro at det hindrer global oppvarming.

Fotosyntesen stopper opp ved 150 ppm (parts per million) med CO2, nå er den på rundt cirka 410 PPM, ikke mer enn en høyst nødvendig margin. Mer CO2 gir faktisk bedre plantevekst, også for matplanter, som bevises med at grønnsaksprodusenter tilsetter CO2 i drivhus, for å få mer volum på for eksempel tomater.

Den globale storkapitalen har klart, med sin propaganda-maskin som er vestlig presse og media, å få befolkningene til å tro å at atmosfærens innhold av 0,04 prosent CO2 får polene til å smelte, og havene til å koke og stige. Selv bor Bill Gates og Al Gore på strandeiendommer i California. Etter det å dømme, er det ingen fare for at havet vil stige.

Den konstruerte klimakrisen, drevet frem av finansfolkets gjennomkorrupte FN, kjøpte klimaforskere, alarmister og deres presse og media, er for å folk til å tro at tradisjonelt landbruk verden over er årsak til global oppvarming. De kriminaliserer tradisjonelt landbruk som kjøtt og ris produksjon, for å få befolkningenes aksept for å legge det ned. Storkapitalen vil overta verdens matvareproduksjon, og begrense matproduksjonen til Gates’ og agrobusiness-selskapenes enorme fabrikk-gårdsbruk for GMO-mat, insektbasert mat og kunstig kjøtt.

Ikke for din og min matsikkerhet, men fordi mat er eksistensielt for menneskeheten, og kontroll på matproduksjonen for den globale storkapitalen, gir total kontroll over befolkningen i deres nye verdensordning. Som Henry Kissinger, en av dem sa: «Den som kontrollerer matforsyningen styrer folket; den som kontrollerer energien kan styre hele kontinenter; den som styrer pengene styrer verden».


Fra InfoWars, publisert 31. August 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker, x-video og InfoWars video (fra 4:50 min), i originalartikkelen.
Originalartikkel: Bill Gates Funds Scheme to Chop, Bury Trees to Fight “Climate Change”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kommunevalget:

EØS-avtalen bestemmer handlingsfriheten i kommunene.

Forrige innlegg

Statistiske data kan tyde på det.

Brukes Covid-vaksinene til avfolkning?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.