POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

Klima-skremmingen mot nye høyder:

Denne gangen ved hjelp av sterke farger på værkart.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det har vært svært varmt tidligere, men nå fremstilles hetebølgen i Europa som noe nytt. Og for at folk skal bli skikkelig skremt brukes nå sterke farger. Vi vet at kulde dreper flere mennesker enn varme.

Men desto yngre og mer uopplyst en er, tror en på påstandene i NRK som om varmebølger er noe unikt og aldri tidligere har funnet sted. For at folk skal forstå alvoret taes blodrøde værkart i bruk. Men det gjorde en heller ikke tidligere. I dag er det viktig at folk forstår alvoret for nå skal «den grønne politikken» videreføres. Den vil svi for vanlige mennesker.

Her er et utdrag fra en engelsk twittermelding:

Bilde
Bildet til venstre viser værkartet slik det ble brukt i Storbritannia for noen år siden. Til høyre er dagens kart.

Her er fra Sveriges TV for noen dager siden (16. juli):

Bilde

Og slik ble det presentert tidligere i Spansk TV:

Bilde

Her er slik det presenteres i dagens Tyskland. Står det noen overnasjonale bak denne fargebruken siden den taes i bruk i land etter land?

Bilde

Men det er kanskje bare slike folk som oss her på derimot.no som tror at det kan være en form for skjult manipulering som ligger bak denne billedbruken? Eller finnes det flere som reagerer på denne formen for skjult manipulativ påvirkning?

Image
I dag.
Image
Tidligere.

Enhver får tro det en vil, men vi forestiller oss at dette ikke er tilfeldig. Det er en måte å skremme ved hjelp av fargelagte kart.

Redaksjonen

Forsidebilde: Lucian Dachman

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Student of History
  21 juli 2022 9:38

  Ikke bare forandres fargen for å skremme de lettlurte, men temperaturen folk opplever er ikke så høy som den offisielle det opplyses om.

  https://uploads.disquscdn.com/images/25cba59c009d8ee65011f1699cdf58b0cea76a3397a4e5332e2c1dbf7c1f7488.jpg

  Svar
  • Ja, det vi leser om hetebølger blir nok plukket ut på utvalgte steder, nettopp for å politisere klimaet.
   Det skal skapes frykt.

   Motatt reisebrev:
   ‘Hvordan er sommeren hos deg? Mens varmerekorder visstnok knuses i deler av Europa, har Istanbul så langt bydd på mer behagelig sommervær enn de siste par årene, uten de verste toppene.’

   Svar
 • Så bra at derimot tar opp denne propagandaen. Den Norske stat prøver nå på harde livet å legitimere tyveri av folkets penger for tiltak mot påståtte klimakrise. Det er ikke noen klimakrise i Verden generelt og det blir kaldere. Hadde ikke forundret meg i fremtiden at det innsettes totalitære tiltak i klimakrisens navn lik den vi så under covid19. Ett totalitært styre vil da bli innført. Når en løgn blir fremlagt ofte nok, vil til slutt majoriteten av befolkningen tro på den.

  Svar
 • At noen behandler statene i Vesten som en franchise kjede har vi sett tidligere. Covid operasjonene er vel de mest soleklare tilfellene.
  Men her dreier det seg om media, gamle nasjonale media, og jeg la merke til at det skjedde en sterk ombygging av BBC som begynte omlag 15 år siden. De har fått inn sine folk i ledende posisjoner og nå kan de overstyre ting.

  Svar
 • «ät människoköt för klimatet» var tema på tv4.se for noen år siden, hvor FORSKERE stilte spørsmål om hvorfor ikke spise medmennesker, kjæledyr, og selvfølgelig insekter. Alt for klimaet! Verden er blitt helt sprø.
  Nå skal folket sultes ihjel, for å redde klimaet, sånn som Sri Lanka som iverksatte å gå grønn, og konk.

  Svar
 • Lys Våken
  21 juli 2022 11:43

  La oss ønske oss en medie relatert oppvåkning i folket lik den vi ser i USA, der tilliten til tv og MSM aviser stuper til under 10%. Selv har jeg ikke sett på tv de siste 10 årene og savner ikke noen verdens ting fra den kanten.

  Svar
 • Ja, jeg tror at MSM/mas(s)emedia overdriver når det er snakk om ekstremt høye temperaturer i deler av Europa nå. Ja, visst er det høye temperaturer der nå, men det har det jo vært tidligere somre også og nå er det til tider ganske lange «foredrag» f.eks i nyhetene på NRK om hvor ille det er. Tydeligvis viktig hele tiden å få ut budskapet og alt gnålet om hvor farlig denne såkalte menneskeskapte krisa er.
  Der jeg ferierer (et sted på Vestlandet) har det vært en kjølig juli (en av de kjøligste juli måneder som jeg kan huske).

  Svar
 • Northern Light.
  21 juli 2022 14:56

  TYSKE BYER BYGGER OFFENTLIGE VARMESTUER.

  Den nye kalde krigen, skrevet av Jan Sundstedt.
  I frykt for at Russland skal redusere eller fullstendig kutte gassforsyningen, prøver Tyskland nå desperat å finne måter å spare energi på foran vinteren. Byer over hele landet har begynt å organisere kriseteam og beredskapsplaner.

  Den rådende energikrisen, ikke minst i Europa, har satt problemer i hodet på mange beslutningstakere, også i Tyskland. Fra å skru av vannfontener og skru ned bassengtemperaturen til å forberede såkalte «oppvarmingshaller» som folk kan holde seg varme i, har byer over hele Tyskland begynt å innføre nødplaner for å sikre energiforsyningen. Disse handlingsplanene kalles «Ingen skal fryse».

  En av disse byene er Ludwigshafen am Rhein, i Rheinland-Pfalz-regionen. Der har de nå tenkt å bygge en rekke av disse varmehallene, som lokalbefolkningen følgelig vil kunne varme seg i vinterstid – et fristed når deres egen strøm blir slått av. «Vi forbereder oss for tiden på alle nødscenarier med tanke på høst og vinter», sier byens sosialdemokratiske ordfører Jutta Steinruck til avisen Bild.

  Andre områder, som Neustadt, Frankenthal og Landau, planlegger også lignende initiativer. Leder av det tyske kommuneforbundet, Gerd Landsberg, rekker også opp en finger for å advare om at andre byer rundt om i Tyskland må forberede seg på tilsvarende måte for vinteren. – Siden ingen kan si nøyaktig hvor dramatisk utviklingen blir, bør man vurdere å bygge varmehaller hvor spesielt eldre kan oppholde seg i en svært kald vinter, sa Landsberg til Bild.

  Fra Nya Dagbladet, publisert 21 Juli, skrevet av Jan Sundstedt.
  Oversatt fra svensk, linker i orginalartikkelen: Tyska städer inrättar offentliga värmehallar.

  Kommentar:
  Dette er en alvorlig advarsel om at det høyst sannsynlig ikke blir strøm å kjøpe fra kontinentale Europa kommende vinter og vår. I denne situasjonen har Støre-regjeringen tillatt kraftselskapene å tappe norske vannmagasiner ned til 20 prosent under gjennomsnittet de siste tyve årene.

  Det norske folk må kreve at Stortinget nå stopper nedtappingen av magasinene umiddelbart! Hvis det gjøres nå, så er det en mulighet for at hvis høsten i vannkraft-fylkene blir nedbørsrik, kan vannstanden i magasinene holde igjennom vinteren. Hvis ikke, kan vi i verste fall ikke ha strøm igjen å rasjonere.

  Titusener av leiligheter ble ble bygget på 60 og 70 tallet uten mulighet for annen oppvarming enn for strøm, og de kan ikke oppgraderes med ildsted og pipeløp. I dag er beboerne helt hjelpeløse og maktesløse hvis strømmen koples ut. Feiervesenet med ildsted-kontrollen har oversikt over hvem som ikke har ildsted, og beboerne av disse leilighetene må unntas fra rasjonering som et strakstiltak.

  Utbyggingen ble gjort av politikere som anså vannkraften som et fellesgode, og skule gi rimelig strøm til husholdingene, industri og næringsliv. De ante ikke at AP fra 80-tallet ville bli overtatt av globalistiske markeds-liberalister, som har overlatt kontrollen av fellesgodet og felleseiet vannkraften vår til Nordpool, som nå eies av Nasdaq! Norsk presse og media, eiet og styrt av storkapitalen, har holdt det utenfor førstesidene. Det Norske folk skal ikke få greie på at de har blitt ranet av storkapitalens politikere før det er for sent.

  Svar
  • De glemte visst at varmestuer er steder hvor folk treffes og kan bli radikalisert.

   Svar
  • Nei, N.L.
   Vi blir rana, fratatt vår egen nedbetalte vannkraft, men politikerne sier at vi blir støttet. ;-)

   Går det an å bli frekkere; går det an å lyve til befolkningen og fortsatt sitte med makt?

   Myndighetene VET at det er negativt for folkehelsa; at folk blir frustrerte og gruer seg for neste strømregning, og for vinteren.
   – Og økte renter i tillegg, – Og for at vi ikke skal få ‘inflasjon’. ;-)
   Hvordan greier folk å godta dette? Det må være fordi det penge-økonomiske systemet er gjort så komplisert & underlig at ingen skal skjønne hva som foregår.

   Men i frustrasjon og frykt lar vi oss lettere styre.
   Så får vi istedet slå tilbake og skape samme frykt hos ranerne.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny «pandemi» i emning

Dr. Robert Malone: Covid-vaksinen skader immunsystemet

Forrige innlegg

Erdogan setter på nytt foten ned:

Utvis flyktninger ellers blir det ikke Nato-medlemskap!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.