POSTED IN Endring av politikken

«Klima» og «grønt» begrunner store inngrep:

Kunstig kjøtt fra 3D-printeren.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Laboratoriekjøtt fra 3D-printeren: Great Reset på spisebordet

Av Daniel Matissek, auf1.info

I EU er det nå en tillatt praksis at man uten videre tilsetter insektmel i basisvarer. Men neste fase i planleggingen av perverse spisevaner er allerede under utvikling. Det de globalistiske arkitektene bak en totalt overvåket, gjennomrasjonert og angivelig «smart» framtid nå har i tankene, er: kunstig kjøtt fra 3D-printeren.

I klimahysteriets navn blir den nye fattigdommen ikke bare skapt ved å gi avkall på økonomisk vekst, men også ved bevisst å vende tilbake til det som man rett og slett må kalle førsivilisatoriske vaner. I dette inngår ikke bare det å spise alger, ormer, gresshopper eller avfall i «bærekraftens» navn, men også utvikling av kunstig produsert mat.

«Bærekraftig alternativ» for dem som liker å eksperimentere

I tråd med dette legger EU nå ikke bare opp til at man skal spise insekter, men det arbeides også febrilsk med produksjon av syntetiske matvarer. I Roma er det nylig blitt åpnet en restaurant som tilbyr kjøtt som har blitt produsert i en 3D-printer. De som driver restauranten, anser dette for å være et «bærekraftig alternativ». Derfor har man etablert seg i et fornemt distrikt der man er omgitt av dyre restauranter som tilbyr ekte kjøtt. Spisestedet «Impact food» i Roma kaller seg «det første bærekraftige steakhouse i hovedstaden», og ønsker å tiltrekke seg kunder som er villige til å eksperimentere med laboratoriedyrket kjøtt. Kjøttet blir produsert lag for lag uten animalske ingredienser i en prosess som foregår i en 3D-printer og skal da «ikke være mulig å skille» fra ekte kjøtt.

Kulturelt barbari

Den blandingen som trengs til hver enkelt type kjøtt, blir levert fra USA. Da erstattes fett med kokosolje og animalsk protein med erteprotein. Smaksstoffer, vann og vitaminer tilsettes også. Kritikere og eksperter på ernæringskultur snakker om et «kulturelt barbari». Det er vel grunn til å tvile på om de tradisjonselskende italienerne, som er så stolte av sitt kjøkken, vil sette særlig pris den slags postmoderne «innovasjoner».

Vil en i fremtiden kunne produsere maten hjemme i en slik maskin?

Men også i Tyskland jobbes det allerede febrilsk med kjøttproduksjon fra 3D-printere. Det kan riktignok ennå ta noe tid før dette kjøttet er klart for markedet, forklarer Petra Kluger fra Hochschule Reutlingen. «Takket være forskningen på området er det imidlertid mulig å tenke seg wienerpølser eller fyll til ravioli og Maultaschen med det kunstige kjøttet om noen år», signaliserer hun.

Myndighetene ligger allerede på lur

Det hevdes at «kulturkjøttet», som laboratoriekjøttet her eufemistisk kalles, hjelper folk med å få nok næring og også bidrar til å redusere utslippene av klimagasser og til å spare vann og arealer.

Med innføringen av dette begrepet har man sørget for at denne høyst unaturlige og genuint frastøtende utviklingen vil være sikret politisk støtte: Når dette kjøttsubstratet først er fullstendig utviklet, kan man forvente at det blir vedtatt lover som gjør forbruket obligatorisk, eller som gjør vanlig kjøtt enda dyrere. Den grønne landbruksministeren, Cem Özdemir, venter bare på en slik mulighet.

Globalistiske eliter opptrer som verdens grønne samvittighet

For i klimadiktatets navn er ingen perversjon for absurd, vemmelse ikke noe argument og matkultur bare en irriterende arv. Når menneskene bare får lov til å eksistere for det formål å permanent minimalisere sine økologiske fotavtrykk, er det verdens grønne samvittighet i form av overnasjonale globalistiske eliter som avgjør hvordan den enkelte får lov til å leve, eller rettere sagt å vegetere.

Og i dette inngår, i tillegg til en begrensning av den enkeltes boareal, bevegelsesradius, forbruksvaner, pengeforbruk og antall etterkommere, også kostholdet. Klimanøytralitet er alt, livskvalitet og individuell frihet er ingenting!

Tredelt marked for «kjøtt»

USA, Nederland, Japan og Israel er foregangsland når det gjelder å innføre det postkulinariske marerittet som den 3D-produserte kunstige maten representerer. Konserner som Merck og Nestlé driver stadig utviklingen framover.

Ifølge Thomas Herget, som er leder for Mercks Innovation Hubs i California og Kina, vil kjøttmarkedet snart bli delt i tre: En tredjedel vil være konvensjonelt kjøtt fra slakterier, en tredjedel vil være plantebasert, og den siste tredjedelen vil komme «fra bioreaktorer». Og framtiden vil da helt klart tilhøre den siste kategorien. Vel, god appetitt!

Menneske og natur blir syntetisert

Dermed har man nådd nok en etappe på veien mot transhumanismen: Mennesket skal fremmedgjøres mer og mer fra sitt naturlige livsgrunnlag og holdes som kveg i en nysosialistisk knapphetsøkonomi – og alt i naturvernets navn, et naturvern som er degenerert til «klimavern», og som ikke lenger har noe å gjøre med hverken natur eller naturlighet.

For i virkeligheten blir livet gjort stadig kunstigere og mer unaturlig. En globalistisk agenda vil redde menneske og natur ved å syntetisere begge. Men dermed går jo nettopp tilknytningen til naturen tapt. Det som da blir igjen, er en grusom dystopi hvor livet er en skrekktilværelse som overvåkes av fanatikere.

Oversatt av Rune G.

https://auf1.info/laborfleisch-aus-dem-3d-drucker-great-reset-auf-dem-esstisch/

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Det er ikke lov å markedsføre plantebaserte drikker som «melk», så da burde det jo tilsvarende ikke være lov å markedsføre denne skiten som «kjøtt». Her må forbrukermyndighetene på banen!

  Svar
 • Overnevte artikkel minner stygt om AGENDA 2030.
  Uansett beveger vi oss mot en dystopisk styreform preget av totalitær kontroll, overvåking og begrensning av individuell frihet og tanke. Denne styreformen er ofte beskrevet som et «Orwellsk mareritt» eller «Orwellsk samfunn». Begrepet brukes ofte til å beskrive autoritære regimer som begrenser ytringsfrihet og manipulerer befolkningen gjennom propaganda og kontroll av informasjon.

  Heldigvis finnes det mange rebeller der ute som ikke er villig til å forhandle vekk sin frihet.
  Mange uvaksinerte av mRNA injeksoner er sterkt representert i denne gruppen.
  Desverre finnes det ikke mange mRNA uvaksinerte igjen i Norge.

  Svar
 • Når de injisertes pannelapper skades som om de var lobotomerte og egen vilje elimineres, slik Harari beskriver, vil 5G-frekvensene justeres så mRNA-cyborgene gjør som de får beskjed om som de slavene de er blitt: spis makk og til fest lab-«kjøtt», bo i et bur du får låne i en kunstig by med 15 minutters bevegelsesradius, snille barn med god sosialkreditt-score får litt lommepenger som lett sperres hvis du ikke vil ha siste injeksjon eller hvis du ikke er lykkelig ved å være ingenting og eie ingenting, «nulltoleranse for feil oppførsel», som Kjerkol sier.
  Å sprenge nordstream og forårsake et massivt gassutslipp er uproblematisk siden det går til en god sak: Zelenskys lommer. Kupromp derimot er angivelig et alvorlig problem. Og selv de få tilmålte hektogram ekte kjøtt som almuen kanskje får kjøpe for blodpris og melken fra en ku på steroider og pumpet full av av antibiotika kan være injisert med mRNA. De renblods skal få grafenoksydet i seg på den måten, eller sulte ihjel.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forvandlingen er i gang.

Hvilken verden står vi overfor?

Forrige innlegg

En side ved Ukrainakrigen som fullstendig oversees:

Hærene kjemper, men industrien vinner kriger. Moderne krig er industri-krig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.