POSTED IN WEF

Klaus Schwab:

«Vi» kan lage et AI-system «hvor vi ikke engang trenger demokratiske valg».

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Peter Koenig.

I et intervju fra 2016 med en sveitsisk fransk TV-moderator, sa Schwab; «Tenk deg innen 2025 kan vi alle ha en chip implantert et sted i kroppen eller hjernen vår, og vi kan kanskje kommunisere med hverandre uten telefon, uten å bruke stemmen vår”. Klaus Schwab kaller det en fusjon mellom den fysiske, digitale og biologiske verden.

Han snakker også om å ha personaliserte «butlere» i form av roboter, som ikke bare er slaver, men heller assistenter, ettersom de fungerer med kunstig intelligens (AI), og vil lære av oss. Schwabs besettelse av den fjerde industrielle revolusjonen – full digitalisering av alt, ser ut til å være grenseløs.

Alt dette beveger seg mot globalisering og en én verdensregjering, med en drastisk redusert verdensbefolkning. Dette er fortsatt WEFs nummer ÉN-mål, i henhold til The Great Reset og UN Agenda 2030. Klaus Schwabs drøm om den fjerde industrielle revolusjonen, AI og digitalisering av alt er bare midler for å komme raskere dit.

Klaus Schwab i 2011

Et annet verktøy var covid og biovåpen-«vaksinene», og i Davos snakket de om nytt virus «X» – som ennå ikke eksisterer, men befinner rundt et sted der ute (Gates, Tedros WHO), og latterlig nok, blir «vaksiner» allerede utviklet for det – og et fremste instrument for dette globalistiske folkemordet er den enorme klimasvindelen deres.

Klimaløgnen har vært i støpeskjeen i hvert fall siden The Club of Romes ødeleggende rapport om «Grenser for vekst», som fortsatt er planen for mye av det som skjer i dag, inkludert befolkningsreduksjon. Med klimaendringer som påskudd kan enhver eugenistisk drøm bli realisert, men bare hvis vi, folket, lar dem gjøre det.

The Club of Rome, en Rockefeller-oppfinnelse, har også hovedkontor i Sveits, det samme har WEF, WHO, GAVI (vaksinasjons-pharma-alliansen) og – Bank for International Settlements (BIS), også kalt sentralbanken for alle sentralbanker. Alle med full diplomatisk immunitet og er skattefrie. En tilfeldighet?

Klaus Schwabs intervju med sveitsisk TV var 10 januar 2016, like før WEF Davos nummer 46, med temaet «Mastering the Fourth Industrial Revolution». Åtte år senere blir WEF møte nummer 54 holdt i Davos, som ble avsluttet for 6 dager siden, med tittelen «Rebuilding Trust». I utgangspunktet kan man bli fristet til å tro at WEF innser at det er stadig dypere uro blant mennesker i verden, inkludert hos store selskaper og tidligere WEF-tilhengere, og at de trenger å gjenoppbygge tilliten.

Ingenting kunne vært lenger fra sannheten. Selve temaene som ble diskutert på WEFs møter som «Climate Change», en ny, men ukjent sykdom «X» som «allerede er et sted der ute», og den kultlignende beundringen av en stadig mer perfeksjonert AI – gjorde ikke akkurat mye for «gjenopprette tilliten».

Spesielt når man ser nærmere på noen bortgjemte møter med et begrenset publikum, der Klaus Schwabs besettelse av mikrochip-implantater, AI – og tankelesing kommer i forgrunnen. Det er absolutt det mest skremmende. For eksempel når han snakker med Sergey Brin, medgründer av Google og tidligere president for Alphabet, Googles morselskap. En nettoverdi på 118 milliarder dollar (2024) gjør Mr. Brin til verdens 9 rikeste person (Forbes).

Klaus Schwab fortsetter å fantasere:»Se for deg at vi sitter her om ti år og har et implantat i hjernen vår, og jeg kan umiddelbart føle hjernebølgene dine fordi vi alle har implantater, og jeg kan umiddelbart fortelle deg hvordan folk reagerer på dine svar, er det tenkelig?». Sergey Brin ser ganske lamslått ut av spørsmålet, synlig ukomfortabel, vet ikke hva han skal si, så himler han med øynene, så kaster han liksom armene i været og sier nølende. «Jeg tror det er tenkelig». Det er et show verdig et sirkus. Og det minner oss om Schwabs 2016-intervju med sveitsisk/fransk TV.

WEFs grunnlegger og styreleder tar deretter sin besettelse et skritt videre, og foreslår, «Vi kan lage et system der vi ikke engang trenger demokratiske valg, fordi vi kan forutsi hvordan du kommer til å tenke og føle». Demokratiske valg er en saga blott. I løpet av de siste tjue årene har det knapt vært et valg rundt om i verden, som ikke på en eller annen måte ble manipulert av disse universets mestre, selv i hjemlandet til mestrene og de selvutnevnte keiserne.

Interessant nok refererer Schwab alltid til «Vi», da vi kontrollerer deg, dine tanker, dine følelser, setter vi deg i en «prediktiv» modus. Det Mr. Schwab imidlertid aldri sier, er at det er «Vi» som vil ha kontroll over hjernebølgene dine, og som vil påvirke tankegangen din slik vi vil ha den.

Er George Orwells 1984 mer relevant nå enn den noen gang har vert?

Besettelsen av implanterte brikker og AI som styrer hverdagen vår, og roboter som erstatter mennesker på arbeidsmarkedet, har pågått i lang tid. Indoktrinering eller sosial ingeniørkunst er et av de viktigste instrumentene for tankemanipulering, og har blitt utført til perfeksjon. Derfor er det i dag så vanskelig å se jukset, for eksempel klimasvindelen, og til og med forstå at en har blitt lurt. Å innrømme overfor seg selv og andre å ha falt for løgnen eller manipulasjon, er det vanskeligste hinderet å overvinne – og å våkne opp fra det. De vet det. Vi lever i kognitiv dissonans i et dystopisk miljø, hvor alt går og blir «normalt». Vi har langt på vei passert forbi George Orwells 1984 – der krig er fred, og hat er kjærlighet.

Vi MÅ være oppmerksomme på hva som skjer rundt oss. Mens de skremmer i Brussel med den kommende implementeringen av Digital ID som vil være knyttet til alt personlig, som helsejournaler, vaksinestatus, bankjournaler og den alt-kontrollerende og programmerbare Central Bank Digital Currency (CBDC). Når det skjer, og vi lar det skje ved at vi ikke er oppmerksomme – da er vi ferdige.

Digital ID, en feilbetegnelse fordi den ikke bare er en ID, men er en form for forkledning, for den har flere oppgaver. I Sveits og andre steder i Europa blir folk tvunget til QR-kode/smarttelefon e-banking, som er det første trinnet for å kontrollere dine penger, hva du kjøper, hvor du kjøper det, eller gjør en pengetransaksjon, fordi du blir sporet gjennom smarttelefonen. QR-koden samler alle dine data.

Banktyranniet er allerede her. Hvis du vil fortsette å bruke bankkontoen din, må du forholde deg til økonomisystemets regler. Det har ingenting med lover å gjøre – det er den regelbaserte ordenen. QR-koden kan inneholde en nesten ubegrenset mengde personopplysninger, og data relatert til hvor og for hva du bruker pengene dine til – systemet vil til slutt å vite mer om deg enn du vet selv. La oss være årvåkne og bevisste og klare til å bygge et alternativt penge- og banksystem, et som drevet av folket og for folket. Det er ikke lenger venstre eller høyre. Vi må kjempe mot globalismen.

Fra Global Research, publisert 26 januar 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker og videoer i orginalartikkelen.
Koenig er geopolitisk analytiker, og tidligere seniorøkonom i Verdensbanken og WHO.
Orginalartikkel: The WEF’s Obsession with AI and Brain Chipping. “We” Can Create an AI System “Where we Don’t even Need Democratic Elections” Klaus Schwab.

Forsidebilde: Wikimedia commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  30 januar 2024 16:25

  Kiev-regimet sammen med WEF lanserer et program for å fullstendig digitalisere ukrainske innbyggernes liv.

  Veien til den nye verdensorden med en digitalisert slaveklasse går gjennom Ukraina.

  Av Leo Hohmann.
  Ukraina er i krig, men det hindrer det ikke i å ville spille en ledende rolle i digitaliseringen av den globale økonomien. World Economic Forum og Ukrainas departement for digital transformasjon, har kunngjort sin felles interesse for å etablere et senter for den fjerde industrielle revolusjonen (C4IR) i Ukraina, med fokus på teknologier for regjeringer og selskaper.

  Som rapportert av Smart Cities World, ble intensjonsavtalen om å etablere GovTech-senteret i Kiev signert av Børge Brende, president for World Economic Forum og Mykhailo Fedorov, visestatsminister for innovasjon, utvikling av utdanning, vitenskap og teknologi, og minister av digital transformasjon i Ukraina.

  Det såkalte «GovTech» (teknologier for statlige digitale styringsformer)-programmet er WEFs plan for en verdensregjering med en verden underlagt en omstilling til digitale styringsformer, og det er allerede lansert i mange land. De innrømmer dette på sin egen nettside i en artikkel med tittelen: «World Economic Forum Launches Global Government Technology Center i Berlin». Det er land med GovTech, byer og til og med digitaliserte GovTech-fylker.

  Finansierer USA et eksperiment med digital kontroll av innbyggerne i Ukraina?
  Kunngjøringen om Ukrainas deltakelse i «GovTech», ble gjort på World Economic Forums 2024-toppmøte tidligere denne måneden i Davos, Sveits, under temaet «Rebuilding Trust». Regel nummer én for enhver tilregnelig person som verdsetter individuell frihet: Stol aldri på en globalist, og WEF-globalister er den verste typen globalister.

  Det er mer forståelig nå hvorfor WEFs vestlige marionettledere i Washington, London, Ottawa, Paris, Genève og Berlin er så innstilte på å forsvare Ukraina mot russisk «aggresjon». Vesten ledet av Washington og London, har investert mye i å provosere Russland siden tidlig på 2000-tallet, da George W. Bush begynte å fri til Ukraina for å få landet inn i NATO.

  Den nye verdensorden går gjennom Ukraina. Det er et av de viktigste sentrene for globalisme, sexhandel, USA-kontrollerte biolaboratorier og hvitvasking av penger for de rike og mektige. De vil ikke gi opp dette, og de vil sende millioner av sine egne innbyggere inn i kjøttkvernen for å dø for å forsvare det. Så snart de kjører det som er igjen av ukrainerne gjennom kjøttkvernen, vil du se dem sende amerikanere, briter, tyskere og franskmenn. Vær sikker på det.

  Sitert fra Smart Cities World-artikkelen; «I følge WEF har Ukraina utviklet seg til et globalt GovTech-kraftverk, og har blitt det første landet med et digitalt ID-system som kan brukes over hele landet, og det fjerde i Europa til å lansere et biometrisk digitalt førerkort». Ukraina rapporterer at i tråd med målet om å gjøre 100 prosent av offentlige tjenester tilgjengelig på nettet, bruker nesten 20 millioner ukrainere allerede Diia-applikasjonen, som lar dem få tilgang til sentrale dokumenter og offentlige tjenester.

  Grunnen til å etablere et slikt senter i Kiev, heter det i artikkelen, ville være «å gi en plattform for å utvikle statlige teknologier ved å forene forskere, bedrifter, teknologiselskaper, offentlig sektor og de globale samfunnene. Dens tematiske fokus vil være den digitale transformasjonen av offentlig styring, utviklingen av e-forvaltning og utbredt digital kompetanse».

  Jeremy Jurgens, administrerende direktør for World Economic Forum, sa: «Vi berømmer det inspirerende arbeidet til Ukrainas departement for digital transformasjon, ettersom det implementerer et sterkt digitaliseringprogram under de mest utfordrende omstendigheter. Dette beviser ikke bare motstandskraften til Ukrainas regjering og innbyggere, men også den digitale infrastrukturen i landet. Opprettelsen av et nytt senter i Ukraina, vil utvilsomt hjelpe Ukraina med å utvikle nye partnerskap og styrke GovTech-agendaen. Det er helt åpenbart: «GovTech»-agendaen er den samme «luciferiske agendaen» for et høyteknologisk oligarki på en global skala.

  Fra Global Research, publisert 29. januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og oversikt i orginalartikkelen.
  Hohmann er en uavhengig nyhetsreporter og analytiker.
  Orginalartikkel:Ukraine Sells Its Soul to the WEF’ers: Launches Program to Fully Digitize Citizenry in Partnership with Globalist World Economic Forum.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

EU-ledelsen:

Alt er frivillig: Men den som ikke bøyer seg straffer vi.

Previous Post

Wolfgang Streeck:

Tysklands økonomisk-politiske situasjon og Wagenknechts sjanser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.