POSTED IN WEF

Klaus Schwab:

«Vi» kan lage et AI-system «hvor vi ikke engang trenger demokratiske valg».

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Peter Koenig.

I et intervju fra 2016 med en sveitsisk fransk TV-moderator, sa Schwab; «Tenk deg innen 2025 kan vi alle ha en chip implantert et sted i kroppen eller hjernen vår, og vi kan kanskje kommunisere med hverandre uten telefon, uten å bruke stemmen vår”. Klaus Schwab kaller det en fusjon mellom den fysiske, digitale og biologiske verden.

Han snakker også om å ha personaliserte «butlere» i form av roboter, som ikke bare er slaver, men heller assistenter, ettersom de fungerer med kunstig intelligens (AI), og vil lære av oss. Schwabs besettelse av den fjerde industrielle revolusjonen – full digitalisering av alt, ser ut til å være grenseløs.

Alt dette beveger seg mot globalisering og en én verdensregjering, med en drastisk redusert verdensbefolkning. Dette er fortsatt WEFs nummer ÉN-mål, i henhold til The Great Reset og UN Agenda 2030. Klaus Schwabs drøm om den fjerde industrielle revolusjonen, AI og digitalisering av alt er bare midler for å komme raskere dit.

Klaus Schwab i 2011

Et annet verktøy var covid og biovåpen-«vaksinene», og i Davos snakket de om nytt virus «X» – som ennå ikke eksisterer, men befinner rundt et sted der ute (Gates, Tedros WHO), og latterlig nok, blir «vaksiner» allerede utviklet for det – og et fremste instrument for dette globalistiske folkemordet er den enorme klimasvindelen deres.

Klimaløgnen har vært i støpeskjeen i hvert fall siden The Club of Romes ødeleggende rapport om «Grenser for vekst», som fortsatt er planen for mye av det som skjer i dag, inkludert befolkningsreduksjon. Med klimaendringer som påskudd kan enhver eugenistisk drøm bli realisert, men bare hvis vi, folket, lar dem gjøre det.

The Club of Rome, en Rockefeller-oppfinnelse, har også hovedkontor i Sveits, det samme har WEF, WHO, GAVI (vaksinasjons-pharma-alliansen) og – Bank for International Settlements (BIS), også kalt sentralbanken for alle sentralbanker. Alle med full diplomatisk immunitet og er skattefrie. En tilfeldighet?

Klaus Schwabs intervju med sveitsisk TV var 10 januar 2016, like før WEF Davos nummer 46, med temaet «Mastering the Fourth Industrial Revolution». Åtte år senere blir WEF møte nummer 54 holdt i Davos, som ble avsluttet for 6 dager siden, med tittelen «Rebuilding Trust». I utgangspunktet kan man bli fristet til å tro at WEF innser at det er stadig dypere uro blant mennesker i verden, inkludert hos store selskaper og tidligere WEF-tilhengere, og at de trenger å gjenoppbygge tilliten.

Ingenting kunne vært lenger fra sannheten. Selve temaene som ble diskutert på WEFs møter som «Climate Change», en ny, men ukjent sykdom «X» som «allerede er et sted der ute», og den kultlignende beundringen av en stadig mer perfeksjonert AI – gjorde ikke akkurat mye for «gjenopprette tilliten».

Spesielt når man ser nærmere på noen bortgjemte møter med et begrenset publikum, der Klaus Schwabs besettelse av mikrochip-implantater, AI – og tankelesing kommer i forgrunnen. Det er absolutt det mest skremmende. For eksempel når han snakker med Sergey Brin, medgründer av Google og tidligere president for Alphabet, Googles morselskap. En nettoverdi på 118 milliarder dollar (2024) gjør Mr. Brin til verdens 9 rikeste person (Forbes).

Klaus Schwab fortsetter å fantasere:»Se for deg at vi sitter her om ti år og har et implantat i hjernen vår, og jeg kan umiddelbart føle hjernebølgene dine fordi vi alle har implantater, og jeg kan umiddelbart fortelle deg hvordan folk reagerer på dine svar, er det tenkelig?». Sergey Brin ser ganske lamslått ut av spørsmålet, synlig ukomfortabel, vet ikke hva han skal si, så himler han med øynene, så kaster han liksom armene i været og sier nølende. «Jeg tror det er tenkelig». Det er et show verdig et sirkus. Og det minner oss om Schwabs 2016-intervju med sveitsisk/fransk TV.

WEFs grunnlegger og styreleder tar deretter sin besettelse et skritt videre, og foreslår, «Vi kan lage et system der vi ikke engang trenger demokratiske valg, fordi vi kan forutsi hvordan du kommer til å tenke og føle». Demokratiske valg er en saga blott. I løpet av de siste tjue årene har det knapt vært et valg rundt om i verden, som ikke på en eller annen måte ble manipulert av disse universets mestre, selv i hjemlandet til mestrene og de selvutnevnte keiserne.

Interessant nok refererer Schwab alltid til «Vi», da vi kontrollerer deg, dine tanker, dine følelser, setter vi deg i en «prediktiv» modus. Det Mr. Schwab imidlertid aldri sier, er at det er «Vi» som vil ha kontroll over hjernebølgene dine, og som vil påvirke tankegangen din slik vi vil ha den.

Er George Orwells 1984 mer relevant nå enn den noen gang har vert?

Besettelsen av implanterte brikker og AI som styrer hverdagen vår, og roboter som erstatter mennesker på arbeidsmarkedet, har pågått i lang tid. Indoktrinering eller sosial ingeniørkunst er et av de viktigste instrumentene for tankemanipulering, og har blitt utført til perfeksjon. Derfor er det i dag så vanskelig å se jukset, for eksempel klimasvindelen, og til og med forstå at en har blitt lurt. Å innrømme overfor seg selv og andre å ha falt for løgnen eller manipulasjon, er det vanskeligste hinderet å overvinne – og å våkne opp fra det. De vet det. Vi lever i kognitiv dissonans i et dystopisk miljø, hvor alt går og blir «normalt». Vi har langt på vei passert forbi George Orwells 1984 – der krig er fred, og hat er kjærlighet.

Vi MÅ være oppmerksomme på hva som skjer rundt oss. Mens de skremmer i Brussel med den kommende implementeringen av Digital ID som vil være knyttet til alt personlig, som helsejournaler, vaksinestatus, bankjournaler og den alt-kontrollerende og programmerbare Central Bank Digital Currency (CBDC). Når det skjer, og vi lar det skje ved at vi ikke er oppmerksomme – da er vi ferdige.

Digital ID, en feilbetegnelse fordi den ikke bare er en ID, men er en form for forkledning, for den har flere oppgaver. I Sveits og andre steder i Europa blir folk tvunget til QR-kode/smarttelefon e-banking, som er det første trinnet for å kontrollere dine penger, hva du kjøper, hvor du kjøper det, eller gjør en pengetransaksjon, fordi du blir sporet gjennom smarttelefonen. QR-koden samler alle dine data.

Banktyranniet er allerede her. Hvis du vil fortsette å bruke bankkontoen din, må du forholde deg til økonomisystemets regler. Det har ingenting med lover å gjøre – det er den regelbaserte ordenen. QR-koden kan inneholde en nesten ubegrenset mengde personopplysninger, og data relatert til hvor og for hva du bruker pengene dine til – systemet vil til slutt å vite mer om deg enn du vet selv. La oss være årvåkne og bevisste og klare til å bygge et alternativt penge- og banksystem, et som drevet av folket og for folket. Det er ikke lenger venstre eller høyre. Vi må kjempe mot globalismen.

Fra Global Research, publisert 26 januar 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker og videoer i orginalartikkelen.
Koenig er geopolitisk analytiker, og tidligere seniorøkonom i Verdensbanken og WHO.
Orginalartikkel: The WEF’s Obsession with AI and Brain Chipping. “We” Can Create an AI System “Where we Don’t even Need Democratic Elections” Klaus Schwab.

Forsidebilde: Wikimedia commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  30 januar 2024 16:25

  Kiev-regimet sammen med WEF lanserer et program for å fullstendig digitalisere ukrainske innbyggernes liv.

  Veien til den nye verdensorden med en digitalisert slaveklasse går gjennom Ukraina.

  Av Leo Hohmann.
  Ukraina er i krig, men det hindrer det ikke i å ville spille en ledende rolle i digitaliseringen av den globale økonomien. World Economic Forum og Ukrainas departement for digital transformasjon, har kunngjort sin felles interesse for å etablere et senter for den fjerde industrielle revolusjonen (C4IR) i Ukraina, med fokus på teknologier for regjeringer og selskaper.

  Som rapportert av Smart Cities World, ble intensjonsavtalen om å etablere GovTech-senteret i Kiev signert av Børge Brende, president for World Economic Forum og Mykhailo Fedorov, visestatsminister for innovasjon, utvikling av utdanning, vitenskap og teknologi, og minister av digital transformasjon i Ukraina.

  Det såkalte «GovTech» (teknologier for statlige digitale styringsformer)-programmet er WEFs plan for en verdensregjering med en verden underlagt en omstilling til digitale styringsformer, og det er allerede lansert i mange land. De innrømmer dette på sin egen nettside i en artikkel med tittelen: «World Economic Forum Launches Global Government Technology Center i Berlin». Det er land med GovTech, byer og til og med digitaliserte GovTech-fylker.

  Finansierer USA et eksperiment med digital kontroll av innbyggerne i Ukraina?
  Kunngjøringen om Ukrainas deltakelse i «GovTech», ble gjort på World Economic Forums 2024-toppmøte tidligere denne måneden i Davos, Sveits, under temaet «Rebuilding Trust». Regel nummer én for enhver tilregnelig person som verdsetter individuell frihet: Stol aldri på en globalist, og WEF-globalister er den verste typen globalister.

  Det er mer forståelig nå hvorfor WEFs vestlige marionettledere i Washington, London, Ottawa, Paris, Genève og Berlin er så innstilte på å forsvare Ukraina mot russisk «aggresjon». Vesten ledet av Washington og London, har investert mye i å provosere Russland siden tidlig på 2000-tallet, da George W. Bush begynte å fri til Ukraina for å få landet inn i NATO.

  Den nye verdensorden går gjennom Ukraina. Det er et av de viktigste sentrene for globalisme, sexhandel, USA-kontrollerte biolaboratorier og hvitvasking av penger for de rike og mektige. De vil ikke gi opp dette, og de vil sende millioner av sine egne innbyggere inn i kjøttkvernen for å dø for å forsvare det. Så snart de kjører det som er igjen av ukrainerne gjennom kjøttkvernen, vil du se dem sende amerikanere, briter, tyskere og franskmenn. Vær sikker på det.

  Sitert fra Smart Cities World-artikkelen; «I følge WEF har Ukraina utviklet seg til et globalt GovTech-kraftverk, og har blitt det første landet med et digitalt ID-system som kan brukes over hele landet, og det fjerde i Europa til å lansere et biometrisk digitalt førerkort». Ukraina rapporterer at i tråd med målet om å gjøre 100 prosent av offentlige tjenester tilgjengelig på nettet, bruker nesten 20 millioner ukrainere allerede Diia-applikasjonen, som lar dem få tilgang til sentrale dokumenter og offentlige tjenester.

  Grunnen til å etablere et slikt senter i Kiev, heter det i artikkelen, ville være «å gi en plattform for å utvikle statlige teknologier ved å forene forskere, bedrifter, teknologiselskaper, offentlig sektor og de globale samfunnene. Dens tematiske fokus vil være den digitale transformasjonen av offentlig styring, utviklingen av e-forvaltning og utbredt digital kompetanse».

  Jeremy Jurgens, administrerende direktør for World Economic Forum, sa: «Vi berømmer det inspirerende arbeidet til Ukrainas departement for digital transformasjon, ettersom det implementerer et sterkt digitaliseringprogram under de mest utfordrende omstendigheter. Dette beviser ikke bare motstandskraften til Ukrainas regjering og innbyggere, men også den digitale infrastrukturen i landet. Opprettelsen av et nytt senter i Ukraina, vil utvilsomt hjelpe Ukraina med å utvikle nye partnerskap og styrke GovTech-agendaen. Det er helt åpenbart: «GovTech»-agendaen er den samme «luciferiske agendaen» for et høyteknologisk oligarki på en global skala.

  Fra Global Research, publisert 29. januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og oversikt i orginalartikkelen.
  Hohmann er en uavhengig nyhetsreporter og analytiker.
  Orginalartikkel:Ukraine Sells Its Soul to the WEF’ers: Launches Program to Fully Digitize Citizenry in Partnership with Globalist World Economic Forum.

  Svar
 • Northern Light.
  22 juni 2024 13:29

  Klaus Schwab: Din avatar vil leve etter at du dør, og hjernen din vil bli kopiert med algoritmer.

  Av Rhoda Wilson.
  På en privat World Economic Forum arrangement i september 2022, fortalte Klaus Schwab til Global Shapers at avataren deres vil fortsette å leve etter at de dør, og at hjernene deres vil bli kopiert med kunstig intelligens. Han fortalte dette til Global Shapers bare måneder før WEF lanserte sin versjon av metaverset*.

  Global Shapers Community ble grunnlagt av Schwab og World Economic Forum (“WEF”) i 2012. Det består av personer under 30 år som har blitt identifisert av WEF som potensielle ledere.

  Forfatter Ernst Wolff mener det er der fremtidige politiske ledere blir valgt ut og undersøkt, før de blir posisjonert i verdens politiske apparat. Det er beslektet med et WEF-indoktrinerings-program akkurat som WEFs Young Global Leaders.

  «Du har sjansen til å se frem til en karriere på 50 år. Kanskje mer, du vil få noen blant annet få noen injeksjoner. Ikke glem at avataren din vil fortsette å leve, og hjernen din vil bli kopiert med kunstig intelligens og algoritmer. Så, vi vet ikke, men minst 50 år, sa Schwab til Global Shapers medlemmene på det private WEF-arrangementet.

  Det er ikke klart hvorfor Global Shapers i publikum klappet begeistret av Schwabs idé om å forlenge livet med avatarer, algoritmer og injeksjoner. Hans plan er virkelig dystopisk som vi forklarer senere i denne artikkelen. Hvis de visste hva Schwab og hans samarbeidspartnere hadde i vente for dem, og hadde sunn fornuft eller selvrespekt, ville de ha valgt å kaste råtne egg på ham.

  I januar 2023 lanserte WEF sin versjon av metaverset kalt Global Collaboration Village. På en pressekonferanse for Global Collaboration Village med Julie Sweet, styreleder og administrerende direktør i Accenture, og Brad Smith, nestleder og president for Microsoft, sa Schwab: «For meg var det den første opplevelsenmed å bruke en avatar. Jeg ble så fort vant til det, så jeg er fascinert av egenskapene vi har. For meg er dette neste fase, den neste store utviklingsfasen i den virtuelle verden. Og vi er veldig stolte over at vi sammen med våre partnere kan arbeide med å skape den første bruken av denne teknologien til allmennhetens beste”.

  Metaverset er et teknologisk konsept sentrert rundt virtuell og utvidet virkelighet. Den har den illevarslende evnen til å bli en grobunn for sensur, uhemmet overvåking og en lumsk form for digital slaveri, som overgår alt menneskeheten noen gang har møtt. Og World Economic Forum har tatt skritt for å ha kontroll over det.

  Schwab formidlet konsist organisasjonens ambisjoner for metaverset under en tale i februar 2023, med det passende tittelen World Government Summit (toppmøte). I sin tale proklamerte Schwab at de som mestrer nye teknologier, inkludert metaverset, vil ha en betydelig grad av innflytelse over verden.

  «Vi er i begynnelsen av en teknologitransformasjon, det skjer vanligvis i form av en S-kurve. Og vi er akkurat nå der vi beveger oss inn i den eksponentielle fasen. Og jeg er enig, kunstig intelligens, men ikke bare kunstig intelligens, men også metaverset, nye romteknologier, og jeg kunne fortsette og fortsette, og syntetisk biologi. Livet vårt om 10 år fra nå vil være helt annerledes, og hvem som mestrer disse teknologiene vil bli verdens herrer, sa han.

  Skulle WEFs visjon realiseres – et omfattende kontrollert metavers som gjennomsyrer nesten alle deler av samfunnet – ville det ikke-valgte WEF føre til virkeliggjøring av Schwabs visjon: WEF ville på en eller annen måte ha mestring over verden gjennom sin rolle i å styre metaverset.

  *Et metavers er betegnelsen på en virtuell plattform ment for sosial interaksjon på Internett. Et metavers baserer seg som regel på VR- eller AR-teknologi, hvor brukerne vanligvis styrer hver sin avatar. I et metavers er det vanlig å gjøre aktiviteter som å sosialisere seg, arbeide og å spille virtuelle spill. Wikipedia.

  Fra The Expose, publisert 2 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Klaus Schwab: Your avatar will live after you die and your brains will be replicated with algorithms.

  Kommentar:
  Foruroligende nok bruker Schwabs rådgiver Harari også «dataspråk», når han beskriver mennesker som «hackable animals», en kan få tanker om at vi lever i en datasimulering.

  Svar
 • Northern Light.
  2 juli 2024 20:16

  Wall Street Journal: Klaus Schwab har gått over grensen for seksuell trakassering og diskriminering i WEF.

  Av Peter Koenig.
  Del 1. Wall Street Journal (WSJ) avslører WEFs organisasjons lange historie med seksuell trakassering og diskriminering i en eksplosiv artikkel, publisert 29 juni 2024.

  Både diskriminering og seksuell trakassering kolliderer med WEFs offentlige holdninger til dette. WEF har gjentatte ganger publisert artikler om deres holdning mot diskriminering og seksuell trakassering. Det er i strid med WEFs idealer om å fremme mangfold, rettferdighet og inkludering.

  Den seksuelle trakasseringen er mindre overraskende, hvis du vet at WEFs toppmøte hvert år forvandler Davos til en enorm luksusbordell. Lokale bedrifter og befolkningen klager over at WEF-møtene skader Davos sitt omdømme. I følge WSJ avviste WEF å gjøre Schwab tilgjengelig for et intervju.

  WEF ønsker å drastisk redusere verdens befolkning, fordi de fleste av oss er «ubrukelige spisere», og tranformere de overlevende til roboter og transhumane, ifølge Schwabs beryktede «4th Industrial Revolution», hvor målet er en en helt digitalisert verden drevet av kunstig intelligens (AI) – og de få av oss som er igjen, vil «eie ingenting og være lykkelige».

  WSJs artikkel har intervjuer av over 80 nåværende og tidligere WEF-ledere og ansatte. Her er noen av de mest åpenbare eksemplene på trakassering og diskriminering som har pågått uforstyrret i mer enn 30 år. Omfanget av disse forbrytelsene må være godt kjent for myndighetene i Sveits. Men ingenting har skjedd så langt. Tvert imot nyter WEF av en skattefri status og full diplomatisk immunitet. WEF hevder offisielt at dens oppgave er å forbedre verdens tilstand.

  Mr. Schwab har nylig trukket seg tilbake fra sin aktive WEF administrerende direktør-rolle, og sa at det var en del av en lenge planlagt overgang. Han sa at han ville fortsette som ikke-utøvende styreleder.

  Forstanderskapet i WEF består av rundt 30 medlemmer fra ulike sektorer og i næringslivet, inkludert cellisten Yo-Yo Ma, dronning Rania Al Abdullah av Jordan, BlackRocks Larry Fink, og lederne for Verdensbanken og IMF, og den Europeiske Sentralbanken. BlackRock er den største WEF-finansiereren og støttespilleren.

  Kan det være at den forestående publiseringen av denne WSJ-artikkelen bidro til at Schwab trakk seg tilbake? Schwab (86) valgte for noen år siden ut en gruppe ansatte over 50 år, og instruerte personalsjefen om å kvitte seg med dem alle. Dette, forklarte han, ville senke gjennomsnittsalderen på arbeidsstyrken. Personalsjefen, en erfaren tidligere leder av Verdensbanken, avslo, og påpekte at det må være en rimelig grunn til å sparke noen. Kort tid etter fikk han sparken av Schwab.

  Schwab diskriminerer ikke bare eldre, men også gravide og fargede. I et tilfelle utnevnte Schwab i 2017 en ung kvinne til å lede et oppstart-prosjekt. Hun hadde oppdaget at hun var gravid, og fortalte Schwab om det. Han ble opprørt og fortalte henne at hun ikke var egnet for jobben og presset henne ut, under påskudd av at lederstillingen hennes bare var en kort prøveperiode.

  Seksuell trakasering.
  Mange kvinnelige ansatte rapporterte tilfeller av seksuell trakassering til personalavdelingen og dens høyere ledelse. I de fleste tilfeller til ingen nytte. De ble enten avvist, overført til lavere stillinger, eller avskjediget.

  En kvinne i den europeiske avdelingen, som arbeidet på WEFs kontor i Genève på 2000-tallet, sa at Schwab aldri gikk over grensen fysisk. Hun sa at hans antydninger og oppførsel var «en forferdelig ting å gå gjennom som kvinne». En gang, sa hun, la han benet på skrivebordet hennes med skrittet foran ansiktet hennes, og fortalte henne at han skulle ønske hun var hawaiisk, fordi han ville gjerne se henne i hawaiisk kostyme.

  «Jeg må finne en mann til deg, og hvis jeg ikke var gift, ville jeg satt meg selv på toppen av listen», sa Schwab til henne mer enn en gang, sa hun. En tidligere senior WEF-leder bekreftet at den europeiske kvinnen fortalte ham om noen av Schwabs flørtende kommentarer til henne ikke lenge etter. Han og en annen WEF-ansatt sa at de så Schwab gjøre det samme mot andre kvinner. På spørsmål fra WSJ benektet WEF anklagene, og la til at Schwab ikke vet hvordan et hawaiisk kostyme ser ut.

  Svar
 • Northern Light.
  2 juli 2024 20:17

  Del 2. Tidligere ansatte i WEF sa at Schwab likte å ansette attraktive mennesker, som vanligvis bemannet det årlige arrangementet i Davos. Tidligere WEF-ledere sa at flere ansatte klaget til dem om upassende oppførsel fra partnere. Det var til og med en betegnelse for seksuell kontakt mellom VIP-er og WEF-ansatte, sa en tidligere ansatt: «hvitt på blått», etter fargen på akkrediteringskortet.

  I 2018 klaget en annen kvinnelig ansatt til juridisk- og personalavdelingen om at en leder ba henne ut på drinker, og hun ble utsatt for uønsket berøring og tvangs-kyssing. Hun fortalte WSJ at hun ikke var alene om dette, at det var andre kvinner med lignende problemer. Det tok tre år og mange flere klager på den samme lederen før han til slutt ble sparket, men han ble bare omplassert i en WEF-partnerorganisasjon. Andre ledere som har fått lignende klager, forblir til dags dato i sine ubestridte lederstillinger.

  Cheryl Martin, tidligere i det amerikanske energidepartementet, sa at hun ville løse trakasseringsspørsmål i løpet av sin tid i WEFs styre. Hun sa at hun presset på for å styrke retningslinjene i Davos, og oppfordret ansatte til å rapportere trakassering under arrangementet. Dette synes Schwab og toppledelsen var en «overreaksjon». I 2018, sa hun, fratok Schwab henne ansvar, ansatte og budsjettressurser. Hun trakk seg deretter.

  Diskriminering.
  En kvinnelig ansatt på WEFs kontor i New York, som ble ansatt i WEF i 2022, fødte tvillinger. En uke før hun kom tilbake på jobb fra fødselspermisjon, fikk hun beskjed om at stillingen hennes var fjernet. Hun sa at WEF i løpet av bare noen uker ansatte en erstatter, for å fylle en lignende rolle hun ble fortalt ble eliminert.

  Fargede ansatte klager også over at de ikke får delta på Davos-møtene, selv om de var i Davos forberedelses-team som deres hvite kolleger, som fikk reise til Davos. De å sende unge, pene hvite mennesker til Davos, var en av WEFs retningslinjer. WEFs personalavdeling avviste dette, og sa at hvem som blir sendt til Davos bestemmes av behovene på stedet.

  Ved andre anledninger nylig, sa to ledere «nigger» til svarte kvinner som jobbet for dem. En av lederne var Schwabs mangeårige driftssjef. Flere ansatte klaget over hans bemerkninger i årevis. Han ble til slutt sparket, da han sa «Hva kan du forvente av en nigger», til svart kvinne på kontoret.

  Denne grundig analyserte og eksplosive WEF-rapporten beskriver mange flere slike hendelser.
  Verden må få vite om monstrene som driver WEF, og hvem som finansierer deres djevelske handlinger. I et partnerskap mellom FN og WEF, signert i juni 2019 av Klaus Schwab og Antonio Guterres, har de lagt en plan for avfolkning av planeten.

  De planlegger å gjøre det, og er i ferd med å gjøre det – på alle måter de kan finne – med falske plandemier, biovåpen i form av giftige vaksiner, hungersnød ved å legge ned landbruket over hele verden, kontrollere matforsyningen, og ikke minst – den absolutt kriminelle svindelen med «klimaendringer», og alt som kan oppfinnes og lyves om relatert til det, indoktrinert i menneskelige hjerner siden Club of Rome-rapporten fra 1972, «Limits to Growth».

  Vær klar over hva slags kriminelle som forsøker å styre – eller redusere – livene til verdens 8,1 milliarder mennesker!

  Takket være WSJ ligger bevisene nå på bordet.

  Fra Global Research, publisert 1 juli 2024.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Koenig er geopolitisk analytiker og forfatter, og har vært seniorøkonom i Verdensbanken og Verdens Helseorganisasjon i 30 år.
  Orginalartikkel: WEF’s Klaus Schwab Crossing the Line on Sexual Harassment and Discrimination. Exposed by WSJ.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU-ledelsen:

Alt er frivillig: Men den som ikke bøyer seg straffer vi.

Forrige innlegg

Wolfgang Streeck:

Tysklands økonomisk-politiske situasjon og Wagenknechts sjanser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.