POSTED IN Endring av politikken

Klaus Schwab, mannen bak «The Great Reset».

Vil bare sette litt ekstra fart på utviklingen.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Klaus  Schwab.

Fra Voltaire Network

Klaus Schwab, styreleder i World Economic Forum basert i Davos, har fått internasjonal oppmerksomhet ved å gjøre The Great Reset til et viktig arbeidsredskap for organisasjonen.

Klaus Schwab studerte under Henry Kissinger ved Harvard School of Government.

Så på 1970 og 1980-tallet var han administrerende direktør for det sveitsiske ingeniørfirmaet Escher.-Wyss (senere kjøpt opp av Sulzer AG) som spilte en viktig rolle i atomforsknings-programmet til apartheid-styret i Sør-Afrika.

Dette skjedde i strid med FNs sikkerhetsråds resolusjon nr. 418.

Med hjelp fra Europakommisjonen for økonomiske og finansielle saker og den franske nasjonalisten Raymond Barre (medlem av den trilaterale kommisjonen, hvis formål er å skape et tettere samarbeid mellom de tre regionene Europa, Japan og Nord-Amerika) skapte Schwab en gruppe av velstående forretnings-magnater som ble World Economic Forum.

Navne-endringen fikk de til med hjelp fra Center for International Private enterprise (CIPE) og arbeidsgivernes del av National Endowment for Democracy (NED/CIA).

Den virkelige funksjonen til NED er regime-endring over hele jorda som USAs regjering anser som nyttig for seg. Stikkord: fargerevolusjoner. I motsetning til CIA driver NED med «lovlig» sivil påvirkning.

Det er derfor han i 2016 ble registrert med Bilderberg Group (NATOS byrå for innflytelse), som en internasjonal offentlig tjenestemann. Men dette har han aldri vært offisielt.

Han stammer fra en familie som samarbeidet med nazistene, men Klaus Schwab kaller seg selv en «transhumanist»*, en talsmann for «rettferdig globalisering». 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Bilder m/kommentar Knut Lindtner

https://www.voltairenet.org/article212347.html

*(Transhumanisme er en moderne ideologi som hevdes å være en arvtager av humanismen og futurismen.  Den mener at man skal påskynde evolusjonens gang, radikalt forbedre menneskets kår ved hjelp av vitenskapelige midler og endre samfunnet. overs.).

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor sjekkes ikke utenriksdekningen til de store mediene av faktisk.no?

Faktasjekk av Øystein Bogen.

Forrige innlegg

NKP vil stille til valg.

De som ønsker å gi NKP denne demokratiske retten må signere nå.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.