POSTED IN EU

Klassekampen:

Er det blitt en «Ja til EU-avis»?

0
Print Friendly, PDF & Email

Det er så lenge siden at jeg husker ikke engang, at jeg skrev at redaktør Braanen i Klassekampen kommer til å få den norske St-Olav Orden for å avskaffe marxismen i Norge. Jeg kan i det minste si om meg selv at jeg følger litt med på EU-utviklingen hvor de toneangivende herrene, så som Manfred Weber (CSU) sier som  en advarsel til Polen og Ungarn: det finnes ikke lenger noen nasjonal suverenitet i EU.

Når herr Mimir og Marsdal for noen år tilbake begynte sine kampanjer for havvind og vindmøller, var jo dette norske kopier av EUs New green Deal. Og Marsdal trakk fram Marina Mazzucato og andre teknolog-økonomiske størrelser fra det internasjonale jetsettet av globalister som veiledende tenkere. Jeg hadde da innbilt meg at Manifest tankesmie vil slette disse anbefalingene før det ble for pinlig, men hvilken naivitet!

Nå bruker Braanen 11 mars 2021 en hel side på å markedsføre Mazzucato og EUs grønne kapitalisme. Her er det overhodet ingen forskjell med det du kan finne i offisiell tysk presse.

«Grønn kapitalisme»

En parole som damen har slått seg på et «å redde kapitalismen fra seg selv» for en rekke EU-stater, ja selv hennes fedreland Italia, har ikke hatt så mange fattige og utslåtte som de har nå. Selv i de to ledende statene, Frankrike og Tyskland, er folk og arbeiderklasse ille ute. 2 millioner pensjonister i Tyskland har frosset i sine leiligheter denne vinteren fordi strømmen er for dyr.

En må komme ihug at Rødt hadde Syriza som søsterparti for bare noen år tilbake – «som de lærte mye av».

Hva da? Å fattiggjøre det greske folk og legge ut landet for Israel og USA for billigsalg. Forleden kunne vi lese at Israel og Emiratene holdt flyøvelser i Hellas, noe som ble innviet av Syriza.

Marina Ms prosjekt er å «fornye» EU-imperialismen slik at den blir mer sentralisert og mer nasjonalstatsfiendtlig og derved styrker borgerskapenes makt i retning totalt borgerskapets diktatur.

På det ideologiske området handler det om internettsensur, at Europol settes inn med razziaer mot uliktenkende og at islamkritikere lanseres som «fascister». Det å banke opp politiske motstandere og sende dem til sykehusbehandling er helt hverdagslig i Tyskland. Den siste var en Paul Rzehaczek fra Junge Nationalisten som ble overfalt i sin egen leilighet. Nå er det bare et tidsspørsmål før man begynner å drepe hverandre som i 1932.

Faktum er at kunnskapene om EU-prosjektet er minimal i Norge. Det gjelder både i Klassekampen og på document-resett. En så viktig arkitekt av Europas Forente Stater som Coudenhove-Kalergi er det knapt noen som har hørt om  eller lest, skjønt alt som skjer nå står i hans bøker fra tyveårene.

Det som hang på veggen i Wiens konserthus ved stiftelsen av Pan-Europa i 1926, var Napoleon, Nietzsche og Manzini. Den siste for at han samlet Italia.

Er det i denne retningen EU beveger seg?

Hvorfor de industrielle og bankhusene satte sine penger i prosjektet var den klare melding om at Europas Forente Stater skulle bli DER DRITTE WELTMACHT som skulle underlegge seg Afrika for å kunne bli det.

I Norge i dag vil man ikke engang diskutere MiddelhavsUnionen som uten sammenligning er det største satsningsområdet for EUs utvidelse. 25-26 mars skal det være toppmøte mellom EU og Tyrkia -sannsynligvis for å gi Tyrkia adgang til Schengen. Vi får se.

Identitets og rase/religions politikk som Klassekampen står for er nøyaktige kopier av offisiell EU-politikk som igjen bygger på Kalergis tanke om at det nye Europeiske mennesket ville være en blandingsrase og sammensmeltet i en universell religion.»Die eurasisch-negroide zukunftsrasse».

Å føre hatkampanjer mot webben Human Rights Service er helt korrekt EU Staatspolitik.

Vi må bare se sannheten i øyene: den statsfinansierte Klassekampen er blitt landets ledende Ja til EU-avis.

Jan Hårstad

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kuppmakerne i Bolivia er arrestert:

Et stormvarsel for bandittene i Latin-Amerika.

Forrige innlegg

En sammenligning av vaksinene mot svineinfluensa og korona.

Hva forteller tallene om farlighet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.