POSTED IN Media, Norsk politikk

Klassekampen:

Gjør nok en politisk helomvending.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Klassekampen – en Nato-avis?

Jan Hårstad

I USA er det nå slik at Pentagon har frigjort dokumenter som viser at planleggingen av Syrias ødeleggelse startet i 1983, noe mange analytikere i verden skrev om uten å ha tilgang til disse dokumentene. Webben Global Research være nevnt som et eksempel på sannferdig gjengivelse av ødeleggelsen av Syria og skribenter som Wayne Madsen og Meyssan har levert utallige artikler om den.

Norge har vært en stormakt i Syriakrigen og her har Eva Thommasen spilt en heroisk rolle som avslører av det Norske humanitetsteateret. Norske soldater står fremdeles som siste skanse for USA på basen Ain al Assad utenfor Bagdad, en base som jevnlig blir beskutt av Shia-militsene.

Med den utvikling avisa Klassekampen har tatt, var det naturligvis ikke overraskende at avisa gjorde Cecilie Hellestveit til sin professor på Midtøsten. Siden hun ble fellow ved Atlantic Council i Washington, fikk hun grønt lys i NRK og andre steder som det offisielle Norges stemme i Midtøsten. Men hennes bok Syria fra 2017 er Nato-versjonen av Syriakrigen og den korresponderer perfekt til«venstresida»,Klassekampens lesning av Syriakrigen.

Når da Hellestveit får utbre seg i god plass i dagens KK 15 mars, spinner hun videre på sine myter fra 2017 og åpenbart mener nå redaksjonen i Klassekampen at de i henne har funnet «sin» talskvinne. Som en parantes tar vi med at Atlantic Council,som Hellestveit er knyttet til, i dag er verdens ledende krigspropagandist for Natos kriger mot Russland-Iran og Kina.

I intervjuet med Hellestveit berøres ikke noe som egentlig er kontroversielt for den norske «venstresida», bare mye høg politikk av geopolitikk.

En vil åpenbart ha seg frabedt innsiktene som både Lars Birkeland og Eva Thiommasen har levert, at Norway både «humanitært», politisk og militært har vært en superaktivist i Syriakrigen. Gud forby.

Fungerer det kurdiske YPG som Natos bakkestyrker i Syria?

Et annet moment som er forbudt er dette. Tidligere venstreorienterte kurdiske organisasjoner som PKK og YPG (i Syria) har bygget seg om til bakkestyrker for Nato, befinner seg i en politisk allianse for å plyndre syrisk olje og kolonisere nordøstlige Syria. Det er fristende å si: samme utvikling som «venstresida» i Norge, særlig SV som bygget seg om til Natos bombevenstre.

Hver eneste gang Erdogan nå taler melder han at Tyrkia elsker USA/Nato, men det som står i veien for en oppgradert allianse er USA allianse med PKK/YPG. De tyrkiske avisene snakker hovedsakelig om dette og det forteller mye om vilken ideologisk innvirkning den store hjernevaskkampanjen om Kommunismens død hadde over verden. USA-PKK/YPG alliansen er et forbudt tema på «venstresida» på samme vis som USAs ekstreme militariseringen av NordNorge også er et forbudt tema. Ingen protesterer!

Da Jens Stoltenberg holdt tale på Stanford University 9 mars kom han med det mest hemningsløse skryt av Tyrkia som nærmest er verdensmester i fengsling og dreping av journalister og feilaktige politikere. Fengslene er fulle i Tyrkia, men som Natopressen ser det er det bare fengsler i Iran-Russland og Kina. Deres massive okkupasjon av syriske territorier er også helt greit. Og siste frekke fra Erdogan   er dette: «Hvis Vesten vil ha fred i Syria avhenger av at dere gir støtte til Tyrkia». 

Fungerer han som en politisk mafioso i Midt-Østen i dag?

Nærmere mafians teknikk om blackmailing går det ikke an å komme.

I øyeblikket ser det ut som om strategene på «venstresida» ser for seg at Rødt -SV gjør et såpass godt valg i september at dette vil duke for et innpass i en rødgrønn regjering selv om dette ikke sies av Støre og Vedum nå.

Og hvorfor skulle ikke dette la seg gjøre etter at «venstresida» har lagt bort alle teorier om imperialisme og krig?

Etter valget vil «venstresida» gli organisk inn i den norske Nato-folden og veiledes av slike størrelser som Cecilie Hellestveit og Jens Stoltenberg. Er det noen som tviler på dette, bør de melde seg nå.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • Ja, det er helt klart, Klassekampen har «kommet inn i folden» og har blitt stuerein. Dermed har Norge mistet nok en kritisk røst …

    Svar
  • Pressestøtten virker korrupsjons fremmende spesielt på Vårt Land. Alle Abrahams religioner blir brukt som verktøy i terror bransjen som også asyl og innvandrings bransjen er en del av. Myndighetene bestemmer hva som ikke skal skrives om og hva som kan skrives om og pressestøtten hindrer sannheten. Jamal Khashoggi ble drept fordi han viste for mye om Saudi Arabia rolle i 9/11.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En USA-lege advarer:

De nye vaksinene kan gi svært alvorlige bivirkninger.

Forrige innlegg

Land etter land stopper vaksineringen med Astra-Zenica.

Årsak: blodpropp som bivirkning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.