POSTED IN Vaksiner

Vi skal «vaksineres» okke som:

Den amerikanske kjøttforsyningen kan snart være infisert med mRNA-proteiner fra «vaksiner»

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Mike Adams

Det kommer snart til å være en annen grunn til å velge vegetariske matalternativer til kjøtt eller få kjøttet ditt fra lokale, pålitelige kilder: mRNA-vaksiner er i ferd med å bli implementert i kjøttindustrien, med storfe, kyllinger, griser, geiter og andre husdyr som vil bli regelmessig bli utsatt for mRNA-injeksjoner.

Som vi har sett skje med mennesker, kan mRNA-injeksjoner:

 • Sirkulerer gjennom kroppen og havner i blod og organer.
 • Få kroppen til å produsere giftige proteiner som kan forårsake toksiske effekter.
 • Tette arterier og ender opp med å drepe eller skade mennesker pga slag eller hjerteinfarkt.
 • Endre kromosomer og forårsake permanente genetiske endringer i organismen.

Via standard vanlige nåler er ikke den eneste måten disse mRNA-kjemikaliene kan introduseres i menneskekroppen. De kan også svelges, eller de kan komme inn gjennom hudkontakt. Bare håndtering av rått kjøtt forurenset med mRNA-produkter tilsvarer sannsynligvis å bli utsatt for «utskillelse» (shedding) fra vaksinemottakere. Og selv om magesyren hos oss sannsynligvis ødelegger mRNA-sekvenser, er det absorpsjon som foregår i munnen og spesielt under tungen, som er grunnen til at mange medisiner og kosttilskudd – inkludert CBD-oljer og sink – ofte absorberes best under tungen i stedet for å bli svelget.

Dermed kan bare å putte i munnen mRNA-vaksinerte animalske kjøttprodukter, hvis de ikke er ferdig tilberedt, utsette deg for en slags «matutskillelse» av mRNA-produkter som kan absorberes i blodet ditt og sirkuleres gjennom hele kroppen. Dette kan inkludere proteiner som er fremmede for menneskekroppen.

Pfizer, Bayer og andre farmagiganter har allerede annonsert mRNA-vaksiner for kjøttdyr

Som Dr. Robert Malone avslørte i en nylig artikkel, begynte Big Pharma-gigantene å annonsere mRNA-vaksiner for dyr allerede i 2016. Fra historien hans:
Bayer samarbeider med BioNTech for å utvikle mRNA-vaksiner, legemidler for dyrehelse (10. mai 2016)
(Flere linker i originalartikkelen)

Det er klart at kjøttdyr-industrien er i ferd med å bli oversvømmet av mRNA-vaksiner, som sannsynligvis vil drepe et stort antall husdyr (og fremme mer infertilitet) samt forurense kjøttforsyningen med mRNA-stoffer som piggproteiner. Betrakt dette som en slags «avfolkning av husdyr»-agenda for å eliminere kjøtt og tvinge folk til melorm, biller og sirisser blant annet.

Snart, hvis du spiser konvensjonelle kjøttprodukter, vil du spise bioteknologiske produksjonsresultater av mRNA-masse-«vaksinering» av dyr.

Hvis du spiser kjøtt, vit hvor det kommer fra

Herfra og fremover, dersom du velger å spise kjøtt, bør du vite hvor kjøttet kommer fra. Hvis det kommer fra store industrilandbruk, er det trolig at blir forurenset med mRNA-bioteknologi.

Selv om det fortsatt er en antagelse, er det mulig at koking eller steking med høy varme kan ødelegge noen av proteinene generert av mRNA-bioteknologi. Av denne grunn, sørg for at du unngår å spise rå/rosa kjøttprodukter som rå biffer. Vi vet ennå ikke sikkert at matlaging ødelegger piggproteiner, så vær forsiktig når du inntar kjøttprodukter fra konvensjonelle kilder.

Hvis du spiser kjøtt, gjør undersøkelser for å finne lokale kjøttleverandører som følger mer helhetlige, naturlige praksiser – som å unngå mRNA-injeksjoner for sine besetninger. Støtt lokalt jordbruk, og du vil fortsatt ha en forsyningslinje med renere mat. Velg alltid dyr foret med ikke-GMO, økologisk fôr hvis mulig.

Eller du kan spise melorm og «billeburgere» for å blidgjøre globalistene

Det virker åpenbart at globalister prøver å både forurense kjøttforsyningen og også å redusere den fremover. Og erstatte dyrekjøtt med larver, melorm, sirisser og svarte soldatfluelarver, blant annet. En StudyFinds.org-artikkel fremhever en nylig studie på melorm som hevder at disse tørkede larvene snart vil erstatte kylling i kyllingnuggets.

Ser ikke dette ut som en deilig lunsj? Snart er dette hva de fattige massene vil bli tilbudt som proteinkilde:

Melormer, frister dette?

I mellomtiden, uten tvil, vil globalister på sine privatfly nyte sine indrefileter og de kan knaske på ikke-GMO organiske salater, fordi de vet at ren mat fremmer lang levetid.


Fra Natural News, publisert 16.01.2023
Oversatt av redaksjonen, Derimot.no Litt forkortet. Linker og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: The US meat supply may soon be widely contaminated with mRNA proteins from biotech “vaccines”

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Flukten tilbake til landsbygda. Herre min Skaper! Det er ingen ende på galskapen. Vi overmannes av imbesiller som presser oss på alle kanter. Ondskapen sprer seg over alle områder i våre liv. Jeg snapper etter luft. Jeg må skaffe meg høner og starte fra skratsj. Løgnen råder. Familien min har satt meg i «konspiratorisk fangenskap». Jeg frykter hva vaksinen skal gjøre med dem. Jeg ser skrekkslagen at de går på mækker’n med barnebarna. Bestefar er blitt en «bygdetulling» som ikke tror at alt er til det beste for oss. Mitt hjerte brister og tårene flommer. Hvorfor engasjerte jeg meg ikke tidligere? Hva har jeg skapt for en verden for mine barnebarn? Jeg angrer dypt og inderlig.

  Svar
  • Takk for oppvåknende artikkel Lindtner/Mike Adams. Det bare øker smerten. Men realiteten er likevel bedre en løgnen! «Ignoranse is bliss!?» Nei, det er dessverre en sv grunnene til st vi befinner oss akkurat i denne situsjon.

   Svar
 • Tror vi skal kontakte Wagner når de får ledig kapasitet. Deres oppdrag blir å ta seg av menneskene og organisasjonene som står bak angrep på menneskeheten. De får åpent mandat geografisk, økonomisk, juridisk og teknisk. Folkene og organisasjonene som står bak må for alltid nektes mulighetene å forgripe seg på menneskeheten.

  Svar
 • «…eller de kan komme inn gjennom hudkontakt.»

  Dette høres pussig ut.
  Like pussig som HIV-hysteriet tidligere, der det ble påstått at vi kunne få HIV gjennom myggestikk.

  «Og erstatte dyrekjøtt med larver, melorm, sirisser og svarte soldatfluelarver, blant annet. »

  Det er vel i første rekke snakk om dyre og fiske-for.
  Men ellers kan man jo spørre om hvorfor ikke f.eks. sirisser kan fanges og brukes til mat, hvis de kommer i store svermer og spiser ned alt grønt.
  Vi spiser jo ellers reker og krill. Men dette er det vel først& fremst ‘ rikinger’ som har råd til å spise. Hva som er mat er jo også kulturelt.

  Svar
  • Wasan Totland
   22 januar 2023 0:14

   Jeg kontaktet tidligere landbruksmyndighetene for å sjekke om slike vaksiner ble gitt til husdyr. Beskjeden jeg fikk var at melkekyr ikke fikk mRNA. De sa ingen ting om hvilke vaksiner kalvene får.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Honnørord uten betydning

Når «Verdens» er i navnet er det ikke for verdens befolkning – Det er for storkapitalen

Forrige innlegg

Det skulle ikke overraske:

I USA økes toleransgrensen for hjertefunksjon for at piloter skal få fly.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.