POSTED IN Kjønn, Sensur

250 Hollywood-kjendiser signerer et åpent brev:

Krever at Big Tech sensurerer alle som er imot kjønnsskifte-kirurgi på barn.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Natural News

Rundt 250 Woke Hollywood-kjendiser fra film, TV og musikk har signert et åpent brev som oppfordrer store teknologiselskaper til å slå ned på alle som ikke er enige i transagendaen, og er i mot livsendrende kjønnsoperasjoner på barn.

Brevet ble sendt til administrerende direktører for Meta, YouTube, TikTok og Twitter av GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) og Human Rights Campaign (HRC) og ble signert av hundrevis av kjente navn inkludert Amy Schumer, Ariana Grande, Demi Lovato, Jamie Lee Curtis, Judd Apatow, Patrick Stewart og mange flere.

Det åpne brevet sier at «Det har vært en massiv systemisk svikt i å forby hat, trakassering og ondsinnet anti-LHBTQ-desinformasjon på plattformene deres, og det må løses». De peker på «farlige innlegg, både innhold og annonser rettet mot transpersoner, ikke-binære, og ikke-konforme kjønn». «Denne desinformasjonen og hatet, utilstrekkelig sensurert på plattformene deres, spiller en overordnet rolle i den kraftige økningen i målrettet anti-transgenderisme og vold mot dem» fortsetter det.

Brevet sier videre at «Deres retningslinjer og håndhevelse av dem er utilstrekkelig når det gjelder å redusere skadelig og farlig anti-LHBTQ-innhold. Dere må raskt iverksette tiltak for å beskytte trans- og LHBTQ-brukere på plattformene deres, og å beskytte dem mot sensur».

Kjendisene siterer spesifikt teknologiselskaper som tillater folk å «tiltale transer med navn og kjønn de hadde før kjønnskiftet» – som er «utbredt som hatytringer på alle plattformer, brukt til å mobbe og trakassere fremtredende offentlige personer, og samtidig uttrykke hat og forakt».

Brevet krever deretter å få vite hva teknologiselskapene kommer til å gjøre for å stoppe «Innhold som sprer ondsinnede løgner og desinformasjon om medisinsk nødvendig helsehjelp for transkjønnede ungdommer». I brevet heter det at «Spesifikke tiltak for slik desinformasjon må igangsettes».

Så i hovedsak ber Hollywood-kjendisene som underskrev, at mottakerne av brevet skal sensurere alle som ikke fullstendig går inn for å sterilisere barn og til og med fjerne kjønnsorganene til barn. Husk at «begrensningene» brukt av Big Tech mot folk som uttrykte meninger om valget i 2020 og covid som på noen måte var avvikende fra det offisielle narrativet, var å sensurere dem og til og med å fjerne dem helt fra plattformene.

I mellomtiden, i den virkelige verden, har en ny meningsmåling fra Summit Ministries og McLaughlin & Associates, funnet at 61 prosent av amerikanske velgere mener at å eksponere barn for transkjønnede mennesker, dragshow og LHBTQ+-temaer, hindrer deres emosjonelle og psykologiske utvikling. Meningsmålingene fant også at 63 prosent av de spurte mener at de som tar til orde for at barn skal eksponeres for dette, er utelukkende motivert av et ønske om å presse en spesifikk kulturell agenda på barn.

En ytterligere meningsmåling fant at nesten tre fjerdedeler (73%) ønsker at selskaper skal holde seg nøytrale i politiske og kulturelle spørsmål, også LHBTQ-spørsmål, og litt over halvparten sa at de støtter boikott av selskaper som aggressivt markedsfører denne agendaen.

Disse tallene samsvarer med en annen meningsmåling utført av The Trafalgar Group i samarbeid med Convention of States Action, som fant at 62 prosent ønsker at selskaper skal forbli nøytrale i løpet av Pride-måneden, og at 41 prosent sier de har deltatt i å boikotte et selskap for å ha inntatt Woke holdninger offentlig.

Kommentar fra oversetteren:

Det vi kan gjøre, vi som er i mot at LHBTQ+ bevegelsen skal kunne påvirke barn til kjønnsskifte, barn som ikke er følelsesmessig og fysisk modne til å ta en så livsendrende avgjørelse, er å ikke se på eller kjøpe filmer og tv-serier med disse 250 Hollywood-kjendisene. En av linkene i artikkelen går til brevet som har listet opp alle navnene til skuespillerne og artistene som har underskrevet det.


Fra Natural News, publisert 28 juni 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og noe forkortet. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: MUTILATORS UNITE! 250 Hollywood celebrities sign letter demanding Big Tech censor anyone who opposes trans surgeries on kids.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Magne Botnedal
  30 juni 2023 8:43

  Det enkleste er å slutte å se alt av filmer fra Hollywood – pluss amerikanske produksjoner for Netflix, Disney etc
  Flere og flere kilder sier nå at agendaen bak Pride-bevegelsen, er å gjøre pedofili lovlig. Tendensen til dette er kla ri Woke’s hjemland

  Svar
 • Ver så vennlig å publisere komplett namneliste så vi veit når vi kan trykke på av-knappen.

  Svar
 • Full liste:
  https://glaad.org/lgbtq-celebrities-allies-letter-facebook-instagram-youtube-tiktok-twitter-anti-trans-hate-disinformation

  For artighets skyld sjekket jeg de 10 første navn på listen mot sionistenes egne navnelister:
  https://www.jewishgen.org/databases/all/

  Det var som jeg trodde, alle var godt innenfor i «deres» rekker, så her har kanskje «de eldres råd» trådd til og fortalt disse tufsene/tufsinnene hva de skal mene og si vil jeg tro for å holde P(edo)riden igang.

  Svar
 • Navnene er offentliggjort de.
  Av organisasjonen som sendte brevet. (GLAAD)
  Link ser vi alle i originalartikkelen.
  Og vi ser at Perj kom med linken i hans kommentar ovenfor her.

  Svar
 • At de 250 er kjendiser er å ta hardt i. Det var under 10 kjente personer, resten er nok ukjente skuespillere som er desperate for oppmerksomhet for å få fart på karrieren.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De ble fordrevet i 1944/45.

Nå skal tyske tropper på nytt utplasseres i Baltikum.

Forrige innlegg

Vi beveger oss mot overvåknings-samfunn uten et pip fra våre myndigheter.

Digitale helsepass på vei – også i Norge?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.